15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Merită riscul tatuajele DIY? Decide pentru tine

Zi de zi, bricolajul devine din ce în ce mai popular. În afară de a te salva

niște bani și distracția de a o face, un proiect DIY vă stimulează creierul și vă dezvoltă creativitatea și imaginația.

TATUAJUL Bricolaj MERITĂ RISCUL

Dar DIY nu este niciodată atât de ușor pe cât arată. De exemplu, în mobilierul DIY, majoritatea instrucțiunilor sunt în limba greacă și rezultatele sunt la fel de clătinate pe care ți le poți imagina. Ce zici de artă corporală? Spre deosebire de mobilier, nu veți ciocni cuie pe lemn, ci mai degrabă ace pe propria piele și nu aveți voie să vă tresăriți, pentru că sunteți voi cei care vă vor provoca singuri. Acest lucru pare a fi un proces mai dureros, dar hei, tatuajele nu sunt pentru cei slabi.

Deci, tot mai mulți evită artiștii tatuatori profesioniști care percep prețuri scandaloase în favoarea faptului că prietenii fără experiență le cernelesc sau se împing cu un singur ac înmuiat în cerneală. Dacă citești acest articol, trebuie să fii un pasionat de tatuaje care s-a jucat cu ideea de a-l face singur. De ce nu? Cara Delevingne, Kesha, Brooke Candy, Rihanna și Miley Cyrus au avut toate o artă corporală cu mâna. Miley Cyrus față zâmbitoare a fost făcută de prietena ei Cheyne Thomas și ea i-a redat favoarea. O parte a recursului DIY este intimitatea actului; sensul devine mai special și mai profund dacă cel care a făcut-o este un prieten apropiat sau un iubit.

Handpoke Matching DIY TATTOO

Dar merită riscul? Să examinăm avantajele și dezavantajele tatuajelor DIY punct cu punct, deci închideți-vă și bucurați-vă de plimbare.

Instrumente:

Din cele mai vechi timpuri, artiștii de tatuaje au evoluat atât cu timpul, cât și cu cultura. Astăzi, alegerea profesioniștilor se face doar între o bobină și mașini de tatuat rotative în loc de spini de trandafir, ace de bambus, dinți de rechin sau oase de pelican. Mașinile moderne de tatuat pe care profesioniștii le folosesc au mai multe ace care se mișcă rapid succesiv peste dermă. Tatuaje DIY utilizarea versiunilor DIY se face adesea într-un stil cunoscut sub numele de „stick and poke”, freestilat cu un singur ac și cerneală care creează un singur punct cu fiecare nouă puncție. Desigur, este un proces mult mai lent și mai dureros, așa că este pentru cei mai curajoși de acolo. Unul dintre motivele pentru care acest stil prinde momentul este dorința de a fi unic. Acum, chiar dacă arta corporală fotografică a devenit o bucată de tort și toată lumea primește una, creșterea artei corporale cu aspect brut oferă din nou senzația de putere reală a tatuajului.

DIY TATUAJ acasa

Dar atunci, a face orice de unul singur fără abilitatea sau experiența adecvată poate fi periculos, dar punerea propriului sânge și transpirație (joc de cuvinte) pe corpul tău adaugă valoare și semnificație, așa că probabil poți începe cu dragutele și să procedezi cu prudență.

Cel mai obișnuit instrument de tatuaj pentru băț și pungă constă dintr-un ac de cusut introdus chiar între creion și mufa sa metalică. Dar cel mai bun ac de utilizat ar trebui să fie ace de tatuaj profesionale, sigure, care să aibă suficientă cerneală, total controlabile și ieftine.

Cerneală:

Majoritatea pasionaților de tatuaje se scufundă în lucru fără să se gândească prea mult, mai ales cerneala utilizată. În realitate, cernelurile pentru tatuaje sunt mai mult decât o adâncime a pielii. La mult timp după intrarea inițială în piele, cernelurile toxice pot avea complicații de sănătate neprevăzute, cum ar fi efecte adverse asupra sistemului imunitar. Studiile arată că una din cinci cerneluri pentru tatuaje conține substanțe chimice cancerigene și 83% din cernelurile negre conțin agenți cancerigeni.

Cerneală DIY TATTOO

Vestea proastă este că cernelurile pentru tatuaje nici măcar nu sunt încă reglementate. Deși internetul este inundat de informații, majoritatea Millenials ignoră doar rapoartele potrivit cărora mulți pigmenți din cernelurile pentru tatuaje sunt culori de calitate industrială care se găsesc în cerneala imprimantelor sau vopseaua pentru automobile, cum ar fi Cinnabar roșu cadmiu, bariu, cupru, mercur, plumb, materiale plastice, formaldehidă și o serie de alte substanțe chimice, la fel ca orice fumător ar ignora elementele cancerigene din țigară. Dacă ar trebui să optați pentru DIY, s-ar putea la fel de bine să amestecați propria cerneală. Cernelurile antice pentru tatuaje proveneau din natură. Uneori se numește cerneală din lemn de cenușă, cerneală pentru tatuaj negru de fum sau tatuaj cu bătaie. Majoritatea oamenilor sunt îngrijorați de culoarea sau pigmentul cernelii de tatuaj, dar ceea ce ar trebui să fiți mai preocupat este purtătorul. Alegeți vodcă, glicerină sau etanol ca purtător de cerneală.

Cum să DIY TATUAJ

abc

Cel mai sigur negru de utilizat este cerneala India, dar dacă trebuie să amestecați propria cerneală, utilizați funingine sau cenușă neagră de fum; curcuma pentru galben; Monoazo pentru verde. Evitați cu totul culorile strălucitoare, sunt foarte toxice. Dacă ar trebui să cumpărați de la producătorii de cerneală pentru tatuaje, cele sigure includ Eternal, Skin Candy, National Tattoo Supply, Kuro Sumi și Dynamic. Toate acestea asigură cerneluri sigure și netoxice pentru tatuaje. Nu folosiți niciodată cerneală din pixul dvs., acestea pot fi foarte toxice și nu sterile.

Siguranță

Bine, să o faci singur sau să o faci cu un prieten / iubit poate să pară atât de interesant și distractiv, dar amintește-ți întotdeauna că există un anumit risc. La fel ca orice tatuaj, există întotdeauna posibilitatea de reacții alergice și infecții. Deci, nu vă jucați sănătatea sau viața, asigurați-vă că respectați aceste măsuri de siguranță:

  • Sterilizați totul

Tatuaj de casă

Asigurați-vă că aveți totul sterilizat. Prin toate, care include orice obiect, inclusiv zona de lucru, podeaua, clanțele ușii și bateriile, instrumentele, în special mâinile. Acum, alcoolul nu este suficient – el ucide doar bacteriile, nu virușii. Deci, pentru suprafețe, trebuie să folosiți înălbitor cu clor și apă. Nu folosiți decolorant pe metale, în special pe ace, deoarece va provoca oxidarea, ceea ce va face ca metalul să se ruginească.

Faceți zona pielii rasă, apoi ștergeți alcool peste ea pentru a evita infecția. Fiți gata cu o cremă antibacteriană pentru a pune peste zona tatuată după ce ați terminat.

  • Setați adâncimea corectă a acului

Întrucât dumneavoastră sau prietenul / iubitul dvs. nu sunteți profesioniști în domeniul tatuajelor, poate fi dificil să spuneți dacă împingeți acul prea departe sau prea puțin adânc. Dacă nu împingeți suficient, cerneala va sângera pe măsură ce pielea vă vindecă, deoarece substraturile epidermei cresc în mod constant spre exterior. Dacă împingeți prea mult, riscați să aveți o infecție, puteți deteriora țesuturile și puteți suferi dureri inutile.

Risc să-ți asumi TATUAJ DIY

Adâncimea standard nu trebuie să fie mai mică de 1 mm și nu mai mare de 2 mm, în funcție de tipul de piele. Dacă există prea multe sângerări (mai mult de câteva picături, adică), atunci vă îndreptați prea adânc. Cel mai bine este să exersezi mai întâi pe pielea de fructe sau de porc decât pe pielea ta prețioasă 🙂

  • Nu luați niciodată îngrijirea ulterioară pentru acordat

Amintiți-vă, tatuajul dvs. DIY este o operă de artă permanentă, gravată nu pe o pânză sau pe orice altă suprafață, ci pe propriul corp. Dar este, de asemenea, o rană deschisă care, dacă este lăsată nesupravegheată, se poate infecta și poate lăsa cicatrici urâte. Dacă intenționați să vă păstrați tatuajul în formă bună după atâția ani, fiți foarte atenți la îngrijirea ulterioară a acestuia. În saloanele profesionale de tatuaje, acestea vor aplica jeleu de tatuaj sau cremă hidratantă pe întreaga zonă tatuată, înfășurându-l complet cu un bandaj sau o folie de plastic. Este mai bine să folosiți cremă antibacteriană în loc de cremă hidratantă pentru a vă proteja pielea de infecții. Învelișul protejează eficient rana de bacterii și viruși, așa că lăsați învelișul să rămână cel puțin cinci ore înainte de a-l scoate.

După ce ați luat folia, puteți spăla ușor zona tatuată cu apă sterilă și un săpun hipoalergenic. Este posibil să observați o substanță lipicioasă și cerneală care curge. Nu vă faceți griji, substanța lipicioasă este celulele albe din sânge care luptă împotriva infecțiilor care sunt acolo pentru a ataca orice bacterie, virus sau ciupercă care ar fi putut pătrunde în rană. Cerneala care curge este doar exces de cerneală din proces. După spălare, folosiți un prosop de hârtie steril pentru a usca rana și lăsați-o neacoperită, astfel încât pielea să poată respira. Zona tatuată se poate simți caldă la atingere și poate părea puțin roșiatică pentru următoarele câteva zile, dar nu ar trebui să fie un motiv de îngrijorare. Cu excepția spălării, evitați umezirea sau scufundarea zonei tatuate în apă în primele trei până la cinci săptămâni. S-ar putea să continuați să spălați zona după cum este necesar, dar evitați să îndepărtați crustele sau să zgâriați pielea. Umflarea ușoară și roșeața ar trebui să dispară în aproximativ cinci zile, dar să fie mereu în căutarea semnelor de infecție sau alergie. Procesul de vindecare poate fi lent, deci trebuie să aveți răbdare. Odată ce straturile exterioare ale pielii sunt vindecate, șansa de infecție este mult redusă.

Umbrela Diy Tattoo

Ultimul Cuvânt de Atenție

Deci, un tatuaj DIY între prieteni / îndrăgostiți poate fi un ritual cu semnificație profundă. Ar putea fi, de asemenea, un rit de trecere sau inițiere către o organizație secretă în rândul adolescenților.

Au fost raportate boli transmisibile de sânge, leziuni ale nervilor și desfigurare din cauza practicilor de igienizare slabe. Cele mai mari preocupări sunt împărtășirea acelor și a altor instrumente ascuțite care pot răspândi tetanosul, SIDA și Hepa B sau C. Să fim sinceri, cerneala corporală nu este ceva ce poți face oriunde, așa că fii inteligent!

Previous Post
25 úžasných nápadov na skladovanie pre malé priestory
Next Post
30 de tatuaje minunate la gleznă pentru femei