15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Este alb răcoros sau alb cald mai bun pentru aer liber?

Albul rece sau albul cald este mai bun pentru aer liber?

Rezumatul articolului

Ce lumină de culoare este cea mai bună pentru aer liber: alb cald (2700k) este cea mai preferată temperatură de culoare pentru iluminarea peisajului, similară cu iluminarea peisajului de tip halogen. Becurile cu diodă (LED) cu emisie de lumină sunt cel mai bun tip de iluminat pentru exterior, deoarece durează mai mult decât alte becuri. Bug -urile sunt atrase de lumini albe sau albăstrui, cum ar fi vapori de mercur, incandescent alb și fluorescent alb, în ​​timp ce luminile gălbui, roz sau portocaliu sunt cele mai puțin atractive pentru bug -uri. Alegerea dintre luminile moale alb sau lumina de zi depinde de starea de spirit dorită, cu culori mai calde creând o atmosferă confortabilă și culori mai reci funcționând bine pentru securitate sau iluminare de sarcini. Pentru iluminatul rezidențial în aer liber, se recomandă temperaturi de culoare mai calde de aproximativ 2500K-2700K pentru elemente arhitecturale, în timp ce temperaturile mai reci de 3000K-4000K sunt potrivite pentru copaci și plante. Cea mai vizibilă culoare în aer liber este una cu o lungime de undă de 550 de nanometre, ceea ce este o culoare între verde și galben. Luminile cu LED-uri sunt o opțiune eficientă din punct de vedere energetic pentru iluminarea în aer liber și, de asemenea, tind să piardă mai puțină căldură care atrag erorile. Lumeni recomandați pentru nevoile specifice exterioare sunt următoarele: Lumini de peisaj (50-300 lumeni), lumini de cale (100-200 lumeni), reflectoare de peisaj (120 lumeni) și stâlpi de lampă (120-180 lumeni). Luminile LED sunt cea mai bună alegere pentru a nu atrage bug -uri, deoarece sunt cu aproximativ 90% mai eficiente decât becurile tradiționale. Luminile albe calde nu atrag bug -uri la fel de mult ca luminile albe obișnuite. Un bec cu LED care produce aproximativ 800 de lumeni este cea mai bună alegere pentru un pridvor din față, deoarece folosește cea mai mică cantitate de energie și durează mai mult.

Întrebări și răspunsuri detaliate

 1. Ce lumină de culoare este cea mai bună pentru exterior?
  Albul cald (2700k) este cea mai preferată temperatură de culoare pentru iluminarea peisajului, similară cu iluminarea peisajului de tip halogen.
 2. Ce tip de iluminat este cel mai bun pentru exterior?
  Becurile cu diodă (LED) cu emisie de lumină sunt cea mai bună opțiune pentru iluminatul în aer liber, deoarece durează mult mai mult decât alte becuri.
 3. Ce culoare Light Outdoor nu atrage bug -uri?
  Bug -urile sunt atrase de lumini albe sau albăstrui, cum ar fi vapori de mercur, incandescent alb și fluorescent alb. Luminile gălbuie, roz sau portocaliu sunt cele mai puțin atractive pentru bug -uri.
 4. Ar trebui ca lumina pridvorului să fie albă moale sau în lumina zilei?
  Alegerea dintre luminile moi de alb sau lumina de zi depinde de starea de spirit dorită. Culorile mai calde, cum ar fi „albul moale”, creează o atmosferă confortabilă, în timp ce culorile mai reci, cum ar fi „alb strălucitor” sau „lumina zilei”, funcționează bine pentru securitate sau iluminare de sarcini.
 5. Ar trebui să fie luminile exterioare să fie calde sau răcoroase?
  Pentru iluminatul rezidențial în aer liber, se recomandă temperaturi mai calde de culoare (în jur.
 6. Ce culoare este cea mai vizibilă în aer liber?
  Cea mai vizibilă culoare în aer liber este una cu o lungime de undă de 550 de nanometre, ceea ce este o culoare între verde și galben.
 7. Este o lumină caldă sau rece mai bună pentru exterior?
  Pentru iluminatul rezidențial în aer liber, este recomandat să folosiți temperaturi mai calde de culoare (în jur.
 8. Cât de strălucitoare ar trebui să fie luminile exterioare?
  Lumeni recomandați pentru nevoile specifice exterioare sunt următoarele: Lumini de peisaj (50-300 lumeni), lumini de cale (100-200 lumeni), reflectoare de peisaj (120 lumeni) și stâlpi de lampă (120-180 lumeni).
 9. Care este cea mai bună lumină în aer liber pentru a nu atrage bug -uri?
  Luminile LED sunt cea mai bună alegere pentru a nu atrage bug-uri, deoarece sunt cu aproximativ 90% mai eficiente decât becurile tradiționale și elimină mai puțin căldura care atrag erorile.
 10. Luminile albe calde atrag bug -uri?
  Luminile albe calde nu atrag bug -uri la fel de mult ca luminile albe obișnuite. LED-urile, atât „alb-cool”, cât și „alb-cald”, au fost cele mai puțin atractive pentru insecte.
 11. Care este cel mai bun bec pentru un pridvor din față?
  Cel mai bun bec de utilizat pentru un pridvor din față este un bec LED care produce aproximativ 800 de lumeni. Becurile LED sunt eficiente din punct de vedere energetic și au o durată de viață mai lungă.

Albul rece sau albul cald este mai bun pentru aer liber?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce lumină de culoare este cea mai bună pentru exterior

Alb cald

Alb cald (2700k).

Similar cu iluminarea peisajului de tip halogen, este cea mai preferată temperatură de culoare pentru iluminarea peisajului.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce tip de iluminat este cel mai bun pentru exterior

Tipuri de becuri pentru iluminare exterioară

Becurile cu diodă (LED) cu emisie de lumină sunt o opțiune populară și, în timp ce costă mai mult decât alte becuri, acestea durează mult mai mult. Alte opțiuni comune sunt fluorescente compacte (CFL) sau becuri cu halogen.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce culoare Light Outdoor nu atrage bug -uri

Ce culori LED -uri nu atrag bug -urile pot vedea ultraviolete (UV), albastru și verde. De aceea, sunt atrași de lumini albe sau albăstrui, cum ar fi vapori de mercur, incandescent alb și fluorescent alb. Pe de altă parte, gălbuie, roz sau portocaliu sunt cele mai puțin atractive pentru bug -uri.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ar trebui ca lumina pridvorului să fie albă moale sau în lumina zilei

Culorile mai calde, cum ar fi „alb moale”, sunt o alegere bună pentru locurile în care încercați să creați o dispoziție confortabilă – gândiți -vă la Firelight. Culorile mai reci, cum ar fi „alb strălucitor” sau „lumina zilei”, funcționează bine pentru iluminatul de securitate sau iluminarea sarcinilor. Luminile albe strălucitoare și luminile de accent sunt, de asemenea, o modalitate frumoasă de a lumina verdeața.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ar trebui să fie luminile exterioare să fie calde sau răcoroase

Când vine vorba de iluminatul rezidențial în aer liber, gama primară Kelvin cu care lucrați este cuprinsă între 2500K-4000K. O regulă utilă: utilizați temperaturi de culoare mai calde de aproximativ 2500K-2700K pe elemente arhitecturale și economisiți temperaturi mai reci între 3000K-4000K pentru copaci și plante.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce culoare este cea mai vizibilă în aer liber

În lumina zilei, cea mai vizibilă culoare este una cu o lungime de undă de 550 de nanometre, ceea ce este o culoare între verde și galben.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este o lumină caldă sau rece mai bună pentru exterior

Când vine vorba de iluminatul rezidențial în aer liber, gama primară Kelvin cu care lucrați este cuprinsă între 2500K-4000K. O regulă utilă: utilizați temperaturi de culoare mai calde de aproximativ 2500K-2700K pe elemente arhitecturale și economisiți temperaturi mai reci între 3000K-4000K pentru copaci și plante.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât de strălucitoare ar trebui să fie luminile exterioare

Lumeni recomandate pentru nevoi specifice în aer liber

Lumini de peisaj: 50-300 lumeni. Lumini de cale: 100-200 lumeni. Lumini de peisaj: 120 lumeni. Stâlpi de lampă: 120-180 lumeni.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cea mai bună lumină în aer liber pentru a nu atrage bug -uri

LUMINILE LED -uri sunt optime: LED -urile sunt o alternativă eficientă din punct de vedere energetic la iluminatul care este cu aproximativ 90% mai eficient decât un bec tradițional. Drept urmare, ei tind, de asemenea, să elimine căldura mai puțină care afectează erorile.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Luminile albe calde atrag bug -uri

LED -urile pe de altă parte – atât „alb -cool”, cât și „alb cald” – erau cel mai puțin atractiv pentru insecte. Becurile cu culoare galbenă merită încercată, de asemenea. „Lumini galbene – și lumini roșii – nu atrag insecte la fel de mult ca luminile albe obișnuite”, spune Russell.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cel mai bun bec pentru un pridvor din față

Cel mai bun bec de utilizat pentru o lumină de pridvor este un bec LED care produce aproximativ 800 de lumeni. Becul LED va folosi cea mai mică cantitate de energie și va dura mult mai mult decât orice alt tip de bec. O luminozitate de 800 de lumeni va oferi o vizibilitate adecvată fără a fi excesiv de luminoasă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât de strălucitoare ar trebui să fie luminile exterioare

Pentru o iluminare minimă de fundal, cum ar fi în apropierea grădinii și a căilor de mers, 50 până la 100 de lumeni sunt mai mult decât suficiente. Cu toate acestea, pentru spații de divertisment precum terase și punți, este posibil să aveți nevoie de mai aproape de 500. Iluminatul garaj și securitate se clasifică și mai mare la 1300 lumeni pentru a acoperi suficient proprietatea.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce becuri LED sunt cele mai bune pentru exterior

2000K-3000K: Acest interval de temperatură produce o lumină albă caldă și confortabilă și confortabilă. Ajută la crearea unei atmosfere calmante și intime, perfectă pentru camere de zi în aer liber, bucătării în aer liber și iluminare decorativă în aer liber.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce culoare este cel mai ușor de văzut afară

Culorile strălucitoare sunt în general cele mai ușor de văzut datorită capacității lor de a reflecta lumina. Culorile solide, strălucitoare, cum ar fi roșu, portocaliu și galben sunt de obicei mai vizibile decât pastelurile.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce culoare ar trebui să fie exteriorul casei

Culorile strălucitoare, neutre, precum albul și culorile palide, vor ajuta la a face o casă să pară mai mare. La fel ca atunci când este folosit pentru interioare, culori strălucitoare, deschise, cum ar fi albii, griurile ușoare și chiar galbenii paliști vor reflecta lumina și vă vor ajuta să vă faceți proprietatea să pară mai mare.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce lumină de culoare este cea mai bună pentru lumina de pridvor

Alb cald

Alb cald (2700 K)

Această temperatură de culoare creează o atmosferă primitoare și prietenoasă pe care mulți proprietari de case și proprietarii de afaceri o preferă pentru spațiul lor în aer liber. Este cel mai frecvent utilizat în apropierea căilor de intrare ale clădirilor sau ale spațiilor exterioare.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Luminile exterioare pot fi prea strălucitoare

Desigur, obținerea corectă a luminozității este importantă. Dacă luminile tale exterioare sunt prea strălucitoare, pot fi intruzive și chiar incomode. Dar dacă nu sunt suficient de strălucitori, s -ar putea să nu fie funcționale așa cum doriți să fie.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce fel de lumină de pridvor nu atrage bug -uri

Cea mai bună opțiune pe care am întâlnit -o este să folosesc lumini LED pe balustrada puntea dvs. Bug-urile nu se vor aduna la luminile LED, așa cum se întâmplă la alte tipuri de iluminat și veți ajunge cu un spațiu de pridvor sau de punte cu aspect magic sau cu aspect magic.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce lumină de culoare nu atrage țânțarii

Prevenirea țânțarilor & Control

Deși țânțarii sunt atrași de lumină, mulți oameni consideră că becurile galbene sunt cea mai bună alegere. Deoarece lumina la această lungime de undă este mai puțin vizibilă pentru dăunători, ei au mai puțin succes în utilizarea ei pentru a localiza o masă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce lumină de culoare este cea mai bună pentru fără bug -uri

Gălbișul, roz, sau portocaliu (vapori de sodiu, halogen, galben dicroic) sunt cel mai puțin atractiv pentru majoritatea insectelor.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce lumină de culoare este cea mai bună pentru pridvorul din față

Alb cald (2700 K)

Această temperatură de culoare creează o atmosferă primitoare și prietenoasă pe care mulți proprietari de case și proprietarii de afaceri o preferă pentru spațiul lor în aer liber. Este cel mai frecvent utilizat în apropierea căilor de intrare ale clădirilor sau ale spațiilor exterioare.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât de strălucitor ar trebui să fie becurile exterioare

Cea mai bună gamă de lumeni pentru iluminatul în aer liber este de 12 până la 1.300 lumeni. Câți lumeni ai nevoie pentru iluminat peisaj în aer liber este cuprins între 50 și 700. Cantitatea de luminozitate pe care majoritatea oamenilor doresc schimbări în funcție de locație.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Am nevoie de becuri cu LED -uri speciale pentru afară

Lumini cu leduri

Dacă intenționați să utilizați iluminare eficientă din punct de vedere energetic în aer liber, verificați ambalajul LED pentru ratingul său UL. În funcție de nivelul expunerii la intemperii, alegeți un bec care este umed sau locație umedă evaluată. Dacă becul LED va fi complet expus, utilizați un bec de locație umed.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât de strălucitoare ar trebui să fie luminile LED în aer liber

Cea mai bună gamă de lumeni pentru iluminatul în aer liber este de 12 până la 1.300 lumeni. Câți lumeni ai nevoie pentru iluminat peisaj în aer liber este cuprins între 50 și 700. Cantitatea de luminozitate pe care majoritatea oamenilor doresc schimbări în funcție de locație.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce culoare este cea mai vizibilă de la distanță

Unele lungimi de undă sunt mai ușoare pentru ochiul uman să recunoască. Iar unii alții nu sunt. În lumina zilei, verde este cea mai vizibilă culoare de la distanță pentru ochii umani.

[/wpremark]

Previous Post
Crunchyroll are un plan de familie?
Next Post
Kan du få nøkler laget på Walmart?