15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

25 de idei interesante de grădină cu patio

O casă se transformă într-o casă atunci când are o grădină. Este un loc de relaxare și timp în familie. Verdeața, florile colorate, nuanțele plăcute ale pietrei, plantele agățate, târâtoarele înflorite, lămpile de exterior etc. toate se îmbină pentru a face din grădină un loc de consolare și contemplare. Fiecare grădină are propriul său caracter și de obicei se potrivește cu cea a proprietarului. O grădină cu frunziș care crește în mod natural fără bibelouri poate arăta la fel de încântătoare ca o grădină amenajată clasic, cu alegerea corectă a mobilierului.

Designul unei grădini este o preferință personală. Unora le plac curate și orientale; unii preferă un aspect aspru. Unora le plac compact și altfel și-ar dori mult spațiu pentru întâlnirile mari de familie. Toată lumea dorește să profite de soarele de vară și de timpul vacanței cu petreceri în grădină. O grădină este cel mai bun loc pentru a vă începe ziua cu un mic dejun consistent. Adăugați claxonul moale al unui sunet de vânt sau sunetul ritmic blând al unei fântâni și aveți propria bucată de cer exotică pe pământ.

Dacă vă place acest articol, s-ar putea să vă intereseze unele dintre celelalte articole despre Designuri pentru case de biliard, culori de vopsea pentru bucătării, idei de design pentru biroul la domiciliu și design pentru dulapuri.

O grădină cu stil

Acesta este un exemplu excelent de stil și eleganță în ceea ce privește grădinile. Efectul amenajat al gazonului și al tufișurilor, al mobilierului elegant de grădină din lemn și al câtorva plante în ghiveci reflectă perfect fasciculul iluminării interioare..

Patio Disk Garden

Patio Disk Garden

Sanctuarul

Florile în ghivece roz strălucitoare atârnate peste pereții albi strălucitori adaugă un sentiment de veselie de vara imaginii solemne a Crucii într-un colț. Această grădină este perfectă pentru un moment de contemplare. În calitate de colț al cititorului … pot exista îndoieli?

Patio Cordobés Garden

Patio Cordobés Garden

O masă pentru doi

Imaginați-vă un prânz confortabil de duminică pentru două persoane. Nu este nevoie să rezervați o masă în avans dacă dețineți o grădină ca aceasta, cu mobilierul său ornamentat din metal, plante verzi de pluș, apele reci ale iazului, toate binecuvântate de zeul Soare.

Flagstone Patio Garden

Grădina cu grădină de piatră

Primăvara cu prietenii

Aceasta este o grădină minunată pentru o petrecere prietenoasă la prânz. Micul colț pavat, înconjurat de verdeață bogată, lumina soarelui subtilă și gazon bine tuns au un aspect feeric care definește primăvara.

Patio Parden Maine

Patio Parden Maine

Un drum mai puțin parcurs

Această cale de grădină care duce la o poartă de poartă este probabil cea mai puțin utilizată. Cine ar vrea să părăsească această grădină cu mobilierul său din metal albastru deschis, plantele și plantele verzi luxuriante, soarele și briza de vară?

Terasă cu vedere la grădină

Terasă cu vedere la grădină

Excelență modernistă

Această grădină de curte are un design modern. Mobilierul de sufragerie în alb și negru strâns este echilibrat de un aranjament simplu de plante și roci pentru a crea un efect extraordinar.

Grădină cu patio

Grădină cu patio

The Windy Chime

Această captură ilustrează modul în care mobilierul obișnuit din plastic pentru grădină poate face cea mai confortabilă mică retragere. Pernele moi și scârțâitul blând al clopotului de vânt sunt stingheri siguri.

Terasă cu vedere la grădină

Terasă cu vedere la grădină

Albul este exotic

Această clipă arată un mod unic de a transforma un mic patio într-o zonă de luat masa minunată. Lămpile de culoare verde intens cu flori albe completează decorul, iar lampa de perete din metal adaugă o notă orientală.

Terasă de luat masa în aer liber

Terasă de luat masa în aer liber

Să fii sălbatic sau să nu fii sălbatic!

Un amestec atrăgător de roci naturale și copaci cu gazon amenajat și tufișuri joase personifică un loc perfect de luat masa în propria grădină. Aspectul semi sălbatic atrage atenția pentru a vă bucura de vară în timpul liber.

Patio Garden Aspen

Patio Garden Aspen

Grădina familiei

Când vedeți multe scaune din rattan împrăștiate, târâtoare verzi luxuriante, căi cu iarbă și Union Jack care zboară sus în briza verii, aveți o grădină minunată pentru o casă mare de familii de patrioți. Bucșele în nuanțe diferite adaugă o notă de culoare unei case de țară bine conservate.

Terasă interioară Grădină

Terasă interioară Grădină

O încântare în familie

Lămpile suspendate îmbunătățesc aspectul clasic al acestei grădini. Gazonul curat, frunzișul cu nuanțe multiple și florile strălucitoare sunt un amestec atrăgător și perfect pentru o întâlnire de familie.

Grădina cu patio de trandafiri

Grădina cu patio de trandafiri

Gradina Sun-Shade

Această grădină, cu peticile sale însorite și locurile umbrite, are un farmec din lumea veche și un aspect primitor cald. Fântâna dă un sentiment de mister și de povești nespuse.

abc

Grădina Carrouselpatio

Grădina Carrouselpatio

Eleganță domolită

O grădină care definește simplitatea s-a transformat în ceva extraordinar cu oala mare din faianță așezată atât de proeminent. Un mic dejun relaxat pentru doi sau o familie mică este exact ceea ce are nevoie grădina pentru a completa imaginea stilului.

Simplitate Grădină Patio

Simplitate Grădină Patio

Capul Fântânii

Puteți transforma o curte din neglijare într-o piesă de artă. Sunetul ritmic al unei fântâni, mâncăruri ornamentale atârnate de un copac, ghivece de flori strălucitoare care punctează un perete simplu și aveți o ascunzătoare personală exotică.

Chiar și Pation Garden

Chiar și Pation Garden

Golden Sunshine

Această grădină spune vara, plajă și două persoane leneșe … florile și pernele roșii aprinse au un aspect primitor, irezistibil..

Grădina Patio mediteraneană

Grădina Patio mediteraneană

Un pat de trandafiri

Această grădină este cu siguranță mândria proprietarului. Trandafirii în diferite culori conferă o notă personală gazonului bine întreținut și mobilierului de grădină simplist.

Grădini curente

Grădini curente

The Evergreen Retreat

Cine nu ar fi tentat să ia o mică pauză de rutină în această grădină? Sit-out-ul sau leagănul înconjurat de atât de multă verdeață și flori plăcute de vară care căptușesc calea mică a grădinii ar putea fi deliciul secret al unui executiv ocupat.

Grădina Patio EI

Grădina Patio EI

Frumusețea în simplitate

Frumusețea acestei grădini este în simplitatea sa. Mobilierul metalic ușor de întreținut, gardul din bambus și pardoseala cu gresie necesită o întreținere foarte redusă și totuși are un aspect plăcut și primitor.

Grădina noastră de patio

Grădina noastră de patio

Divinitatea în piatră

Această grădină este cu adevărat divină! Lucrarea simplă din piatră și șemineul în aer liber l-au transformat într-un colț special pentru prieteni și familie. Scaunele confortabile au adăugat un plus de clasă și confort.

Grădină cu patio tropical

Grădină cu patio tropical

Echilibrul oriental

Tufișurile tăiate uniform și pietrele bine așezate în această grădină sunt un exemplu tipic al iubirii japoneze pentru echilibru. Adăugați o lampă de piatră și o partiție de hârtie și aspectul oriental este complet.

Grădina japoneză Pation

Grădina japoneză Pation

Ascunderea primitoare

Această grădină spațioasă este perfectă pentru un timp de calitate cu familia. Șezlongurile adaugă o notă estivală relaxată și leneșă și pot fi un refugiu pentru plajașilor.

peisaj Grădină Patio

peisaj Patio Garden

O pauză de ceai

În această imagine, bougainvillea de pluș și umbra rece sunt colțul perfect al grădinii pentru o petrecere cu ceai și prăjituri cu prieteni apropiați și familie.

Grădina patioului haosului

Grădina patioului haosului

Allure siciliană

Exotic este cel mai bun cuvânt pentru a descrie această grădină. Ciorchinii uriași de flori și multă verdeață de-a lungul cărării din grădină ar atrage chiar și un locuitor perpetuu al orașului să se relaxeze și să ia o pauză atât de necesară.

Sicilia Patio Garden

Sicilia Patio Garden

Un vis plutitor

Această grădină de vis are o notă de clasă cu frunzele sale de crin plutitoare și un bonsai plasat în mod vizibil. Calea curbată căptușită cu flori strălucitoare, o umbrelă de soare și mobilier atractiv de grădină din metal completează imaginea consolării de vară.

Noua grădină de terasă

Noua grădină de terasă

Previous Post
35 nápadov na zdobenie jedálne
Next Post
25 de tatuaje Berbec dulce pentru femei