15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

14 modele impresionante de tatuaje Anubis

LA 3

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu foarte popularele tatuaje Anubis – au o bază egipteană și arată uimitor când sunt făcute corect. De fapt, desenele cu Anubis God’s sunt printre cele mai atrăgătoare oferite de artiștii de tatuaje. Și după ce ați analizat întreaga listă, veți vedea cu siguranță de ce atât de mulți oameni se bucură să le facă!

În plus față de mediul lor cultural și design-urile atrăgătoare, tatuajele Anubis au o mulțime de vibrație și oferă celor care se tatuează o abundență de combinații de culori din care să aleagă. Acest lucru le permite nu numai să iasă bine (chiar și de la distanță), ci să pară foarte unic și original pentru fiecare individ. Având în vedere faptul că aceste tatuaje au la bază egiptene și au legătură în primul rând cu Anubis God’s din Egiptul antic, ați crede că numai cei cu moștenirea specifică ar fi văzuți cu ei. Cu toate acestea, acest lucru nu este neapărat adevărat, deoarece mulți oameni (atât egipteni, cât și neegipteni) au tatuate modele Anubis. Fie că acest lucru se datorează faptului că sunt prost informați cu privire la semnificația din spatele acestui stil sau pentru că sunt obsedați de Dumnezeu din acest moment nu este tocmai clar, dar fiecare tatuaj arată totuși grozav.

Deoarece (așa cum ați fi ghicit) există o mulțime de desene și schițe diferite ale zeilor egipteni, multe stiluri diferite pot fi folosite pentru tatuajele Anubis. De fapt, chiar dacă școala tradițională și cea nouă sunt stilurile cele mai utilizate, se folosesc și dotwork, acuarelă și realism. În plus față de numeroasele stiluri diferite care sunt folosite, există și mulți Dumnezeu diferiți care există. Prin urmare, dacă sunteți cineva interesat să vă faceți unul dintre aceste tatuaje, puteți alege doar Dumnezeul pe care îl preferați pentru a vă personaliza și mai mult designul..

Deci, acum că știți puțin despre istoria tatuajelor Anubis, vă vom prezenta lista noastră. Din fericire, întrucât este compus doar din cele mai bune modele Anubis pe care le-am putea găsi online, suntem siguri că vă veți bucura de el!

1. Un tatuaj Anubis pentru brațul foarte îngrijit

Nu numai că acest design este foarte detaliat, dar arată și excelent fără culoare. Și, de fapt, Dumnezeul pe care îl vedeți aici este unul dintre cele mai des utilizate!

Un tatuaj foarte frumos Anubis pentru brațul superior

2. Un design Anubis extrem de colorat

În plus față de apariția aproape tridimensională datorită colorării intense, acest design prezintă unul dintre cele mai bune personaje de tatuaj Anubis – egipteanul Horus. Nu numai că îl poți ascunde cu ușurință cu o cămașă, dar atunci când o arăți, prietenii tăi vor fi impresionați!

Un design Anubis extrem de colorat

3. Un tatuaj Anubis cu temă superioară pentru spate

Prezentând nu unul, ci două personaje Anubis, acest design este foarte atrăgător și se potrivește perfect de-a lungul spatelui superior. De fapt, singurul dezavantaj real al unui tatuaj în acest complex este cantitatea de timp necesară pentru a-l face. Deci, dacă aveți timp de rezervă, atunci această piesă din spate este cu siguranță o alegere excelentă!

Un tatuaj Anubis cu temă superioară pentru spate

4. Un tatuaj tradițional pentru braț Anubis

Foarte atrăgător și, cu siguranță, o alegere excelentă pentru cei care iubesc desenele tradiționale de tatuaje. După cum puteți vedea, acesta are, de asemenea, același Dumnezeu egiptean folosit în câteva dintre imaginile precedente, este doar făcut într-un stil diferit.

Un tatuaj tradițional pentru braț Anubis

5. Un design cu mâneci Anubis cu aspect rău

Datorită fundalului roșu înfiorător și a aspectului supărat de pe fața lui Anubis, acest tatuaj este de fapt destul de înspăimântător. Deci, dacă sunteți cineva căruia îi place să-și sperie prietenii, atunci asigurați-vă că luați în considerare acest design unic.

Un design cu mânecă Anubis cu aspect rău

6. Un design pur și pur Anubis pentru antebraț

Acest design Anubis este foarte detaliat și (la fel ca imaginea roșie vibrantă de mai sus), este o alegere excelentă pentru oricine dorește cu adevărat ca tatuajul său să iasă bine în evidență. După cum probabil ați ghicit, acesta poate fi văzut cu siguranță de la distanță!

abc Un design pur și pur Anubis pentru antebraț

7. Un cap Anubis colorat pe umărul din față dreapta

Deși majoritatea proiectelor Anubis prezintă doar zeul egiptean, imagini suplimentare arată, de asemenea, minunat alături de ele. După cum puteți vedea când priviți imaginea de mai jos, acest tatuaj Anubis a fost făcut lângă alte modele legate de Faraon și cu siguranță arată uimitor!

Un cap Anubis colorat pe umărul din dreapta față

8. Un design tradițional Anubis alb-negru pentru antebrațul lui Dumnezeu

Deși acest design este, de asemenea, lipsit de culori, arată uimitor și are cel mai popular Anubis God. Dovedind că aceste tatuaje arată grozav atât cu sau fără vibrație adăugată!

Un design tradițional alb-negru Anubis God Forearm Design

9. Un tatuaj de borcane egiptene Anubis și Horus

Prezentând nu doar un Anubis, ci și un egiptean Horus, acesta este probabil cel mai creativ design de pe întreaga listă. Dacă sunteți cineva interesat de istoria Egiptului antic și doriți să o faceți cunoscută lumii, atunci aceasta este cu siguranță o alegere excelentă pentru dvs.!

Un tatuaj Anubis și egiptean Horus Canopic Jars

10. Un design de braț Anubis viu colorat

Acesta se potrivește perfect de-a lungul brațului și este probabil cel mai colorat tatuaj de pe listă. Un exemplu grozav despre cât de frumos are tendința de a arăta design-urile Anubis pe bază de acuarelă.

Un design de braț Anubis viu colorat

11. Un Anubis zâmbitor

Poate că nu este cel mai atrăgător zâmbet din lume, totuși, având în vedere faptul că 99% dintre cei de la Anubis sunt cu fața complet dreaptă în tatuaje, acest design este de fapt foarte unic!

Un Anubis zâmbitor

12. Un tatuaj cu cerneală neagră pentru brațul Anubis

Deși acest lucru este considerat un „design cu cerneală neagră”, există și o culoare colorată galbenă. Pe lângă faptul că ajută tatuajul să iasă într-adevăr, galbenul adaugă și o anumită unicitate și creativitate imaginii.

Un tatuaj cu cerneală neagră pentru brațul Anubis

13. Un Dumnezeu Anubis Foarte Furios

Nu numai că este supărat, dar poartă și o armă uriașă de aur! De departe, acesta poate părea să nu fie completat prea bine, totuși, când priviți atent imaginea, puteți spune cât de detaliată este cu adevărat.

Un Dumnezeu Anubis Foarte Furios

14. Două modele uimitoare de tatuaje pentru picioare Anubis

Foarte atrăgător și poate cel mai bun loc pentru cei care doresc să își ascundă din când în când desenele. Atâta timp cât purtați pantofi, nimeni nu poate vedea aceste modele și, atâta timp cât sunteți desculți, vă puteți impresiona prietenii!

Două modele uimitoare de tatuaje pentru picioare Anubis

Previous Post
25 úžasných nápadov na skladovanie pre malé priestory
Next Post
30 de tatuaje minunate la gleznă pentru femei