15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ce este site -ul pentru site -ul VPN Cisco?
Rezumatul articolului

Rezumatul articolului

Un tunel VPN din site-la-site criptează traficul la un capăt și îl trimite pe celălalt site pe internetul public unde este decriptat și dirijat spre destinație.

Diferența dintre VPN-ul client și VPN-ul site-la-site este că VPN-ul client-la-site se caracterizează prin conexiuni de utilizator unic, în timp ce VPN-urile de la site-ul se ocupă de conexiuni la distanță între rețele întregi.

Principala diferență între VPN -urile IPSEC și SSL sunt punctele finale pentru fiecare protocol. În timp ce un VPN IPSEC permite utilizatorilor să se conecteze de la distanță la o rețea întreagă și la toate aplicațiile sale, VPN -urile SSL oferă utilizatorilor acces la distanță de tunel la un anumit sistem sau aplicație din rețea.

Un exemplu de VPN de la site-ul la site este sediul companiei din Chicago care se conectează la o sucursală mai mică din Long Beach, California. Această tehnologie este utilizată în mod obișnuit de către întreprinderi pentru a împărtăși în siguranță informațiile.

VPN-urile site-to-site sunt sisteme pentru crearea de rețele sigure de suprafață largă (WAN). Conectează mai multe LAN -uri cu un tunel VPN securizat.

Un gateway VPN necesită o adresă IP publică pentru configurația sa. Această adresă IP este utilizată ca punct de conectare extern al VPN.

Unele condiții preliminare pentru configurarea unui VPN de la site-ul de pe site includ adresa IP care poate fi difuzată pe internet pentru interfața externă a dispozitivului, tipul de rutare (static sau dinamic) și, pentru rutarea dinamică, protocolul de border Gateway (BGP) Număr (ASN). Opțional: certificat privat de la autoritatea de certificare privată AWS pentru autentificarea VPN -ului.

Funcțional, peering-ul VPC este similar cu VPN-ul site-ului, deoarece permite comunicările între două medii izolate. Principala diferență este că nu este necesară nicio conexiune VPN pentru Peering VPC.

Avantajele unui tunel de la site-ul IPSEC includ securitatea (tot traficul este criptat), scalabilitate, latență mai mică și opțiuni de servicii gestionate.

Cele două tipuri principale de VPN de la site-ul sunt VPN și VPN de acces la distanță și acces la distanță. VPN-ul site-to-site este proiectat pentru a conecta în siguranță două site-uri distribuite geografic, în timp ce VPN cu acces la distanță leagă utilizatorii de la distanță în siguranță la o rețea corporativă.

Tehnologia VPN este considerată WAN (Wide Area Network). Creează un tunel privat pentru informații pe internetul public, acordând acces numai anumitor persoane sau dispozitive.Ce este site -ul pentru site -ul VPN Cisco?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce face un VPN de la site-la-site

Un tunel VPN din site-la-site criptează traficul la un capăt și îl trimite pe celălalt site pe internetul public, unde este decriptat și dirijat spre destinație.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este diferența dintre VPN-ul client și VPN-ul site-la-site

Diferența dintre ele este simplă: VPN-ul client-la-site se caracterizează prin conexiuni cu un singur utilizator. În schimb, VPN-urile de la site-ul se ocupă de conexiuni la distanță între rețele întregi.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce este VPN de la site-la-site vs IPSEC

Principala diferență între VPN -urile IPSEC și SSL sunt punctele finale pentru fiecare protocol. În timp ce un VPN IPSEC permite utilizatorilor să se conecteze de la distanță la o rețea întreagă și la toate aplicațiile sale, VPN -urile SSL oferă utilizatorilor acces la distanță de tunel la un anumit sistem sau aplicație din rețea.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este un exemplu de VPN de la site-la-site

De exemplu, un VPN de pe site-ul de pe site-ul ar permite sediului unei companii din Chicago să se conecteze la o sucursală mai mică din Long Beach, California. Datorită creșterii muncii la distanță și a eLearning, întreprinderile profită de această tehnologie pentru a împărtăși informații în siguranță.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este un vpn site-to-site un wan

VPN-urile site-to-site sunt în esență sisteme pentru crearea de rețele sigure de zonă largă sau WANS. Un WAN este orice rețea de LAN-uri conectate, iar majoritatea VPN-urilor de la site-ul sunt clasificate ca WAN-uri. Spre deosebire de alte tipuri de WAN, cu toate acestea, un VPN de la site-ul conectează mai multe LAN-uri cu un tunel VPN securizat.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] VPN-ul site-to-site necesită IP public

Un gateway VPN necesită o adresă IP publică pentru configurația sa. O adresă IP publică este utilizată ca punct de conectare extern al VPN.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce este necesar pentru VPN de la site-la-site

Adresa IP premisă de internet pentru interfața externă a dispozitivului.Tipul de rutare: static sau dinamic.Pentru rutare dinamică, protocolul de border Gateway Protocol (BGP) Numărul sistemului autonom (ASN) (opțional) Certificat privat de la autoritatea de certificare privată AWS pentru autentificarea VPN -ului dvs.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este diferența dintre VPC Peering și VPN de la site-la-site

Funcțional, peering-ul VPC este similar cu VPN-ul site-ului, prin faptul că permite comunicările între două medii altfel izolate. Cea mai mare diferență între VPC Peering și VPN la site-la-site este însă că nu este necesară nicio conexiune VPN.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt cele 3 avantaje ale unui tunel de la site-ul IPSEC

Securitate. Securitatea VPN la site-la-site este cel mai important beneficiu, deoarece protocoalele IPSEC vor asigura că tot traficul este criptat în tranzit prin tunelul VPN.Scalabilitate. În comparație cu un VPN tradițional, un beneficiu de top al unui VPN de la site-ul este scalabilitatea acestuia.Latență mai mică.Opțiuni de servicii gestionate.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt două tipuri principale de VPN de la site-la-site

Tipuri de VPNSSite-la-site VPN: Un VPN la site-ul este conceput pentru a conecta în siguranță două site-uri distribuite geografic.Acces la distanță VPN: Un VPN cu acces la distanță este proiectat pentru a conecta utilizatorii de la distanță în siguranță la o rețea corporativă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este VPN considerat LAN sau WAN

Un exemplu de tehnologie WAN care este utilizată este VPN (rețea privată virtuală). VPN este ca un tunel privat pentru informații piggyback pe internetul public, unde numai anumite persoane sau dispozitive li se acordă acces.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] SD-WAN înlocuiește site-ul pe site-ul VPN

În general, beneficiile SD-WAN față de VPN

Pentru întreprinderile care necesită o conexiune sigură de rețea, SD-WAN oferă o experiență de utilizator mai perfectă decât VPN. SD-WAN face acest lucru prin extinderea de la WAN tradițional la diverși nori publici, ceea ce minimizează pierderea pachetelor.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Totul traficul trece prin site -ul VPN pe site -ul site -ului

Acest lucru depinde de setările dvs. Cea mai frecventă configurație este „gazdă la rețea”, caz în care traficul (rețelele) de la distanță specificate va trece prin tunelul VPN. Cu o configurație „gazdă pentru pretutindeni”, tot traficul – cu excepția traficului către rețelele locale – trece prin VPN.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este site pentru site -ul VPN privat

Deoarece VPN-urile de la site creează tuneluri private între dispozitivul unui utilizator și rețeaua de la distanță. Aceste servicii oferă tuneluri criptate între computerul utilizatorului și un server pentru a anonimiza traficul și protejarea organizațiilor de atacatori.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este riscul ca site -ul VPN la site -ul

VPN -urile sunt nesigure, deoarece expun rețele întregi amenințări precum malware, atacuri DDOS și atacuri de spoofing. Odată ce un atacator a încălcat rețeaua printr -un dispozitiv compromis, întreaga rețea poate fi doborâtă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Site -ul pe site VPN necesită IP public

Un gateway VPN necesită o adresă IP publică pentru configurația sa. O adresă IP publică este utilizată ca punct de conectare extern al VPN.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt cele două tipuri de conexiuni VPN Alegeți două site -uri pe site

Tipuri de VPNSSite-la-site VPN: Un VPN la site-ul este conceput pentru a conecta în siguranță două site-uri distribuite geografic.Acces la distanță VPN: Un VPN cu acces la distanță este proiectat pentru a conecta utilizatorii de la distanță în siguranță la o rețea corporativă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este diferența dintre peering și gateway VPN

Rezumarea în conexiunea de peering VNET este privată fără puncte finale IP publice. Nu există un internet public implicat. Contral cu gateway -urile VPN, există IP public implicat. În cele din urmă, Azure oferă gateway -uri de rețea virtuală de la egal la egal și rețele virtuale pentru a conecta rețelele virtuale.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt riscurile VPN de la site-la-site

VPN -urile sunt nesigure, deoarece expun rețele întregi amenințări precum malware, atacuri DDOS și atacuri de spoofing. Odată ce un atacator a încălcat rețeaua printr -un dispozitiv compromis, întreaga rețea poate fi doborâtă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum funcționează site-ul IPsec la site-ul

IPSEC este un grup de protocoale pentru asigurarea conexiunilor între dispozitive. IPSEC ajută la păstrarea datelor trimise prin rețelele publice. Este adesea folosit pentru a configura VPN -uri și funcționează prin criptarea pachetelor IP, împreună cu autentificarea sursei de unde provin pachetele.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt cele 4 tipuri principale de VPN

Cele patru tipuri VPN sunt: ​​servicii personale VPN.VPN -uri mobile.VPN -uri de acces la distanță.VPN-uri site-to-site.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este un alt nume pentru VPN de la site-la-site

Gateway Target: un termen generic pentru punctul final VPN din partea Amazon a conexiunii VPN de la site-la-site. Virtual Private Gateway: O gateway privat virtual este punctul final VPN din partea Amazon a conexiunii VPN de la site-ul dvs. care poate fi atașat la un singur VPC.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este un site pentru site -ul VPN A WAN

VPN-urile site-to-site sunt în esență sisteme pentru crearea de rețele sigure de zonă largă sau WANS. Un WAN este orice rețea de LAN-uri conectate, iar majoritatea VPN-urilor de la site-ul sunt clasificate ca WAN-uri. Spre deosebire de alte tipuri de WAN, cu toate acestea, un VPN de la site-ul conectează mai multe LAN-uri cu un tunel VPN securizat.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este diferența dintre un VPN și un VLAN

VPN -urile oferă utilizatorilor și angajaților autorizați cu conexiuni sigure la rețelele organizațiilor lor, în timp ce grupul VLANS se separă din punct de vedere geografic, pentru a îmbunătăți comunicarea între dispozitive și a simplifica modul în care administratorii de rețea fac modificări la infrastructura de rețea.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce este sd-wan pentru manechine

WAN definit de software este o tehnologie care folosește concepte de rețea definite de software pentru a distribui traficul de rețea într-o rețea de zonă largă sau WAN. Întreprinderile și organizațiile au adoptat SD-WAN ca o modalitate rentabilă de a conecta birourile de sucursale la propriile centre de date și la aplicațiile bazate pe SaaS și cloud.

[/wpremark]

Previous Post
Ce înseamnă o lumină verde clipită pe un prim detector de fum alert?
Next Post
Er det en mobiltelefon som bare ringer og tekster?