15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Cum este viața fără telefon?


Rezumatul articolului

Să trăiești fără un telefon ar putea părea dificil, dar există modalități prin care poți supraviețui fără unul: fă -ți planuri cu prietenii și familia în avans. Acest lucru poate solicita să vă bazați pe alții din grup pentru a găsi o modalitate de a vă actualiza dacă lucrurile se schimbă.

Viața fără telefoane mobile
Timpul necesar pentru comunicare ar fi, de asemenea, crescut semnificativ, deoarece telefoanele mobile permit oamenilor să vorbească instantaneu. Fără telefonul mobil, comunicările lungi îndepărtate ar fi complicate, ceea ce face dificilă păstrarea în mod constant cu prietenii sau rudele care pot trăi departe.

Credeți că nu puteți trăi fără smartphone -ul dvs? Pentru prea mulți oameni, aceasta este o frică constantă. În realitate, a -ți pune smartphone -ul mai mult ar putea să te facă mai fericit – da, am spus mai fericit. Să ne uităm la rezultatele recente ale cercetărilor care ar trebui să vă facă să vă puneți mai mult telefonul – și să vă bucurați mai mult de viața dvs. în acest proces.

Îți îmbunătățește echilibrul între viață și viață, mental și fizic. Decuplarea oferă, de asemenea, corpului tău de odihnă fizică de care are nevoie după o zi de muncă aglomerată. Indiferent dacă lucrați în aer liber sau vă petreceți ziua tastând, utilizarea extinsă a smartphone -ului după muncă poate provoca o încordare suplimentară pe tendoanele dvs.

Telefoanele noastre ne spun exact cum să ajungem unde trebuie să mergem. Este simplu și ne face viața mult mai ușoară. Nu numai că telefonul dvs. inteligent poate elimina nevoia unui GPS – poate elimina nevoia de multe alte gadgeturi! De ce să cumpărați un ceas de alarmă când puteți seta pur și simplu o alarmă pe telefon?

Activități de făcut acasă, mai degrabă decât să derulați:
– Faceți (sau începeți) un puzzle.
– Citiți un articol de ziar sau revistă (țineți -le întinse pentru a încuraja lectura casual în loc de derularea telefonului!).
– Citește o carte.
– Ascultați un podcast.
– Joacă Solitaire.
– Faceți un cuvânt încrucișat.
– Fă un Sudoku.
– Joacă -te cu câinele, pisica sau alt animal de companie.

Îi ajută să rămână în contact cu cele mai noi tehnologii, aplicații și cercetări. Oferă divertisment în timpul liber. Ei pot urmări conținutul lor preferat pe telefoanele mobile sau pot juca jocuri. Îi ajută să -și îmbunătățească cunoștințele despre afacerile actuale și să rămână la curent.

Majoritatea celor care au obținut un nivel ridicat de frica de a lipsi. În mod similar, acești indivizi au un nivel ridicat pe scale de anxietate și depresie. Acest lucru se datorează faptului că utilizarea excesivă a smartphone -urilor interferează cu activitățile sociale și, prin urmare, crește depresia.

Smartphone -urile pot fi necesare din mai multe motive, de la securitatea online până la obținerea de intrare pe plaje și alte zone de agrement până la călăritul transportului public. Deținerea unui smartphone poate fi dificilă pentru gospodăriile cu venituri mai mici, deși există programe care pot oferi asistență financiară.

Cauzele și profilul nomofobilor
De fapt, insecuritatea personală este cel mai frecvent factor care provoacă nomofobie, deoarece mulți tineri devin absolut dependenți de ceilalți și găsesc în telefoanele lor mobile un mod de a fi prezent în cercul lor social.

Întrebări:
1. Poți trăi viața fără telefon?
2. Cum ar fi viața ta fără telefon?
3. Am fi mai fericiți fără telefoane?
4. Care sunt avantajele de a nu avea telefon?
5. De ce nu putem trăi fără telefoane?
6. Ce pot face în loc să -mi folosesc telefonul?
7. Cât de important este telefonul mobil în viața de zi cu zi?
8. Telefoanele sunt bune pentru noi mental?
9. Sunt telefoanele cu adevărat necesare?
10. De ce oamenii se înnebunesc fără smartphone -urile lor?

Răspunsuri detaliate:

1. Să trăiești fără un telefon ar putea părea dificil, dar există modalități prin care poți supraviețui fără unul: fă -ți planuri cu prietenii și familia în avans. Acest lucru poate solicita să vă bazați pe alții din grup pentru a găsi o modalitate de a vă actualiza dacă lucrurile se schimbă.
2. Viața fără telefoane mobile – timpul necesar comunicării ar fi, de asemenea, crescut semnificativ, deoarece telefoanele mobile permit oamenilor să vorbească instantaneu. Fără telefonul mobil, comunicările lungi îndepărtate ar fi complicate, ceea ce face dificilă păstrarea în mod constant cu prietenii sau rudele care pot trăi departe.
3. Credeți că nu puteți trăi fără smartphone -ul dvs? Pentru prea mulți oameni, aceasta este o frică constantă. În realitate, a -ți pune smartphone -ul mai mult ar putea să te facă mai fericit – da, am spus mai fericit. Să ne uităm la rezultatele recente ale cercetărilor care ar trebui să vă facă să vă puneți mai mult telefonul – și să vă bucurați mai mult de viața dvs. în acest proces.
4. Îți îmbunătățește echilibrul între viață și viață, mental și fizic. Decuplarea oferă, de asemenea, corpului tău de odihnă fizică de care are nevoie după o zi de muncă aglomerată. Indiferent dacă lucrați în aer liber sau vă petreceți ziua tastând, utilizarea extinsă a smartphone -ului după muncă poate provoca o încordare suplimentară pe tendoanele dvs.
5. Telefoanele noastre ne spun exact cum să ajungem unde trebuie să mergem. Este simplu și ne face viața mult mai ușoară. Nu numai că telefonul dvs. inteligent poate elimina nevoia unui GPS – poate elimina nevoia de multe alte gadgeturi! De ce să cumpărați un ceas de alarmă când puteți seta pur și simplu o alarmă pe telefon?
6. Activități de făcut mai degrabă acasă decât să derulați: – faceți (sau începeți) un puzzle. – Citiți un articol de ziar sau revistă (țineți -le întinse pentru a încuraja lectura casual în loc de derularea telefonului!). – Citește o carte. – Ascultați un podcast. – Joacă Solitaire. – Faceți un cuvânt încrucișat. – Fă un Sudoku. – Joacă -te cu câinele, pisica sau alt animal de companie.
7. Îi ajută să rămână în contact cu cele mai noi tehnologii, aplicații și cercetări. Oferă divertisment în timpul liber. Ei pot urmări conținutul lor preferat pe telefoanele mobile sau pot juca jocuri. Îi ajută să -și îmbunătățească cunoștințele despre afacerile actuale și să rămână la curent.
8. Majoritatea celor care au obținut un nivel ridicat de frica de a lipsi. În mod similar, acești indivizi au un nivel ridicat pe scale de anxietate și depresie. Acest lucru se datorează faptului că utilizarea excesivă a smartphone -urilor interferează cu activitățile sociale și, prin urmare, crește depresia.
9. Smartphone -urile pot fi necesare din mai multe motive, de la securitatea online până la obținerea de intrare pe plaje și alte zone de agrement până la călăritul transportului public. Deținerea unui smartphone poate fi dificilă pentru gospodăriile cu venituri mai mici, deși există programe care pot oferi asistență financiară.
10. Cauzele și profilul nomofobilor – de fapt, insecuritatea personală este cel mai frecvent factor care provoacă nomofobie, deoarece mulți tineri devin absolut dependenți de ceilalți și găsesc în telefoanele lor mobile un mod de a fi prezent în cercul lor social.Cum este viața fără telefon?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poți trăi viața fără telefon

Să trăiești fără un telefon ar putea părea dificil, dar există modalități prin care poți supraviețui fără unul: fă -ți planuri cu prietenii și familia în avans. Acest lucru poate solicita să vă bazați pe alții din grup pentru a găsi o modalitate de a vă actualiza dacă lucrurile se schimbă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum ar fi viața ta fără telefon

Viața fără telefoane mobile

Timpul necesar pentru comunicare ar fi, de asemenea, crescut semnificativ, deoarece telefoanele mobile permit oamenilor să vorbească instantaneu. Fără telefonul mobil, comunicările lungi îndepărtate ar fi complicate, ceea ce face dificilă păstrarea în mod constant cu prietenii sau rudele care pot trăi departe.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Am fi mai fericiți fără telefoane

Credeți că nu puteți trăi fără smartphone -ul dvs. pentru prea mulți oameni, aceasta este o frică constantă. În realitate, a -ți pune smartphone -ul mai mult ar putea să te facă mai fericit – da, am spus mai fericit. Să ne uităm la rezultatele recente ale cercetărilor care ar trebui să vă facă să vă puneți mai mult telefonul – și să vă bucurați mai mult de viața dvs. în acest proces.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt avantajele de a nu avea telefon

Îți îmbunătățește echilibrul între viață și viață, mental și fizic

Decuplarea oferă, de asemenea, corpului tău de odihnă fizică de care are nevoie după o zi de muncă aglomerată. Indiferent dacă lucrați în aer liber sau vă petreceți ziua tastând, utilizarea extinsă a smartphone -ului după muncă poate provoca o încordare suplimentară pe tendoanele dvs.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce nu putem trăi fără telefoane

Telefoanele noastre ne spun exact cum să ajungem unde trebuie să mergem. Este simplu și ne face viața mult mai ușoară. Nu numai că telefonul dvs. inteligent poate elimina nevoia unui GPS – poate elimina nevoia de multe alte gadgeturi! De ce să cumpărați un ceas de alarmă când puteți seta pur și simplu o alarmă pe telefon

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce pot face în loc să -mi folosesc telefonul

Activități de făcut acasă, mai degrabă decât scrolldo (sau începe) un puzzle.Citiți un articol de ziar sau revistă (țineți -le întinse pentru a încuraja lectura casual în loc de derularea telefonului!).Citește o carte.Ascultați un podcast.Joacă Solitaire.Faceți un cuvânt încrucișat.Fă un Sudoku.Joacă -te cu câinele, pisica sau alt animal de companie.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât de important este telefonul mobil în viața de zi cu zi

Îi ajută să rămână în contact cu cele mai noi tehnologii, aplicații și cercetări. Oferă divertisment în timpul liber. Ei pot urmări conținutul lor preferat pe telefoanele mobile sau pot juca jocuri. Îi ajută să -și îmbunătățească cunoștințele despre afacerile actuale și să rămână la curent.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Telefoanele sunt bune pentru noi mental

Majoritatea celor care au obținut un nivel ridicat de frica de a lipsi. În mod similar, acești indivizi au un nivel ridicat pe scale de anxietate și depresie. Acest lucru se datorează faptului că utilizarea excesivă a smartphone -urilor interferează cu activitățile sociale și, prin urmare, crește depresia.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Sunt telefoanele cu adevărat necesare

Smartphone -urile pot fi necesare din mai multe motive, de la securitatea online până la obținerea de intrare pe plaje și alte zone de agrement până la călăritul transportului public. Deținerea unui smartphone poate fi dificilă pentru gospodăriile cu venituri mai mici, deși există programe care pot oferi asistență financiară.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce oamenii se înnebunesc fără smartphone -urile lor

Cauzele și profilul nomofobilor

De fapt, insecuritatea personală este cel mai frecvent factor care provoacă nomofobie, deoarece mulți tineri devin absolut dependenți de ceilalți și găsesc în telefoanele lor mobile un mod de a fi prezent în cercul lor social.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce au făcut oamenii înainte de telefoane

Telegraful este predecesorul imediat al telefonului; De fapt, mulți oameni au crezut că telefonul nu este necesar, întrucât Telegraph a îndeplinit deja funcția de a trimite instantaneu un mesaj pe un fir către o petrecere anxioasă pe celălalt capăt.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum pot trece timp acasă fără telefon

Cum să treci timp acasă exprimă -te prin artă. Dă -ți un proiect de cercetare. Aflați o nouă abilitate. Ajungeți la un vechi prieten. Dă -ți o provocare de gătit. Pierdeți -vă într -o carte bună. Joacă un joc. Prindeți-vă la câteva filme obligatorii.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce este important telefonul în eseul nostru de viață

A.1 telefoane mobile sunt foarte avantajoase. Ne ajută să ne facem viața ușoară și convenabilă. Ele ne ajută să comunicăm cu cei dragi și să ne desfășurăm munca eficient. Mai mult, aceștia fac și munca computerului, calculatorului și camerelor.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce sunt necesare telefoanele

Importanța telefoanelor mobile depășește mult capacitatea de a efectua sau de a primi apeluri telefonice. Utilizatorii de telefoane mobile pot trimite instantaneu date la domiciliu sau la birou, să verifice dacă există un e -mail important, să -și folosească telefonul mobil ca PDA sau calendar și pot stoca fotografii care pot fi transferate cu ușurință pe un computer sau un computer laptop.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Telefoanele te fac mai fericit

Este un neurotransmițător care te face să te simți bine. Creierele noastre sunt concepute pentru a elibera dopamina atunci când facem ceva care satisface o nevoie de supraviețuire, cum ar fi să mâncăm sau să facem sex. Nenumărate studii au arătat că activitatea telefonică provoacă eliberarea dopaminei în creierul nostru, făcându -ne să ne simțim treziți, motivați și fericiți.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este dependența de telefon un lucru real

Utilizarea cronică a telefonului este o formă de dependență recent dezvoltată. Asociația Americană de Psihiatrie nu recunoaște oficial starea. Totuși, este recunoscut ca o dependență comportamentală de mulți profesioniști și cercetători medicali din întreaga lume.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Câte vieți sunt salvate de telefoanele mobile

Iată cum smartphone -urile pot salva 125.000 de vieți din SUA în fiecare an | Computerworld.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt 3 motive pentru care telefoanele ar trebui să fie permise în școală

De ce ar trebui să li se permită elevii să utilizeze telefoane mobile în clasă – 9 motive care să prezinte un instrument suplimentar pentru învățare.Siguranță.Comunicare îmbunătățită.Organizare.Poate economisi bani școlilor.Bun pentru mediu.Pregătește studenții pentru viitor.Poate crea cetățeni responsabili digital.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce nu pot trăi fără telefonul meu

A nu avea un smartphone înseamnă că nu vei actualiza lumea în acea zi! Social media și camerele merg mână în mână. Social media nu poate fi niciodată interesant fără aparatul foto, deoarece acest lucru este folosit pentru a face fotografii care sunt folosite pentru a spune lumii despre ce sunteți.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum a fost viața de zi cu zi înainte de smartphone -uri

Înainte de smartphone -uri, oamenii trebuiau să folosească site -uri web precum MapQuest pe calculatoarele lor, să imprime instrucțiuni și să le memoreze sau să -i facă pe altcineva să le citească cu voce tare. Și înainte ca șoferii să folosească hărți fizice – hărți reale, pliante, de hârtie, cu mici drumuri care se încrucișează și se intersectează.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum a fost viața diferită înainte de telefoanele mobile

Înainte de smartphone -uri, te -ai bazat pe telefonul tău fix mai mult decât orice. A fost o perioadă mai simplă. Ți -ai amintit de toate numerele de telefon ale prietenilor tăi și ai fost prins de faptul că trebuie să vorbești cu părinții lor când au răspuns la telefon.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum vă imaginați o zi fără telefon în viața voastră

Vei fi obligat să interacționezi cu oamenii din jurul tău. Și da, nu veți putea accesa rețelele de socializare, dar este doar pentru o zi. Notificări enervante aleatorii în fiecare oră nu vor perturba conversația profundă pe care o aveți cu prietenii și familia.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum îți afectează telefonul viața

Cu cât petreci mai mult timp uitându -te la un ecran, cu atât mai puțin timp petreci interacționând personal cu ceilalți. Acest lucru face mai dificil să se stabilească conexiuni interpersonale și relații puternice, care sunt importante pentru sănătatea mintală și sănătatea comunității în general.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce avem nevoie de telefon

Ne ajută să ne facem viața ușoară și convenabilă. Ele ne ajută să comunicăm cu cei dragi și să ne desfășurăm munca eficient. Mai mult, aceștia fac și munca computerului, calculatorului și camerelor.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Telefoanele afectează sănătatea mintală

De la o calitate slabă a somnului până la niveluri crescute de stres, anxietate și depresie, dependența de smartphone poate avea un efect imens. Furnizorii de sănătate mintală trebuie să fie conștienți de problemele potențiale asociate utilizării excesive a smartphone -urilor, astfel încât să își poată ajuta clienții să identifice, să gestioneze și să depășească dependența.

[/wpremark]

Previous Post
Ce contacte de culoare poartă Kylie Jenner?
Next Post
Hva har Apple at Android ikke gjør det?