15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ce ar trebui să faceți dacă suspectați furtul de identitate?


Ce să faci dacă crezi că ești o victimă a furtului de identitate

Scanarea cardului de credit și a situațiilor bancare pentru taxe neautorizate.
Depuneți o cerere cu asigurarea de furt de identitate.
Anunțați companiile cu privire la identitatea dvs. furată.
Depuneți un raport la Comisia Federală a Comerțului.
Contactați departamentul de poliție locală.
Puneți o alertă de fraudă pe rapoartele dvs. de credit.
Înghețați -vă creditul.

Cum să puneți o alertă pe numărul dvs. de securitate socială gratuit

Acest lucru se face apelând la numărul nostru de 800 național (gratuit 1-800-772-1213 sau la numărul nostru TTY la 1-800-325-0778). Odată solicitat, orice telefon automat și acces electronic la înregistrarea dvs. de securitate socială este blocat.

Ce acțiune este cea mai bună dacă bănuiți că sunteți victima furtului de identitate

Contactați departamentul de poliție, raportați crima și obțineți un raport al poliției.
Decideți dacă doriți să plasați o înghețare a securității în raportul dvs. de credit.

Cum să verificați dacă cineva folosește numărul dvs. de securitate socială

Examinați câștigurile postate în evidența dvs. în Declarația dvs. de securitate socială și raportați -ne orice neconcordanță pentru noi.
Contactați Serviciul de venituri interne (IRS) la 1-800-908-4490 sau vizitați-le online dacă credeți că cineva folosește SSN pentru a lucra, obțineți rambursarea impozitului sau alte abuzuri care implică impozite.

Trei pași de făcut după identitatea ta a fost furată

Dacă bănuiți că puteți fi o victimă a furtului de identitate, finalizați aceste sarcini cât mai curând posibil și documentați tot ceea ce faceți.
Sunați -vă banca și alte companii în care s -a produs fraudă.
Contactați o agenție de credit pentru a pune o alertă de fraudă.
Creați o declarație de furt de identitate.
Depuneți un raport la departamentul dvs. de poliție local.

Cea mai frecventă metodă folosită pentru a -ți fura identitatea

Furtul fizic: Exemple în acest sens ar fi scufundări de dumpster, furt prin poștă, degresare, schimbare de adresă, remaniere, înregistrări guvernamentale, consolidare a identității.
Bazat pe tehnologie: Exemple în acest sens sunt phishing, farming, intoxicații în cache DNS, șarpe, spyware, malware și viruși.

Cum să verificați dacă SSN -ul dvs. a fost compromis

Verificați -vă raportul de credit.
Dacă cineva a folosit SSN -ul dvs. pentru a solicita un card de credit sau un împrumut sau deschide alte conturi în numele dvs., raportul dvs. de credit este primul loc în care poate apărea activitatea.

Poate cineva să deschidă un card de credit în numele meu fără SSN -ul meu?

Un hoț de identitate ar trebui să obțină detalii personale, cum ar fi numele dvs., data de naștere și numărul de securitate socială pentru a deschide un card de credit în numele dvs. Cu toate acestea, este o crimă federală să facă acest lucru și poate duce la închisoare când hoțul este prins pentru comportamentul lor.

Un pas de făcut după ce ai realizat că ești o victimă a furtului de identitate (ar trebui să faci și asta înainte de a fi și victimă)

Dacă descoperiți că ați fost victimă a furtului de identitate, contactați unul dintre cele trei birouri principale de credit (Experian, Equifax și Transunion) și faceți -le să pună o alertă de fraudă pe informațiile dvs.
După ce ați contactat o agenție, îi vor anunța pe ceilalți doi.

Ce trebuie să faceți dacă un cont bancar este deschis în numele dvs

Contactați imediat banca sau instituția financiară dacă suspectați că un cont a fost deschis în mod fraudulos pe numele dvs.
Cereți -le informații despre cont și explicați -vă că bănuiți că puteți fi o victimă a fraudei.
Cereți -vă băncii sau emitentului cardului de credit să închidă sau să înghețe contul.Ce ar trebui să faceți dacă suspectați furtul de identitate?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce 4 lucruri pe care le faci dacă ești o victimă a furtului de identitate

Scanarea cardului de credit și a situațiilor bancare pentru taxe neautorizate.Depuneți o cerere cu asigurarea de furt de identitate.Anunțați companiile cu privire la identitatea dvs. furată.Depuneți un raport la Comisia Federală a Comerțului.Contactați departamentul de poliție locală.Puneți o alertă de fraudă pe rapoartele dvs. de credit.Înghețați -vă creditul.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum puneți o alertă pe numărul dvs. de securitate socială gratuit

Acest lucru se face apelând la numărul nostru de 800 național (gratuit 1-800-772-1213 sau la numărul nostru TTY la 1-800-325-0778). Odată solicitat, orice telefon automat și acces electronic la înregistrarea dvs. de securitate socială este blocat.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce acțiune este cea mai bună dacă suspectați că veți fi victima furtului de identitate

Contactați departamentul de poliție, raportați crima și obțineți un raport al poliției. Decideți dacă doriți să plasați o înghețare a securității în raportul dvs. de credit.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum verific să văd dacă cineva folosește numărul meu de securitate socială

Examinați câștigurile postate în evidența dvs. în Declarația dvs. de securitate socială și raportați -ne orice neconcordanță pentru noi. Contactați Serviciul de venituri interne (IRS) la 1-800-908-4490 sau vizitați-le online, dacă credeți.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt 3 pași de făcut după ce identitatea a fost furată

Dacă bănuiți că puteți fi o victimă a furtului de identitate, finalizați aceste sarcini cât mai curând posibil și documentați tot ceea ce faceți.Sunați -vă banca și alte companii în care s -a produs fraudă.Contactați o agenție de credit pentru a pune o alertă de fraudă.Creați o declarație de furt de identitate.Depuneți un raport la departamentul dvs. de poliție local.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cea mai frecventă metodă folosită pentru a vă fura identitatea

Furtul fizic: Exemple în acest sens ar fi scufundări de dumpster, furt prin poștă, degresare, schimbare de adresă, remaniere, înregistrări guvernamentale, consolidare a identității. Bazat pe tehnologie: Exemple în acest sens sunt phishing, farming, intoxicații în cache DNS, șarpe, spyware, malware și viruși.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Pot verifica dacă SSN -ul meu a fost compromis

Verificați -vă raportul de credit.

Dacă cineva a folosit SSN -ul dvs. pentru a solicita un card de credit sau un împrumut sau deschide alte conturi în numele dvs., raportul dvs. de credit este primul loc în care poate apărea activitatea.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate cineva să deschidă un card de credit în numele meu fără numărul meu de securitate socială

Un hoț de identitate ar trebui să obțină detalii personale, cum ar fi numele dvs., data de naștere și numărul de securitate socială pentru a deschide un card de credit în numele dvs. Cu toate acestea, este o crimă federală să facă acest lucru și poate duce la închisoare când hoțul este prins pentru comportamentul lor.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este un pas pe care ar trebui să -l faceți după ce ați realizat că sunteți o victimă a furtului de identitate, ar trebui să faceți acest lucru și înainte de a fi victimă

Dacă descoperiți că ați fost victimă a furtului de identitate, contactați unul dintre cele trei birouri principale de credit (Experian, Equifax și Transunion) și faceți -le să pună o alertă de fraudă pe informațiile dvs. După ce ați contactat o agenție, îi vor anunța pe ceilalți doi.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce fac dacă contul meu bancar este deschis în numele meu

Contactați imediat banca sau instituția financiară dacă suspectați că un cont a fost deschis în mod fraudulos pe numele dvs. Întrebați -le informații despre cont și explicați -vă că bănuiți că puteți fi victima fraudei. Cereți -vă băncii sau emitentului cardului de credit să închidă sau să înghețe contul.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum pot afla dacă cineva îmi folosește identitatea

Semne de avertizare a TeftBills pentru articolele pe care nu le -ați cumpărat.Colectarea datoriilor solicită conturi pe care nu le -ați deschis.Informații despre raportul dvs. de credit pentru conturile pe care nu le -ați deschis.Refuzuri pentru cererile de împrumut.Opriți e -mailuri care vor veni la – sau lipsește din căsuța poștală.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum pot afla dacă cineva a deschis un cont în numele meu

Cel mai bun mod de a afla dacă cineva a deschis un cont în numele tău este să -ți tragi propriile rapoarte de credit pentru a verifica. Rețineți că va trebui să vă extrageți rapoartele de credit de la toate cele trei birouri – Experian, Equifax și TransUnion – pentru a verifica frauda, ​​deoarece fiecare raport poate avea informații și raportare diferite.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt 10 semne că identitatea ta a fost furată

Timpul pentru a redacta taxele sau retragerile.Facturi medicale pentru medicii pe care nu i -ați vizitat.Carduri de credit noi pentru care nu ați solicitat.Erori pe raportul dvs. de credit.Notificări de colectare sau apeluri pentru datorii necunoscute.Negare la cererea de card de credit sau cerere de credit.Lipsește e -mail sau e -mail.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum verific pentru a vedea dacă cineva folosește numărul meu de securitate socială pentru a depune impozite

Cunoașteți semnele identității Theftyou obțineți o scrisoare de la IRS care solicită o declarație fiscală suspectă pe care nu ați depus -o.Nu puteți e-e-filează declarația fiscală din cauza unui număr de securitate socială duplicat.Obțineți o transcriere fiscală pe e -mail pe care nu ați solicitat -o.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum aflu dacă a fost deschis un card de credit în numele meu

Cel mai bun mod de a afla dacă cineva a deschis un cont în numele tău este să -ți tragi propriile rapoarte de credit pentru a verifica. Rețineți că va trebui să vă extrageți rapoartele de credit de la toate cele trei birouri – Experian, Equifax și TransUnion – pentru a verifica frauda, ​​deoarece fiecare raport poate avea informații și raportare diferite.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Dacă vă schimbați numărul de telefon după furtul de identitate

Este folosit pentru a vă verifica identitatea, a comunica cu dvs. și a identifica locația dvs. Nu este de mirare că numerele de telefon sunt vizate de hoți! Schimbarea numărului de telefon este una dintre modalitățile optime de a vă proteja de furtul de identitate repetat.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate cineva să obțină informațiile bancare de pe numele și banca ta

Da, acest lucru este posibil. Furtul de identitate a fost tipul de fraudă raportat numărul unu în 2020 [*], potrivit FTC. Când escrocii au acces la informațiile dvs. personale prin phishing, de exemplu, pot face una sau mai multe dintre următoarele: să obțină acces la contul dvs. bancar și să cheltuiți sau să transferați toți banii.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Puteți verifica dacă identitatea dvs. a fost compromisă

Verificați rapoartele dvs. de credit pentru a găsi dovezi de fraudă. Puteți obține rapoarte de credit gratuite de la anualCreditReport.com sau direct de la birourile de credit. Examinați îndeaproape rapoartele de credit pentru informații inexacte, incomplete sau suspecte. Puneți o alertă de fraudă pe rapoartele dvs. de credit.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum spuneți dacă identitatea dvs. a fost hacked

Cum să știți dacă identitatea dvs. a fost furată sau conturi ciudate în raportul dvs. de credit.Activitate suspectă pe cardul dvs. de credit și declarațiile bancare.Mail fizic neașteptat (sau lipsă).Documente pierdute sau furate și ID.Apeluri telefonice neașteptate sau vizite de la colecționarii datoriilor.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate cineva să deschidă un cont bancar în numele meu fără să știu

Această persoană poate fi fraudatorul real sau cineva pe care criminalul l -a manipulat să acționeze ca front pentru fraudă. Conturile sunt apoi folosite pentru a spăla bani sau pentru a comite fraude viitoare. Infractorii folosesc acreditări furate și date personale pentru a deschide conturi în numele persoanelor fără cunoștințe.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt trei 3 semne de avertizare de furt de identitate

8 Semne de avertizare de identitate Tranzacții Bank -Bank sau card de credit.Întrebări necunoscute cu privire la raportul dvs. de credit.Facturi sau declarații neașteptate.Lipsa neașteptată de facturi sau declarații.Surpriză scăderea scorului de credit.Negarea cererilor de împrumut sau de credit.Apeluri de la colecționarii datoriilor.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce se întâmplă când cineva folosește SSN -ul dvs. pentru a depune impozite

Când descoperiți altul, o declarație fiscală a fost depusă la numărul dvs. de securitate socială, veți folosi formularul IRS 14039 pentru a avertiza IRS. Când completați acest formular, veți indica faptul că cineva v -a furat identitatea și v -a afectat contul fiscal, deoarece a depus o declarație folosind informațiile dvs. de identificare.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Pot afla cine mi -a folosit cardul de credit

Poți urmări pe cineva care ți -a folosit cardul de credit online nu. Cu toate acestea, dacă raportați frauda în timp util, banca sau emitentul de card va deschide o anchetă. Băncile au un sistem pentru investigarea fraudei cu cardul de credit, inclusiv unele proceduri standard.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cine ar trebui să contactați mai întâi dacă identitatea dvs. este furată

Comisia Federală a Comerțului (FTC) online la IdentityTheft.Gov sau sunați la 1-877-438-4338. Cele trei mari agenții de raportare a creditului. Cereți -le să pună alerte de fraudă și o înghețare a creditului pe conturile dvs. Departamentul de fraudă la emitenții cardului dvs. de credit, bancă și alte locuri unde aveți conturi.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate un escrocher să acceseze contul meu bancar cu numărul meu de telefon

Dacă escrocii au acces la numărul dvs. de telefon, ar putea să -l folosească pentru a -l hack în conturile dvs. online – inclusiv e -mailul, social media și chiar contul dvs. bancar.

[/wpremark]

Previous Post
Cum folosesc Bluetooth pe DSLR -ul meu?
Next Post
Kan ring dørklokken min bli våt?