15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ce bec de culoare este cel mai bun pentru lumina de pridvor?

[Întrebarea 1] Ce lumină de culoare este cea mai bună pentru lumina pridvorului?

Ce bec de culoare este cel mai bun pentru lumina de pridvor?

Răspuns: Albul cald (2700 K) este cea mai bună temperatură de culoare pentru luminile pridvorului. Creează o atmosferă primitoare și prietenoasă, ceea ce o face o alegere populară pentru proprietarii de case și proprietarii de afaceri. Această temperatură a culorii este utilizată în mod obișnuit în apropierea căilor de intrare ale clădirilor sau ale spațiilor exterioare.

[Întrebarea 2] Ar trebui ca lumina pridvorului să fie moale alb sau lumina zilei?

Răspuns: Alegerea dintre albul moale și lumina zilei depinde de starea de spirit pe care doriți să o creați. Albul moale, cunoscut și sub denumirea de culori mai calde, sunt perfecte pentru a crea o atmosferă confortabilă și relaxantă, similară cu Firelight. Culorile de lumină de zi sau mai reci sunt potrivite pentru iluminarea de securitate sau iluminarea sarcinilor. Luminile albe strălucitoare și luminile de accent pot fi, de asemenea, folosite pentru a ilumina verdeața.

[Întrebarea 3] Care este cel mai obișnuit bec de pridvor?

Răspuns: Cele mai frecvente becuri de pridvor sunt becurile cu diodă (LED) cu emisie ușoară. Sunt o alegere populară datorită duratei lor de viață îndelungate, în ciuda faptului că sunt mai scumpe decât alte becuri. Becurile fluorescente compacte (CFL) și halogen sunt, de asemenea, utilizate în mod obișnuit.

[Întrebarea 4] este alb rece sau alb cald pentru lumini exterioare?

Răspuns: Lumina albă rece este în intervalul de temperatură de 3100K-4500K, creând o lumină albă rece superbă. Lumina albă caldă, în intervalul de temperatură de 2000k-3000k, produce o atmosferă plăcută și confortabilă, potrivită pentru camere de zi în aer liber, bucătării în aer liber și iluminare decorativă în aer liber.

[Întrebarea 5] ar trebui să fie lumina pridvorului să fie caldă sau răcoroasă?

Răspuns: Pentru spații de distracție în aer liber sau de adunare, este recomandat să folosiți iluminat moale, cald. Puteți chiar să mergeți mai cald decât ați face cu spații arhitecturale dacă preferați o atmosferă mai intimă.

[Întrebarea 6] Ce culoare Light Outdoor nu atrage erori?

Răspuns: Bug -urile sunt atrase de lumini ultraviolete (UV), albastru și verde. Prin urmare, luminile care emit nuanțe albe sau albăstrui, cum ar fi vaporii de mercur, alb -incandescent și fluorescent alb sunt mai atractive pentru bug -uri. Pe de altă parte, luminile gălbuie, roz sau portocaliu sunt mai puțin atrăgătoare pentru erori.

[Întrebarea 7] Lumina ta de pridvor poate fi prea strălucitoare?

Răspuns: Este recomandat să utilizați becuri cu putere mică pentru corpurile de lumină exterioare. Selectarea becurilor cu putere între 40 și 75 de wați este ideală. Evitați să folosiți becuri cu o putere excesivă care vă poate crea strălucire și vă poate deranja vecinii.

[Întrebarea 8] Ce temperatură de culoare este cea mai bună pentru pridvorul din față?

Răspuns: Gama principală Kelvin utilizată în iluminatul rezidențial în aer liber este cuprins între 2500k-4000k. Temperaturile de culoare mai calde în jurul valorii de 2700k sunt potrivite pentru elemente arhitecturale, în timp ce temperaturi ușor mai reci între 3000K-4000K sunt utilizate pentru materialul vegetal într-un peisaj.

[Întrebarea 9] Ce bec este cel mai bun pentru pridvorul din față?

Răspuns: Cel mai bun bec de utilizat pentru o lumină de pridvor din față este un bec LED care produce aproximativ 800 de lumeni. Becurile cu LED-uri sunt eficiente din punct de vedere energetic și au durate de viață mai lungi în comparație cu alte tipuri de becuri. O luminozitate de 800 lumeni oferă o vizibilitate adecvată, fără a fi excesiv de luminos.

[Întrebarea 10] Aveți nevoie de becuri speciale pentru lumini de pridvor?

Răspuns: Becurile incandescente standard pot fi utilizate în aer liber, atât timp cât nu sunt expuse direct la ploaie. Cel mai bine este să le folosiți în zonele acoperite. Dacă vă așteptați ca becul să fie expus la elemente, verificați ambalajul pentru a vă asigura că este evaluat pentru utilizare în aer liber.

Ce bec de culoare este cel mai bun pentru lumina de pridvor?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce lumină de culoare este cea mai bună pentru lumina de pridvor

Alb cald

Alb cald (2700 K)

Această temperatură de culoare creează o atmosferă primitoare și prietenoasă pe care mulți proprietari de case și proprietarii de afaceri o preferă pentru spațiul lor în aer liber. Este cel mai frecvent utilizat în apropierea căilor de intrare ale clădirilor sau ale spațiilor exterioare.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ar trebui ca lumina pridvorului să fie albă moale sau în lumina zilei

Culorile mai calde, cum ar fi „alb moale”, sunt o alegere bună pentru locurile în care încercați să creați o dispoziție confortabilă – gândiți -vă la Firelight. Culorile mai reci, cum ar fi „alb strălucitor” sau „lumina zilei”, funcționează bine pentru iluminatul de securitate sau iluminarea sarcinilor. Luminile albe strălucitoare și luminile de accent sunt, de asemenea, o modalitate frumoasă de a lumina verdeața.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cel mai obișnuit bec de pridvor

Becurile cu diodă (LED) cu emisie de lumină sunt o opțiune populară și, în timp ce costă mai mult decât alte becuri, acestea durează mult mai mult. Alte opțiuni comune sunt fluorescente compacte (CFL) sau becuri cu halogen.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este alb răcoros sau alb cald pentru lumini exterioare

2000K-3000K: Acest interval de temperatură produce o lumină albă caldă și confortabilă și confortabilă. Ajută la crearea unei atmosfere calmante și intime, perfectă pentru camere de zi în aer liber, bucătării în aer liber și iluminare decorativă în aer liber. 3100K-4500K: Această gamă de temperatură creează o lumină albă rece superbă.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ar trebui să fie lumina pridvorului să fie caldă sau răcoroasă

cald

Toate iluminările de distracție în aer liber sau de adunare ar trebui să se facă cu iluminare moale, caldă și puteți chiar să mergeți mai cald decât ați face cu spații arhitecturale dacă preferați.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce culoare Light Outdoor nu atrage bug -uri

Ce culori LED -uri nu atrag bug -urile pot vedea ultraviolete (UV), albastru și verde. De aceea, sunt atrași de lumini albe sau albăstrui, cum ar fi vapori de mercur, incandescent alb și fluorescent alb. Pe de altă parte, gălbuie, roz sau portocaliu sunt cele mai puțin atractive pentru bug -uri.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Lumina ta de pridvor poate fi prea strălucitoare

Utilizați becuri cu apă redusă-când selectați becuri pentru corpurile de lumină exterioare, evitați să folosiți becuri cu o putere prea mare-40 până la 75 de wați este ideal. Evitați să folosiți mai multă putere decât aveți nevoie de fapt, deoarece acest lucru ar putea ajunge să fie prea luminos, ceea ce ar putea crea strălucire și să vă deranjeze vecinii.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce temperatură de culoare este cea mai bună pentru pridvorul din față

2700k

Temperatura de culoare 2700K

Gama principală Kelvin utilizată în iluminatul rezidențial în aer liber este cuprins între 2500k-4000k. De regulă, se utilizează temperaturi de culoare mai calde pe elemente arhitecturale (între 2500K-2700K) și temperaturi ușor mai reci sunt utilizate pe materialul vegetal într-un peisaj (în general 3000K-4000K).

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce bec este cel mai bun pentru pridvorul din față

Cel mai bun bec de utilizat pentru o lumină de pridvor este un bec LED care produce aproximativ 800 de lumeni. Becul LED va folosi cea mai mică cantitate de energie și va dura mult mai mult decât orice alt tip de bec. O luminozitate de 800 de lumeni va oferi o vizibilitate adecvată fără a fi excesiv de luminoasă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ai nevoie de becuri speciale pentru lumini de pridvor

Becurile incandescente standard pot fi utilizate în aer liber, atât timp cât nu sunt expuse direct la ploaie. Locațiile acoperite sunt cele mai bune pentru becurile incandescente standard. Dacă credeți că un bec va fi expus elementelor, verificați ambalajul pentru a vă asigura că este evaluat pentru utilizare în aer liber.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ar trebui să fie lăsate lumini de pridvor toată noaptea

În timp ce ești acasă noaptea, este o idee bună să îți ții luminile aprinse. Cu toate acestea, de îndată ce sunteți gata să mergeți la culcare pentru seară, ar trebui să fiți atenți și să vă stingeți luminile. Ar trebui să -ți tratezi lumina de pridvor la fel ca și orice altă cameră din casă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce fel de lumină de pridvor nu atrage bug -uri

Opțiuni de iluminat în aer liber care nu vor atrage erori

Opțiunile de iluminare în aer liber, care nu vor atrage erori sunt LED -ul, fluorescentul compact, vaporii de sodiu și becurile cu halogen. Dar LED -ul oferă cea mai bună eficiență energetică și emit mai puțină căldură printre altele.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce fel de lumină de pridvor nu atrage bug -uri

Cea mai bună opțiune va fi o lumină fluorescentă compactă galbenă (CFL). Galbenul este punctul în care lungimile de undă încep să devină mai lungi. CFL -urile oferă cea mai bună eficiență energetică și emit mai puțină căldură. Alte opțiuni de bec cu nuanțe galbene care trec neobservate de insecte includ vapori de sodiu și becuri cu halogen.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este mai sigur să -ți lași lumina de pridvor pornită sau oprită noaptea

Dacă ești acasă singur noaptea, este o idee bună să lași ceva lumină pe veranda ta. A avea o lumină va avertiza pe ceilalți că sunteți acasă, iar acest lucru va descuraja cel mai probabil eventualii hoți potențiali.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ar trebui să -ți lași lumina de pridvor toată noaptea

FAQ. Dacă lăsați luminile în aer liber noaptea nu, lăsând luminile aprinse poate face ca intrusii să creadă că nu sunteți acasă. Folosiți o lumină senzor de mișcare care se aprinde atunci când tu, sau oricine altcineva, se apropie, astfel încât să ai lumină doar atunci când ai nevoie de ea.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce culoare este cea mai bună pentru pridvor

„Pentru o podea de pridvor, lipiți -vă cu culori tradiționale ca un gri de cărbune sau un albastru care completează culoarea casei”, spune Angél Rodenbeck, un expert în stadializare la domiciliu cu Spyglass Realty în Austin, Texas.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce oamenii pun becuri albastre pe pridvorul din față

Lumină de pridvor albastru

Pentru a avansa conștientizarea autismului, Autism Speaks a început o campanie cunoscută sub numele de Light It Up Blue. Organizația a adoptat Blue ca culoare oficială și a încurajat oamenii să -și întoarcă pridvorul pentru a arăta sprijin.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este mai bine să vă lăsați lumina de pridvor din față sau oprită noaptea

În timp ce ești acasă noaptea, este o idee bună să îți ții luminile aprinse. Cu toate acestea, de îndată ce sunteți gata să mergeți la culcare pentru seară, ar trebui să fiți atenți și să vă stingeți luminile. Ar trebui să -ți tratezi lumina de pridvor la fel ca și orice altă cameră din casă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Lăsarea unei lumini de pridvor folosește multă electricitate

Dar costă prea mult să -ți lași lumina pe ..

Presupunând un bec de 60 watt și 730 de ore pe lună, un bec care rulează tot timpul utilizează aproximativ 43.8 kW (kilowatt ore) de energie (60 x 730 /1000). Ne costă aproximativ 10 cenți pe kW, în funcție de momentul zilei și de planul în care vă aflați (timpul de noapte este mult mai mic pentru unele planuri).

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce culoare de bec exterior ține bug -urile

Becurile cu culoare galbenă merită încercată, de asemenea. „Lumini galbene – și lumini roșii – nu atrag insecte la fel de mult ca luminile albe obișnuite”, spune Russell.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce lumină de culoare ține bug -urile

Gălbișul, roz, sau portocaliu (vapori de sodiu, halogen, galben dicroic) sunt cel mai puțin atractiv pentru majoritatea insectelor.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce culoare este cea mai bună lumină exterioară pentru a evita erorile

Gălbișul, roz, sau portocaliu (vapori de sodiu, halogen, galben dicroic) sunt cel mai puțin atractiv pentru majoritatea insectelor.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Lăsându -ți lumina de pridvor pe descurajare

Este un sfat destul de obișnuit de securitate la domiciliu, care este trecut, dar s -ar putea să vă întrebați dacă lăsați luminile exterioare pe furturile care depredă. Adevărul este că ajută o mică parte de eventuale jafuri, dar, în general, nu este o metodă eficientă pe care să o bazezi pe.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Menținerea luminii de pridvor pe descurajari de descurajare

Lăsarea luminilor exterioare pe descurajare pe scurt, nu, nu este o strategie eficientă singură pentru a descuraja un tâlhar de a -ți direcționa proprietatea. Cu toate acestea, în combinație cu sistemele de securitate și alte tactici, vă puteți proteja pe voi înșivă, pe cei dragi și pe cartierul dvs.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce culori sunt luminile de pridvor în aer liber

În u.S., De obicei, rezidenții adoptă roșu, violet, albastru, verde, portocaliu sau roz pentru a recunoaște și a transmite sprijin pentru diverse mișcări. Cu toate acestea, mulți oameni folosesc în continuare culori convenționale de pridvor, cum ar fi galben pal sau alb cald pentru a crea un punct de intrare primitor pentru oaspeți.

[/wpremark]

Previous Post
Ce este Mac Management la distanță?
Next Post
Hvordan setter jeg opp brannpinnen min til TV -en min?