15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Modele drăguțe de unghii de copiat

Idei de design pentru unghii dulci și romantice

Unele zile solicită doar câteva modele dulci și romantice de unghii. Fie că sărbătoriți o zi specială, cum ar fi o aniversare sau o nuntă, sau că sunteți doar într-o dispoziție iubitoare, un design romantic al unghiilor este doar lucrul!

Unghia romantică este de obicei creată cu culori precum roșu, roz și alb. Desigur, puteți folosi orice culori doriți pentru propria dvs. artă romantică de unghii. Puteți utiliza, de asemenea, mai multe modele, dar simboluri precum inimile și florile sunt de obicei potrivite pentru unghiile romantice.

Unghii de inimă roșie

Inimile roșii mici adaugă câteva accente dulci și romantice unghiilor nud alături de unghiile roșii aprinse.

Unghii cu inimă cu bule roz

Dungile și bulinele nu se ciocnesc deloc în acest design de unghii cu inimă cu bule!

Microbead Modern Heart Nail Art

Microbeads conturează frumos acest design negativ de artă de unghii în acest design romantic de unghii mai modern.

Modele de unghii de cireșe dulci

Cireșul nail art este un design distractiv și drăguț de nail art de încercat! Unghiile de cireșe sunt, de asemenea, destul de simple de creat, deci sunt o alegere bună pentru aproape oricine dorește să picteze unghiile într-un design distractiv, de la începători până la experți. Pentru a crea cireșe pe unghii, utilizați un instrument de punctare pentru a crea fructul cu ojă roșie. Adăugați niște tulpini verzi cu o perie subțire de unghii. Un pic de alb poate fi, de asemenea, folosit pentru a crea o reflecție asupra cireșelor.

Unghiul de cireș poate fi plasat pe mai multe culori de fundal diferite. Albul este o culoare clasică și poate face ca cireșele roșii să apară. Cu toate acestea, negrul poate fi folosit și pentru un aspect mai întunecat. Pastelurile, cum ar fi albastrul și rozul, pot crea, de asemenea, unele arte de unghii de cireșe dulci și feminine.

Nail Art Big Cherry

Vopsiți câteva cireșe mari pe câteva unghii pentru o afirmație îndrăzneață mare!

Unghii de cireș cu dungi

Sfaturile cu dungi dau unghiilor de cireș ceva mai mult.

Cireș Nail Art pe unghii naturale

Arta unghiilor cu cireșe merge bine și pe unghiile naturale!

Designuri de unghii cu ciocolată total gustoase

Doriți să vedeți modele de unghii care să arate suficient de bine pentru a mânca? Am căutat în toată lumea aceste modele de arta de unghii cu ciocolată total gustoasă, pentru a vă arăta cât de talentată și gustoasă poate fi cu adevărat arta unghiilor! Gata să aruncăm o privire la aceste unghii de ciocolată?

Vă promitem că aruncați o privire la aceste minunate modele de unghii și vă veți îndrepta către cel mai apropiat salon de unghii, dorind să obțineți un set de unghii de ciocolată! Deci, sunteți gata să verificați arta de unghii cu ciocolată? Ei bine, mergeți mai departe și derulați în jos atunci!

abc

M & M Unghii cu lustru negru și sfaturi colorate

Aceste unghii sunt pictate pentru a arăta ca M & M bomboane, dar au o întorsătură deoarece unghiile sunt negre. Cu toate acestea, sunt atât de cool, deoarece vârful fiecărui cui este colorat pentru a arăta ca celebrele bomboane.

Unghii de menta cu ciocolată cu sirop de ciocolată și stropi de curcubeu

Cine nu iubește menta pentru că este atât de răcoritor să mănânci? Ei bine, în acest caz, puteți avea menta dvs. și puteți purta și ciocolată datorită acestor unghii cu sirop și strălucitoare curcubeu stropi.

Unghii cu ciocolată albă și ciocolată albă

Orice lucru scufundat în ciocolată este automat mai bun atunci când vine vorba de mâncare, dar același lucru se poate spune și pentru unghii! Uitați-vă la aceste minunate unghii de ciocolată înmuiate și stropite!

Modele drăguțe de unghii Cupcake

Unghiile pot fi atât de distractive dacă femeile decid să facă ceva unic, cum ar fi vopsele de cupcakes pe unghii, sau o pot face singure dacă au talent. Am căutat în sus și în jos pentru aceste modele de unghii Cute Cupcake și dorim să le împărtășim cu dvs.!

Vă promitem că în momentul în care vă uitați la aceste unghii adorabile, veți dori cupcakes pictate pe unghii sau, din nou, poate doriți doar să mâncați cupcakes. Bine, suficient să vorbești acum, ești gata să verifici lista de unghii superbe? Dacă da, puteți merge mai departe și derulați în jos acum.

Unghii Cupcake roz cu sfaturi cu dungi albastre

Rozul este adesea o culoare folosită la cupcakes, iar aceste unghii prezintă și dungi roz și albastre, iar contrastul de culoare face cu adevărat unele unghii izbitoare vizual.!

Unghii gri cu buline roz și cupcakes cu dungi roz

Rozul ar putea fi prea sălbatic pentru unele femei, astfel încât aceste unghii folosesc o culoare gri pe unghii, dar există hârtie roz folosită pentru hârtia cupcake!

Unghii clare cu cupcakes cu dungi purpurii

Unele femei pot decide să nu-și coloreze întreaga unghie într-o culoare separată, ci doar să creeze mici cupcakes pe ea ca aceste adorabile cupcakes cu hârtii cu dungi violete.

Designuri de unghii ascuțite

Adesea denumite cuie stiletto, unghiile ascuțite sunt o tendință în creștere, purtate de multe vedete diferite. Deși este posibil să nu fie potrivite pentru toate ocaziile datorită punctului lor extrem, unghiile stiletto sunt distractive de purtat și se pot transforma și într-un hobby. Fie că sunteți în căutarea unei culori solide sau a unui design complex pentru unghiile dvs. stiletto ascuțite, lista de mai jos ar trebui să vă ofere cu siguranță câteva idei.

Full Glitter

Între culori solide și modele complexe, este sclipici complet.

Dacă ați avut suficiente culori solide, dar nu aveți suficient timp pentru a încorpora un design complex, sclipici complet oferă un mediu destul de fericit.

Dungi

Din fericire, dacă vă ardeți pe un design cu dungi, mai sunt încă multe dintre care să alegeți. Unele dintre diferitele variante de dungi pentru unghiile ascuțite includ dungi verticale, dungi orizontale, dungi diagonale și dungi multicolore.

Galben deschis

Dacă doriți cu adevărat să vă arătați unghiile ascuțite, dar este târziu și soarele nu mai este, atunci galben strălucitor este calea de urmat.

Previous Post
Osupljivi modeli modrih nohtov za drzen in lep videz
Next Post
Simpatični in diskretni modeli tetovaž s prsti