15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Poți plăti anual pentru crunchyroll?
Întrebări frecvente Crunchyroll

Crunchyroll a pus întrebări frecvente

Î: Puteți plăti pentru Crunchyroll pentru un an întreg?

R: Crunchyroll oferă un plan de abonament anual numit Crunchyroll Mega Fan (12 luni) unde puteți economisi până la 33% și plătiți doar 14 dolari.99/lună. Caracteristicile rămân aceleași cu planul lunar, cu excepția ratei lunare reduse.

Î: Cât de des plătiți pentru Crunchyroll?

R: Crunchyroll se încarcă la fiecare 30 de zile. Nu este la o dată specifică a lunii, ci mai degrabă un ciclu de 30 de zile. O dublă plată poate apărea dacă aveți 2 abonamente recurente de membru.

Î: Care este cel mai ieftin mod de a vă abona la Crunchyroll?

R: Cel mai ieftin plan de abonament este abonamentul fanilor Crunchyroll, care costă 7 dolari.99 pe lună și vine cu un proces gratuit de 14 zile. Acest plan include totul în nivelul fanilor mai ieftin, dar crește numărul de fluxuri concomitente pe cont de la unu la patru. De asemenea, oferă acces la vizualizarea offline a anime -ului.

Î: Este abonamentul Crunchyroll lunar?

R: Crunchyroll oferă trei opțiuni de plan după o încercare gratuită de două săptămâni: Planul de fani pentru 7 dolari.99/lună, mega plan plan pentru 9 USD.99/lună și planul final al fanilor pentru 14 USD.99/lună.

Î: Crunchyroll are un abonament de 12 luni?

R: Da, Crunchyroll oferă o opțiune de abonament de 12 luni. Cea mai bună ofertă este să vă înscrieți la ciclul anual, care costă 79 USD.99 la fiecare 12 luni.

Î: este mai bine Crunchyroll sau Funimation?

R: Dacă sunteți interesat în primul rând de o mare bibliotecă de conținut anime, Crunchyroll este potrivit pentru dvs. Cu toate acestea, dacă preferați dublurile de subtitrare și doriți să vă bucurați de anime offline, atunci distracția este cel mai bun pariu al dvs. Ambele servicii oferă un plan gratuit și un proces gratuit de 14 zile.

Î: Este gratuit Crunchyroll cu Amazon Prime?

R: Dacă aveți un abonament Amazon Prime, puteți obține un proces gratuit de 30 de zile de Crunchyroll. Pentru a folosi această afacere, trebuie să vă conectați contul Amazon Prime la un cont Twitch gratuit.

Î: Merită să plătiți pentru Crunchyroll?

R: Crunchyroll se află nu. 5 atât în ​​cele mai bune servicii de streaming la cerere din 2023, cât și în cele mai bune servicii de streaming anime din 2023. Dacă iubești anime -ul, merită cu siguranță să plătești pentru un abonament Crunchyroll. Fanii casual ar putea prefera Hulu, deoarece oferă anime -uri populare și simulcasts cu duble mai bune. Cu toate acestea, Crunchyroll are o bibliotecă masivă de anime.

Î: Este Crunchyroll Premium Free cu Amazon Prime?

R: Similar cu răspunsul anterior, cu un abonament Amazon Prime, puteți obține un proces gratuit de 30 de zile de Crunchyroll. Pentru a folosi acest lucru, trebuie să vă conectați contul Amazon Prime la un cont Twitch gratuit.

Î: Cât este un abonament Crunchyroll de 1 lună?

R: Puteți începe cu un proces gratuit de 14 zile de acces la premium și apoi puteți alege planul care vi se potrivește, începând cu doar 7 dolari.99/lună + taxe.

Î: Cât de mult este distractiv pentru un an?

R: Prima Funimation are trei prețuri diferite în funcție de planul pe care îl alegeți. Începe de la 5 dolari.99/lună (sau 72 $/an) pentru prima funimare.

Î: Merită să obțineți Crunchyroll Premium?

R: Dacă vă place cu adevărat anime -ul, merită cu siguranță să obțineți un abonament premium Crunchyroll. În timp ce mai mulți fani casual ar putea prefera Hulu pentru anime -ul său popular și dublurile mai bune, Crunchyroll are o bibliotecă extinsă de anime pe care nimeni nu o poate bate.Poți plăti anual pentru Crunchyroll?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Poți plăti pentru Crunchyroll pentru un an întreg

Crunchyroll Mega Fan (12 luni)

Acesta este un plan de abonament anual în care puteți economisi până la 33% plătind doar 14 dolari.99/lună. Caracteristicile rămân aceleași cu planul lunar, cu excepția ratei lunare reduse.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât de des plătiți pentru Crunchyroll

Încărcăm la fiecare 30 de zile. Nu este la o dată specifică a lunii, ci doar un ciclu de 30 de zile. O dublă plată se poate întâmpla din unul dintre următoarele motive. Aveți 2 abonamente recurente de membru.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cel mai ieftin mod de a vă abona la Crunchyroll

Abonamentul Fan Crunchyroll costă 7 USD.99 pe lună, cu un proces gratuit de 14 zile. Acest lucru are totul în nivelul fanilor mai ieftin, dar crește numărul de fluxuri concomitente pe cont de la unu la patru. De asemenea, primiți acces la vizualizarea offline a anime -ului cu acest plan.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este abonamentul Crunchyroll lunar

Crunchyroll are trei opțiuni de plan după o încercare gratuită de două săptămâni: Planul de fani pentru 7 dolari.99/lună. Mega Fan Plan pentru 9 dolari.99/lună. Planul final al fanilor pentru 14 USD.99/lună.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Crunchyroll are un abonament de 12 luni

Reducere de facturare Crunchyroll

Cea mai bună ofertă este să vă înscrieți la ciclul anual, care este de 79 USD.99 la fiecare 12 luni.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este crunchyroll sau funimation mai bun

Dacă sunteți interesat în primul rând de o bibliotecă mare de conținut anime, Crunchyroll este potrivit pentru dvs. Dar dacă preferați dublurile de subtitrare și doriți să vă bucurați de anime offline, atunci distracția este cel mai bun pariu al dvs. Ambele servicii oferă un plan gratuit și un proces gratuit de 14 zile.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este gratuit Crunchyroll cu Amazon Prime

Aveți Amazon Prime cu abonamentul respectiv, acum puteți obține o încercare gratuită de 30 de zile a serviciului anime Crunchyroll. Pentru a obține această ofertă, trebuie să vă conectați contul Amazon Prime la un cont Twitch gratuit.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Merită să plătiți pentru Crunchyroll

Legături de crunchyroll pentru nu. 5 În evaluarea noastră dintre cele mai bune servicii de streaming la cerere din 2023. De asemenea, se leagă pentru nr. 5 În lista noastră cu cele mai bune servicii de streaming anime din 2023.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este Crunchyroll Premium Free cu Amazon Prime

Aveți Amazon Prime cu abonamentul respectiv, acum puteți obține o încercare gratuită de 30 de zile a serviciului anime Crunchyroll. Pentru a obține această ofertă, trebuie să vă conectați contul Amazon Prime la un cont Twitch gratuit.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât costă crunchyroll 1 lună

Procesul gratuit de 14 zile de acces premium

Alegeți planul potrivit pentru dvs., începând de la doar 7 dolari.99/lună+taxe după proces gratuit. Anulați oricând.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât este distractiv pentru un an

Cât costă prima funimare în funcție de planul pe care îl alegeți, prima Funimation are trei prețuri diferite: prima funimation, pentru 5 dolari.99/lună (sau 72 USD/an).

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Merită să obțineți Crunchyroll Premium

Merită crunchyroll pentru a fi plătit dacă îți place cu adevărat anime -ul, merită cu siguranță să plătești pentru un abonament crunchyroll. Mai mulți fani casual ar putea să -și dorească Hulu în schimb – are o mulțime de cele mai populare anime și simulcast -uri și se ocupă mai bine de duble – dar nimeni nu poate bate biblioteca masivă a lui Crunchyroll.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ar trebui să scap de Funimation pentru Crunchyroll

O întrebare frecventă oficială a companiei recomandă anularea contului dvs. de distracție dacă aveți abonamente la ambele. Dacă aveți doar un abonament de distracție, este totuși o idee bună să treceți în cele din urmă la Crunchyroll.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât costă un abonament de 1 an la Crunchyroll

79 USD.99

Cea mai bună ofertă este să vă înscrieți la ciclul anual, care este de 79 USD.99 la fiecare 12 luni. Asta se dovedește a fi de 6 dolari.66 pe lună, o reducere de aproximativ 16% față de prețul obișnuit.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât costă 22.99 Crunchyroll Charge

Un membru al premium Crunchyroll costă de obicei 7 dolari.99 pe lună, 22 USD.99 timp de trei luni, sau 79 USD.99 timp de un an.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât costă 1 an de crunchyroll

79 USD.99

Cea mai bună ofertă este să vă înscrieți la ciclul anual, care este de 79 USD.99 la fiecare 12 luni. Asta se dovedește a fi de 6 dolari.66 pe lună, o reducere de aproximativ 16% față de prețul obișnuit.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care plan Crunchyroll este cel mai bun

Pentru iubitorii de anime reali, aveți cel mai bun nivel de fani. Acest abonament costă puțin mai mulți bani la 14 dolari.99 pe lună și conține totul în mega plan de fani, cum ar fi vizionarea offline și streamingul de anime-uri fără anunțuri. De asemenea, puteți transmite flux pe 6 dispozitive simultan și primiți câteva articole din magazinul Crunchyroll.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este crunchyroll mai ieftin sau distractiv

Funimarea și crunchyroll au planuri de prețuri similare, dar distracția este mai accesibilă. Există chiar și un plan gratuit de distracție care conține reclame. Cu toate acestea, Crunchyroll vă permite să accesați platforma gratuită pentru o perioadă limitată de timp. Are un plan premium care costă 7 dolari.99/lună.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este distractiv să oprească 2023

La 1 martie 2022, s -a anunțat că serviciile Funimation, Wakanim și VRV SVOD vor fi consolidate în Crunchyroll. Începând cu 2023, serviciul de streaming Funimation rămâne în funcțiune, dar nu mai simulstrează titluri mai noi achiziționate de Crunchyroll LLC după fuziunea.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este mai bine să plătești pentru Crunchyroll sau Funimation

Funimarea și crunchyroll au planuri de prețuri similare, dar distracția este mai accesibilă. Există chiar și un plan gratuit de distracție care conține reclame. Cu toate acestea, Crunchyroll vă permite să accesați platforma gratuită pentru o perioadă limitată de timp. Are un plan premium care costă 7 dolari.99/lună.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este crunchyroll pachet cu orice

VRV este un pachet de abonament care include serviciul de flux de anime Crunchyroll, precum și alte câteva servicii de streaming, inclusiv mahmureală de desene animate, dinții de cocoș și Mondo.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât costă un abonament Crunchyroll de 12 luni

Reducere de facturare Crunchyroll

Cea mai bună ofertă este să vă înscrieți la ciclul anual, care este de 79 USD.99 la fiecare 12 luni. Asta se dovedește a fi de 6 dolari.66 pe lună, o reducere de aproximativ 16% față de prețul obișnuit.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce plătesc de două ori pentru Crunchyroll

Puteți fi taxat de două ori dacă aveți 2 conturi care au ambele abonamente recurente. Când se va întâmpla acest lucru, va trebui să anulați abonamentul pe 1 dintre aceste conturi și să continuați să utilizați celălalt cont.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cel mai ieftin serviciu de streaming anime

Cele mai bune servicii de streaming anime de 2023 $ 8 la Crunchyroll. Crunchyroll. Cel mai bun serviciu de streaming anime în general. 8 dolari la Crunchyroll.8 dolari la Hulu. Hulu. Caracteristici Hub Anime dedicat. 8 dolari la Hulu.7 dolari la Netflix. Netflix. Mix de anime populare și creații originale.5 dolari la Hidive. Ascuns. Ieftin, poartă conținut necenzurat și aruncări.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este totul pe Funimation care se mută la Crunchyroll

La 1 martie 2022, abonații Crunchyroll existenți și noi vor avea acces la conținut de bibliotecă și simulcast anterior exclusiv la Funimation & Wakanim. Toate noile serii din următorul sezon de primăvară 2022 vor transmite exclusiv pe Crunchyroll.

[/wpremark]

Previous Post
Cum îmi configurez telefonul ca senior?
Next Post
Hva som kreves for å installere en ringdørklokke?