15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

11 modele de unghii cu dungi uimitoare pentru 2015

Designuri de unghii cu dungi-200by200

Acum, când primăvara este aici, femeile își lasă unghiile să crească din nou pentru a le putea vopsi în tot felul de culori foarte reci, care apar pentru primăvară și vară. Cu toate acestea, pictarea unghiilor simple este plictisitoare, așa că de ce să nu adăugați niște decorațiuni reci, cum ar fi dungi. Ai văzut vreodată unghii cu dungi? Continuați să citiți despre desenele de unghii, deoarece sunteți pe punctul de a vedea totul despre ele.

Vă promitem totuși un lucru, și anume că veți iubi aceste 11 modele de unghii cu dungi uimitoare pentru 2015. Odată ce ați terminat de văzut această listă, veți avea o nouă apreciere pentru decorarea unghiilor cu dungi, și tuturor poate chiar decide că doriți să încercați câteva modele cu dungi reci. Deși ne-am săturat pentru că suntem prea încântați să vorbim chiar acum! Ești gata să verifici lista modelelor de unghii cu dungi? Dacă da, puteți merge mai departe și derulați în jos acum.

Unghii cu dungi roz și negru

Oooo cine spune că nu poți amesteca roz și negru împreună? Ce părere aveți despre combinarea acestor două culori împreună?

Unghii cu dungi roz și negruUnghii cu dungi roz și negru

Tri cuie dungi colorate albastre

Aceste unghii sunt minunate, deoarece combină trei nuanțe de albastru împreună, iar dungile sunt foarte groase și reci!

Tri cuie dungi colorate albastreTri cuie dungi colorate albastre

Unghii cu dungi albastre și albe cu unghii albe unice cu ancoră aurie

Aceste unghii cu dungi albastre și albe au un fler maritim, inclusiv un singur cuie albă cu ancoră sclipitoare aurie pe ea.

Unghii cu dungi albastre și albe cu unghii albe unice cu ancoră aurieUnghii cu dungi albastre și albe cu unghii albe unice cu ancoră aurie

Unghii albastre medii cu dungi negre și albe cu fund alb

Acum acestea sunt unghii reci, deoarece sunt albastre mijlocii, dar au dungi albe și negre la vârfuri și un arc alb rece!

Unghii albastre medii cu dungi negre și albe cu fund albUnghii albastre medii cu dungi negre și albe cu fund alb

Unghii cu dungi roz și alb și unghii cu dungi alb-negru

Uau aici sunt unghiile pictate cu două culori diferite, care sunt roz și alb, și, de asemenea, unghiile cu dungi alb-negru. Aceste culori împreună sunt grozave și cine nu ar vrea să-și vopsească unghiile în acest fel?

Unghii cu dungi roz și alb și unghii cu dungi alb-negruUnghii cu dungi roz și alb și unghii cu dungi alb-negru

Unghii cu dungi negre, gri închis, gri deschis și sclipici

Aceste unghii sunt reci, deoarece combină negru cu diferite nuanțe de gri, iar apoi banda de sclipici din unghii le adaugă și un element de strălucire..

abc

Unghii cu dungi negre, gri închis, gri deschis și sclipiciUnghii cu dungi negre, gri închis, gri deschis și sclipici

Unghii portocalii cu dungi alb-negru

Acum acestea sunt niște unghii inteligente, deoarece sunt portocalii, dar au și dungi albe și negre și în unghii, dar sunt plasate în diferite zone ale unghiei pentru a le da un aspect rece.

Unghii portocalii cu dungi alb-negruUnghii portocalii cu dungi alb-negru

Unghii simple cu dungi portocalii și roz

Aceste unghii simple sunt reci, deoarece există dungi portocalii și roz pe ele, dar sunt pictate în direcții diferite, ceea ce le face să arate destul de cool!

Unghii simple cu dungi portocalii și rozUnghii simple cu dungi portocalii și roz

Unghii cu dungi albastre și albe cu vârfuri cu dungi roșii

Iată un alt set de unghii cu dungi albastre și albe, dar acestea au dungi roșii la vârf, iar culorile merg bine împreună!

Unghii cu dungi albastre și albe cu vârfuri cu dungi roșiiUnghii cu dungi albastre și albe cu vârfuri cu dungi roșii

Alb, albastru deschis, albastru închis și cuie cu dungi Aqua

Cine spune că dungile trebuie să alerge doar într-o direcție sau alta? Verificați aceste unghii cu dungi, dar dungile merg în sus și în jos, iar culorile arată foarte bine!

Alb, albastru deschis, albastru închis și cuie cu dungi AquaAlb, albastru deschis, albastru închis și cuie cu dungi Aqua

Unghii cu dungi alb-negru

Oh, uau, uită-te la aceste unghii clasice cu dungi albe și negre, iar dungile negre sunt foarte subțiri, ceea ce le face să iasă mult în evidență datorită fundalului alb.

Unghii cu dungi alb-negruUnghii cu dungi alb-negru

Așadar, am avut dreptate cu privire la toate modurile minunate de a decora unghiile cu dungi? Te-au surprins sau impresionat aceste modele de unghii? Dacă aveți ceva de spus, asigurați-vă că ne lăsați un comentariu mai jos. Cu toate acestea, dacă nu v-a plăcut această listă de modele de unghii, avem link-uri către și mai multe liste de mai jos. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe unul dintre aceste linkuri și veți fi pe o nouă listă interesantă în cel mai scurt timp. Acum, ce aștepți? Să începem!

Dacă ți-a plăcut această listă cu 11 modele de unghii cu dungi uimitoare pentru 2015, atunci verifică 25 de imagini exotice cu Halle Berry, 25 de tatuaje de graffiti excepționale, și 50 de imagini grozave ale Lady Gaga.

Previous Post
45 ohromujúcich tradičných tetovaní
Next Post
40 de modele incitantă de lac de unghii