15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

25 de tatuaje inteligente pe care ar trebui să le verificați

Tatuajele sunt o modalitate puternică de a exprima creativitatea și imaginația. Îți pot exprima cele mai dragi teme, cele mai profunde frici și povestea ta secretă de viață. Poți să-ți faci un tatuaj pe piele declarația ta distractivă asupra vieții sau să o folosești să poarte o amintire specială cu tine pentru totdeauna. Multe tatuaje inteligente combină diferite modele pentru a spune povești despre vremurile în care trăim.

Clever Tattoos sunt o fereastră în mintea artistului tatuator și a persoanei care a ales un astfel de design de tatuaj pentru ei înșiși.

Inteligența poate veni în multe forme diferite. Poate avea forma unei citate profunde și semnificative cu cerneală pe braț. Poate fi o combinație inteligentă de celebre piese de artă abstractă, cernelite într-un singur design. Uneori, tatuajele pot fi o modalitate distractivă în care oamenii sărbătoresc lucruri la care sunt răi, cum ar fi amintirea tuturor lucrurilor importante de făcut. O modalitate amuzantă de a exprima acest lucru poate fi o listă „De făcut”, care vă spune totul despre povestea de a fi uitat. Afirmații inteligente despre vremurile noastre pot fi făcute prin modele de tatuaje, cum ar fi un cod de bare care arată cât de comerciale devenim. Un tatuaj care prezintă un microcip pe umăr este o privire inteligentă într-un viitor posibil atunci când oamenii ar veni cu microcipuri pe măsură ce știința devine din ce în ce mai avansată. Un tatuaj tematic cu etichetă care spune „Made in China” și „asamblat în SUA” vă spune totul despre lumea interconectată în care trăim. Dragostea poate fi exprimată și în designuri de tatuaje inteligente, cum ar fi un tatuaj de cuplu care prezintă circuite potrivite. Oamenii folosesc adesea tatuajele într-un mod special pentru a împărtăși povestea lor unică de viață. O față de rechin cernelită pe un butuc de braț spune o poveste fascinantă a cuiva care s-a confruntat cu un atac de rechin, a pierdut un braț și a trăit pentru a spune povestea cu creativitate și pasiune. Tatuajele sunt o mare sărbătoare a vieții și iată câteva modele de tatuaje care te pot surprinde prin inteligența și spiritul lor.

Dacă vă place acest articol, s-ar putea să vă intereseze unele dintre celelalte articole despre Tatuaje de dragoste, tatuaje de vulpe, tatuaje de marinar și tatuaje zodiacale.

Blogger’s Tattoo

Puteți vedea stilul de design grafic W cu un cerc în jurul alcătuind un design inteligent de tatuaj negru pe braț. Acest logo WordPress este unul dintre tatuajele interesante pe care le poți obține pentru încheietura mâinii. De asemenea, permite utilizatorului să-și etaleze ocupația de blogger.Tatuajul Bloggerului

Blogger’s Tattoo

Clever Science Tattoo

Acesta este modul în care moleculele se interconectează făcând structuri ale vieții, așa cum arată acest tatuaj inteligent al brațului superior despre știință. Cât de des vedeți modele generoase de tatuaje de acest gen? Dacă chimia este pasiunea ta, atunci acesta este cu siguranță un design de tatuaj interesant. Puteți alege chiar elementul sau molecula preferată de cernelit pe bicep.

Clever Science Tattoo

Clever Science Tattoo

Declarație inteligentă de globalizare

În această lume interconectată, țările sunt dependente unele de altele de a face produse. Această idee tematică inteligentă pentru eticheta tatuajului arată cum. Tatuaje amuzante de genul acesta sunt greu de găsit, dar sunt în esență unul dintre acele tatuaje nebune care au o declarație politică excelentă.

Declarație inteligentă de globalizare

Declarație inteligentă de globalizare

Ideea inteligentă a tatuajelor comerciale

Lumea devine din ce în ce mai plină de lucruri de cumpărat, sugerează acest tatuaj inteligent cu coduri de bare. Tatuajele nebune ca un tatuaj cu coduri de bare este un exemplu al ascensiunii tehnologiei moderne care își face loc în versiunea modernă a artei corporale.

Ideea inteligentă a tatuajelor comerciale

Ideea inteligentă a tatuajelor comerciale

Care e povestea ta

Uneori, tatuajele pot fi un mod inteligent de a spune povestea vieții cuiva. Gura uriașă și însângerată a unui rechin cu cerneală pe un ciot de braț își spune propria poveste. Tatuajele creative precum un tatuaj de rechin pe un butuc de braț este o modalitate prin care purtătorul își arată creativitatea și simțul umorului. În ciuda pierderii unui membru, purtătorul tocmai a arătat că încă mai are un os amuzant.

Care e povestea ta

Care e povestea ta

Tatuaje cu modele florale

Puteți vedea un lotus frumos cu o tulpină lungă și muguri de lotus care formează acest design elegant de tatuaj cu o singură culoare. Brațele purtătorului nu vor mai arăta niciodată plictisitoare sau obișnuite din nou cu aceste modele de tatuaje cool. Designul simplu și curat al acestui frumos lotus arată mult mai elegant pe pielea acestui purtător.

Tatuaje cu modele florale

Tatuaje cu modele florale

Clever Surreal Tattoo

Verificați acest design de tatuaje inteligent și puternic artistic, în care un ceas în stil Dali se drapă pe un fundal de copaci. Doar asigurați-vă că alegeți un salon de tatuaje excelent pentru a obține unul dintre aceste tatuaje nebunești pentru a vă asigura o înaltă calitate. Atenția la detalii pentru aceste tatuaje creative trebuie să fie la fața locului pentru a nu arăta dezordonată sau distorsionată.

Clever Surreal Tattoo

Clever Surreal Tattoo

To Do List Tattoo

Acest tatuaj care prezintă o listă de sarcini fără articole completate este o idee de design inteligentă pentru cei care uită cronic să facă lucruri. Dacă aveți în mod constant o listă aparent nesfârșită de sarcini și treburi, acesta este un tatuaj amuzant de făcut. Vă puteți umple în mod constant brațul cu sarcinile pe care le aveți pentru ziua respectivă.

To Do List Tattoo

To Do List Tattoo

Da inteligent

Această expresie tatuaj a însemnat un font elegant și curbat de modă veche, care spune „Clever Enough” peste oasele gulerului. Acest tatuaj amuzant pare să aducă un omagiu culturii meme foarte populare cu care suntem prea familiarizați.

Da inteligent

Da inteligent

Tatuajul Războiului Cuvintelor

„Războaiele încep în mintea oamenilor” este singura linie de text cernelită peste braț în această idee de tatuaj propozițional. Tatuaje creative cu citate provocatoare de gândire precum „Războaiele încep în mintea oamenilor”. permite purtătorului să înceapă un discurs între el și colegii săi.

Tatuajul Războiului Cuvintelor

Tatuajul Războiului Cuvintelor

Bloody Clever

Puteți vedea un cleaver cu un mâner din lemn și stropi de sânge în această idee de tatuaj sângeros pentru umăr. De ce să alegeți modele simple de tatuaje atunci când puteți alege pentru tatuaje nervoase și nebunești. Tatuarea umărului cu acest tatuaj amuzant va provoca cu siguranță un discurs.

Bloody Clever

Bloody Clever

Clever Chem Tattoo

Această mică idee de tatuaj cu structură chimică face o afirmație inteligentă despre chimie ca cheie a întregii vieți. Această structură chimică este dopamina, principalul produs chimic responsabil pentru sentimentul de fericire din creierul unei persoane. Aceste tatuaje simple, dar creative, cu structură chimică vă permit să vă arătați umorul, în timp ce vă etalați și partea intelectuală.

Clever Chem Tattoo

Clever Chem Tattoo

abc

Drama inteligentă

Iubirea și ura sunt două idei dramatice care sunt complet opuse, așa cum arată această idee inteligentă și jucăușă de tatuaje la încheietura mâinii. Aceste modele de tatuaje cool de dragoste și ură sunt grozave pentru o pereche de tatuaje la încheietura mâinii. Stilurile de tatuaj prezentate sunt, de asemenea, cernelite pentru a arăta ca un cod.

Drama inteligentă

Drama inteligentă

Cap inteligent Art

Un băiețel care poartă o șapcă albastră poartă o mașină de tuns iarba pe un cap chel strălucitor, unde nu există păr la vedere. O idee de tatuaj chel și frumos. Tatuajele amuzante de genul acesta pot provoca cu ușurință un râs de la oricine vede această imagine. Acest design de tatuaje este un mod amuzant de a accepta că îmbătrânești și îți pierzi gloria clovnului.

Clever Head Art

Cap inteligent Art

Nextgen Clever Tattoo

Următoarele noastre generații pot veni cu microcipuri încorporate, pe măsură ce știința continuă să experimenteze corpul uman, pare să spună această idee inteligentă de tatuaj futurist. Design-uri generoase de tatuaje de acest gen sunt mult mai bune atunci când vrei un tatuaj complicat, care să capteze cu ușurință atenția cuiva.

Nextgen Clever Tattoo

Nextgen Clever Tattoo

Camuflaj inteligent

Consultați această idee uimitoare de artă corporală care vă poate face să doriți să țipați, deoarece tatuajul realist al buzelor de pe mână imită forma buzelor fetei. Acesta este un tatuaj nebun și amuzant pe care îl puteți folosi oricând pentru a speria oamenii. Tatuajele creative precum acest tatuaj pe gură pe palmă sunt cu siguranță în afara lumii.

Camuflaj inteligent

Camuflaj inteligent

Asta e Clever

Mâinile într-o varietate de gesturi sunt cernelate de la un guler la altul în acest design inteligent orizontal de tatuaj. Acest design cool de tatuaje poate părea tâmpit pentru tine, dar în realitate, acestea sunt un limbaj al semnelor pentru surzi. Aceste tatuaje grozave nu sunt doar mâini, ci spun de fapt un mesaj „Rămâi adevărat”. Tatuajele creative care includ comunitatea surzilor sunt greu de găsit, dar este încă apreciat.

Asta e Clever

Asta e Clever

Deștept și drăguț

Baza rotundă a genunchiului devine un loc inteligent pentru a obține acest tatuaj drăguț cu față zâmbitoare. Acest amputat doar arată că, în ciuda faptului că este un membru scurt, el poate avea totuși un mod optimist și amuzant de a privi viața, așa cum arată acest tatuaj obraznic.

Deștept și drăguț

Deștept și drăguț

Tatuaj alimentar gratuit

Verificați formele de desene animate ale albinelor cu ochi mari, în timp ce acestea plutesc peste semnul „Mâncare gratuită” din designul tatuajului. Este greu să întâlnești tatuaje amuzante care să se deprecieze de sine, de genul acesta. Aceste tatuaje creative demonstrează doar că tatuajele nu trebuie neapărat să aibă o semnificație profundă sau o legătură personală cu tine. Uneori poate fi doar că te distrezi.

Tatuaj alimentar gratuit

Tatuaj alimentar gratuit

Tatuaje Clever Circuit

Această idee de tatuaj a iubitorilor se referă la o pereche de circuite potrivite pentru a spune o poveste creativă și inteligentă despre o legătură specială. Această pereche de tatuaje creative este un mod ingenios de a spune lumii că partenerul tău te completează. Să te tatuezi cu partenerul tău este o experiență romantică care îți va ridica relația la un nivel superior.

Tatuaje Clever Circuit

Tatuaje Clever Circuit

Tatuaj distractiv

Inteligent și distractiv, acest tatuaj pe deget are o mustață jucăușă ca design. O idee perfectă pentru cineva care dorește un loc alternativ în care să-și crească mustața. Nu. Nu veți regreta niciodată că ați făcut tatuaje nebune, cum ar fi această mustață pe deget pe care o puteți pune ori de câte ori vă radeți mustața reală.

Tatuaj distractiv

Tatuaj distractiv

Clever Concept Tattoo

Această idee de tatuaj este grozavă pentru cei care iubesc chimia. Verificați structura chimică care este cernelită pe picior ca design de tatuaj. Acest design de tatuaj este structura chimică a unei molecule de hemoglobină. Cred că trebuie să fii pasionat de moleculele de proteine ​​care transportă oxigenul din plămâni către țesuturile corpului și returnează carbonul dioxidat din țesuturi în plămâni pentru a-ți face un tatuaj de hemoglobină. În orice caz, acesta este unul dintre cele mai creative tatuaje pe care le-am văzut vreodată.

Clever Concept Tattoo

Clever Concept Tattoo

Tatuaj Clever Colors

Puteți vedea modul în care cele trei cercuri se suprapun formând un amestec de nuanțe în centru în această idee de tatuaj pentru picior. Aceste trei tatuaje creative nu au nevoie de un designer profesionist de tatuaje pentru a fi proiectate, deoarece sunt doar trei cercuri simple.

Tatuaj Clever Colors

Tatuaj Clever Colors

Clever Directions Tattoo

Aceasta este o idee inteligentă de tatuaj în care distracția evidentă constă în modul în care piciorul stâng are cerneala „Stânga” și piciorul drept este cernelit cu cuvântul „Dreapta”. Acest tatuaj amuzant va asigura că acest tip nu va fi niciodată confuz cu privire la ce direcție este stânga și dreapta din nou.

Clever Directions Tattoo

Clever Directions Tattoo

Clever Tattoo

Partea din spate este cernelită în negru și roșu folosind scriptul Braille pentru a crea un design puternic de tatuaj. Acest design cu tatuaj în braille permite purtătorului să fie inclusiv pentru comunitatea nevăzătoare. Acest lucru se poate întâmpla și în celebrarea orbului purtătorului.

Clever Tattoo

Clever Tattoo

Previous Post
11 ohromujúcich vzorov pruhovaných nechtov na rok 2015
Next Post
70 de modele de unghii seducătoare