15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Modele de unghii roșii

design de dragoste de unghii

Modele de unghii roșii și verzi

Acum, că este oficial prima decembrie, Crăciunul nu este atât de departe. Cele mai cunoscute două culori pentru sezonul de sărbători sunt roșu și verde. Roșul poate proveni de la îmbrăcămintea lui Moș Crăciun, iar verdele poate proveni din frumoșii pomi de Crăciun pe care cu toții ne place să-i împodobim. Există și alte culori de Crăciun pe care toată lumea le știe și le iubește, dar roșu și verde sunt cu siguranță cele două cu care toată lumea merge de obicei, inclusiv desenele cu unghii.

Pentru a vă arăta cât de rece poate fi roșu și verde pentru unghii, am adunat câteva modele de unghii roșii și verzi! Știm că, odată ce ați terminat examinarea acestei liste, veți avea o nouă apreciere pentru cât de creativ puteți fi cu doar două culori pentru unghii. Bine, am spus tot ce vom spune despre aceste unghii pentru că trebuie să le vedeți cu toții. Ești gata să verifici lista modelelor de unghii roșii și verzi? Dacă da, puteți merge mai departe și derulați în jos acum.

Unghii pe jumătate roșii pe jumătate verzi cu dungi de aur și argint cu puncte roșii și verzi

Acum aceste unghii sunt cu adevărat festive de Crăciun, cu modele pe jumătate roșii și pe jumătate verzi, iar dungile argintii și aurii cu punctele roșii și verzi arată exact ca o panglică legată în jurul cadourilor.

Unghii simple cu vârfuri roșii și verzi și vârtejuri argintii

Aceste unghii sunt în stil de manichiură franceză, dar culorile strălucitoare de roșu și verde sunt folosite la vârfuri, iar pentru a adăuga ceva fler, se adaugă și vârtejuri argintii, care arată, de asemenea, ca o panglică de Crăciun..

Sfaturi de unghii roșii și verzi cu Holly

Unelor femei le place să-și facă vârfurile unghiilor, iar această doamnă are vârfuri verzi cu o bandă roșie, iar pentru acea atingere de Crăciun, are o ramură de holly pe un cui!

Modele frumoase de unghii roșii și aurii

Două culori de Crăciun pentru unghii, altele decât roșu și verde, este roșu și auriu! Roșu pentru Crăciun îl reprezintă întotdeauna pe Moș Crăciun, dar aurul poate reprezenta de fapt orice, de la ornamentele de pe copac până la panglica și hârtia folosite pentru a împacheta cadouri. Strălucirea aurului și întunericul roșu merg de fapt frumos chiar și pentru alte lucruri decât Crăciunul, cum ar fi desenele cu unghii. Nu ne credeți? Continuați să citiți!

Am căutat peste tot pentru a găsi câteva dintre aceste modele frumoase de unghii roșii și aurii și știm că toți le veți iubi cu adevărat. După ce ați terminat să vedeți această listă de unghii în roșu și auriu, veți vedea cât de frumos merge bine împreună și puteți merge chiar să vă faceți unghiile și să cereți aceste două culori. Bine, am spus destul pentru că nu există suficiente cuvinte pentru a descrie cât de superbe sunt aceste unghii! Ești gata să verifici lista unghiilor roșii și de țintă? Dacă da, puteți merge mai departe și derulați în jos acum.

abc

Unghii roșii strălucitoare cu unghii punctate cu aur unic

Unghiile mai strălucitoare pot fi, cu atât mai bine, și uită-te la aceste unghii roșii strălucitoare cu o singură unghie cu puncte aurii, ele sunt cu adevărat ceva!

Unghii Glitter aurii cu unghii roșii unice cu fulgi de zăpadă

Aceste unghii sunt vopsite în cea mai mare parte cu sclipici auriu, dar există o singură unghie care are un fulg de zăpadă roșu și sigur este un mod frumos de a decora unghiile.

Unghii roșii cu dungi aurii și puncte aurii

Uau uite cât de fanteziste sunt aceste unghii cu vârfurile roșii plus dungi de aur și puncte aurii!

Frumoase imagini pictate cu unghii roșii

În aceste zile, femeile vor merge la saloane de unghii sau vor cumpăra truse de unghii și își vor face unghiile în tot felul de moduri distractive și nebunești, cu multe decorațiuni și strălucire. Cu toate acestea, unele femei preferă să aibă un aspect mai clasic atunci când își fac unghiile și am adunat poze cu câteva unghii frumoase roșii pictate. Nu sunteți convins că unghiile roșii pot fi distractive? Ei bine, să aruncăm o privire!

Vă promitem că, odată ce vă veți uita la aceste superbe unghii roșii, veți avea o nouă apreciere pentru unghiile mai simple făcute în toate diferitele nuanțe frumoase de roșu! Deci sa începem!

Unghii roșii 1

Uită-te la această minunată pictată manual într-o nuanță frumoasă de roșu pentru pompieri! Deși nu există decorațiuni pe aceste unghii roșii, ele sunt încă strălucitoare și frumoase!

Unghii roșii 2

Acum, unii oameni se pot uita la aceste unghii și spun că nu este roșu, ci maro sau burgund. Cu toate acestea, faptul este că roșul poate apărea în diferite nuanțe pe diagrama de culori, iar aceste unghii sunt încă superbe.

Unghii roșii 3

Acum, această nuanță de roșu nu este la fel de întunecată ca roșu pentru pompieri sau burgundă, dar este totuși o culoare simplă care arată fabulos.

Previous Post
35 ohromných návrhov tetovania slnečnice
Next Post
Cele mai bune idei de tatuaje de pe internet