15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Am nevoie de linia sigură VPN?
Articol: Am nevoie de linia sigură VPN?

Rezumatul articolului

Un VPN de linie securizată oferă o adevărată confidențialitate pe internet prin ascunderea adresei IP și conectându -vă la adresa IP pe care o partajează alți utilizatori VPN Avast VPN. Acest lucru îngreunează asocierea traficului dvs. Avast Secureline VPN are caracteristici de siguranță, cum ar fi AES pe 256 biți, protocoale OpenVPN și un comutator de ucidere. Cu toate acestea, nu are o politică de jurnal simplă, ceea ce reprezintă o preocupare majoră.

Avast Secureline VPN este un furnizor de VPN sigur care folosește criptarea AES-256 de calitate militară și protocolul securizat OpenVPN Tunneling Protocol. De asemenea, are o politică decentă fără jocuri. Este o parte din Windows 10 și oferă o adevărată confidențialitate online la clicul unui buton.

Protejarea smartphone -ului cu un VPN nu a fost niciodată mai ușoară. Cu un VPN, activitățile dvs. online sunt private și sigure, chiar și de la furnizorul de servicii de internet.

Cele mai sigure opțiuni VPN includ ExpressVPN, care a menținut premiul CNET Editors ‘Choice pentru cel mai bun VPN general, și SurfShark, care este o secundă apropiată. Alte VPN -uri sigure includ Ipvanish, Cyberghost, Purevpn și NordVPN.

Avast Secureline VPN oferă atât versiuni gratuite (proces de 7 zile), cât și versiuni plătite. Costul Avast Secureline VPN variază în funcție de opțiunea de abonament ales.

Windows 10 are suport VPN încorporat care poate fi configurat manual. Acceptă protocoalele L2TP/IPSEC, SSTP sau IKEV2. OpenVPN și IKEV2/IPSEC sunt protocoalele recomandate pentru utilizare pe Windows 10.

Întrebări și răspunsuri detaliate

Î: Ce face o linie sigură VPN?
R: O linie sigură VPN îți ascunde adresa IP și te conectează la adresa IP pe care o partajează ceilalți utilizatori VPN Avast, oferind adevărată confidențialitate pe internet.

Î: Este sigură linia sigură VPN?
R: Avast Secureline VPN este sigur de utilizat, deoarece folosește AES pe 256 biți, protocoale OpenVPN și are un comutator de ucidere. Cu toate acestea, politica sa de jurnal nu este simplă, ceea ce este o preocupare.

Î: Avast Secureline VPN funcționează?
R: Da, Avast Secureline VPN este un furnizor de VPN sigur care folosește criptarea de calitate militară și protocolul securizat OpenVPN Tunneling Protocol. De asemenea, are o politică decentă fără jocuri.

Î: Este Avast Secureline VPN parte a Windows 10?
R: Da, Avast Secureline VPN face parte din Windows 10 și oferă o adevărată confidențialitate online cu o criptare puternică.

Î: Un VPN vă asigură telefonul?
R: Da, utilizarea unui VPN pe smartphone -ul dvs. este esențială pentru a vă păstra informațiile personale în siguranță. Un VPN vă asigură că activitățile dvs. online sunt private și sigure, chiar și de la furnizorul de servicii de internet.

Î: Care este cea mai sigură opțiune VPN?
R: ExpressVPN este considerat cea mai sigură opțiune VPN și a menținut premiul CNET Editors ‘Choice pentru cel mai bun VPN general. SurfShark este, de asemenea, o opțiune VPN extrem de sigură.

Î: Care este cel mai sigur site VPN?
R: Primele 6 cele mai sigure VPN -uri sunt NordVPN, Surfshark, Ipvanish, ExpressVPN, CyberGhost și Purevpn.

Î: Trebuie să plătiți pentru Avast Secureline VPN?
R: Avast Secureline VPN oferă atât versiuni gratuite (proces de 7 zile), cât și versiuni plătite.

Î: Avast Secureline VPN costă bani?
R: Avast Secureline VPN oferă un proces gratuit de 7 zile, după care puteți alege dintre mai multe opțiuni de abonament cu costuri variate.

Î: Windows 10 vine cu VPN încorporat?
R: Windows 10 are suport VPN încorporat care poate fi configurat manual, dar nu acceptă OpenVPN. Acceptă protocoalele L2TP/IPSEC, SSTP sau IKEV2.

Î: Ce tip de VPN ar trebui să folosesc pe Windows 10?
R: Protocoalele recomandate pentru utilizare pe Windows 10 sunt OpenVPN și IKEV2/IPSEC. L2TP/IPSEC nu este la fel de sigur ca protocoalele mai noi.Am nevoie de linia sigură VPN?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce face o linie sigură VPN

Avast Secureline VPN oferă o adevărată confidențialitate pe internet, ascunzându -vă adresa IP și conectându -vă la adresa IP pe care o împărtășesc alți utilizatori VPN Avast – ceea ce face mai greu să fie asociat traficului.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este sigură linia sigură VPN

Este Avast Secureline VPN într -adevăr sigur Da, Avast Secureline VPN are mai multe caracteristici de siguranță care vă vor proteja dispozitivul și vă vor păstra conexiunea la internet în siguranță. Aceasta include criptarea AES pe 256 biți, protocoalele OpenVPN și un comutator de ucidere. Cu toate acestea, serviciul nu are o politică de jurnal simplă, ceea ce reprezintă o preocupare majoră.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Avast Secureline VPN funcționează

Este Avast Secureline VPN SAFE Avast Secureline VPN este un furnizor VPN sigur. Utilizează criptarea AES-256 de calitate militară, precum și Protocolul OpenVPN Tunneling, care este cunoscut pentru securitatea și stabilitatea sa. VPN are, de asemenea, o politică decentă fără jocuri.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este Avast Secureline VPN parte a Windows 10

Adevărat confidențialitate online la un clic al unui buton

Avast Secureline VPN pentru Windows 10 se conectează la internet printr -un tunel de criptare puternică, astfel încât nimeni nu poate vedea ce faci. Bucurați -vă de internet pe Windows 10 PC în felul dvs., cu Avast Secureline VPN.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Un VPN vă asigură telefonul

Protejarea smartphone -ului cu un VPN nu a fost niciodată mai ușoară

Dacă ați ajuns până acum, știți acum că un VPN este un instrument esențial pentru a vă păstra informațiile personale în siguranță în timp ce utilizați smartphone -ul. Cu un VPN, activitățile dvs. online sunt private și sigure, chiar și de la furnizorul de servicii de internet.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cea mai sigură opțiune VPN

ExpressVPN a menținut premiul CNET Editors ‘Choice pentru cel mai bun VPN general după recenzia sa din 2023. Își menține poziția printre alte servicii de rețea privată virtuală, datorită dedicației sale pentru confidențialitate și viteze puternice. Surfshark este o secundă apropiată printre alegerile noastre.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cel mai sigur site VPN

Top 6 cele mai sigure VPN -uri: scurtelistnordvpn – cel mai sigur VPN.SurfShark-VPN de top la preț la calitate.IPVANISH – VPN sigur cu funcții avansate.ExpressVPN – VPN premium pentru securitate și confidențialitate.Cyberghost – VPN cu caracteristici de securitate fiabile.Purevpn-VPN sigur cu un audit mereu.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Trebuie să plătiți pentru Avast Secureline VPN

Avast Secureline oferă atât versiuni gratuite (7 zile), cât și versiuni plătite.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Avast Secureline VPN costă bani

Cât costă Avast Secureline VPN VPN Avast Secureline VPN cu un proces gratuit de 7 zile, nu este necesar un card de credit. După aceea, puteți alege dintre mai multe opțiuni de abonament: 4.39 USD/lună timp de doi sau trei ani și 4.59 USD/lună pentru un an în SUA (prețurile pot varia).

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Windows 10 vine cu VPN încorporat

Dar dacă o aplicație nu vi se potrivește, Windows 10 are suport VPN încorporat care poate fi configurat manual. Cu toate acestea, sistemul de operare nu acceptă OpenVPN, așa că vă recomandăm să alegeți dintre L2TP/IPSEC, SSTP sau IKEV2.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce tip de VPN ar trebui să folosesc pe Windows 10

Protocolul nostru preferat este OpenVPN, care este mai nou și are o reputație de fiabilitate și viteză. IKEV2/IPSEC este o a doua opțiune solidă și folosește o tehnologie nouă și sigură. Multe companii VPN avertizează împotriva L2TP/IPSEC, ceea ce nu este la fel de sigur ca protocoalele mai noi.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Dacă utilizați VPN pe celular

Un VPN funcționează pe date celulare Da, un VPN funcționează pe date celulare. Cu toate acestea, utilizarea unui VPN pe telefonul mobil crește utilizarea datelor mobile cu 4-20% (în funcție de protocolul pe care îl utilizați.) Aceasta înseamnă că nu puteți utiliza un VPN pentru a vă ocoli plafonul lunar de date mobile sau pentru a obține date de roaming nelimitate.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] VPN mă va proteja de a fi hacked

Când vă conectați la un VPN, adresa IP originală atribuită dvs. este ascunsă de vizualizarea publică. Toate oricine online poate vedea este adresa serverului VPN la care sunteți conectat. Prin ascunderea adresei IP originale, un VPN poate împiedica hackerii să o folosească pentru a -l hack în sau a ataca de la distanță dispozitivul dvs.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce VPN să evite

Nu vă conectați niciodată la un server VPN care se află într -unul dintre "Cinci ochi" țări. Acestea sunt SUA, Marea Britanie, Australia, Noua Zeelandă și Canada. De asemenea, evitați "Nouă ochi" țări (Franța, Norvegia, Danemarca, Olanda). Și evitați "Paisprezece ochi" țări (Belgia, Italia, Germania, Spania, Suedia).

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce nu te protejează VPN

Un VPN vă ajută să rămâneți invizibil și în spatele scenei, dar nu vă oferă imunitate împotriva riscurilor online, cum ar fi malware, ransomware, atacuri de phishing sau chiar viruși de calculator. Acolo vine software -ul dvs. antivirus.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care VPN să evite

Nu vă conectați niciodată la un server VPN care se află într -unul dintre "Cinci ochi" țări. Acestea sunt SUA, Marea Britanie, Australia, Noua Zeelandă și Canada. De asemenea, evitați "Nouă ochi" țări (Franța, Norvegia, Danemarca, Olanda). Și evitați "Paisprezece ochi" țări (Belgia, Italia, Germania, Spania, Suedia).

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] VPN -urile pot fura parole

Dacă sunt construite conexiunile HTTPS la site -uri web, VPN nu vă poate vedea parolele. VPN -urile rău intenționate fură parolele prin instalarea malware -ului atunci când parolele sunt introduse în browserul web. Deci, utilizați VPN -uri de renume.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] VPN -ul sigur costă bani

Norton securizează prețuri VPN

Pe lângă faptul că sunteți gratuit cu orice abonament Norton 360 Antivirus, puteți achiziționa Norton Secure VPN ca un serviciu de sine stătător. Acest lucru vă va permite să obțineți VPN pentru 29 USD.99 pentru primul an pentru un singur dispozitiv, 39 USD.99 pe an pentru 5 dispozitive și 59 USD.99 pe an pentru 10 dispozitive.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Versiunea gratuită a VPN funcționează

VPN -urile gratuite sunt mai susceptibile să vă urmărească datele. Studiul CSIRO a declarat că 65 la sută dintre furnizorii VPN plătiți nu au urmărit activitatea online a utilizatorilor, dar doar 28 la sută din serviciile gratuite au făcut același lucru.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât ar trebui să plătiți pentru un VPN

în jur de 5 până la 10 dolari pe lună

Întrebări frecvente privind prețurile VPN

Un VPN bun costă adesea în jur de 5 până la 10 dolari pe lună. Acest preț ar putea varia în funcție de fiecare furnizor de servicii VPN, de tipurile de funcții pe care doriți să le fi incluse și de planul de abonament pe care îl alegeți. Alegerea unui plan anual pe care îl plătiți pentru prealabil reduce de obicei costul general.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Există o taxă lunară pentru VPN

Cel mai ieftin VPN pentru o singură lună este Norton VPN care vă va costa 4 dolari.99. Cu toate acestea, dacă doriți un VPN mai ieftin și mai bun, vă sugerăm NordVPN. Prețul abonamentului său începe de la 3 dolari.29/lună. În plus, furnizorul oferă o garanție de returnare a banilor de 30 de zile care vă permite să testați serviciul gratuit.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Am nevoie de un VPN pentru Windows

Utilizarea VPN este importantă pentru confidențialitatea online ori de câte ori vă conectați la internet de la un loc public, deoarece Cyber ​​Snoops ar putea urmări activitatea dvs. online atunci când utilizați Wi-Fi public, indiferent dacă este pe computer sau pe dispozitivul mobil.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Windows 10 are un VPN încorporat

Conectarea este la fel de simplă ca conectarea, alegerea unei locații și lovirea butonului de conectare. Dar dacă o aplicație nu vi se potrivește, Windows 10 are suport VPN încorporat care poate fi configurat manual. Cu toate acestea, sistemul de operare nu acceptă OpenVPN, așa că vă recomandăm să alegeți dintre L2TP/IPSEC, SSTP sau IKEV2.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Microsoft are VPN încorporat

Sub Adăugare o conexiune VPN, faceți următoarele: Pentru furnizorul VPN, alegeți Windows (încorporat). În caseta de nume de conexiune, introduceți un nume pe care îl veți recunoaște (de exemplu, VPN -ul meu personal). Acesta este numele de conexiune VPN pe care îl veți căuta atunci când vă conectați.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Am nevoie de un VPN pe 5G

Rețelele 5G sunt rapide și fiabile, ceea ce le face o opțiune ideală pentru utilizarea unui VPN. VPN -urile funcționează prin crearea unui tunel securizat, criptat între dispozitivul dvs. și serverul VPN, permițându -vă să accesați internetul fără ca datele dvs. să fie urmărite sau monitorizate.

[/wpremark]

Previous Post
Este lentilă de curent alternativ?
Next Post
Hva er de 7 landene i Australia?