15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tatuaje uluitoare uimitoare pentru a-ți împodobi pielea

Tatuaj de aripă

Tatuajele la spate pentru femei pot fi grațioase și foarte plăcute ochiului. Unul dintre cele mai frumoase tatuaje din spate pentru femei este o pereche de aripi.

Idei uluitoare de design de tatuaje cu aripi pentru femei

Un design de tatuaj cu aripi constă de obicei din două aripi, una pe ambele părți ale spatelui. Cele mai frecvente plasamente pentru un set de tatuaje de aripi sunt pe partea superioară a spatelui, omoplați și brațe. Tatuajele mai mari de acest fel se pot extinde chiar până la spate.

Aripile de înger sunt probabil unul dintre cele mai comune modele de tatuaje de aripi pentru femei. Sunt feminine și drăguțe. Unele femei, cu toate acestea, preferă modele mai unice, inclusiv aripi de demon, aripi de dragon și chiar aripi de fluture.

Tipul de aripi pe care îl alegeți pentru propriul tatuaj este o alegere complet personală. Dacă sunteți în căutarea de idei, aruncați o privire la această listă de tatuaje uimitoare pentru aripi pentru femei!

Proiectarea tatuajelor aripilor

Simțul simplu al aripilor ca un tatuaj pe partea superioară a spatelui și pe umeri lasă un impact destul de durabil asupra oricui îl vede!

Spreading Wings Tattoo Design

Un tatuaj de aripi proiectat și plasat corespunzător pe o femeie poate crea iluzia că își întinde aripile pentru a zbura!

Wings Tattoo Design în 3D

Detaliile și umbrele din acest design de tatuaj aripilor fac să pară că aripile ies chiar de pe spatele acestei femei.

Modele uimitoare de tatuaje de aripă

Modelele de tatuaje cu aripi sunt extrem de populare în rândul generației de astăzi. Aripile sunt un simbol al zborului sus, al inspirației și al țintirii spre cer. Modele de tatuaje cu aripi deține un loc special în inimile iubitorilor de tatuaje, deoarece le oferă un sentiment de libertate. Îi face să se simtă ca și cum nu ar exista restricții și nimic nu le poate ține. Cu alte cuvinte, ei pot realiza și realiza orice se gândesc. Se simt ca și cum ar fi cu adevărat onorifici și nu au limite.

Dar alegerea pentru tine a designului potrivit pentru tatuaje este foarte importantă, deoarece tatuajele sunt mai mult sau mai puțin permanente și cu siguranță nu vrei să treci sub laser pentru a șterge tatuajul. Mai mult, tatuajele de aripi pot fi foarte detaliate, deci ar trebui să fiți gata din punct de vedere fizic, psihic și financiar să vizitați salonul de tatuaje local cel puțin de câteva ori.

Modele de tatuaje Phoenix Wing pentru băieți

În realitate, aripile sunt moi, dar în lumea artei corporale desenele tatuajelor de aripi sunt și pentru băieți. Dacă credeți că numai fetele pot etala un tatuaj de aripă, vă înșelați din păcate.

abc

Angel Devil Bloody Wing Tatuaje pentru spate

Când tatuajele de aripi sunt așezate corespunzător pe spate, nimic nu vă poate împiedica să obțineți admirația privitorilor. Această listă are câteva modele uimitoare de tatuaje de aripi pentru spate.

Modele de tatuaje cu aripi tribale

Arta tatuajelor nu este un lucru nou. Putem găsi urmele desenelor de tatuaje și cu 5000 de ani în urmă. Deși scopul și simbolismul pot varia de la o perioadă la alta, dar nebunia pentru designurile de tatuaje de aripi tribale este aceeași. Verificați aici unele dintre cele mai bune modele de tatuaje de aripi tribale.

Glorious Cross With Wings Tattoo Designs

Modelele de tatuaje cu aripi simbolizează libertatea, spiritul liber și credința în Dumnezeul etern.

Tatuajul aripilor de înger cu Crucea reprezintă încrederea ta în religia ta. Este un simbol sacru, pe care oamenii îl poartă adesea ca piesă memorială în memoria cuiva pe care nu vor să-l uite niciodată. Tatuajele cu aripi sunt unul dintre cele mai populare tatuaje de făcut chiar acum.

Crucea cu aripi permite opțiuni de design foarte ingenioase, care pot varia de la un mic gât din spate la un spate complet sau un tatuaj masiv pe piept. Puteți alege dintre modele tribale, tradiționale sau clasice de cruce, cu o senzație de texturi diferite, cum ar fi fierul sau lemnul. Tatuajele cu aripi sunt de obicei redate cu o muncă minuțioasă a nuanței întunecate; cu toate acestea, puteți utiliza și culori pentru un design personalizat diferit.

Crucea și aripile piciorului

Tatuaj de picior memorial al unei cruci cu aripi în comemorarea unei date speciale. Acest tatuaj încrucișat este o sărbătoare a credinței creștine a purtătorului. Acest tatuaj pe braț îi permite purtătorului să-și arate religia.

Crucea inimii și aripile

Tatuaj cu aripi de inimă și cruce cu un sul care poartă numele copiilor purtătorului. Culorile reprezintă pietrele de naștere ale copiilor săi. Acest tatuaj colorat este un design excelent pentru a-ți arăta dragostea față de copiii tăi.

Renunțarea nu a fost niciodată o opțiune

Bucată de piept minunată a unui tatuaj Crucea cu aripi. Crucea a fost proiectată în stil tribal. Citatul puternic al spiritului câștigător îl face o piesă foarte impresionantă. Suntem cu toții familiarizați cu luptele de zi cu zi ale vieții și ai avea chef să renunți aproape regulat. Cu toate acestea, acest tatuaj cu aripi de înger vă va aminti că renunțarea nu a fost niciodată o opțiune.

Previous Post
25 zábavných motivačných fotografií, ktoré by ste mali skontrolovať
Next Post
40 coafuri scurte fenomenale pentru bărbați