15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Uimitoare modele de unghii albastre pentru un aspect îndrăzneț și frumos

design de dragoste de unghii

Modele frumoase de unghii albastru marin

Când vine vorba de unghii, unele dintre cele mai populare modele implică culori închise, cum ar fi negru, maro închis și, de asemenea, bleumarin. Cu toate acestea, este posibil ca femeile să vadă albastrul bleumarin ca fiind prea întunecat, dar acest lucru nu este deloc adevărat, având în vedere toate modelele foarte cool care pot fi folosite pe unghii. Am căutat în sus și în jos câteva unghii bleumarin foarte cool și am găsit în cele din urmă câteva modele de unghii frumos bleumarin. Curios? Ei bine, să le verificăm!

Vă promitem că, odată ce ați terminat să examinați această listă de modele de unghii bleumarin, vă veți răzgândi cu privire la faptul că are o culoare închisă și chiar puteți merge la cumpărături pentru o ojă mare de unghii bleumarin! Deși ne-am săturat pentru că este timpul să începem să căutăm. Ești gata să verifici lista modelelor de unghii bleumarin? Dacă da, puteți merge mai departe și derulați în jos acum.

Unghii bleumarin

Unghiile de un albastru maro simplu arată grozav, deoarece unghiile albastre arată într-adevăr strălucitoare, ceea ce poate fi la fel de atrăgător ca și decorarea lor cu orice.

Unghii bleumarin cu sfaturi de sclipici

Aceste unghii bleumarin au nevoie de puțină strălucire, astfel încât designul lor este pe jumătate albastru marin și pe jumătate sclipici! Nu arata grozav toate stralucitoare?

Unghii albe cu fundal albastru marin și stele albe

De ce să vă mulțumiți cu o unghie simplă bleumarin, când puteți face unghiile albe în schimb și să adăugați un fundal albastru marin cu stele albe?

Modele frumoase de unghii albastre și aurii

Oja aurie ar trebui să fie o bază pentru orice pasionat de arta unghiilor. Face o culoare frumoasă și luxoasă de accent pentru aproape orice altă culoare a unghiilor și este culoarea preferată pentru unghiile festive. Aurul merge deosebit de bine cu unghiile albastre!

Unghiile albastre și aurii pot fi combinate cu nuanțe deschise, precum turcoazul, precum și nuanțe medii și întunecate, cum ar fi albastru regal și bleumarin. Lacul auriu strălucitor arată fantastic cu unghiile albastre, dar pentru un pic de strălucire suplimentară, un lac strălucitor auriu sau sclipici liber pentru unghii poate amplifica cu adevărat unele unghii albastre și aurii!

Unghii cu gradient albastru și auriu

Un gradient îndrăzneț de sclipici auriu transformă aceste unghii albastre medii de la moarte la fabuloase, cu doar puțin efort suplimentar!

Turcoaz și trandafir auriu Nail Art

Unghiile de trandafir sunt super drăguțe și feminine, mai ales pe fundalul albastru deschis, cu un design de gradient sclipici!

Albastru și auriu Nail Art Accents alb

Folosiți un subțire perie cu unghiiși a instrument pentru unghii pentru a adăuga câteva accente albe distractive designului tău albastru și auriu pentru unghii!

Modele de unghii albastre sălbatice

Modelele de unghii albastre reprezintă o schimbare frumoasă față de unghiile tipice nud, roșu și roz. Sunt puțin nervoase și puțin neașteptate. Există atât de multe nuanțe de albastru pentru a alege! Albastru deschis, albastru închis și fiecare albastru între ele pot fi folosite pentru unghii albastre. Puteți combina oja albastră cu alte culori, cum ar fi alb și negru, pentru a crea modele interesante sau puteți combina diferite nuanțe de albastru.

Aveți nevoie de câteva idei pentru propria dvs. unghie albastră? Aceste modele de unghii albastre sălbatice și distractive ar trebui să vă ofere o mare inspirație!

Gradient Blue Nail Designs

De la negru la albastru până la alb, aceste unghii o fac bine!

Unghii stiletto cu sclipici negru și albastru

Unghiile stiletto feisty arată destul de rău, cu sclipici albastru peste lustru negru!

Geometric Blue Nail Art

Un model geometric lucios oferă un indiciu de distracție sălbatică și nebună acestor unghii albastre mate mai subtiri.

Modele minunate de unghii albastre deschis

Una dintre cele mai populare culori este albastru și există atât de multe nuanțe diferite, încât poate fi greu să alegeți una pentru unghiile dvs. Cu toate acestea, o nuanță minunată care ar arăta frumos pe unghii este albastră și am căutat în sus și în jos pentru a găsi câteva modele minunate de unghii albastre deschis! Gândiți-vă că unghiile albastre deschis pot fi plictisitoare! Derulați în jos pentru a afla mai multe și aruncați o privire pentru voi!

Vă promitem că, odată ce ați terminat să vă uitați la aceste minunate unghii de culoare albastru deschis, veți avea o nouă apreciere pentru această nuanță mai deschisă de vreme albastră, deoarece este culoarea cerului sau a oceanului într-o zi senină. Bine, timpul pentru a vorbi s-a încheiat, deoarece acum este timpul să începem să ne uităm la minunatele unghii de un albastru deschis. Dacă sunteți gata să vedeți unghiile, puteți merge mai departe și derulați în jos acum.

Unghii albastru deschis cu design sclipici alb și cupcake alb

Aceste unghii de culoare albastru deschis au un strat de sclipici alb și, de asemenea, un design drăguț de cupcake.

Unghii albastru deschis cu perle curcubeu

Perlele curcubeu arată doar cu mici stropi și pot fi adăugate la orice unghii pentru a le face să arate unic.

Unghii simple și jumătate albastru deschis cu pietre de stras

Unelor femei le place să-și păstreze unghiile simple, iar cu designul pe jumătate albastru deschis și strasurile, unghiile sunt strălucitoare și strălucitoare.

unghii albastre de iarnăSursa imaginii

Unghii de iarnă cu stras alb și albastru

Un gradient alb și albastru creează niște unghii de iarnă albastre super drăguțe și simple! Adăugați câteva pietre pentru puțină sclipire de iarnă.

unghii albastre de iarnăSursa imaginii

Unghii Glitter Blue și fulgi de zăpadă

Fulgii subțiri de zăpadă adăugați unor unghii cu sclipici albastre le transformă rapid în niște unghii de iarnă albastre superbe! Adăugați câteva sfaturi albe subțiri pentru un aspect clasic.

unghii albastre de iarnăSursa imaginii

Sfaturi Glitter Blue Nail

Alternativ, sfaturile albastre strălucitoare fac niște arte de unghii de iarnă albastre super simple și frumoase!

unghii albastre de iarnăSursa imaginii

Turcoaz și argintiu degradat

Albastrul și argintul se potrivesc perfect perfect pentru unghiile de iarnă! Acest gradient turcoaz și argintiu este un exemplu perfect în acest sens!

unghii albastre de iarnăSursa imaginii

Albastru deschis și Gradient sclipici

Un gradient de sclipici argintiu peste unghiile albastru deschis? Unghii uimitoare de iarnă!

unghii albastre de iarnăSursa imaginii

Unghii cu fulgi de zăpadă cu gradient albastru

Un gradient albastru de sclipici face niște unghii frumoase de iarnă. Dar, adăugarea de fulgi de zăpadă albi subtiri atrage într-adevăr mani de iarnă!

abc

unghii albastre de iarnăSursa imaginii

Pulover de iarnă albastru

Un imprimeu pulover de iarnă îți oferă un design frumos și distractiv al unghiilor de iarnă albastre. Utilizați un kit de ștanțare a unghiilor pentru a reproduce acest design rapid și ușor.

unghii albastre de iarnăSursa imaginii

8. Unghii metalice de iarnă

Această nuanță de teal metalic este pur și simplu superbă de la sine! Adăugarea unor fulgi de zăpadă argintii, însă, completează cu adevărat aceste unghii albastre de iarnă.

unghii albastre de iarnăSursa imaginii

9. Unghii de iarnă albastru închis

Un lac albastru închis poate arăta uimitor pentru desenele de unghii de iarnă. Adăugați niște fulgi de zăpadă argintii ca unghii de accent pentru un aspect de iarnă.

unghii albastre de iarnăSursa imaginii

Unghii cu fulgi de zăpadă cu sclipici roșii și albastre

Adăugarea unui lac subțire de sclipici roșu poate aduce un plus fin unghiilor albastre de iarnă. Adăugați niște fulgi de zăpadă albi și sunteți bine să plecați!

unghii albastre de iarnăSursa imaginii

Unghii fulgi de zăpadă cu gradient albastru

Cu un gradient albastru deschis până la albastru închis, nu puteți să nu adăugați câțiva fulgi de zăpadă la această mani în timpul iernii!

unghii albastre de iarnăSursa imaginii

Unghii fulg de zăpadă

Iubesc, iubesc, IUBESC această culoare a lacului de unghii teal! Adăugarea fulgilor de zăpadă albi și a stratului de strălucire strălucitor face ca aceste niște unghii de iarnă albastre superbe!

unghii albastre de iarnăSursa imaginii

Nail Art albastru ștampilat ștampilat

Iată un alt exemplu al unor unghii de iarnă albastre pur și simplu superbe!

unghii albastre de iarnăSursa imaginii

Unghii de fulgi de zăpadă albastre întunecate

Aceste unghii de iarnă au fost create cu puțin ajutor de la niște autocolante drăguțe cu fulgi de zăpadă. Ușor de țăran!

unghii albastre de iarnăSursa imaginii

Unghii cu dungi de iarnă

Adăugarea unei dungi argintii la unghiile de iarnă nu numai că le ajută să le ofere o senzație distractivă de iarnă, dar creează și iluzia lungimii.

unghii albastre de iarnăSursa imaginii

Waterfall Winter Nail Art

Aceste unghii de iarnă argintii și albastre îmi amintesc de unghiile cascadei. Designul nu este departe și seamănă foarte mult cu ghețurile de aici!

unghii albastre de iarnăSursa imaginii

Artă de unghii în zăpadă în cădere

Un design cu buline cu gradient este o modalitate ușoară de a crea unele arte de unghii de zăpadă care cad pe unghiile albastre.

unghii albastre de iarnăSursa imaginii

Snowy Window Nail Art

Vederea de la o fereastră cu zăpadă dimineața poate fi pur și simplu uluitoare! Recreerea acestui aspect pe unghii poate fi un mod distractiv de a suna în sezonul de iarnă!

unghii albastre de iarnăSursa imaginii

Unghii albastre de om de zăpadă

Ce este o listă de unghii albastre de iarnă fără niște unghii om de zăpadă?

unghii albastre de iarnăSursa imaginii

Sfaturi pentru zăpadă Nail Art

Dripping nail art este întotdeauna un design distractiv și simplu de încercat. Nu mi-am dat seama niciodată cât de mult polonez „picură” alb pe unghiile albastre arată, totuși, ca zăpadă îngrămădită!

unghii albastre de iarnăSursa imaginii

Copac albastru zăpadă Nail Art

Iată un ultim exemplu de niște unghii albastre de iarnă uimitoare …

Sperăm că v-a plăcut aceste unghii albastre de iarnă. Cu puțin noroc, ai obținut o mare inspirație pentru propria artă de unghii de iarnă!

Previous Post
35 ohromných návrhov tetovania slnečnice
Next Post
Cele mai bune idei de tatuaje de pe internet