15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

25 de modele minunate de tatuaje de leopard

Tatuajele sunt o extensie a personalității purtătorului. Există atât de multe modele și modele pentru a alege, încât alegerea tatuajului spune ceva despre persoana care îl poartă.

Tatuajele de leopard sunt un semn al puterii care este înșelător de blândă sau agresivă.

Sunt, de asemenea, o declarație de stil pentru a fi însoțită de mulțimea de hip hop. Ele sunt, de asemenea, perfecte cu bluze cu halter, blugi și pantaloni care îmbrățișează pielea și nu mai au nevoie de accesorii.

Tatuajele sunt o formă de artă corporală nemuritoare și au evoluat de-a lungul veacurilor pentru a deveni tendințe. Ele exprimă personalitatea purtătorului și transmit mesaje de dragoste, agresivitate, pace, natură etc. Culorile luminoase și diferitele modele le fac să iasă în evidență într-o mulțime. Unele modele sunt subtile, dar un tatuaj leopard nu poate fi cu siguranță o metodă de căutare a atenției. Leopardul în sine este un animal exotic și atrage imediat atenția, astfel încât tatuajul nu poate fi ratat.

Dacă vă place acest articol, s-ar putea să vă intereseze unele dintre celelalte articole despre Tatuaje de perete, tatuaje Kanji, tatuaje cu panglică de cancer și tatuaje de marinar.

Drăguț și blând

Pe măsură ce se duc tatuajele de leopard, acesta este unul superb, cu un leopard cu aspect drăguț și blând. Aspectul său blând ascunde pericolul iminent pe care îl trezește animalul. Ca formă de artă, acest lucru este genial.

Tatuaj de umăr leopard

Tatuaj de umăr leopard

Cel moale și puternic

Ochii de leopard pictați în aripile unui fluture sunt una dintre cele mai neobișnuite și exotice reprezentări ale unui tatuaj de leopard. Fluturele blând și frumos este un contrast departe de puterea nemiloasă a unui leopard. Reflectă dubla personalitate a purtătorului?

Fluture leopard

Fluture leopard

Poză de grup

Clic! O mamă leopardă și puiul ei pozează pentru poze. Ochii atenți ai mamei caută pericol. Puiul are o expresie încrezătoare și pașnică. Acesta este un tatuaj de leopard minunat, care este un set de tendințe.

Tatuaj de familie leopard

Tatuaj de familie leopard

Noapte buna

Acest tatuaj de leopard este cu adevărat unic. Leopardul arată ca și cum ar fi acoperit cu o pătură potrivită pentru o odihnă mai bună a nopții. Este un leopard de companie care este răsfățat de proprietar? Utilizarea perfectă a modelelor negru, maro, portocaliu îl face o capodoperă.

Tatuaj de leopard adormit

Tatuaj de leopard adormit

Tatuaj leopard de zăpadă

Petele de leopard pe un spate frumos imită blana exotică a unui leopard de zăpadă pentru a face un tatuaj neobișnuit de leopard. Acest stil unic este inegalabil. Un top cu halter ar arăta designul la perfecțiune.

Tatuaj Snow Leopard

Tatuaj Snow Leopard

Modelul reperat

Acest tatuaj de leopard cu un model de pete de leopard îmbracă cu stil umărul gol. Diferitele culori și nuanțe formează un design artistic care se potrivește cel mai bine cu un top halter.

Tatuaj Leopard Betsey

Tatuaj Leopard Betsey

Povestea sălbatică

Acest tatuaj clasic de leopard cu profil de leopard este un semn evident al puterii și al pericolului dezlănțuit. Ochii îți spun o poveste cu multe aventuri sălbatice mai bine lăsate nespuse.

Tatuaj sălbatic

Tatuaj sălbatic

Leopardizat

Această clipă a unui tatuaj de leopard arată leopardul ca un vânător inteligent și viclean. Ochii săi calculatori judecă distanța de la pradă pentru izvorul fatal. Puterea este inconfundabilă.

Leopard și harta Irakului

Leopard și harta Irakului

Amprente exotice

Un tatuaj de urme de leopard poate spune multe. Leopardii au labe mari și puternice, în ciuda corpurilor lor subțiri. Labele din acest tatuaj spun cu siguranță că pericolul nu este departe.

Gheare cu imprimeu leopard

Gheare cu imprimeu leopard

Doar tachinarea

Această față de leopard cu limba roșie care iese în afară îi tachină pe toți să o provoace. Un model neobișnuit pentru un tatuaj leopard, acesta are un amestec frumos de culori galbene, negre și roșii, care sunt o declarație de modă.

Tatuaj de față de leopard

Tatuaj de față de leopard

Model exotic

O declarație de stil nu poate fi banală. Acest tatuaj leopard este un trend setter cu modelul său exotic. Leopardul este o creatură exotică, astfel încât orice reprezentare a animalului trebuie să fie extraordinară.

Tatuaj pe umăr

Tatuaj pe umăr

Tradițional este perfecțiune

Acest tatuaj de leopard cu pete de leopard în combinația tradițională de portocaliu și negru este un câștigător inconfundabil. Nu puteți greși cu acest design, deoarece este elegant și tradițional în același timp.

Tatuajul coapsei

abc

Tatuajul coapsei

Pete modelate

Petele de leopard vopsite într-o formă de vază pe spate și aveți un tatuaj de leopard cu tendințe new wave. Acesta este cu siguranță un mod original de a exprima stilul și puterea.

Conceptul de tatuaj

Conceptul de tatuaj

Frumoasa adormită

Blana maro aurie și petele întunecate sunt o combinație minunată la un animal. Acest tatuaj leopard arată aceste culori exotice la perfecțiune. Tatuajul ascunde forța agresivă a leopardului.

Leopard leneș

Leopard leneș

Înșelător de ușoară

Leopardul în repaus are un aspect înșelător de a fi inimă moale. Dar ochii alertați, labele puternice și maxilarul îi negă blândețea. Acest tatuaj leopard este foarte vizibil cu numeroasele sale culori.

Tatuaj piept

Tatuaj piept

Dunărea albastră

Fata din această clipă este cu siguranță pasionată de modelele animale. Curelele de umăr asemănătoare unui șarpe se potrivesc perfect cu tatuajul leopard de pe antebraț. Ușoara nuanță de roșu din jurul tatuajului amintește una dintre puterile leopardului.

Cute Tattoo

Cute Tattoo

Stil clasic de leopard

Umărul împodobit într-un tatuaj clasic de leopard în adevăratele sale culori se potrivește foarte bine cu acest top halter în stil leopard. Calitatea felinei purtătorului este foarte evidentă prin tatuaj și costum.

Imprimeu leopard pe umăr

Imprimeu leopard pe umăr

Leopard izbitor

Un leopard pe cale să-și lovească prada nevoitoare are un aspect amenințător. Acest tatuaj este un semn evident de forță și nemilos. Mă întreb dacă personalitatea purtătorului se potrivește și cu aceasta. Sau poate este doar o afirmație de stil.

Felino

Felino

Ochii lichizi

Nu vă lăsați păcăliți de ochii aceia superbi și lichizi. Nu, nu vorbesc despre o femeie, ci despre un leopard într-o dispoziție liniștită. Aspectul blând și petele exotice îl fac să treacă cu vederea forța leopardului, așa cum se vede în acest tatuaj.

Tatuaj de șold

Tatuaj de șold

Nu te încurca cu mine

Acest tatuaj clasic de leopard înfățișează doi pui. Dar unul dintre ei avertizează împotriva luării lor de la sine. Purtătorul spune … chiar dacă sunt tânăr nu mă încurcați cu mine. Am talente ascunse despre care nu știi nimic!

Pui de leopard

Pui de leopard

Leopardul tradițional

Umărul acoperit într-un tatuaj de leopard folosind culori maro și negru blând este un design frumos, care spune vraja felină! Modelul este întins bine peste umăr, astfel încât nu sunt necesare bijuterii. O rochie simplă albă și sunteți gata de rock.

Imprimeu leopard

Imprimeu leopard

Față exotică

Acest tatuaj leopard cu fața leopardului nu este nou. Dar atracția sa este imensă, deoarece arată leopardul să fie blând, alert, viclean și gata să se arunce în același timp. Nu poate merge după aspectul său înșelător!

Leopard

Leopard

Nu sunt sigur de leopard?

Această clipă arată un model care ar merge ca un tatuaj de leopard. Sau sunt piese de schimb pentru mașini sau chiar alfabete dintr-o limbă nedescoperită? Oricare ar fi, tatuajul arată elegant și cool.

Imprimeu leopard la îndemână

Imprimeu leopard la îndemână

Mânie dezlănțuită

Furia unui leopard nu este ceva ce poate fi controlat. Acest leopard definește furia și o putere nemiloasă care ar putea fi dezlănțuită în orice moment. Aduce cu sine nenorocire și distrugere. Tatuajul este o declarație de energie necontrolată.

Tatuaj furios de leopard

Tatuaj furios de leopard

Mârâit de leopard

O privire înșelător de blândă în ochii lichizi este infirmată de ușor zăngănit al creaturii din acest tatuaj de leopard. Nu mă supăra și vei supraviețui … este mesajul pe care îl vezi. Combinația de negru, maro și cafeniu a fost folosită pentru a crea o frumusețe.

Tatuaj Srdjan

Tatuaj Srdjan

Previous Post
25 fascinujúcich nekonečných milostných tetovaní
Next Post
30 de modele de tatuaje Holy Om