15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sunt lumini LED potrivite pentru uz exterior?
Sunt lumini LED potrivite pentru uz exterior?

rezumat

Luminile LED pot fi utilizate în aer liber dacă sunt adăpostite corespunzător și au etanșarea corespunzătoare. Evaluarea de protecție împotriva intrării (IP) a luminilor LED este o considerație importantă. Se recomandă utilizarea becurilor LED cu un rating UL care se potrivește cu nivelul expunerii la intemperii, cum ar fi becurile cu locație umedă sau umedă. Luminile cu LED nu se încălzesc suficient pentru a se supraîncălzi în timpul iernii, dar ar trebui să fie protejate de crăpături sau spulberare din cauza vremii reci. Scuturile meteo pot fi utilizate pentru a proteja iluminarea exterioară de umiditate. Este important să evitați luminile LED -uri care se scufundă complet în apă pentru a preveni electrocutarea. Luminile cu LED -uri interioare nu sunt proiectate pentru a rezista la schimbările de temperatură exterioară. Becurile cu LED-uri cu o gamă de temperatură de 2000k-3000k sunt potrivite pentru crearea unei atmosfere calde și confortabile în aer liber. Luminile LED funcționează cel mai bine într -un interval de temperatură de -25 ° F până la 140 ° F. Peste 185 de grade Fahrenheit, intersecția LED -ului va eșua. Luminile cu LED -uri exterioare pot fi complet submersibile în apă, atât timp cât nu sunt expuse la sare. Pentru a menține luminile cu LED -uri impermeabile, ele pot fi învelite cu carcasă siliconică goală și umplute cu silicon pentru etanșare.

Intrebari si raspunsuri

1. Luminile LED obișnuite pot fi folosite în aer liber?
Da, atât timp cât sunt adăpostite corespunzător și au etanșarea potrivită, luminile LED pot fi utilizate în aer liber.

2. Am nevoie de becuri cu LED -uri speciale pentru afară?
Se recomandă utilizarea becurilor LED cu un rating UL care se potrivește cu nivelul de expunere la intemperii. Alegeți becuri umede sau umede de locație umedă pentru utilizare în aer liber.

3. Luminile LED pot rămâne afară iarna?
Luminile LED pot rămâne afară în timpul iernii, dar trebuie luate măsuri de precauție pentru a preveni fisurarea sau spargerea din cauza vremii reci.

4. Cum îmi protejez luminile LED -uri afară?
Folosirea scuturilor meteo și a carcasei impermeabile poate ajuta la protejarea luminilor LED -uri exterioare de umiditate și condiții meteorologice adverse.

5. Ce se întâmplă dacă luminile LED se ud?
Când se scufundă complet, luminile LED pot reprezenta un risc de electrocutare, deoarece apa este un conductor. Trebuie să aveți grijă pentru a evita expunerea luminilor LED la apă.

6. Care este diferența dintre luminile cu LED -uri interioare și exterioare?
Luminile cu LED -uri exterioare sunt proiectate pentru a rezista la modificările temperaturii exterioare, în timp ce luminile cu LED -uri interioare nu sunt.

7. Ce becuri LED sunt cele mai bune pentru exterior?
Becurile LED cu un interval de temperatură de 2000k-3000k produc o lumină caldă și confortabilă ideală pentru spații exterioare.

8. Cât de rece este prea rece pentru luminile LED?
Luminile LED funcționează cel mai bine într -un interval de temperatură de la -25 ° F până la 140 ° F, ceea ce le face potrivite pentru utilizare în aer liber în Statele Unite și Canada.

9. La ce temperatură luminile LED nu mai funcționează?
Luminile LED încep să se diminueze în lumina de lumină la aproximativ 120 ° F, iar joncțiunea va eșua la aproximativ 185 ° F.

10. Luminile cu LED -uri în aer liber se ud?
Luminile cu LED -uri exterioare pot fi complet submersibile în apă, atât timp cât nu sunt expuse la sare.

11. Cum păstrezi luminile LED -uri impermeabile?
Pentru a menține luminile cu LED -uri impermeabile, ele pot fi învelite cu carcasă siliconică goală și umplute cu silicon pentru etanșare. Produsele cu LED-uri evaluate IP68 oferă o protecție bună de praf și subacvatică.Luminile LED sunt potrivite pentru uz exterior?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Luminile LED obișnuite pot fi folosite în aer liber

Vestea bună este că luminile LED, în general, sunt destul de durabile. Atâta timp cât luminile LED sunt adăpostite corect și au sigilarea potrivită, este sigur să le utilizați într -un context în aer liber. Un lucru important de știut, însă, este faptul că LED -urile vin cu ratinguri diferite, care sunt cunoscute sub numele de protecție împotriva intrării sau de evaluare IP.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Am nevoie de becuri cu LED -uri speciale pentru afară

Lumini cu leduri

Dacă intenționați să utilizați iluminare eficientă din punct de vedere energetic în aer liber, verificați ambalajul LED pentru ratingul său UL. În funcție de nivelul expunerii la intemperii, alegeți un bec care este umed sau locație umedă evaluată. Dacă becul LED va fi complet expus, utilizați un bec de locație umed.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Luminile LED pot rămâne afară iarna

Becul LED nu devine suficient de fierbinte pentru ca acesta să se supraîncălzească sau să provoace nicio deteriorare a becului în sine. Cu toate acestea, ar trebui să fiți cu ochii pe becurile LED pentru a vă asigura că nu se rup. Vremea rece poate determina ca LED -urile să se crape sau să se spargă dacă este lăsat afară prea mult timp, fără a fi oprit sau acoperit cu zăpadă sau apă înghețată.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum îmi protejez luminile LED -uri afară

Un alt mod minunat de a vă proteja iluminatul în aer liber este să folosiți scuturi meteorologice. Scuturile meteo acoperă luminile și ține -le departe de orice tip de umiditate și vreme adversă. Puteți achiziționa scuturi meteo impermeabile pentru becurile dvs., precum și pentru prizele externe de la magazinul dvs. de hardware local.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce se întâmplă dacă luminile LED se ud

Pericolul unei lumini LED expuse la apă este atunci când este complet scufundat. Electricitatea curge prin bec și, deoarece apa este conductor, este posibil ca electrocutarea să apară.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este diferența dintre luminile cu LED -uri interioare și exterioare

Becurile exterioare sunt mai variabile. De obicei, sunt interschimbabile pentru uz interior și exterior. În schimb, luminile interioare nu sunt proiectate pentru a rezista la schimbările de temperatură exterioară.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce becuri LED sunt cele mai bune pentru exterior

2000K-3000K: Acest interval de temperatură produce o lumină albă caldă și confortabilă și confortabilă. Ajută la crearea unei atmosfere calmante și intime, perfectă pentru camere de zi în aer liber, bucătării în aer liber și iluminare decorativă în aer liber.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cât de rece este prea rece pentru luminile LED

Pe vreme rece, șoferul electronic, care determină LED -ul să producă lumină, va prospera. De fapt, luminile LED funcționează cel mai bine într -o gamă de –25F și 140F, ceea ce înseamnă că sunt potrivite pentru utilizare în aer liber oriunde în Statele Unite și Canada.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] La ce temperatură luminile LED nu mai funcționează

în jur de 185 de grade Fahrenheit

Pe măsură ce temperatura crește până la aproximativ 120 de grade Fahrenheit, producția de lumină scade până la aproximativ 90 la sută, ceea ce este considerabil, dar nu neapărat vizibil. În jurul a 185 de grade Fahrenheit, intersecția va eșua.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Luminile cu LED -uri în aer liber se ud

Atâta timp cât nu sunt în jurul sarei, sunt complet submersibile în apă. Gama noastră de produse LED, cum ar fi High Bay sau Batns, respectă -l și pot fi instalate în zone cu apă intensă în apă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum păstrezi luminile LED -uri impermeabile

Impermeabilizare : Înfășurați banda cu carcasă siliconică goală. Apoi, umpleți carcasa goală cu silicon pentru a forma un efect de etanșare. IP68: 6 reprezintă o bună protecție împotriva prafului și atingere. 8 reprezintă protecția subacvatică împotriva intruziunii apei.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Luminile LED pot rămâne afară în ploaie

Ca orice sistem electric, LED -urile și apa nu se amestecă. Și în timp ce iluminarea de joasă tensiune poate îndepărta pericolul de șoc electric, expunerea la umiditate poate provoca în continuare pantaloni scurți sau rugină, ceea ce poate reduce durata de viață a LED-urilor.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce becuri sunt cele mai bune pentru exterior

Cel mai bun tip de iluminat, în aer liber și în, este LED. Luminile LED folosesc mult mai puțină energie decât becurile incandescente sau chiar cu halogen, astfel încât să le puteți lăsa pe perioade îndelungate, fără a avea un impact puternic asupra facturii electrice. De asemenea, durează mult timp, așa că nu va trebui să le înlocuiți foarte des.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce led de culoare este cel mai bun pentru luminile exterioare

Alb cald

Alb cald (2700k).

Similar cu iluminarea peisajului de tip halogen, este cea mai preferată temperatură de culoare pentru iluminarea peisajului. Psihologic, se crede că este mai primitor și mai liniștitor în comparație cu temperaturile mai mari de culoare.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care sunt cele mai bune becuri de utilizat în exterior

Cel mai bun tip de iluminat, în aer liber și în, este LED. Luminile LED folosesc mult mai puțină energie decât becurile incandescente sau chiar cu halogen, astfel încât să le puteți lăsa pe perioade îndelungate, fără a avea un impact puternic asupra facturii electrice. De asemenea, durează mult timp, așa că nu va trebui să le înlocuiți foarte des.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Regerea daunelor de congelare LED LED

Producția de lumen nu este afectată de temperaturile reci – de fapt, temperaturile mai reci îmbunătățesc producția generală a lumenului, permițând mai puțin stres asupra șoferului. Deoarece LED -urile nu se bazează pe vaporii de mercur, temperaturile reci nu le afectează în același mod în care fac fluorescente.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] LED -urile pot îngheța

Vremea rece se poartă foarte repede pe becurile electrice din cauza excesului de emisii de căldură care îi determină să se ridice cu scăderea temperaturii. Luminile LED nu întâmpină astfel de probleme. Ei nu emit căldură așa cum fac și alte becuri electrice și, prin urmare, sunt capabili să reziste cu ușurință la tranziții dure între frig și cald.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum funcționează luminile cu LED -uri afară

Fiecare bec LED conține o diodă care are electroni excitabili în interior. Pe măsură ce electricitatea trece prin ei, ei eliberează fotoni care se transformă în lumină. În timp ce tehnologia LED nu folosește căldura pentru a face lumină, căldura din electricitatea care trece prin ea poartă diodele în timp.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Luminile cu bandă LED funcționează pe vreme rece

Iluminarea cu LED -uri devine o opțiune populară de lumină stradală. Acest lucru se datorează faptului că pot rezista la temperaturi extreme și chiar să prospere în medii reci.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum știu dacă luminile mele LED sunt impermeabile

R: În general, atunci când achiziționați o lumină cu bandă LED, puteți vedea nivelul său de impermeabilizare pe partea care prezintă detaliile produsului. În general, este împărțit în principal în nereprofer, impermeabil împotriva picăturilor și stropilor și complet impermeabil.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Este ok dacă luminile LED se ude

Atâta timp cât nu sunt în jurul sarei, sunt complet submersibile în apă. Gama noastră de produse LED, cum ar fi High Bay sau Batns, respectă -l și pot fi instalate în zone cu apă intensă în apă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce se întâmplă dacă luminile mele LED se ud

Pericolul unei lumini LED expuse la apă este atunci când este complet scufundat. Electricitatea curge prin bec și, deoarece apa este conductor, este posibil ca electrocutarea să apară.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce fel de lumină folosești pentru luminile exterioare

Tipuri de becuri pentru iluminare exterioară

Becurile cu diodă (LED) cu emisie de lumină sunt o opțiune populară și, în timp ce costă mai mult decât alte becuri, acestea durează mult mai mult. Alte opțiuni comune sunt fluorescente compacte (CFL) sau becuri cu halogen.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Bulbii LED se ude

Există numeroase LED -uri rezistente la apă. Atâta timp cât nu sunt în jurul sarei, sunt complet submersibile în apă. Gama noastră de produse LED, cum ar fi High Bay sau Batns, respectă -l și pot fi instalate în zone cu apă intensă în apă.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care este cea mai bună putere de bec pentru exterior

Cea mai bună putere pentru lumini exterioare este de 40 de wați și mai mică. Până la 40 de wați este ideal pentru căi de iluminat, paturi de grădină și alte zone de peisaj. 40 până la 80 de wați sunt minunate pentru zonele luminoase precum șosele, șantiere mai mici și interiorul casei tale.

[/wpremark]

Previous Post
Este infotracer ușor de anulat?
Next Post
Hvorfor knuses glass når det faller ned?