15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Cele mai bune 30 de site-uri web pentru a descărca fotografii gratuite

Probabil că v-ați chinuit foarte mult atunci când a venit să găsiți o singură imagine care să corespundă cerințelor viitorului dvs. proiect de design. Uneori, căutarea unei imagini perfecte este atât de dificilă încât ajungeți să petreceți mai mult timp căutând imaginea potrivită, mai degrabă decât să vă concentrați asupra proiectului dvs. de design în ansamblu..

Astfel, pentru a vă economisi timpul prețios și prețios, ar trebui să aveți o listă exclusivă de site-uri web pentru a găsi fotografii gratuite. Deși aveți opțiunea de a merge cu imagini de stoc plătite, dar aceste fotografii de stoc premium pot costa o mulțime de bani și poate ajunge să supună proiectul dvs. de proiectare peste buget.

Astfel, pentru a menține bugetul sub control, precum și pentru a vă economisi timpul prețios, am venit cu o listă extinsă de 30 de site-uri web pentru a găsi fotografii gratuite.

Veți obține fotografii gratuite, precum și resurse grafice gratuite de pe aceste site-uri, care sunt enumerate mai jos. Cu ajutorul acestor site-uri web, nu vă veți mai chinui niciodată să găsiți din nou imagini de stoc perfecte pentru proiectul dvs. de design. Accesați oricare dintre aceste site-uri gratuite de fotografii stoc și alegeți-l pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. de design.

EveryStockPhoto

Motor de căutare pentru fotografii și imagini gratuite pentru comunitatea de fotografii, inclusiv imagini cu creative commons și domeniu public și alte licențe gratuite.

EveryStockPhoto

Verificați EveryStockPhoto

Stoc.XCHNG

SXC are o istorie lungă și o comunitate excelentă.

Stoc.XCHNG

Verificați stocul

Flickr

Deținută de Yahoo, aceasta este una dintre cele mai importante alegeri ale aproape tuturor pentru a căuta fotografii gratuite cu adevărat impresionante.

Flickr

Verificați Flickr

ImageBase

Fotografiile de pe Imagebase sunt gratuite și sunt licențiate sub o licență Creative Commons. Imaginile sunt disponibile în două formate de înaltă rezoluție (1600 x 1200 sau 3072 – 2048).

ImageBase

Verificați ImageBase

Morguefile

Imagini gratuite pentru inspirație, referință și utilizare în munca dvs. creativă, indiferent dacă este comercială sau nu!

Morguefile

Verificați Morguefile

Pixeli gratis

FreePixels oferă fotografii gratuite de înaltă rezoluție pentru utilizare atât în ​​proiecte de design personal cât și comerciale.

Pixeli gratis

Verificați Pixeli gratis

Openphoto

Openphoto își grupează fotografiile complet gratuite pe categorii și oferă și o funcție de căutare. Înregistrarea este necesară numai dacă doriți să încărcați fotografii.

Openphoto

Verificați Openphoto

Stockvault.Net

Aici puteți descărca imagini de stoc gratuite fără înregistrarea necesară. Au o colecție foarte mare de fotografii de înaltă calitate, gratuite și de vânzare, din nou în secțiuni separate.

Stockvault.Net

Verificați Stockvault.Net

PicFindr

Căutați tone de site-uri gratuite de fotografii cu PicFindr. Nu mai este nevoie să navigați prin diferite site-uri web.

PicFindr

Verificați PicFindr

Neprofundat

Căutați și sortați fotografii după culori.

Neprofundat

Verificați UnProfound

Pixel Perfect Digital

Fotografiile, deși sunt destul de mici ca număr, arată bine și au fost postprocesate de profesioniști. Fiecare fotografie are o nuvelă însoțitoare, care poate fi destul de la îndemână și cu siguranță plăcută! Puteți să răsfoiți categorii sau să utilizați facilitatea de căutare foarte simplă.

Pixel Perfect Digital

Verificați Pixel Perfect Digital

Freestockphotos.biz

Freestockphotos.biz este una dintre cele mai bune surse pentru fotografii gratuite și ilustrații de clip art.

Freestockphotos.biz

Verificați Freestockphotos.biz

Free Media Goo

Pe lângă fotografiile gratuite, site-ul are texturi gratuite, filme audio și Flash. Din păcate, colecția este mică și multe fotografii sunt cam amatoare.

Free Media Goo

Verificați Free Media Goo

Fotografii web gratuite

Fotografia web gratuită este o resursă de fotografii de stoc cu drepturi de autor de înaltă calitate, fotografiile noastre au o multitudine de utilizări din tipărituri de pânză, broșuri și alte publicații ale companiei, site-uri web și multe altele.

Fotografii web gratuite

Verificați Fotografii web gratuite

abc

Vremea viselor

O altă bază de date imensă de fotografii stoc, în care puteți căuta printre peste 9 milioane de imagini, este Dreamstime. Aici politica este diferită, deoarece site-ul oferă fotografii gratuite și de vânzare – în pachete diferite.

Vremea viselor

Verificați Dreamstime

Fotografii Stock Libere Bank

Similar cu Stock Xchng, aici designerii grafici pot alege dintr-o colecție uriașă de fotografii de înaltă calitate, care sunt complet gratuite. Nu este necesară înregistrarea! Doar apăsați pe descărcare și veți obține imaginea de înaltă rezoluție de care aveți nevoie!

Fotografii Stock Libere Bank

Verificați fotografii gratuite Stock Bank

Fotografii digitale gratuite

În acest caz, există o politică diferită: puteți descărca gratuit imaginile din imensa colecție de fotografii disponibile aici, la o rezoluție medie, cu condiția să le promovați pe site-ul dvs. (oferind un link către sursa poza pe care alegi să o publici).

Fotografii digitale gratuite

Verificați fotografiile digitale gratuite

5000 fotografii gratuite

Aici puteți alege dintr-o colecție de 5000 de fotografii gratuite și 8000 de clipuri, care sunt complet gratuite pentru descărcare fără înregistrare. Este rapid și simplu!

5000 fotografii gratuite

Verificați 5000 de fotografii gratuite

Freerangestock

Site-ul are o colecție uriașă de fotografii stoc de înaltă calitate. Aici trebuie doar să vă înscrieți și apoi puteți descărca câte imagini doriți, la o rezoluție foarte înaltă.

Freerangestock

Verificați Freerangestock

Fotografii Cepolina

Site-ul găzduiește peste 16000 de fotografii gratuite, sortate în 1400 de categorii. Sunt disponibile șase rezoluții de imagine (până la 1600X1200 pixeli). Puteți descărca orice fotografie pentru uz privat sau comercial.

Fotografii Cepolina

Verificați fotografiile Cepolina

secțiunea Imagini stoc deviantART

deviantART este un site popular pentru artiștii media digitale și tradiționale pentru a-și prezenta lucrările. Imaginile sunt superbe, rezoluția imaginii este enormă, puteți descărca fără a vă înregistra oriunde.

secțiunea DeviantARTs Stock Images

Verificați secțiunea Imagini stoc deviantART

Căutare Creative Commons

Căutarea Creative Commons găsește imagini prin Google și Yahoo, Flickr, Blip.tv, jamendo SpinExpress și Wikimedia Commons. Probabil cea mai mare colecție de imagini gratuite dintr-un singur loc, dar atenție, este posibil ca unele rezultate ale căutării să nu fie Creative Commons, așa că faceți-vă temele înainte de a utiliza o fotografie.

Căutare Creative Commons

Verificați Căutarea Creative Commons

Woophy

Woophy duce conceptul de hartă al lui Cepolina cu un pas mai departe: pagina de pornire este o hartă gigantică a lumii! Fiecare punct de pe hartă reprezintă fotografii făcute în acea locație. Aceasta este o comunitate pentru fotografii de călătorie, care își împărtășesc imaginile cu lumea. Cu siguranță merită o vizită.

Woophy

Verificați Woophy

Imagini gratuite

Imagini gratuite este o resursă de înaltă calitate a imaginilor fotografice digitale stoc pentru utilizare de către toți. Toate imaginile din colecție pot fi utilizate gratuit pe site-uri web și materiale tipărite.

Imagini gratuite

Verificați imagini gratuite

Influența abstractă

O colecție uriașă de fotografii disponibile pentru descărcare gratuit – la rezoluție medie și înaltă! Rapid și ușor: nu este necesară înregistrarea!

Influența abstractă

Verificați Influența abstractă

ImageAfter

Ești complet liber să folosești cele 25 000 de fotografii și texturi de stoc disponibile pe acest site pentru uz personal sau comercial. Nu este necesară identificarea.

ImageAfter

Verificați ImageAfter

SuniPix

Răsfoiți un număr mare de categorii pentru a găsi fotografii gratuite.

SuniPix

Verificați SuniPix

PhotoRack

Imaginile sunt ușor de găsit cu categorii și subcategorii.

PhotoRack

Verificați PhotoRack

Kave Wall

Kave Wall este o sursă excelentă de close-up de calitate profesională și macro fotografie. Aveți nevoie de o lovitură grozavă de agrafe sau benzi de cauciuc? Acesta este locul. Clasificate și ușor de căutat.

Kave Wall

Verificați Kave Wall

Acum că ați ajuns la sfârșitul listei, probabil că sunteți foarte încântați, deoarece aveți acum o listă de tone de site-uri web care vă vor ajuta să găsiți fotografii gratuite. Acum, puteți începe proiectul dvs. de design și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la eforturile de a găsi imaginile de stoc potrivite. Sperăm că v-am ajutat oferindu-vă aceste resurse. Dacă avem, ar trebui să lăsați un comentariu mai jos și să ne anunțați! 🙂

Dacă vă place acest articol, s-ar putea să vă intereseze unele dintre articolele noastre mai vechi despre  Descărcați fonturi gratuite, descărcați cărți electronice gratuite, aplicații MAC gratuite, fundaluri Photoshop, fundaluri albe și texturi Photoshop.

Previous Post
25 fantastických obrázkov na chudnutie
Next Post
350 de cele mai bune tutoriale Photoshop