15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

30 de idei de design interesante pentru biroul de acasă

Munca de acasă poate fi o modalitate foarte convenabilă de a câștiga. Nu implică călătorii sau orare fixe. Deci, o mulțime de oameni au nevoie de zone compacte și separate în casele lor pentru a le folosi ca spații de lucru. Aceste idei de birouri la domiciliu sunt inovatoare, astfel încât să se poată utiliza la maximum spațiul minim pentru rutina dvs. de birou. De asemenea, dulapurile sunt de așa natură încât cea mai mare parte a aglomerației care este o parte esențială a vieții de birou poate fi depozitată în sertare, astfel încât masa de lucru să nu fie dezordonată. Acest lucru face viața de muncă mai ușoară, deoarece știi unde se poate ajunge la toate, fără a o face să zacă în confuzie.

Ideile de birou la domiciliu se concentrează de obicei pe utilizarea unui spațiu mai mic până la limita maximă, astfel încât să nu interfereze cu restul decorului casei. Doar o masă cu un computer desktop sau un laptop și puțină aer curat care trece prin fereastră și poți fi ocupat în orice moment al zilei sau al nopții cu serviciul de acasă. Aceasta elimină plictiseala programelor de călătorie și de birou. A fi confortabil în spațiul dvs. de lucru este foarte esențial, în ciuda compactității necesare a spațiului de birou la domiciliu. Dar orice număr de idei pot fi folosite pentru a face acel spațiu potrivit pentru gusturile și bugetul dvs. individuale.

Dacă vă place acest articol, s-ar putea să vă intereseze unele dintre celelalte articole despre Idei de proiectare pentru birouri la domiciliu, modele pentru case de biliard, idei de design pentru camere de zi și modele moderne de masă.

Multifunctional

Acesta este un design minunat pentru un birou la domiciliu, atunci când multi-tasking și accesul multiplu la date sunt o parte majoră a rutinei zilnice de lucru. Masa elegantă în formă de L este perfectă pentru mai multe console de ecran, laptop și orice instrument esențial de lucru.

Multifunctional

Multifunctional

Amestec de confort

Această idee de decor la biroul de acasă vorbește despre o atingere personală. Există un amestec perfect de dulapuri din lemn și masă de lucru care poate fi reparată, unde există o mulțime îngrijită de elemente esențiale de birou la îndemână.

Amestec de confort

Amestec de confort

Concept mai mare de birou la domiciliu

Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu în biroul dvs. de acasă, dar trebuie să mențineți doar valoarea utilității, aceasta este cea mai bună alegere. Acesta este un spațiu de lucru fără probleme, cu o masă de lucru și un ecran pentru prezentări pentru un personal mic. Ramele au fost folosite ca decor în cel mai neobișnuit mod de a umple peretele gol pentru un aspect modern.

Concept mai mare de birou la domiciliu

Concept mai mare de birou la domiciliu

O notă de prospețime

Unora le place aerul proaspăt chiar și în spațiul lor de lucru. Atunci aceasta este cea mai strălucită idee pentru un decor de birou la domiciliu. Fereastra cu nuanțe ține departe elementele deranjante, dar lasă să pătrundă aer curat în timpul rutinei zilnice. Un spațiu mic a fost folosit la maximum pentru un efect îngrijit.

O notă de prospețime

O notă de prospețime

Frumos și neîngrădit

Acesta este un exemplu clasic de spațiu de birou la domiciliu, cu tot ceea ce are spațiul perfect. Utilizarea minimă a echipamentelor de birou este cheia pentru o zonă de lucru ordonată și dezordinea poate fi depusă în sertarele din jurul mesei.

Frumos și neîngrădit

Frumos și neîngrădit

Strălucitor și Vesel

Ideile luminoase și colorate adaugă veselie spațiului de lucru. Acest decor de birou la domiciliu este un amestec de tradițional și modern. Liniile simple ale mesei de lucru și ale scaunelor de birou sunt echilibrate de afișele luminoase de pe pereți și de consola computerului cu ecran dublu.

Strălucitor și Vesel

Strălucitor și Vesel

Nook pentru cititori și scriitori

Cărțile fac parte integrantă din viața cititorului sau a scriitorului. Prin urmare, un dulap căptușit ca o carte ca acesta oferă biroului de acasă un aspect elegant, precum și ajută la menținerea cărților într-o ordine îngrijită și ușor de accesat. O canapea confortabilă este exact ceea ce avea nevoie acest birou pentru o lectură confortabilă.

Nook pentru cititori și scriitori

Nook pentru cititori și scriitori

Alb și negru

Albul și negrul sunt combinația clasică de culori pentru un birou, indiferent dacă este vorba de un spațiu separat sau de un birou la domiciliu, iar acesta nu diferă. Dar ceea ce este grozav este planta în ghivece verzi, care îi conferă un strop de culoare și aduce o senzație de prospețime.

Alb și negru

Alb și negru

Confort extins

Acesta este un birou de acasă care a prevăzut extinderea de la început. Spațiul liber pentru masa de lucru arată gol în acest moment, dar este perfect atunci când adăugați personal și aveți nevoie de spațiu suplimentar fără a face modificări.

Confort extins

Confort extins

Birou la domiciliu elegant

Pentru cei cărora le place să cheltuiască cu mobilier de casă, acesta este un act de clasă printre decorurile biroului de acasă. Ferestrele de sticlă cu panorama orașului adaugă efectul opulenței interioare. Dulapurile clasice din lemn, consola cu ecran mare, draperiile, alte mobilier din cameră ne spun că nu s-au scutit nici o cheltuială.

Birou la domiciliu elegant

Birou la domiciliu elegant

Nook de lucru

Acesta este un exemplu al modului în care chiar și un spațiu mic poate fi ideea perfectă pentru un birou la domiciliu. Un spațiu mic de 10 × 10 picioare conține toate echipamentele de birou esențiale în spațiul mesei de lucru. La urma urmei, nu este necesar un computer desktop, nu-i așa??

Nook de lucru

Nook de lucru

Definiția Elegance

Clasa și eleganța sunt cele două cuvinte care îți vin în minte când vezi această apăsare de decor la biroul de acasă. Mobilierul din lemn, dulapul căptușit cu cărți, canapeaua confortabilă și masa de lucru din lemn au un aspect elegant, primitor, irezistibil.

Definiția Elegance

Definiția Elegance

Folosind spațiul curbat

Dacă aveți o față curbată de perete care pare a fi irosită deoarece nu se încadrează mobilier în acel colț, folosiți-o doar ca spațiu de birou la domiciliu, ca în această imagine. Masa se curbează de-a lungul peretelui, utilizând la maximum spațiul disponibil, astfel încât tot ceea ce aveți nevoie să se potrivească perfect.

Folosind spațiul curbat

Folosind spațiul curbat

Compact și confortabil

Doar o masă elegantă și computerul desktop cu un monitor cu ecran plat este tot ceea ce este necesar pentru a avea un birou simplu și elegant. Un raft simplu, deschis în stil alb, servește ca o unitate de depozitare a materialelor pentru cărți sau pentru birou, care conferă locului un aspect nepăsător.

Compact și confortabil

Compact și confortabil

Farmecul Lumii Vechi

Acest decor de birou la domiciliu are un farmec din lumea veche datorită mobilierului din lemn. Pardoseala din lemn adaugă o notă de clasă inconfundabilă. Totul este bine pus în sertare, lăsând spațiul de lucru liber pentru laptopul prin excelență.

abc

Farmecul Lumii Vechi

Farmecul Lumii Vechi

Efectul luminii solare

Un birou cu lumină naturală a soarelui care se revarsă prin jaluzele este o combinație minunată de muncă pentru o idee de birou la domiciliu. Masa de lucru și linia lungă de dulapuri din lemn stivuite au un aspect primitor și confortabil și nu ți-ar deranja să petreci toată ziua acolo.

Efectul luminii solare

Efectul luminii solare

Dublă perfecțiune

Un spațiu grozav de birou la domiciliu, care se poate dubla ca secțiune de divertisment, este un combo ideal în decorul casei. Masa acoperită cu sticlă se potrivește bine cu monitorul negru mare și iPad cu difuzoare potrivite.

Dublă perfecțiune

Dublă perfecțiune

Dezordine confortabil

Dacă sunteți o persoană căreia îi place totul și orice se află în brațe, acesta este decorul perfect pentru biroul de acasă pentru dvs. Aspectul aglomerat este umbrit de faptul că se pot obține rapid cel mai mult elemente esențiale de lucru.

Dezordine confortabil

Dezordine confortabil

Ocupat și confortabil

Munca de acasă poate fi o plăcere cu un decor potrivit. Aceasta este o idee minunată pentru un birou la domiciliu atunci când îl folosesc mai multe persoane. Există seturi separate de laptopuri și un desktop pe o masă lungă pentru doi. Fereastra de lângă masă lasă să pătrundă aer proaspăt care face locul mai confortabil și confortabil în care să lucrezi.

Ocupat și confortabil

Ocupat și confortabil

Bine spațiat

Spațiul de birou în formă de L este decorul clasic, dar cel mai util pentru un birou la domiciliu. Dulapurile au suficient spațiu pentru a adăposti tot ceea ce ai avea nevoie pentru rutina ta zilnică de lucru fără a fi prea compact sau fără a ocupa nici spațiu nejustificat.

Bine spațiat

Bine spațiat

Mama și biroul de acasă

Când sunteți o mamă tânără de copii hiperactivi, o cameră la parter care duce într-o grădină din spate este cea mai bună idee pentru un birou la domiciliu. Este posibil să configurați cea mai bună masă de lucru și să aveți cel mai bun desktop de înaltă tehnologie, dar atunci când vă gândiți la copii și lucrați în același timp, doar un scaun de birou și un laptop sunt singurii dvs. prieteni de încredere!

Mama și biroul de acasă

Mama și biroul de acasă

Confort dezordonat

A fi ordonat este o alegere personală. Dar dacă vă concentrați mai mult pe confortul casnic pentru un birou la domiciliu, atunci acesta va primi primul premiu. Există sentimentul unei persoane care lucrează din greu la locul de muncă de acasă, fără a se deranja cu bibelouri, atâta timp cât munca definește eficiența.

Confort dezordonat

Confort dezordonat

Cele mai compacte

Aceasta trebuie să fie cea mai mică, dar cea mai utilă idee de birou la domiciliu pe care ți-o poți imagina. O mică suprafață de 5 × 5 picioare în casă a fost transformată într-o masă de lucru cu un monitor plat și un dulap unde puteți ajunge la orice de la locul dvs..

Cele mai compacte

Cele mai compacte

Biroul privat

Dacă aveți un birou acasă în dormitor, acesta este cel mai bun pariu. Designul compact utilizează spațiul minim pentru o utilitate maximă. Masa de lucru, cu desktopul și laptopul său, este potrivită pentru setul de sertare potrivite, în care toate dezordinile sunt ascunse.

Biroul privat

Biroul privat

Un colț mic

Acest fotograf este foarte mulțumit de colțul său mic de spațiu de birou la domiciliu. Tot ce are nevoie, două terminale desktop și multă lumină, este disponibil, așa că de ce nu ar trebui să fie fericit? Acest design simplu este axat pe utilitate și confort și nu pe ambianță.

Un colț mic

Un colț mic

Pungă mixtă

Acesta este un cadru perfect pentru o persoană căreia îi place să combine zonele de lucru și de divertisment într-o zonă compactă de confort. Laptopul, notebook-ul, un desktop care se poate dubla ca un televizor cu ecran plat, toate se potrivesc foarte bine într-o mică secțiune a camerei, fără a arăta aglomerat. Fereastra deschisă din față adaugă atingerea perfectă!

Pungă mixtă

Pungă mixtă

Stark și confortabil

Acesta este unul dintre cele mai simple modele de birouri la domiciliu. Decorul alb și negru strălucitor are un aspect nepăsător care definește confortul într-un spațiu de lucru. Și a fi confortabil în timpul muncii este un atu important, deoarece îmbunătățește eficiența.

Stark și confortabil

Stark și confortabil

Clasă și stil

Această clipă arată un decor de birou la domiciliu, care nu economisește cheltuielile. Utilizarea mobilierului din lemn în sine este partea scumpă. Însă masa lungă de lucru din lemn, cu monitorul cu ecran mare și laptopul, se potrivesc bine cu panourile de perete din lemn pentru a da un aspect clasic.

Clasă și stil

Clasă și stil

Atingerea scumpă

Acesta este un design de birou la domiciliu, care este impresionant în decorul său și elegant în conceptul său. Evident, are un aspect proiectat profesional, cu dulapurile, canapeaua, biroul și decorul ales cu grijă pentru a crea o ambianță regală.

Atingerea scumpă

Atingerea scumpă

Beneficiu dublu

O cameră de oaspeți de rezervă este o idee superbă pentru un birou la domiciliu, deoarece nu necesită modificări în restul casei. În această clipă spațiul de lucru este compact, cu tot ceea ce este necesar ușor de accesat. Se poate dubla și ca colț de lectură sau cameră de oaspeți.

Beneficiu dublu

Beneficiu dublu

Previous Post
Roztomilé a diskrétne vzory tetovania prstom
Next Post
15 superbe dormitoare verzi