15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ce ar trebui să fac upgrade pe scanarea PC -ului meu?

Rezumatul articolului:

Cel mai simplu mod de a -ți actualiza computerul este prin modernizarea unităților de memorie și stocare. Se pot face și alte actualizări precum procesorul, plăcile video, fanii și placa de bază, dar pot fi mai complicate și au mai multe dependențe.

Dacă doriți să vă îmbunătățiți performanța PC-ului, cele mai importante părți de actualizat sunt SSD Storage, CPU (focalizare cu un singur nucleu sau multi-core), GPU și RAM.

Pentru a obține FPS mai bun, puteți actualiza driverele de plăci grafice, puteți optimiza setările din joc, defragmentarea hard disk-ului, verificați aplicațiile și procesele de fundal, overclockat RAM și efectuați o actualizare BIOS.

Cantitatea de memorie RAM de care aveți nevoie depinde de utilizarea dvs. Pentru utilizarea casual a computerului și navigarea pe internet, 8 GB este recomandat, în timp ce pentru foi de calcul și programe de birou, 16 GB este suficient. Jucătorii și creatorii multimedia ar putea avea nevoie de cel puțin 32 GB.

Când actualizați computerul, este recomandat să începeți cu instalarea mai multor RAM, creșterea stocării, modernizarea plăcii grafice, îmbunătățirea procesorului și stimularea perifericilor.

16 GB RAM este bun pentru jocuri și oferă o creștere vizibilă a performanței. Vă permite să rulați aplicații în fundal fără a afecta jocul.

32 GB RAM nu este neapărat excesiv. Poate fi benefic pentru jocuri multitask și solicitante grele.

RAM are impact asupra FPS. A avea suficientă memorie îmbunătățește reacția sistemului, timpii de încărcare a jocului și ratele de cadru.

Indiferent dacă aveți nevoie de 16 GB sau 32 GB RAM depinde de cazurile dvs. de utilizare. 8 GB este minimul recomandat, 16 GB este suficient pentru majoritatea cazurilor de utilizare, iar 32 GB este recomandat pentru jocuri și aplicații complexe.

Piesele comune pentru PC pentru actualizare includ RAM, SSD, placă grafică și procesor. Aceste upgrade -uri pot îmbunătăți instantaneu performanța computerului, în special pentru jucători.

Întrebări și răspunsuri:

Î: Ce ar trebui să actualizez dacă vreau să -mi actualizez computerul?
R: Cel mai simplu mod de a -ți actualiza computerul este modernizarea memoriei și a unităților de stocare. Se pot face și alte actualizări precum procesorul, plăcile video, fanii și placa de bază, dar pot fi mai complicate și au mai multe dependențe.

Î: Care este cea mai importantă parte a PC -ului pentru a face upgrade?
R: Cele mai importante părți de actualizat pentru performanța îmbunătățită a PC-urilor sunt stocarea SSD, CPU (focalizare cu un singur nucleu sau multi-core), GPU și RAM.

Î: Ce ar trebui să fac upgrade pe computerul meu pentru a obține FPS mai bun?
R: Pentru a stimula FPS și pentru a-ți optimiza computerul pentru jocuri, îți poți actualiza driverele de cărți grafice, îți poți optimiza setările în joc, defragment hard disk-ul, verifică aplicațiile și procesele de fundal, overclockarea RAM-ului și efectuați o actualizare BIOS.

Î: Cât de mult RAM am nevoie cu adevărat?
R: Cantitatea de RAM de care aveți nevoie depinde de utilizarea dvs. Pentru utilizarea casual a computerului și navigarea pe internet, se recomandă 8 GB. Pentru foi de calcul și programe de birou, 16 GB este suficient. Jucătorii și creatorii multimedia ar putea avea nevoie de cel puțin 32 GB.

Î: Ce ar trebui să fac upgrade mai întâi în computer?
R: Pentru cele mai bune actualizări ale PC -ului pentru jocuri, începeți cu instalarea mai multor RAM, creșterea stocării, modernizarea plăcii grafice, îmbunătățirea procesorului și stimularea perifericilor.

Î: Este de 16 GB RAM bun pentru jocuri?
R: Da, 16 GB RAM este recomandat pentru jocuri și oferă o creștere vizibilă a performanței. Vă permite să rulați aplicații în fundal fără a afecta jocul.

Î: Este o supraveghere RAM de 32 GB?
R: În timp ce 16 GB RAM ar trebui să fie adecvat pentru multe cazuri de utilizare a jocurilor, 32 GB pot fi benefice pentru jocuri multitasking grele și solicitante.

Î: RAM crește FPS?
R: Da, a avea suficientă RAM îmbunătățește reacția sistemului, timpii de încărcare a jocului și ratele de cadru, ceea ce poate stimula FPS.

Î: Este o supraveghere RAM de 32 GB?
R: În timp ce 16 GB RAM ar trebui să fie adecvat pentru multe cazuri de utilizare a jocurilor, 32 GB pot fi benefice pentru jocuri multitasking grele și solicitante.

Î: Am nevoie de 16 sau 32 GB RAM?
R: Cel puțin, se recomandă 8 GB RAM pentru a evita blocajele. Majoritatea cazurilor de utilizare pot beneficia de 16 GB RAM, în timp ce 32 GB este recomandat pentru jocuri și aplicații mai complexe.

Î: Ce piese PC să se actualizeze?
R: În general, RAM, SSD, placă grafică și procesor sunt cele mai frecvent văzute upgrade -uri în diverse ghiduri de actualizare a PC -ului. RAM și SSD -urile sunt actualizări simple și necesare pentru îmbunătățirea performanței instantanee, în timp ce cardurile grafice sunt importante pentru jucători.

Ce ar trebui să fac upgrade pe scanarea PC -ului meu?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce ar trebui să actualizez dacă vreau să -mi actualizez computerul

Cel mai simplu mod de a -ți actualiza computerul este modernizarea unităților de memorie și stocare. Alte actualizări sunt puțin mai complicate și au mai multe dependențe. Cu toate acestea, în general este posibil să actualizați procesorul (CPU), plăcile video, fanii și chiar placa de bază a computerului dvs.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cea mai importantă parte a PC -ului pentru a face upgrade

Ce upgrade -uri vor îmbunătăți performanța computerului dvs. În primul rând, să începem cu cea mai bună actualizare posibilă pe care o puteți face pentru orice computer care nu îl are deja: SSD Storage!Upgrade CPU (Focus Oning-Core) Upgrade GPU.Upgrade CPU (focalizare multi-core) RAM upgrade.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce ar trebui să fac upgrade pe computerul meu pentru a obține FPS mai bun

Iată cum să stimulați FPS și să vă optimizați computerul pentru jocuri: actualizați driverele de plăci grafice.Optimizați-vă setările în joc.Îndepărtați -vă hard disk -ul.Verificați aplicațiile și procesele de fundal.Overclock RAM.Efectuați o actualizare BIOS.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât de mult Ram am nevoie cu adevărat

Cât de mult RAM aveți nevoie în general, vă recomandăm 8 GB RAM pentru utilizarea casual a computerului și navigarea pe internet, 16 GB pentru foi de calcul și alte programe de birou și cel puțin 32 GB pentru jucători și creatori multimedia. Cum utilizați computerul influențează câtă RAM aveți nevoie, așa că folosiți acest lucru ca ghid.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce ar trebui să fac upgrade mai întâi în computerul meu

Urmați acești pași pentru cele mai bune upgrade -uri pentru calculatoare pentru a obține la maxim hardware -ul dvs .: Pasul 1: Instalați mai multe RAM.Pasul 2: Creșteți -vă stocarea.Pasul 3: Actualizați -vă placa grafică.Pasul 4: Îmbunătățirea procesorului.Pasul 5: Îmbunătățiți -vă perifericile.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este de 16 GB RAM bun pentru jocuri

16 GB este cantitatea recomandată de RAM pentru a juca majoritatea jocurilor și va oferi o creștere vizibilă a performanței de la 8 GB. De asemenea, veți putea rula aplicații în fundal fără a afecta jocul.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este de 32 GB RAM excesiv

În timp ce 16 GB -uri de RAM ar trebui să fie adecvate pentru multe cazuri de utilizare a jucătorilor, 32 GB pot fi benefice pentru multitasking -ul greu și unele dintre cele mai solicitante jocuri.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] RAM crește FPS

A avea suficientă memorie pentru jocurile pe care doriți să le jucați este recomandat pentru orice jucător care dorește să -și îmbunătățească experiența de joc și să beneficieze de perioade de încărcare mai rapide. RAM va spori receptivitatea sistemului dvs., va încărca mai repede jocul și va îmbunătăți ratele cadrelor.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este de 32 GB RAM excesiv

În timp ce 16 GB -uri de RAM ar trebui să fie adecvate pentru multe cazuri de utilizare a jucătorilor, 32 GB pot fi benefice pentru multitasking -ul greu și unele dintre cele mai solicitante jocuri.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Am nevoie de 16 sau 32 GB RAM

La minimum, ar trebui să aveți 8 GB RAM, astfel încât să nu intrați în blocaje, mai ales că sistemul de operare și alte aplicații pe care le -ați deschis, cum ar fi browserul dvs., nu vă limitați experiența de dezvoltare. Vă recomandăm 16 GB pentru majoritatea cazurilor de utilizare și 32 GB dacă lucrați la jocuri și aplicații mai complexe.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce piese de PC să se actualizeze

În general, RAM, SSD, placă grafică și procesor sunt cele mai frecvent văzute upgrade -uri în diverse ghiduri de actualizare a PC -ului. Dar dacă doriți să obțineți o îmbunătățire instantanee a performanței computerului, RAM, SSD -urile, sunt foarte simple și necesare actualizări ale PC -ului. Dacă sunteți un jucător, placa grafică este de asemenea importantă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este de 32 GB RAM excesiv pentru jocuri

Acea putere de procesare suplimentară va contribui la reducerea riscului de bâlbâială și de alte probleme legate de performanță. În ansamblu, 32 GB RAM nu este excesiv pentru jocuri dacă doriți să jucați în rezoluții mai mari sau dacă vă puteți permite să vă stabiliți în viitor configurația jocurilor.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este de 64 GB RAM excesiv

Este 64/128 GB de RAM excesiv pentru majoritatea utilizatorilor, este. Dacă intenționați să construiți un computer pur și simplu pentru jocuri și o activitate generală, de bază, de zi cu zi, 64 GB RAM este prea mult. Cantitatea de RAM de care aveți nevoie va depinde în cele din urmă de volumul de muncă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este excesiv de 64 GB RAM pentru jocuri

Pentru jucători, 64 GB este cu siguranță excesiv: 16 GB va fi bine pentru noile lansări de titlu în viitorul apropiat. Este ceea ce altceva este pe computerul dvs. Browserele pot mânca mai multe concerte, în special dacă aveți o grămadă de file deschise și extensii încărcate.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este prea mult de 64 GB RAM

Este 64/128 GB de RAM excesiv pentru majoritatea utilizatorilor, este. Dacă intenționați să construiți un computer pur și simplu pentru jocuri și o activitate generală, de bază, de zi cu zi, 64 GB RAM este prea mult. Cantitatea de RAM de care aveți nevoie va depinde în cele din urmă de volumul de muncă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] RAM de 16 GB crește FPS

RAM poate îmbunătăți ratele cadrelor și ritmul cadrului atunci când joacă jocuri. Verificați atât capacitatea, cât și viteza atunci când alegeți RAM. Cunoașteți diferența dintre factorii de formă precum DIMM și SO-DIMM. Obțineți cel puțin 16 GB RAM pentru a juca jocuri moderne și mai multe dacă multitask.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] RAM de 32 GB face o mare diferență

Dacă doriți performanța absolută a vitezei, fără probleme de bâlbâială, lag sau orice alte sughițe grafice sau performante, 32 GB ar putea fi idealul dvs. de RAM bun. Adăugați la aceasta longevitatea pe care 32 GB de RAM vă poate oferi hardware -ul și puteți ajunge să economisiți bani prin a nu cumpăra sau moderniza o nouă tehnologie.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] RAM de 32 GB face diferența peste 16 GB

Cu cât este mai mult RAM computerul sau laptopul, cu atât performanța sa este mai bună. RAM vine în 4 GB, 8 GB, 16 GB și 32 GB. 32 GB va face ca computerul dvs. să funcționeze mai rapid, cu toate acestea, va fi mai scump decât 16 GB.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât de mult oferă FPS de 16 GB RAM

16 GB

Joc FPS
World of Warcraft: 91 fps
Call of Duty Warzone: 69 fps
Legendele Apex: 135 fps
Fortnite: 108 fps

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este de 16 sau 32 GB RAM bun pentru jocuri

16 GB este cantitatea recomandată de RAM pentru a juca majoritatea jocurilor și va oferi o creștere vizibilă a performanței de la 8 GB. De asemenea, veți putea rula aplicații în fundal fără a afecta jocul.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este de 256 GB RAM excesiv

Un kit de 256 GB RAM este excesiv pentru jocuri, dar G. De asemenea, abilitatea a dezvăluit mai multe kituri de latență ultra-scăzută la capacități mai mici. … În general, există o îmbunătățire certă a modernizării de la 8 GB la 16 GB RAM, deși saltul la 32 GB și nu numai este mai puțin substanțial.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este prea mult de 32 GB RAM pentru jocuri

32 GB RAM poate fi considerat excesiv doar pentru jocuri, dar poate ajuta la rularea altor programe cu consum de resurse alături de jocurile dvs. sau pentru jocuri de înaltă calitate PC.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este de 128 GB RAM excesiv

Pentru majoritatea utilizatorilor de calculatoare, 128 GB RAM este excesiv, deoarece excesul de memorie RAM nu va îmbunătăți performanța sistemului, cu excepția cazului în care utilizatorul rulează aplicații extrem de specializate, care necesită cantități masive de memorie.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este 32 de concerte de berbec excesiv

32 GB RAM este considerat ridicat și, în general, este excesiv pentru majoritatea utilizatorilor. Pentru majoritatea utilizării de zi cu zi și a sarcinilor de bază, cum ar fi navigarea web, e -mailul și munca de bază de birou, 8 GB RAM este mai mult decât suficient. Chiar și pentru jocuri sau editare video, 16 GB este de obicei suficient.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Am nevoie de 32 GB RAM pentru jocuri

Multe console de jocuri nici măcar nu folosesc nimic aproape de 32 GB, așa că vă puteți imagina cantitatea mare de putere pe care o are pe un computer pentru jocuri. Dacă doriți performanța absolută a vitezei, fără probleme de bâlbâială, lag sau orice alte sughițe grafice sau performante, 32 GB ar putea fi idealul dvs. de RAM bun.

[/wpremark]

Previous Post
Este monitorizat CCTV?
Next Post
Hvor mye skal et par reseptbelagte glass koste?