15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Cum ocolesc blocul VPN pe Netflix?

Cum să ocoliți blocul VPN pe Netflix

Dacă doriți să ocoliți blocul VPN al Netflix, cel mai bun mod este să utilizați un VPN de cea mai bună calitate, care are adrese IP care nu sunt blocate de serviciul de streaming. Ați putea încerca să utilizați un server proxy, dar există motive pentru care în mod normal nu recomandăm acest lucru.

De ce Netflix continuă să -mi blocheze VPN -ul

Netflix blochează VPN -urile, deoarece permit utilizatorilor să eludeze acordurile de licență teritorială pe care compania le are în vigoare cu studiouri de conținut.

Cum să ocoliți Netflix-ul geo-blocajului fără VPN

Există mai multe modalități de a ocoli geo-blocarea pe Netflix fără a utiliza un VPN. Puteți utiliza SmartDNS, browserul Tor sau un server proxy.

Cum să ocoliți detectarea VPN

Dacă doriți să vă faceți VPN nedetectabil, puteți alege un VPN de calitate, puteți modifica adresa IP a VPN, puteți schimba protocolul VPN, utilizați funcții de obuscare, utilizați portul TCP 443, utilizați o adresă IP dedicată, utilizați Tor peste VPN sau utilizați mobil date.

Ce se întâmplă dacă Netflix detectează VPN

Când Netflix detectează o adresă IP aparține unui VPN, adresa IP este listată neagră. Acest lucru duce la apariția Netflix „Se pare că utilizați o eroare de streaming de deblocare sau proxy” sau uneori eroare Netflix M7111-5059.

Cum se elimină unblocker sau proxy pe Netflix

Pentru a remedia eroarea Netflix „Unblocker sau Proxy”, vă puteți înscrie cu un VPN care funcționează cu Netflix, descărcați și instalați aplicația VPN corespunzătoare sau extensia browserului pentru dispozitivul dvs., deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați -vă la un server din Țara de origine și ștergeți -vă cache -ul și cookie -urile browserului.

Cum să opriți VPN

Pentru a dezactiva un VPN pe Android, accesați setările dispozitivului, apoi rețea & Internet, apoi VPN și schimbați starea VPN în OFF.

De ce spune Netflix că folosesc un VPN, dar nu sunt

Această eroare înseamnă că dispozitivul sau rețeaua dvs. se conectează la Netflix printr -o aplicație sau serviciu VPN, Proxy sau „Unblocker”. Vizionarea Netflix în timp ce utilizați un VPN nu este acceptată dacă aveți un plan Netflix suportat de anunțuri. Evenimentele live pe Netflix nu pot fi urmărite în timp ce utilizați un VPN.

Cum să ocoliți restricțiile fără VPN

Există mai multe metode pentru a ocoli restricțiile fără a utiliza un VPN. Puteți utiliza un proxy, utilizați cache -ul Google, încercați un Shortener URL, încercați adresa IP, deblocați site -urile web în Chrome și Safari, să schimbați între HTTP și HTTPS, să utilizați browserul Tor sau să utilizați un VPN.

Cum să ocoliți interdicția IP cu VPN

O modalitate de a ocoli o interdicție IP este prin reglarea adresei IP printr -un VPN sau proxies. O altă metodă este de a obține o adresă IP nouă folosind un serviciu de proxy sau VPN de încredere, care vă poate schimba adresa IP și furnizorul de servicii de internet aparent (ISP).

Netflix mă va interzice dacă folosesc VPN

În timp ce Netflix are interdicția împotriva VPN -urilor și serverelor proxy, este perfect legal să utilizați VPN -uri pe Netflix; Este posibil să nu funcționeze întotdeauna din cauza acordurilor specifice de licențiere ale Netflix cu emisiuni TV și filme.

Cum ocolesc blocul VPN pe Netflix?

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum depășesc blocul VPN pe Netflix

Care sunt diferitele moduri de a ocoli un bloc VPN pe Netflix dacă doriți să ocoliți blocul VPN al Netflix, cel mai bun mod este să utilizați un VPN de cea mai bună calitate, care are adrese IP care nu sunt blocate de serviciul de streaming. Ați putea încerca să utilizați un server proxy, dar există motive pentru care în mod normal nu recomandăm acest lucru.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce Netflix continuă să -mi blocheze VPN -ul

De ce Netflix Block VPNS Netflix blochează VPN -urile, deoarece permit utilizatorilor să evite acordurile de licență teritorială pe care compania le are în vigoare cu studiouri de conținut.
În cache

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum ocolesc geo -ul blocând Netflix fără VPN

Partea 4: Cum să ocoliți geo-blocarea fără un VPN1 Utilizați SmartDns. Dacă te uiți la cum să ocoliți geo-blocare, SmartDNS este potrivit pentru geo-blocare fără securitate.2 Folosiți browserul Tor. Browserul Tor poate suna familiar, deoarece peste două milioane de persoane folosesc zilnic acest browser anonim și sigur.3 Utilizați un server proxy.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum să ocoliți detectarea VPN

Cele mai bune modalități de a -ți face VPN nedetectabil în 2023, la un VPN de calitate.Schimbați adresa IP a VPN.Schimbați protocolul VPN.Folosiți caracteristici de obuscare.Utilizați portul TCP 443.Utilizați o adresă IP dedicată.Utilizați Tor peste VPN.Utilizați date mobile.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce se întâmplă dacă Netflix detectează VPN

Când Netflix detectează o adresă IP aparține unui VPN, adresa IP este listată neagră. Acest lucru duce la apariția Netflix „Se pare că utilizați o eroare de streaming unblocker sau proxy” sau uneori eroare Netflix M7111-5059.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum pot elimina deblocarea sau proxy -ul pe Netflix

Cum se rezolvă eroarea Netflix „Unblocker sau Proxy” cu un VPN care funcționează cu Netflix – recomandăm NordVPN.Descărcați și instalați aplicația VPN sau extensia de browser corespunzătoare pentru dispozitivul dvs.Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați -vă la un server din țara de origine.Ștergeți cache -ul browserului și cookie -urile.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum să opriți VPN

Dezactivați un VPN pe Androidgo la setările dispozitivului > Reţea & Internet > VPN.Schimbați starea VPN în OFF.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce spune Netflix că folosesc un VPN, dar nu sunt

Această eroare înseamnă că dispozitivul sau rețeaua dvs. se conectează la Netflix printr -un VPN, Proxy sau "Unblocker" aplicație sau serviciu. Vizionarea Netflix în timp ce utilizați un VPN nu este acceptată dacă aveți un plan Netflix suportat de anunțuri. Evenimentele live pe Netflix nu pot fi urmărite în timp ce utilizați un VPN.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum să ocoliți restricțiile fără VPN

Metoda 1: Utilizați un proximethod 1: utilizați un proxy.Metoda 2: Utilizați cache -ul Google.Metoda 3: Încercați un scurtare URL.Metoda 4: Încercați adresa IP.Metoda 5: Deblocați site -urile web în Chrome și Safari.Metoda 6: Comutați între HTTP și HTTPS.Metoda 7: Utilizați browserul Tor.Metoda 8: Utilizați un VPN.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum să ocoliți interdicția IP cu VPN

Reglați -vă adresa IP prin VPN sau Proxy

O altă soluție bună pentru ocolirea unei interdicții IP este pur și simplu obținerea unei adrese IP proaspete. O modalitate de a face acest lucru este folosind un serviciu de încredere sau VPN de încredere, care vă poate schimba adresa IP și aparentul dvs. furnizor de servicii de internet (ISP).

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Netflix mă va interzice dacă folosesc VPN

Netflix mă va bandează dacă folosesc un VPN în timp ce Netflix are o interdicție împotriva VPN -urilor și serverelor proxy, este perfect legal să folosești VPN -uri pe Netflix; Este posibil să nu funcționeze. Netflix are acorduri specifice de licențiere cu emisiuni TV și filme, ceea ce înseamnă că au voie să le ofere doar anumitor audiențe, împărțite după țară.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Există o cale în jurul blocării proxy Netflix

Cel mai bun mod de a evita eroarea proxy este înscrierea la unul dintre cele mai bune VPN -uri pentru Netflix. ExpressVPN este cel mai bun VPN pentru a accesa Netflix, urmat îndeaproape de NordVPN. Ambele VPN-uri vin cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, așa că nu ai nimic de pierdut.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum opresc proxy -ul VPN sau unblocker

Pașii pot varia ușor în funcție de versiunea dvs. Windows, dar procesul de bază va fi: Navigați la Setări din pictograma Windows.Faceți clic pe rețea & Internet.Faceți clic pe VPN.Selectați serviciul VPN pe care doriți să îl dezactivați.Selectați deconectare.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum opresc VPN pe televizorul meu inteligent

Procesul de oprire a unui VPN nu este diferit de activarea acestuia, așa că iată ce trebuie: utilizați telecomanda pentru a merge la VPN -ul instalat.Deschideți -l și așteptați în timp ce aplicația se încarcă.Localizați comutatorul sau butonul OFF.Faceți clic pe acesta pentru a opri VPN -ul.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum pot opri complet VPN pe iPhone

Pentru a opri VPN -ul pe iPhone, accesați setări >> VPN și comutați butonul pentru a -l opri. De asemenea, îl puteți opri direct în aplicația VPN. Dacă vă preocupă viteze, nu vă faceți griji pentru că VPN -ul Cyberghost îți încetinește conexiunea.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Puteți ocoli restricțiile de internet cu un VPN

VPNS (rețea privată virtuală)

În funcție de VPN, utilizatorii se pot bucura de anonimat în navigarea lor web. Utilizatori din țări care blochează în mod obișnuit traficul către și de la anumite site -uri din granițele lor (E.g., China, Rusia, Iran) poate ocoli aceste restricții folosind un VPN.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum să păcălești o interdicție IP

Reglați -vă adresa IP prin VPN sau Proxy

O altă soluție bună pentru ocolirea unei interdicții IP este pur și simplu obținerea unei adrese IP proaspete. O modalitate de a face acest lucru este folosind un serviciu de încredere sau VPN de încredere, care vă poate schimba adresa IP și aparentul dvs. furnizor de servicii de internet (ISP).

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum ridic o interdicție IP

Patru modalități de a depana BANS IP#1: Comutați adresa de control a accesului media (Mac).#2: Schimbați -vă adresa IP folosind un VPN.#3: Ștergeți memoria cache a computerului & „Reziduuri digitale” nr. 4: Dezinstalați programul sau browserul.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Ce se întâmplă dacă Netflix află că utilizați un VPN

Se pare că folosești un VPN sau un proxy. Vă rugăm să opriți oricare dintre aceste servicii și să încercați din nou. Această eroare înseamnă că dispozitivul sau rețeaua dvs. se conectează la Netflix printr -un VPN, Proxy sau "Unblocker" aplicație sau serviciu. Vizionarea Netflix în timp ce utilizați un VPN nu este acceptată dacă aveți un plan Netflix suportat de anunțuri.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Care locație VPN este cea mai bună pentru Netflix

NordVPN – În general, cel mai bun VPN pentru a schimba locația Netflix

Are o mare rețea de server global cu 5700 de servere din 60 de țări. NordVPN oferă acces fiabil la Netflix SUA, Marea Britanie, Canada, Japonia și chiar Coreea de Sud, fără probleme.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum vizionez Netflix dacă un site este blocat

Școlile și locurile de muncă au înființat uneori firewall -uri pentru a preveni accesul Netflix. Utilizarea unui VPN este cea mai sigură modalitate de a debloca Netflix, indiferent de situație. Cei care accesează Netflix din locații restrictive ar beneficia de utilizarea unui VPN care a dezvoltat tehnologie de obuscare pentru a ascunde utilizarea VPN.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum să ocoliți blocul proxy VPN

Cum să vă ocoliți VPN Blockschoosing un VPN sigur și de încredere.Trecerea la un alt server sau VPN.Folosind servere obfuscate.Modificarea protocolului, criptării sau portului tunelului.Obținerea unei adrese IP dedicate/statice.Trecerea la date mobile.Modificarea setărilor DNS.Configurarea unei conexiuni VPN manuale.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] De ce spune Netflix că folosesc un VPN

Această eroare înseamnă că dispozitivul sau rețeaua dvs. se conectează la Netflix printr -un VPN, Proxy sau "Unblocker" aplicație sau serviciu. Vizionarea Netflix în timp ce utilizați un VPN nu este acceptată dacă aveți un plan Netflix suportat de anunțuri. Evenimentele live pe Netflix nu pot fi urmărite în timp ce utilizați un VPN.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum opresc VPN să fie blocat

De multe ori puteți ocoli un bloc VPN schimbând serverele sau accesând un alt furnizor VPN. Este posibil ca organizația care să blocheze accesul dvs. doar pe VPN -urile mai populare atunci când alegeți ce să blocați, astfel încât să puteți avea acces folosind un serviciu mai puțin popular.

[/wpremark]

[wPremark preset_name = “chat_message_1_my” picon_show = “0” fundal_color = “#e0f3ff” padding_right = “30” padding_left = “30” 30 “border_radius =” 30 “] Cum pot dezactiva VPN activat

Cum îmi dezactivez VPN -ul în Windows.Lansați aplicația Setări în Windows.Faceți clic pe rețea & Buton de internet.Selectați categoria VPN din meniul din stânga.În dreapta, selectați conexiunea VPN pe care doriți să o dezactivați.Faceți clic pe Deconectare dacă doriți să vă deconectați sau să eliminați dacă doriți să îl ștergeți.

[/wpremark]

Previous Post
Cât de rapid este Zoomer Wireless?
Next Post
Som oppfant hotspot?