15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

35 Tatuaje inspirate de credință

„Crede” este un cuvânt atât de simplu, dar conține atât de mult sens. Acest singur cuvânt poate schimba destinul unei persoane și își poate transforma viața în ceva pur, proaspăt și bogat. Credința și credința ta în ceva sau în cineva îți pot ridica viața. Când viața ia o întorsătură tragică inevitabilă, este important să aveți ceva de care să vă țineți, astfel încât să nu renunțați cu ușurință.

Universul are fluxuri energetice puternice pe care le putem folosi pentru a ne îmbogăți viețile, dar numai dacă credem. Pentru oamenii religioși, poate fi credința lor în dragostea lui Dumnezeu. Pentru romanticii vechi, poate fi o credință puternică în puterea iubirii. Sau poate fi acea credință de bază cea mai profundă, de a crede propriul sine. Tatuajele sunt una dintre cele mai vechi forme de artă corporală perfecte în celebrarea frumuseții și magiei credinței.

Când vine vorba de Belief, un tatuaj simplu Believe are suficientă putere pentru a te purta într-o viață întreagă. Mulți oameni au cerneală cu tatuaje Believe și tatuaje Credință, Speranță, Iubire pe încheietura mâinii pentru a-și aminti să creadă în dragoste, frumusețe și bunătate în fiecare zi. Cu o mare parte din energia pozitivă care crește în univers, stelele, fluturii și vița de vie pot fi modelele decorative perfecte pentru a colora un tatuaj „Crede”.

O lovitură simplă subliniată înflorește și bucle în litere cheie, sau un model frumos de stele poate fi ideal pentru a finaliza un tatuaj Believe. Adesea, poți găsi cuvântul tatuat alături de alte cuvinte de inspirație pozitivă pe partea unui picior. Cuvântul „Crede” se poate combina, de asemenea, cu o inimă roșie sau note muzicale pentru a crea modele interesante pe care le puteți folosi pentru a începe o conversație. Puteți sărbători, de asemenea, puterea magică a credinței de sine cu o inimă roșie îngrijită pentru a înlocui punctul „i” într-un tatuaj Believe.

Viața nu este totul pozitivă. Uneori, veți întâlni unele obstacole și poate deveni în mod înțelept frustrant. Totuși, un lucru pe care nu ar trebui să-l faci este să renunți. Credeți doar că totul se va întoarce și va continua cu viața. Continuați să credeți în modele frumoase în timp ce vă uitați la aceste tatuaje pline de viață Believe.

Dacă vă place acest articol, s-ar putea să vă intereseze unele dintre celelalte articole despre Tatuaje cu un singur cuvânt, tatuaje de moarte de viață, ziceri despre tatuaje și să fie tatuaje.

Tatuajul „Credând în dragoste”

Un „B” roșu în formă de inimă marchează începutul puternic al unui tatuaj de dragoste care spune „Crede” pe încheietura mâinii cu acest tatuaj Believe. Acest tatuaj te poate face să crezi în puterea iubirii.

Crezând în dragoste

Crezând în dragoste

Tatuajul meu la încheietura mâinii

Două steluțe imediat după „e” fac din acesta un tatuaj unic Believe pe încheietura mâinii. Cele două stele de la final completează acest tatuaj la încheietura mâinii.

Tatuajul meu la încheietura mâinii

Tatuajul meu la încheietura mâinii

Tatuaj „Cred”

O buclă fiecare în „B” și „e” marchează începutul și sfârșitul acestui tatuaj elegant cu un cuvânt Believe. Acest script cursiv va adăuga cu siguranță un accent clasic tatuajului tău.

Eu cred

Eu cred

Crede la încheietura mâinii mele

Cursivele și buclele marchează acest stil retro, clasic, cu un cuvânt, credeți tatuajul pe încheietura mâinii. Alegerea unui script diferit va permite tatuajului dvs. să iasă în evidență de restul. A-l pune pe încheietura mâinii îți aduce aminte că nu trebuie să renunți.

Crede la încheietura mea

Crede la încheietura mea

Doar crede

Realizat într-un font casual de zi cu zi, acest tatuaj simplu la încheietura mâinii subliniază puterea de a continua să creadă în fiecare moment. Sublinierea de mai jos evidențiază doar tatuajul tău Believe. Acest tatuaj simplu îți va lumina cu siguranță ziua ori de câte ori îl vei vedea.

Doar crede

Doar crede

Piciorul Crede

Conținut într-o masă de bucle și bucle, acesta este un frumos cuvânt tatuaj cu cerneală neagră pentru piciorul unei fete. Acest tatuaj vă poate face piciorul să arate mult mai bine.

Piciorul Crede

Piciorul Crede

Tatuaj religios

Crucea chiar prin inima roșie în acest tatuaj Believe îl face o vitrină puternică pentru credința religioasă. Acest tatuaj Believe aduce un omagiu credinței voastre de bază în Dumnezeu. Când viața îți aruncă niște lămâi în drum, să vezi acest tatuaj Believe îți va aminti că trebuie doar să crezi în Dumnezeu.

Tatuaj religios

Tatuaj religios

Credință puternică

Panglica roșie care simbolizează SIDA și cuvântul „Crede” se reunesc pentru a crea un mesaj puternic în acest design de tatuaj. Acest tatuaj Believe își arată sprijinul pentru comunitatea HIV / SIDA în lupta lor împotriva stigmatizării. SIDA este o afecțiune umană de care pacienții nu ar trebui să se rușineze. Obținerea cernelii va trimite cu siguranță un mesaj puternic.

Credință puternică

Credință puternică

Credință colorată

O cruce cu cerneală artistică vine împreună cu un model ondulat colorat în acest inspirator tatuaj Believe. Acest tatuaj colorat Believe vă va face cu siguranță pielea să arate frumos. Indiferent de partea corpului pe care o alegeți pentru a obține cerneală, cu siguranță se va accentua.

Credință colorată

Credință colorată

Crede în fiecare zi

Partea palmei, cu forma sa lungă, face un loc minunat pentru a obține cerneală cu acest tatuaj Believe. Cernelit într-un font medieval englezesc, acest tatuaj Believe adaugă un motiv frumos.

Crede în fiecare zi

Crede în fiecare zi

Tatuaj proaspăt

Cernelit cu litere uniforme în stil italic, acesta este un tatuaj elegant Believe în negru. Acest tatuaj Believe este scris într-un font care va face încheietura elegantă. Această cerneală neagră va atrage cu siguranță atenția cuiva.

Tatuaj proaspăt

Tatuaj proaspăt

Tatuaj formal cu font

„B” este decorat cu o înflorire imensă pentru a adăuga o notă de dramă acestui simplu tatuaj Believe de pe încheietura mâinii. Acest design de tatuaj vă va evidenția încheietura mâinii și va avea încheietura mâinii să arate bine cu o brățară rustică.

Tatuaj de font formal

Tatuaj de font formal

Credeți în pace

Credeți în pace, spune acest elegant cuvânt tatuaj cernelit în alb pur pe încheietura mâinii. Acesta este un tatuaj pe care în mod normal nu îl veți vedea decât dacă știți ce căutați. Tatuajele cu cerneală albă sunt o tendință recentă care îți fac încheietura mâinii să iasă în evidență.

Credeți în pace

Credeți în pace

Credință puternică

Acest tatuaj Believe pe încheietura mâinii este cernelit într-un font puternic și subliniat cu o înflorire pentru un efect mai îndrăzneț. Nu vă veți considera niciodată încheietura mâinii ca fiind simplă și plictisitoare după ce ați obținut acest design de tatuaj.

Credință puternică

Credință puternică

Dragoste Tatuaj

„B” în formă de inimă roșie drăguță este o atingere frumoasă pe acest tatuaj Believe. Acest tatuaj Believe începe cu o inimă roșie drăguță și obraznică, care vă permite să credeți mai mult în dragoste.

Dragoste Tatuaj

Dragoste Tatuaj

Tatuaj pentru picioare

Liniile puternice într-un font îndrăzneț marchează literele acestui tatuaj Believe. Acesta este un mod fantastic și inspirator de a vă accentua piciorul.

Tatuaj pentru picioare

Tatuaj pentru picioare

Cuvânt Tatuaj

Vârtejurile și buclele puternice adaugă un aspect clasic în stil vechi acestui tatuaj „Crede”. Cu cât îmbătrânești mai mult, acest tatuaj Believe va arăta mult mai bine.

abc

Cuvânt Tatuaj

Cuvânt Tatuaj

Tatuaj simplu

Puteți obține cuvântul simplu, dar puternic, „Credeți” pe încheietura mâinii, într-un font obișnuit, pentru a-l privi în fiecare zi, mai ales în perioadele dificile ale zilei. Uneori este suficient un tatuaj simplu pentru a-ți reaminti credința ta.

Tatuaj simplu

Tatuaj simplu

Atingere de roz

Acest elegant cuvânt tatuaj cu cerneală neagră are o notă roz pentru un efect colorat. Aceasta este o modalitate de a adăuga o culoare într-un tatuaj altfel negru. De asemenea, le arată oamenilor că aveți ceva fler.

Atingere de roz

Atingere de roz

Muzica Dragoste

Credeți în puterea muzicii, spune acest tatuaj care combină inteligent tatuajul ‘Belief’ cu note muzicale în design. Pentru persoanele cu înclinație muzicală, acesta este un tatuaj minunat pe care să-l cerneliți pe încheieturi.

Muzica Dragoste

Muzica Dragoste

Tatuaj pe picior

Partea piciorului este suficient de lungă pentru a obține un tatuaj elaborat Believe într-un font formal. Acest tatuaj pentru picioare vă permite să purtați sandale și tocuri cu un tatuaj simplu pentru picioare.

Tatuaj pe picior

Tatuaj pe picior

Tatuaj puternic

Unghiurile puternice și liniile drepte adaugă putere acestui stil de design grafic Believe tattoo. Acest tatuaj îndrăzneț pe bicep poate arăta cât de puternică este credința ta.

Tatuaj puternic

Tatuaj puternic

Tatuaj roșu și negru

Roșu și negru se combină dramatic în acest cuvânt tatuaj scris cu o mână mică. Acest tatuaj evidențiază în roșu cuvântul zace în interiorul cuvântului Crede, care ar putea avea o semnificație metaforică profundă pentru persoana respectivă.

Tatuaj roșu și negru

Tatuaj roșu și negru

Tatuaj inspirat de manga

Nuanțele portocalii și vârfurile elegante marchează acest tatuaj cu cuvinte elaborate pe picior. Dacă sunteți fan al rockului, acest tatuaj Believe vă va face cu siguranță intrigați. Realizat cu linii ondulate, acest tatuaj poate atrage atenția oricui.

Tatuaj inspirat de manga

Tatuaj inspirat de manga

Tatuaj Girly

Cernelit în alb pur, acesta este un tatuaj elegant „Believe” pentru a-l prezenta pe un picior. Tatuajele cu cerneală albă sunt grozave, deoarece se remarcă de cele obișnuite de culoare închisă. Aceasta înseamnă că ar trebui să te uiți cu atenție înainte să o vezi, ceea ce poate fi o alegorie a credinței cuiva.

Tatuaj Girly

Tatuaj Girly

Tatuaj de primăvară

Modelele primăverii înfloresc în combinații eterne în acest frumos tatuaj Believe cu stele și fluturi pentru decor. Fluturi, stele și frunze decorează acest design de tatuaj de primăvară Believe.

Tatuaj de primăvară

Tatuaj de primăvară

Tatuajul meu colorat

Modelele colorate de stele, un fluture și viță de vie frumoase adaugă decor la acest tatuaj Believe. Această persoană a spus că șurubul este simplu și tocmai a ieșit cu desenele suplimentare, cum ar fi fluturi, stele și chiar un semn de pace. Folosind cerneala albastră, acest tatuaj iese în evidență și mai mult.

Tatuajul meu colorat

Tatuajul meu colorat

Arta Liniilor

Un model bogat de linii curbate stă cernelit sub acest elegant tatuaj Believe. Acest tatuaj Believe este conceput cu modele și nuanțe ondulate care ar face ca tatuajul tău să arate elegant, simplist.

Arta Liniilor

Arta Liniilor

Arta umbrei

Un stil de umbră mai ușor repetă liniile curgătoare ale acestui puternic cuvânt tatuaj. Cu doar câteva linii și nuanțe negre, acestui tatuaj Believe i se oferă o umbră suplimentară.

Arta umbrei

Arta umbrei

Tatuaj elegant Believe

Liniile acestui tatuaj Believe capătă o notă de dramă din masa elaborată de vârtejuri și de „i” în formă de inimă roșie. Flair și dramă sunt adăugate în acest tatuaj Believe, făcându-l mult mai decadent pentru ochi.

Tatuaj elegant Believe

Tatuaj elegant Believe

In direct

Cernelit într-o mână mică, acest tatuaj simplu în negru trimite un mesaj puternic de crezut. Simplu, dar elegant, acest tatuaj asigură că mesajul său este trimis corect.

In direct

In direct

Design delicat de tatuaje

Rețineți linia fină care termină acest elegant tatuaj Believe pe încheietura mâinii. Nu subminează acest mic tatuaj, deoarece îți trimite încă o idee puternică.

Design delicat de tatuaje

Design delicat de tatuaje

Inspirația vieții

Cuvântul „Crede” stă printre alte vieți afirmând cuvinte puternice în acest frumos tatuaj de pe partea piciorului. Încredere. Crede. Vis. A indrazni. Patru cuvinte importante de trăit.

Inspirația vieții

Inspirația vieții

Da, crede

Cernelit într-un font cursiv care curge, acest tatuaj stil îngust Believe arată foarte elegant pe încheietura mâinii interioare. Acest tatuaj simplu dă doar un mesaj direct care îți face încheietura să arate mai bine.

Da, crede

Da, crede

Nota de sine

Conceput într-un font cursiv puternic, această expresie simplă tatuaj are ca scop să creadă în sinele propriu. Acest mesaj îl ajută nu numai pe purtător, ci și pe oricine îl vede. Nu știi niciodată cu cine dai peste stradă care ar putea avea nevoie să audă sau să vadă acest mesaj.

Nota de sine

Nota de sine

Previous Post
30 tetovaní džezovej korytnačky
Next Post
25 de citate celebre despre tatuaje care sunt adorabile