15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Camerele de inel lucrează cu myq?

Rezumatul articolului:

Cum conectez camera MyQ la sună

Pentru a adăuga Liftmaster MyQ Smart Smart Garage Control în aplicația Ring: Deschideți aplicația Ring. Atingeți meniul. Apăsați dispozitivele. Atingeți Configurați un dispozitiv. Derulați în jos și atingeți deschizătorii ușilor de garaj. Pe ecranul Adăugare MyQ în ecranul comenzilor rapide, atingeți Configurarea începe. Urmați pașii pentru a conecta conturile Amazon și Ring.

Ce lucrează camerele cu aplicația MyQ

Dacă este însoțită de camera sa, camera inteligentă MYQ, acest sistem vă permite să vă monitorizați garajul de la distanță. Dar nu trebuie să utilizați neapărat această cameră, deoarece sistemul este compatibil și cu alte camere inteligente diferite. Arlo, Wyze, Xfinity și Vivint vor funcționa perfect cu ea.

Chamberlain Smart Garage funcționează cu Ring

Chamberlain® Smart Garage® Control funcționează cu Ring, funcționează cu toate mărcile majore de deschizătoare de uși de garaj fabricate după 1993, care au senzori de siguranță standard.

Există un deschizător de uși de garaj care funcționează cu inel

Chamberlain® Ultra-Quiet Belt Drive Wi-Fi® Garage Opener Opener funcționează cu inel.

Puteți adăuga camera MyQ la aplicația Ring

În aplicația Ring, descărcați sau lansați aplicația Ring. Activați MYQ atingând meniul de 3 linii din colțul din stânga sus. Atingeți Configurați un dispozitiv.

Cum instalați o cameră inelară într -un garaj

Așa că am ales un loc chiar pe partea garajului. Ne -am dorit ca lumina reflectoarelor noastre să poată vedea pe cineva care vine pe proprietatea dvs. Și. Deci, primul lucru pe care îl faci este doar un fel de a lua locul ca el.

Câte camere vă puteți conecta la myq

Una, câte camere pot adăuga la un abonament de abonament sunt pe o cameră foto, astfel încât să puteți adăuga doar o (1) cameră la abonament.

Ce s -a întâmplat cu aplicația MyQ

Chamberlain a anunțat astăzi că întrerupe MyQ Home Bridge Hub, ceea ce v -a permis să vă controlați ușa garajului cu Homekit și Siri. Pentru cei necunoscuți, MYQ este platforma Chamberlain pentru controlul ușii garajului dvs. folosind smartphone -ul.

Cu ce ​​dispozitive funcționează cu sună

Dispozitive compatibile cu inel: sonerie video și camere de luat vederi. Încuietori inteligente. Lumini și becuri inteligente. Mufe și prize de perete. Dispozitive IFTTT și Z-Wave. Boxe inteligente și televizoare. Uși de garaj, supape de apă, termostate.

Poți pune o cameră inelară în garaj

Deși nu poate fi folosit în aer liber, acesta poate fi plasat în interior, literalmente, oriunde există acces la o priză de putere.

Ce aplicație am nevoie pentru camera de cameră

Aplicația Ring este disponibilă pentru telefoane și tablete în magazinele Apple și Google Play. Puteți vizita și Ring.com/aplicație pentru a descărca direct aplicația Ring pe telefonul mobil. Deschideți App Store pe dispozitivul dvs. mobil. Căutați „Aplicația Ring”.

Unde este cel mai bun loc pentru a pune o cameră inelară

În timp ce camera dvs. va funcționa bine atunci când este plasată pe o masă sau pe un raft, ar trebui să luați în considerare montarea pe perete. Acest lucru va împiedica zguduirea sau scuturarea oamenilor care se lovesc în el, schimbând unghiul de vedere al camerei. Încercați să montați camera într -un colț al camerei pentru a obține o acoperire maximă a spațiului.

Întrebări:

 1. Cum conectez camera MyQ la sună?
 2. Ce lucrează camerele cu aplicația MyQ?
 3. Chamberlain Smart Garage funcționează cu Ring?
 4. Există un deschizător de uși de garaj care funcționează cu inel?
 5. Puteți adăuga camera MyQ la aplicația Ring?
 6. Cum instalați o cameră inelară într -un garaj?
 7. Câte camere vă puteți conecta la myq?
 8. Ce s -a întâmplat cu aplicația MyQ?
 9. Cu ce ​​dispozitive funcționează cu sună?
 10. Poți pune o cameră inelară în garaj?
 11. Ce aplicație am nevoie pentru camera de cameră?
 12. Unde este cel mai bun loc pentru a pune o cameră inelară?

Răspunsuri:

1. Pentru a adăuga LiftMaster MyQ Smart Garage Control la aplicația Ring, deschideți aplicația Ring și urmați pașii din meniu pentru a configura un dispozitiv și conectați -vă conturile Amazon și Ring.

2. Aplicația MYQ funcționează cu diverse camere inteligente, inclusiv Arlo, Wyze, Xfinity și Vivint.

3. Da, Chamberlain Smart Garage funcționează cu Ring. Este compatibil cu toate mărcile majore de deschizătoare de uși de garaj fabricate după 1993, care au senzori de siguranță standard.

4. Da, Chamberlain Ultra-Quiet Belt Drive Wi-Fi Garage Opener Opening funcționează cu Ring.

5. Da, puteți adăuga aplicația MyQ Camera la Ring, permițând MyQ în setările aplicației Ring și configurarea unui dispozitiv.

6. Pentru a instala o cameră inelară într -un garaj, alegeți un loc din partea garajului care oferă o vedere bună. Montați camera în siguranță pentru a preveni zumzetul sau shake -urile.

7. Puteți conecta o cameră foto la MYQ pe abonament. Abonamentele sunt pe bază de cameră.

8. Aplicația MYQ a întrerupt MyQ Home Bridge Hub, care a permis controlul ușilor garajului cu Homekit și Siri.

9. Ring funcționează cu diverse dispozitive, inclusiv clopote video și camere, încuietori inteligente, lumini inteligente și becuri, mufe și prize de perete, dispozitive IFTTT și Z-Wave, boxe inteligente și televizoare și uși de garaj, supape de apă, termostate.

10. În timp ce camerele de inel nu pot fi utilizate în aer liber, acestea pot fi plasate în interiorul garajului, atât timp cât există acces la o priză de putere.

11. Aplicația Ring este disponibilă pentru descărcare pe telefoane și tablete din magazinele Apple și Google Play. Puteți vizita și Ring.com/aplicație pentru a descărca direct aplicația.

12. Cel mai bun loc pentru a pune o cameră inelară este pe perete pentru a preveni zgâlțâiele sau shake -urile. Montați -l într -un colț al camerei pentru acoperire maximă.

Camerele de apel funcționează cu MyQ?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum conectez camera MyQ la sună

Pentru a adăuga Liftmaster MyQ Smart Smart Garage Control în aplicația Ring: Deschideți aplicația Ring.Atingeți meniul.Apăsați dispozitivele.Atingeți Configurați un dispozitiv.Derulați în jos și atingeți deschizătorii ușilor de garaj.Pe ecranul Adăugare MyQ în ecranul comenzilor rapide, atingeți Configurarea începe.Urmați pașii pentru a conecta conturile Amazon și Ring.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce lucrează camerele cu aplicația MyQ

Dacă este însoțită de camera sa, camera inteligentă MYQ, acest sistem vă permite să vă monitorizați garajul de la distanță. Dar nu trebuie să utilizați neapărat această cameră, deoarece sistemul este compatibil și cu alte camere inteligente diferite. Arlo, Wyze, Xfinity și Vivint vor funcționa perfect cu ea.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Chamberlain Smart Garage funcționează cu Ring

Controlul Chamberlain® Smart Garage® funcționează cu inel

Lucrează cu toate mărcile majore de deschizători de uși de garaj fabricate după 1993, care au senzori de siguranță standard.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Există un deschizător de uși de garaj care funcționează cu inel

Chamberlain® Ultra-Quiet Belt Drive Wi-Fi® Garage Opener Opener funcționează cu inel.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Puteți adăuga camera MyQ la aplicația Ring

În aplicația Ring

Descărcați sau lansați aplicația Ring. Activați MYQ atingând meniul de 3 linii din colțul din stânga sus. Atingeți Configurați un dispozitiv.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum instalați o cameră inelară într -un garaj

Așa că am ales un loc chiar pe partea garajului. Ne -am dorit ca lumina reflectoarelor noastre să poată vedea pe cineva care vine pe proprietatea dvs. Și. Deci, primul lucru pe care îl faci este doar un fel de a lua locul ca el.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Câte camere vă puteți conecta la myq

unu

Câte camere pot adăuga la un abonament de abonament sunt pe o cameră foto, astfel încât să puteți adăuga doar o cameră (1) cameră la abonament.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce s -a întâmplat cu aplicația MyQ

Chamberlain a anunțat astăzi că întrerupe MyQ Home Bridge Hub, ceea ce v -a permis să vă controlați ușa garajului cu Homekit și Siri. Pentru cei necunoscuți, MYQ este platforma Chamberlain pentru controlul ușii garajului dvs. folosind smartphone -ul.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cu ce ​​dispozitive funcționează cu sună

Dispozitive compatibile cu inel și camere de luat vederi.Încuietori inteligente.Lumini și becuri inteligente.Mufe și prize de perete.Dispozitive IFTTT și Z-Wave.Boxe inteligente și televizoare.Uși de garaj, supape de apă, termostate.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poți pune o cameră inelară în garaj

Deși nu poate fi folosit în aer liber, acesta poate fi plasat în interior, literalmente, oriunde există acces la o priză de putere.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce aplicație am nevoie pentru camera de cameră

Aplicația Ring este disponibilă pentru telefoane și tablete în magazinele Apple și Google Play. Puteți vizita și Ring.com/aplicație pentru a descărca direct aplicația Ring pe telefonul mobil. Deschideți App Store pe dispozitivul dvs. mobil. Caută "Aplicație Ring".

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Unde este cel mai bun loc pentru a pune o cameră inelară

În timp ce camera dvs. va funcționa bine atunci când este plasată pe o masă sau pe un raft, ar trebui să luați în considerare montarea pe perete. Acest lucru va împiedica zguduirea sau scuturarea oamenilor care se lovesc în el, schimbând unghiul de vedere al camerei. Încercați să montați camera într -un colț al camerei pentru a obține o acoperire maximă a spațiului.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum instalați o cameră inelară deasupra unei uși de garaj

Așa că am ales un loc chiar pe partea garajului. Ne -am dorit ca lumina reflectoarelor noastre să poată vedea pe cineva care vine pe proprietatea dvs. Și. Deci, primul lucru pe care îl faci este doar un fel de a lua locul ca el.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Camera MyQ are o taxă lunară

Chamberlain MyQ oferă un abonament pentru conectarea dispozitivului dvs. la servicii inteligente pentru locuințe, cum ar fi IFTTT, & Google Assistant. Abonamentul vă va permite să automatizați diverse funcții cu dispozitivele dvs. inteligente. Costul pentru acest abonament va fi de 1 dolar pe lună sau 10 USD pe an.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Camera MyQ funcționează fără abonament

Nu trebuie să vă înscrieți la un plan de stocare. Cu toate acestea, un abonament este singura modalitate de a înregistra videoclipuri.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cine este deținut de MyQ de

Grupul Chamberlain

Despre Chamberlain Group

Chamberlain Group, o companie Blackstone, este un lider global în soluții de acces inteligent în proprietățile rezidențiale și comerciale.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Există o taxă lunară pentru myq

Chamberlain MyQ oferă un abonament pentru conectarea dispozitivului dvs. la servicii inteligente pentru locuințe, cum ar fi IFTTT, & Google Assistant. Abonamentul vă va permite să automatizați diverse funcții cu dispozitivele dvs. inteligente. Costul pentru acest abonament va fi de 1 dolar pe lună sau 10 USD pe an.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] La ce se conectează camerele de apel

Toate dispozitivele inelare sunt compatibile cu 2.Rețele WiFi de 4 GHz. Unele dispozitive inelare pot utiliza, de asemenea, rețele de 5 GHz. Produsele Ring sunt proiectate să funcționeze cu rețeaua WiFi de acasă. Dispozitivele dvs. de inel nu vor funcționa cu un hotspot de telefon mobil.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Puteți conecta alte dispozitive la sună

Știați că dispozitivele dvs. de apel pot vorbi între ele și vă pot proteja ca o echipă, aceasta este cunoscută sub numele de legături de dispozitiv. Dispozitivul de conectare conectează dispozitivele de inel împreună și oferă instrucțiuni pentru ca un grup de dispozitive să înceapă să funcționeze ori de câte ori este activat oricare dintre ele.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Pot să -mi blochez camera cu vecinii

Cum dezactivați vecinii pentru a dezactiva vecinii, vizitați centrul de control din aplicația Ring sau la Ring.com și comutați vecinii. Acest lucru va dezactiva hrana și notificările vecinilor.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum blochez camera de inel a vecinului meu

Blocați camerele de securitate cu copaci, garduri sau perdele mari. O altă modalitate bună de a orbi camerele de securitate ale vecinului este să plantați o grupare de arbuști sau copaci crescuți suficient de înalți pentru a bloca locul în care este vizată camera. De asemenea, puteți închide perdeaua sau umbra de pe fereastră pentru a bloca camerele de securitate.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum funcționează camera de sunet fără abonament

Fără abonament, puteți accesa vederea live a împrejurimilor dvs. de ușă, așa că știți cine este la ușa dvs. înainte de a o deschide (sau înainte de a ieși chiar de pe canapea). Dar opțiunea inel-fără-subscriptie nu oferă beneficii de securitate pe termen lung.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Aplicația Ring funcționează cu alte camere

Ring spune că aplicația sa va suporta orice cameră folosind standardul Forum de interfață video Open Network, sau ONVIF. Acesta este un standard care permite dispozitivelor inteligente să vorbească între ele, indiferent de producător. Chestia este că se exclude unii dintre concurenții lui Ring, cum ar fi Nest.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât de departe de casă poți pune o cameră inelară

Nu există o distanță specifică, având în vedere că diverși factori diferiți pot afecta puterea semnalului dvs. WiFi. De obicei, am recomanda ca camera dvs. de inel să nu fie mai mult de aproximativ 20 până la 25 de metri de routerul dvs. wireless. Mai departe de asta și este posibil să vedeți probleme de performanță.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este taxa lunară pentru o cameră inelară

Ring Protect Costuri de bază 3 USD.99/lună sau 39 USD.99/an. Ring Protect Plus include înregistrarea video pentru toate sondele și camerele de securitate din casa ta. De asemenea, primiți o garanție extinsă, plus 10% reducere a produselor de inel selectați pe Ring.com și Amazon.com. Se aplică termeni și condiții.

[/wpremark]

Previous Post
Care furnizor are cea mai bună acoperire?
Next Post
Skal jeg laste ned Norton Safe Web?