15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Care blocarea ușii electronice este cea mai bună?

Rezumatul articolului – care este cea mai bună blocare a ușilor electronice?

Care sunt cele mai bune încuietori electronice? Pictura noastră de top este Ultraloq U-Bolt Pro WiFi, un blocaj inteligent de replare deadbolt. Alergătorul este Schlage Encode Plus Smart WiFi DeadBolt, care este compatibil cu Apple Homekit. Pentru o opțiune favorabilă bugetului, luați în considerare Wyze Lock. Amprenta Ultraloq Latch 5 este, de asemenea, o alegere excelentă ca o înlocuire inteligentă a mânerului.

15 întrebări despre încuietori electronice ale ușilor și răspunsurile lor detaliate:

1. Care este cea mai bună încuietoare de ușă inteligentă a mărcii?

Unele dintre cele mai bune mărci pentru încuietori de ușă inteligentă sunt blocarea ușii inteligente esențiale de la Hero Group, Lavna Wi-Fi Smart Smart Door Lock, Valencia-Hola Smart Door Lock, Yale YDR 3110 Smart Door Lock, Godrej Smart Door Lock, AmicismArt Multi-Accesss Blocarea ușii inteligente și ozonul 5-în-1 blocat fără cheie de intrare.

2. Merită încuietori electronice ale ușilor?

Da, lacăturile electronice ale ușilor pot merita. Acestea pot oferi securitate suplimentară în comparație cu încuietorile tradiționale, dacă sunt utilizate corect. Aceștia pot descuraja ascunderea tastelor de rezervă sau pot face mai multe taste, precum și să se asigure că ușile sunt blocate ori de câte ori plecați.

3. Care este diferența dintre un blocaj inteligent și un blocaj electronic?

Principala diferență între un blocaj inteligent și un blocaj electronic este modul în care pot fi deblocate. Încuietorile inteligente pot fi deblocate folosind tehnologia Wi-Fi sau Bluetooth, în timp ce încuietorile electronice necesită interacțiune fizică sau apropierea de cheie.

4. Care sunt dezavantajele utilizării încuietorilor electronice?

Încuietorile electronice ale ușilor au câteva dezavantaje, inclusiv costuri mai mari în comparație cu încuietorile tradiționale, efortul de instalare, vulnerabilitatea la blocarea și hackingul, dependența de alimentarea cu energie electrică, posibilitatea de a uita coduri de acces sau parole și probleme de nerecunoaștere.

5. Cum aleg un blocaj electronic?

Atunci când alegeți un blocaj electronic, luați în considerare tipul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Încuietorile tastaturii funcționează bine dacă nu doriți să dați taste fizice sau cărți de acces. Luați în considerare numărul de coduri de care aveți nevoie și verificați limitările fiecărui model.

6. Ceea ce este mai bun, Schlage sau Kwikset?

Încuietoarele Schlage sunt considerate în general mai bune decât încuietorile Kwikset în ceea ce privește materialele, mecanismul și securitatea. Cu toate acestea, încuietorile Schlage sunt, de asemenea, mai scumpe în comparație cu încuietorile Kwikset.

7. Care este dezavantajul unui blocaj inteligent al ușii?

Un dezavantaj al unui blocaj inteligent al ușilor este că, dacă este conectată la energia electrică a casei și există o oprire, poate fi dificil să intri în casă. Încuietorile ușilor inteligente sunt, de asemenea, vulnerabile la hackeri și, dacă există o problemă cu aplicația sau tehnologia, poate provoca inconveniente.

8. Care sunt dezavantajele utilizării încuietorilor electronice?

Dezavantajele utilizării încuietorilor electronice includ costuri mari în comparație cu încuietorile tradiționale, efortul ridicat de instalare, susceptibilitatea la blocare și hacking, dependența de alimentare, utilizarea aceluiași cod de acces, posibilitatea de a uita parolele și problemele de nerecunoaștere.

9. Care sunt dezavantajele încuietorilor inteligente?

Un dezavantaj al încuietorilor inteligente este faptul că comunică cu telefonul dvs., de obicei prin intermediul Bluetooth sau Wi-Fi. Dacă telefonul dvs. este pierdut, furat sau fără baterie, s -ar putea să vă blocați dacă nu aveți un plan de rezervă sau un mod alternativ de accesare.

10. Sunt sigure încuietori electronice pentru uși?

Da, încuietorile electronice ale ușilor pot fi sigure dacă sunt utilizate corect. Acestea pot oferi funcții de securitate îmbunătățite în comparație cu încuietorile tradiționale dacă le utilizați în mod constant și urmați cele mai bune practici pentru menținerea securității codurilor de acces și a parolelor de acces.

11. Sunt încuietori inteligente ușor de instalat?

Încuietorile inteligente pot varia în funcție de dificultatea de instalare în funcție de marcă și model. Unele încuietori inteligente sunt concepute pentru o instalare ușoară, în timp ce altele pot necesita asistență profesională sau mai mult efort.

12. Pot fi piratate încuietori electronice pentru uși?

Încuietorile electronice ale ușilor pot fi vulnerabile la încercările de hacking, mai ales dacă nu sunt securizate în mod corespunzător sau dacă există vulnerabilități în protocoalele de tehnologie sau comunicare ale Lock. Este important să alegeți mărci de renume și să actualizați în mod regulat firmware -ul Lock pentru a atenua riscul de hacking.

13. Se pot alege încuietori electronice?

Încuietorile electronice care se bazează exclusiv pe mecanisme electronice fără interacțiune fizică sau apropiere de cheie sunt, în general, mai dificil de ales în comparație cu încuietorile tradiționale. Cu toate acestea, încuietorile electronice nu sunt imune la alte forme de atacuri, cum ar fi hackingul sau blocajul.

14. Pot să folosesc în continuare o cheie cu o blocare electronică?

Majoritatea încuietorilor electronice oferă opțiunea de a utiliza o cheie fizică ca o copie de rezervă sau o metodă alternativă de intrare. Acest lucru poate fi util în caz de întreruperi de energie, defecțiuni de blocare sau dacă preferați să aveți o cheie mecanică ca opțiune suplimentară.

15. Pot controla la distanță încuietori electronice?

Multe încuietori electronice oferă funcții de control de la distanță prin aplicații pentru smartphone sau sisteme inteligente de casă. Acest lucru vă permite să blocați sau să deblocați ușa de la distanță și să oferiți acces la alții chiar și atunci când nu sunteți prezent fizic.

Care blocarea ușii electronice este cea mai bună?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt cele mai bune încuietori electronice

Alegerea noastră. Ultraloq U-Bolt Pro wifi. Cea mai bună blocare inteligentă de replare deadbolt.Competitorul de pe locul 2. Schlage Encode Plus Smart WiFi DeadBolt. Un înlocuitor Wi-Fi Deadbolt pentru Apple Homekit.Alegerea bugetară. Wyze Lock. O opțiune versatilă, dar low-cost.Alegerea noastră. Ultraloq zăvor 5 amprentă digitală. Un înlocuitor inteligent de mâner.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cea mai bună încuietoare de ușă inteligentă a mărcii

BLOOL SMART SMART ESSENSE ESSENCY din grupul eroului.Lavna Wi-Fi Smart Door Lock.Valencia- Hola Smart Smart Door Lock.Yale YDR 3110 Blocarea ușii inteligente.Godrej Smart Door Lock.AmicicicArt Blocarea ușilor inteligente multi-accesorii.Ozon 5-în-1 Blocarea ușii de intrare fără cheie.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Merită încuietori electronice ale ușilor

Sau sunt mai sigure decât încuietorile tradiționale Răspunsul este că pot fi. Dacă un blocaj fără cheie înseamnă că este mai probabil să vă blocați ușile de fiecare dată când plecați, mai puțin probabil să ascundeți o cheie sub un portormat sau să faceți tone de chei suplimentare pentru a împărtăși, în cele din urmă, pierdeți evidența, atunci da, pot fi acestea mai sigur.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este diferența dintre blocajul inteligent și blocajul electronic

Care este principala diferență între o blocare inteligentă și blocare electronică Distincția cheie între încuietori inteligente și electronice este că încuietorile inteligente pot debloca folosind Wi-Fi sau tehnologie Bluetooth, în timp ce încuietorile electronice necesită o formă de interacțiune fizică sau proximitate de cheia.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt dezavantajele utilizării încuietorilor electronice

Încuietorile electronice ale ușilor au puține dezavantaje și, iată unele dintre ele enumerate mai jos:. În general, costurile electronice de blocare a ușilor sunt mai mari decât încuietorile tradiționale ale ușilor.Efort ridicat de instalare.Blocant și hacking.Pana de curent.Același cod de acces.Uitând parola.Non-recunoaștere.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum aleg un blocaj electronic

Atunci când alegeți un blocaj fără cheie, primul lucru de determinat este care se potrivește cel mai bine afacerii dvs. O blocare a tastaturii funcționează adesea bine dacă nu doriți să oferiți oamenilor cheile fizice, fobs sau carduri de acces. Trebuie să luați în considerare câte coduri veți avea nevoie; Multe modele sunt limitate de numărul de coduri pe care le acceptă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este mai bun Schlage sau Kwikset

Deoarece încuietorile Schlage sunt confecționate din materiale mai puternice, sunt superioare în mecanismul lor și oferă o securitate mult mai mare decât încuietorile Kwikset, trebuie menționat că sunt mai scumpe în comparație cu Kwikset.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este dezavantajul blocării ușilor inteligente

Dezavantaje: va fi dificil să intri în casă dacă blocajul inteligent este conectat la energia electrică a casei dacă există o oprire.Încuietorile ușoare inteligente sunt vulnerabile la hackeri.Dacă este ceva în neregulă cu aplicația sau tehnologia, blocajul ușii inteligente poate provoca inconveniente.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt dezavantajele folosind încuietori electronice

Încuietorile electronice ale ușilor au puține dezavantaje și, iată unele dintre ele enumerate mai jos:. În general, costurile electronice de blocare a ușilor sunt mai mari decât încuietorile tradiționale ale ușilor.Efort ridicat de instalare.Blocant și hacking.Pana de curent.Același cod de acces.Uitând parola.Non-recunoaștere.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt dezavantajele încuietorilor inteligente

Contra de a avea un blocaj inteligent

Încuietorile inteligente comunică cu telefonul dvs., de obicei prin intermediul Bluetooth sau Wi-Fi. Dacă telefonul dvs. este furat, îl pierdeți sau moare, puteți fi blocat dacă nu aveți un plan de rezervă (cum ar fi conectarea la contul dvs. pe un alt dispozitiv).

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce se întâmplă cu încuietorile electronice atunci când se stinge puterea

Mitul nr. 1: încuietorile fără cheie vor eșua în timpul întreruperilor de energie.

Din fericire, nu este cazul. Încuietorile fără cheie funcționează pe puterea bateriei, ceea ce înseamnă că, chiar dacă experimentați o defecțiune a energiei electrice în casa sau afacerea dvs., blocajul dvs. fără cheie va funcționa în continuare la fel de normal.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Sunt încurajabile electronice hackabile

Deși încuietorile inteligente sunt în general mai sigure decât încuietorile standard, sunt încă vulnerabile la hacking. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să scăpați de ele sau să le tranzacționați pentru încuietori standard – înseamnă doar că ar trebui să implementați măsuri de securitate mai mari.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cea mai sigură încuietoare pentru o ușă din față

Încuietori de ușă Deadbolt

Încuietorile ușilor Deadbolt sunt cel mai sigur tip de încuietori de chei și sunt de obicei utilizate pe ușa exterioară a unei case. Disponibil în stiluri unice și dublu cilindru, Deadbolts sunt evaluate în funcție de puterea lor de la gradul 1 la gradul 3. Un grad 1 este cel mai înalt grad și oferă cea mai mare securitate.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt diferitele tipuri de sisteme de blocare electronică

Cele două tipuri principale de încuietori electromagnetice sunt în siguranță și nu reușesc, pe care le vom explora în raport cu grevele electrice. Funcția necesară va depinde de accesul sau securitatea de care aveți nevoie în timpul unei eșecuri.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce este Schlage mai scump decât Kwikset

Deoarece încuietorile Schlage sunt confecționate din materiale mai puternice, sunt superioare în mecanismul lor și oferă o securitate mult mai mare decât încuietorile Kwikset, trebuie menționat că sunt mai scumpe în comparație cu Kwikset.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt cele mai bune încuietori pentru o ușă din față

Încuietori de ușă de sus pentru a vă menține casa în siguranță și sigură (iunie, 2023) Bonkaso 1300 Premium Heavy Duty Mortise Block.LAPO Premium Mortise Block.Soluții și sisteme Godrej de blocare și sisteme acoperite cu pulbere Ultra XL+ Rim DeadBolt.PLANTEX BLACK DUTURI.Atom Heavy Duty Mortise Block.VOLO Heavy Duty Mortise Blocarea ușii principale.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt problemele cu încuietori inteligente

La fel ca majoritatea dispozitivelor inteligente, oamenii uită adesea că o blocare inteligentă este de fapt un computer mic și poate fi hacked. Este posibil ca hackerii să acceseze datele telefonului și să se spargă sau pot accesa blocajul în sine dacă este activat Bluetooth.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este o încuietoare inteligentă mai sigură decât un mandbolt

În timp ce încuietorile inteligente oferă ușurință de acces și pot fi blocate de oriunde, dacă uitați să vă blocați, acestea sunt foarte asemănătoare cu încuietorile tradiționale atunci când vine vorba de securitate. Deoarece majoritatea încuietorilor inteligente funcționează cu un deadbolt tradițional, acestea sunt la fel de sigure ca lacăturile tradiționale.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce este o slăbiciune a încuietorilor inteligente

Contra de a avea un blocaj inteligent

Încuietorile inteligente comunică cu telefonul dvs., de obicei prin intermediul Bluetooth sau Wi-Fi. Dacă telefonul dvs. este furat, îl pierdeți sau moare, puteți fi blocat dacă nu aveți un plan de rezervă (cum ar fi conectarea la contul dvs. pe un alt dispozitiv).

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Sunt încuietori inteligente mai ușor de rupt

De asemenea, unele încuietori inteligente ar putea fi destul de ușor de rupt dacă sunt slab făcute și nu sunt vândute prin intermediul unei companii de renume. O blocare inteligentă sigură va avea toate măsurile de siguranță încorporate ale unui blocaj standard, pe lângă măsurile de siguranță pentru a preveni hackingul.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt dezavantajele blocajului ușii inteligente

Contra de a avea un blocaj inteligent

Încuietorile inteligente comunică cu telefonul dvs., de obicei prin intermediul Bluetooth sau Wi-Fi. Dacă telefonul dvs. este furat, îl pierdeți sau moare, puteți fi blocat dacă nu aveți un plan de rezervă (cum ar fi conectarea la contul dvs. pe un alt dispozitiv).

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Există dezavantaje de a utiliza încuietori electronice

Blocant și hacking

Un alt dezavantaj al sistemului electronic de blocare a ușilor este încălcarea securității. Există posibilități pentru hackerii cibernetici să vă acceseze sistemul de securitate electronică prin blocarea funcționalității sale.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Merită încuietori de ușă inteligente

Oferindu-vă telecomanda asupra ușii din față, de oriunde și de moduri ușoare, fără cheie, de a debloca blocarea ușii, o blocare inteligentă este una dintre cele mai bune modernizări inteligente pe care le puteți face. Poate fi, de asemenea, mai sigur decât un blocaj tradițional, mai ales dacă sunteți cineva care altfel ar lăsa o cheie de rezervă sub un punct de flori.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum aleg o blocare digitală

Luați în considerare caracteristicile de securitate ale fiecărui blocaj, precum și prețul. De asemenea, gândiți -vă la cât de ușor este de a folosi blocajul. Nu doriți să alegeți un blocaj prea dificil de funcționat. Unele dintre cele mai bune mărci de încuietori digitale includ Schlage, Hafele, Kaiser, Philips, Igloohome și multe altele.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este mai bun Yale sau Schlage

Câștigător: Schlage Connect

Funcția de ciripire a ușii lui Schlage face ușor de știut când este deschisă ușa. Ușa este, de asemenea, mai rapidă de deblocat, deoarece nu trebuie să apăsați butoane suplimentare după introducerea codului. În general, Schlage Connect și codifică ambele Beat Out Nest Yale atunci când vine vorba de caracteristici.

[/wpremark]

Previous Post
Cum instalez anti virus pe tableta mea?
Next Post
Er det ok å avinstallere Microsoft Silverlight?