15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ce este camera IP live?

Rezumat:

O cameră IP este un tip de cameră de securitate digitală care trimite și primește imagini video printr -o rețea IP. Este utilizat în mod obișnuit pentru supraveghere și nu necesită un dispozitiv local de înregistrare. Camerele IP sunt diferite de camerele normale, deoarece toate sunt digitale și pot trimite semnale pe cablu pentru a fi stocate în rețea. WiFi -ul nu este necesar pentru camerele IP, deoarece necesită doar o conexiune la rețeaua de zonă locală. Cu toate acestea, camerele IP au unele dezavantaje, cum ar fi necesitând mai multă lățime de bandă și sunt vulnerabile la încercările de hacking. Acestea pot înregistra videoclipuri fie cu suportul unui înregistrator video de rețea centrală (NVR), fie prin înregistrarea directă la stocarea locală sau de la distanță. Puteți determina dacă o cameră foto este o cameră IP verificând dacă are un port Ethernet. În timp ce sistemele de camere IP sunt proiectate pentru a fi în siguranță, acestea pot fi infiltrate dacă nu sunt instalate și securizate corect. Camerele IP nu trebuie să fie conectate și pot fi controlate de la distanță. Pentru a instala camere IP, veți avea nevoie de camere de securitate comerciale, cabluri și cablare, un NVR și hard disk -uri.

Întrebări:

1. Pentru ce sunt utilizate camerele IP?

2. Care este diferența dintre camera IP și camera normală?

3. Camerele IP au nevoie de wifi?

4. Care sunt dezavantajele camerelor IP?

5. Poate cineva să -mi acceseze camera IP?

6. Videoclipul înregistrării camerei IP?

7. Cum știu dacă camera mea este o cameră IP?

8. Camerele IP sunt sigure?

9. Camerele IP trebuie să fie conectate?

10. De ce am nevoie pentru a instala camere IP?

Răspunsuri:

1. O cameră IP este utilizată pentru supraveghere și trimite și primește imagini video printr -o rețea IP.

2. Principala diferență între o cameră IP și o cameră normală este că camerele IP sunt digitale și pot trimite semnale pe cablu pentru a fi stocate în rețea.

3. Nu, camerele IP nu au nevoie de wifi. Ele necesită doar o conexiune la rețeaua locală de zonă.

4. Un dezavantaj al camerelor IP este că necesită mai multă lățime de bandă în comparație cu camerele analogice. De asemenea, pot fi vulnerabili la încercările de hacking.

5. Da, camerele IP pot fi accesate de hackeri dacă nu sunt asigurate în mod corespunzător. Fiecare cameră are propria adresă IP, care poate fi localizată folosind motoare de căutare avansate.

6. Unele camere IP necesită un înregistrator video de rețea centrală (NVR) pentru înregistrare, în timp ce altele pot înregistra direct pe suporturi de stocare locale sau la distanță.

7. Puteți determina dacă o cameră foto este o cameră IP verificând dacă are un port Ethernet pe spate.

8. Sistemele de camere IP sunt proiectate pentru a asigura accesul video pentru utilizatorii autorizați. Cu toate acestea, dacă nu sunt instalate și securizate corect, acestea pot fi infiltrate din exterior.

9. Nu, camerele IP nu trebuie să fie conectate. Acestea pot funcționa pe o conexiune de rețea și pot fi controlate de la distanță.

10. Pentru a instala camere IP, veți avea nevoie de camere de securitate comercială, cabluri și cablare, un înregistrator video de rețea (NVR) și hard disk -uri pentru stocare.

Ce este camera IP live?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Pentru ce sunt utilizate camerele IP

O cameră IP sau o cameră de protocol de internet este un tip de cameră de securitate digitală care primește și trimite imagini video printr -o rețea IP. Sunt utilizate frecvent pentru supraveghere. Spre deosebire de camerele de televiziune cu circuit închis analog (CCTV), camerele IP nu necesită un dispozitiv de înregistrare local, ci doar o rețea locală.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este diferența dintre camera IP și camera normală

O cameră analogică este o cameră tradițională folosită în sistemele CCTV. Trimite videoclipuri prin cablu către VCRS sau DVR -uri. Camerele IP sunt toate camerele digitale care pot trimite semnale pe cablu pentru a fi stocate în rețea. Multe sisteme de camere de securitate astăzi sunt sisteme hibride care încorporează atât componente analogice, cât și digitale.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Camerele IP au nevoie de wifi

Nu. În ciuda numelui „Internet Protocol”, camerele de securitate IP nu necesită o conexiune externă la Internet. Tot ce este necesar este o conexiune la rețeaua locală de zonă. În forma sa cea mai de bază, acest LAN ar putea arăta ca camera IP conectată direct în portul Ethernet de pe computer.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt dezavantajele camerelor IP

Este necesară mai multă lățime de bandă

Acesta este unul dintre cele mai frecvente dezavantaje ale utilizării unei camere IP. Acest tip de cameră are de obicei nevoie de o lățime de bandă mai mare decât camerele analogice în prezent pe piață. Din această cauză, trebuie să fiți precauți atunci când calculați cota de internet pe proprietatea dvs.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate cineva să -mi acceseze camera IP

În timp ce sunt convenabile și adaptabile, camerele IP pot fi vulnerabile la încercările de hacking. Camerele Internet Protocol (IP) stochează videoclipuri, trimiterea și primirea datelor prin WiFi. Fiecare cameră are propria adresă IP. Folosind motoare de căutare avansate, hackerii pot localiza aceste camere.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Videoclipul înregistrării camerei IP

Unele camere IP necesită suportul unui înregistrator video de rețea centrală (NVR) pentru a gestiona înregistrarea, gestionarea video și a alarmelor. Alții sunt capabili să funcționeze într -o manieră descentralizată, fără a fi nevoie de NVR, deoarece camera este capabilă să se înregistreze direct la orice suport de stocare local sau la distanță.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum știu dacă camera mea este o cameră IP

Cea mai ușoară metodă de a determina dacă o cameră este IP sau analog este să vezi cum este conectată camera. În imaginile de mai jos, descriem de ce este cazul: majoritatea camerelor IP includ un port Ethernet pe spate, afișat în roșu de mai sus. Acest tip de cameră este instalat cu un cablu introdus direct în mufă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Camerele IP sunt sigure

Sistemele de camere IP sunt concepute pentru a permite utilizatorilor autorizați să vadă videoclipuri. Cu toate acestea, sistemele care nu sunt instalate și securizate în mod corespunzător pot fi infiltrate din exterior. Hackerii folosesc, de asemenea, sisteme de camere IP expuse din alte motive.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Camerele IP trebuie să fie conectate

În multe cazuri, precum și posibilitatea de a vizualiza imagini video și de a asculta streamingul audio, camera poate fi controlată și de la distanță. Camerele IP sunt o soluție de securitate versatilă, care nu necesită decât o conexiune de rețea. Nu este nevoie de cabluri axiale, o stație de calculator sau chiar electricitate cu fir.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce am nevoie pentru a instala camere IP

Continuați să citiți pentru a vedea echipamentul și componentele de care aveți nevoie pentru a vă pune în funcțiune sistemul de supraveghere IP.Camere de securitate comercială.Cabluri și cablare pentru instalarea camerei CCTV.Cabluri de instalare a camerei IP.Hard disk -uri de înregistrare video de rețea (NVR).

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Camerele IP sunt un risc de securitate

Dar cu camerele de protocol Internet (IP), securitatea trebuie să ia în scenă centrul. Camerele video conectate la internet fac o țintă ideală pentru atac. De obicei, sunt echipate cu un grad ridicat de funcționalitate, instalat frecvent în locații nesupravegheate și folosesc adesea o conexiune mereu la rețeaua cloud.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât de departe poate funcționa camera IP Camera

Camerele de securitate din punct de vedere obișnuit din punct de vedere tehnic au o limitare maximă de 300 de metri de sârmă de rețea pentru a obține în continuare un semnal folosind fir de cupru pur. Cu toate acestea, este întotdeauna mai sigur să estimați un maxim de 250 de metri, deoarece tipul de fir utilizat nu poate fi întotdeauna garantat a fi cupru pur.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate cineva să te urmărească dacă are adresa ta IP

Pentru a clarifica, nu vă dezvăluie locația. Dacă cineva a reușit să obțină adresa IP, ar putea afla un pic despre serviciul dvs. de internet, cum ar fi ce furnizor pe care îl utilizați pentru a vă conecta la internet, dar chiar nu vă pot localiza, casa sau biroul dvs.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate cineva să vadă ce fac cu adresa mea IP

Nimeni nu poate obține informații directe despre activitățile dvs. online doar prin a avea adresa IP, dar vă pot monitoriza prin canalele care fac acest lucru legal. Cybercriminalele vă pot fura informațiile prin hacking -ul pe serverele companiilor care v -au stocat anterior datele.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât timp păstrează camerele IP

În general, materialele foto de securitate durează de la trei luni la un an în funcție de cazuri. Filmele vechi sunt șterse automat pentru a crea spațiu pentru înregistrări noi. Rețineți că fiecare cameră de securitate este diferită și spațiu de stocare.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum găsesc o cameră IP ascunsă

7 moduri de a observa camere ascunse pentru obiecte ciudate. Este o practică bună să scanezi minuțios împrejurimile ori de câte ori intri într -o nouă cameră.Folosiți o lanternă.Folosiți camera smartphone -ului.Scanați rețeaua Wi-Fi.Utilizați un apel telefonic pentru a detecta interferența.Utilizați o aplicație ascunsă de detector de camere.Folosiți un detector RF specializat.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât de departe poate vedea o cameră IP

În general, camerele de securitate au o gamă de oriunde între 10 și 70 de metri în timpul zilei. În mod alternativ, unele camere de securitate cu viziune de noapte au o gamă de 100-200ft!

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce am nevoie pentru a configura camera IP

Iată cum să procedați: luați un cablu Ethernet pentru a conecta portul LAN pe comutatorul PoE extern și routerul. Apoi conectați routerul cu NVR non-POE.Utilizați cabluri Ethernet pentru a conecta toate camerele IP la porturile comutatorului POE RJ45.Utilizați un cablu HDMI sau un cablu VGA pentru a conecta monitorul și NVR.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De unde primesc camerele IP putere

Sistemele de camere de securitate IP furnizează energie prin același cablu ca și videoclipul lor într -o tehnologie numită Power Over Ethernet (POE). Puterea peste Ethernet face camerele IP mult mai ușor de instalat în comparație cu sistemele analogice mai vechi, care au nevoie de un cablu de alimentare suplimentar pentru fiecare cameră.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum adaug o cameră IP la rețeaua mea de acasă

Adăugarea unei camere IP la rețeaua locală de zonă 1: Conectați camera la Power și routerul dvs. de rețea.Pasul 2: Găsiți adresa IP a camerei.Pasul 3: Accesați interfața web a camerei.Pasul 4: Conectați -vă la interfața camerei.Pasul 5: Configurați setările rețelei camerei.Pasul 6: Configurați setări video și audio.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Sunt în siguranță dacă cineva are IP -ul meu

Dacă cineva are adresa dvs. IP, vă poate trimite spam sau vă poate restricționa accesul la anumite servicii. În cazuri extreme, un hacker ar putea fi capabil să te implice. Cu toate acestea, tot ce trebuie să faceți pentru a remedia problema este să vă schimbați adresa IP.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Camerele IP pot înregistra vocea

Majoritatea camerelor Wi-Fi moderne (numite și camere IP) vin cu microfoane încorporate, pe care le folosesc în trei scopuri: capturați audio în timp ce înregistrați imagini video ale unui eveniment de detectare a mișcării.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate cineva să vă spioneze cu adresa dvs. IP

Adresa dvs. IP este esențială pentru trimiterea și primirea informațiilor online. Dar dacă un hacker îți cunoaște adresa IP, îl poate folosi pentru a prelua informații valoroase despre tine. Folosindu -l ca punct de plecare într -un atac mai larg, ar putea să -și pună dispozitivul sau să -ți intercepteze traficul online, doar pentru început.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poate cineva să mă spioneze cu adresa mea IP

Singura informație directă pe care o poate obține cineva cu adresa dvs. IP este locația dvs. geografică generală, de obicei orașul sau codul poștal. Dacă au informații suplimentare despre dvs., cum ar fi data de naștere sau numărul de securitate socială, un hacker ar putea să vă poată fura identitatea sau să vă înlocuiască online.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum pot spune dacă cineva îmi urmărește adresa IP

Nu există nici o modalitate de a ști cine rulează adresa IP prin orice tip de serviciu de căutare IP. Ar putea fi banca dvs., agentul dvs. imobiliar sau un adolescent cu tehnologie, care este și hacker. Este posibil să fie urmărit de cineva – un stalker, un investigator sau chiar un criminal – este adresa dvs. IP.

[/wpremark]

Previous Post
Contactele arată real?
Next Post
Hvordan kan jeg senke min AT&T fasttelefonregning?