15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

25 Poze entuziast Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo și-a făcut un nume ca fiind cel mai bun fotbalist. Acest lucru a fost văzut frecvent în stilul său de joc, precum și în numărul de goluri pe care le-a marcat în meciurile din ligă. A câștigat chiar și Cizma de aur europeană care este acordată celui mai mare marcator. Cristiano este, de asemenea, o pictogramă de stil pentru fanii săi, precum și pentru milioane de alții care nu se uită la fotbal, astfel încât aceste imagini cu Cristiano Ronaldo sunt o adevărată binecuvântare. Simpla tunsoare T și funky nu se poate ascunde este SA, așa că are un mail de fan care ar putea ocoli Pământul dacă ar fi aliniat.

Cristiano Ronaldo este sinonim cu stil și precizie. Loviturile sale au lovit întotdeauna marca, așa că a fost distins cu Cizma de Aur, care este acordată celui mai mare marcator de la Academia Europeană de Fotbal Golden Boot. Acesta este un premiu foarte prestigios pe care majoritatea fotbaliștilor îl râvnesc pentru că îi plasează în grupa din liga mare. Ronaldo este o pictogramă de fotbal, o pictogramă de stil și o pictogramă pentru tineri. Aceste imagini ale lui Cristiano Ronaldo vor fi cu siguranță materiale de tapet pe care nimeni nu le poate rezista.

Dacă vă place acest articol, s-ar putea să vă intereseze unele dintre celelalte articole despre John Cena Pictures, Kobe Bryant Pictures, Bob Marley Pictures și Michael Jackson Pictures.

Înainte de joc

În această clipă, Ronaldo pare pregătit pentru acțiune înainte de începerea jocului. Jocul trebuie să se încălzească, astfel încât să-și poată arăta metalul și să meargă pentru uciderea cea mare. Ronaldo pare pregătit pentru orice în această clipă superbă.

Înainte de joc

Înainte de joc

Purtând coroana

Acesta este actul regelui Ronaldo al fotbalului cu siguranță. În această imagine, el poartă fotbalul ca o coroană și anunță în avans care echipă va fi câștigătoare.

Purtând coroana

Purtând coroana

Adonis

Aceasta este o imagine care va conduce toate tinerele fete între 16 și 60 de bonker. Ronaldo îmbrăcat este un erou. Ronaldo cu pieptul gol are puterea aburită a unei rachete nucleare cu efect plăcut de devastator.

Adonis

Adonis

El și Real Madrid

Aceasta este o clipă făcută atunci când Ronald juca la Real Madrid înainte de cadere. Este văzut în acțiune și poziția lui îți spune că este pregătit pentru marele joc. Privirea de anticipare și bucuria realizării îi strălucește de pe față.

El și Real Madrid

El și Real Madrid

Cel mai mare marcator

Aceasta este o imagine grozavă pentru colecția de fani. Cristiano deține premiul European Golden Boot, care a fost prezentat pentru că a fost cel mai mare marcator din meciurile din ligă. Are o privire încrezătoare pe față, care îi face pe cineva să creadă că știa că o poate face din nou.

Cel mai mare marcator

Cel mai mare marcator

Cu toate acestea, să-și taie dinții

Aceasta este o imagine veche a lui Cristiano Ronaldo realizată probabil la începutul carierei sale. El era o imagine a concentrării atunci, la fel cum este acum pe terenul de fotbal. Acest lucru nu s-a schimbat și de aceea găsim în el o super stea.

Cu toate acestea, să-și taie dinții

Cu toate acestea, să-și taie dinții

Un zâmbet tresărit

Aceasta este o apropiere a lui Ronaldo pe care fanii o vor prețui o vreme. Zâmbetul său ușor, coafura și cerceiul funky, îl fac o pictogramă de stil la fel de mult ca și o pictogramă de fotbal. Farmecul său nu poate fi ratat pe terenul din afara terenului.

Un zâmbet tresărit

Un zâmbet tresărit

Pe teren

Cristiano Ronaldo este cineva pe care l-am văzut întotdeauna în acțiune pe terenul de fotbal. Cu cât avem mai mult imaginea lui în acțiune, cu atât le dorim mai mult. Acest lucru trebuie să fi fost luat atunci când jocul nu se încălzise încă pe teren. Tensiunea este încă să se acumuleze.

Pe teren

Pe teren

Acestea au fost zilele!

Această clipă îl arată pe Cristiano Ronaldo când obișnuia să joace pentru Real Madrid. Fața lui este o imagine a speranței și așteptărilor asupra unei decizii a arbitrului. Sau este dezamăgit de rezultat. Indiferent ce ar fi, această clipă și-a adus ochii strălucitori și farmecul în centrul atenției, făcându-l un material excelent pentru tapet.

Acestea au fost zilele!

Acestea au fost zilele!

Distracție în timpul practicii

De ce să nu se distreze în timpul antrenamentului? Acesta nu este obișnuitul Ronaldo pe teren, care este de obicei o imagine a tensiunii și a concentrării. Aici este mai relaxat de parcă ar fi exersat și încălzit pentru adevăratul joc.

Distracție în timpul practicii

Distracție în timpul practicii

Timpul de vacanță poate!

Această imagine îl arată pe Ronaldo într-un T cu dungi simple, cu ochelari de soare atârnați de decolteu. Pare mai relaxat de parcă ar fi în drum spre o destinație de vacanță.

Poate timpul de vacanță!

Timpul de vacanță poate!

Când se instalează căldura

Aceasta este o imagine cu un pantof Nike în mână. Deoarece este ambasadorul mărcii acestor pantofi, a fost prins în timpul ședinței foto pentru produs. El arată în mod obișnuit calmul și sinele serios în această imagine.

Când se instalează căldura

abc

Când se instalează căldura

Sexy și toate astea

Acum chiar zâmbește! Aceasta este o imagine superbă a lui Ronaldo, pe care femeile o vor saliva toată viața. Cu pieptul gol și relaxat, pare că a ieșit dintr-un roman de dragoste sau va trage pentru un film romantic de la Hollywood.

Sexy și toate astea

Sexy și toate astea

Făcând ceea ce face cel mai bine

O imagine cu Ronaldo jucând fotbal nu este nouă. Dar limbajul corpului în această fotografie face să te simți ca și cum ar fi pe punctul de a se mișca. Arată aproape în direct și în mijlocul acțiunii cu obișnuitele sale lovituri și goluri.

Făcând ceea ce face cel mai bine

Făcând ceea ce face cel mai bine

Cristiano de esență

Aceasta este o imagine grozavă care a fost făcută când Cristiano se pregătea pentru sesiunea de antrenament înainte de un meci de fotbal. Concentrația lui încruntată arată că mintea lui este deja în jocul viitor. T fără mâneci își arată bicepsul superb, așa că ferește-te!

Cristiano esențial

Cristiano esențial

Pictograma sportului

Cristiano Ronaldo își lovește pictograma de fotbal în mod pozitiv în această imagine. T-ul său verde și coafura severă nu pot ascunde farmecul inerent pe care îl emană, care îi înnebunește pe fani.

Pictograma sportului

Pictograma sportului

O imagine cu eroul

Un fan al lui Ronaldo este atât de încântat să fie făcut clic cu el. Arată super cool în acest ansamblu de T alb cu design auriu, sacou negru și ochelari de soare eleganți. Cristiano arată mai mult ca un model iconic decât o pictogramă de fotbal din această imagine.

O imagine cu eroul

O imagine cu eroul

Protestul

Aici Ronaldo are o poziție de protest. În mod evident, nu este mulțumit de decizia arbitrului și limbajul corpului își exprimă neputința în a face ceva în legătură cu aceasta. El trebuie doar să-și recupereze energia și a revenit la a fi o teroare pentru echipa de fotbal concurentă.

Protestul

Protestul

Puterea obiectivului

Acesta este un instantaneu fantastic al lui Cristiano Ronaldo. Evident, a fost luat imediat după declararea unui gol. Această imagine definește victoria și bucuria, toate într-o singură. Fiind un om de acțiune, așa suntem obișnuiți să-l vedem de cele mai multe ori. Apreciere!

Puterea obiectivului

Puterea obiectivului

Poartă!

Acesta este material pentru tapet. Cristiano Ronaldo în acțiune imediat după un gol este ceea ce toată lumea ar dori să vadă. El ridică un deget cerând arbitrului confirmarea. Nu ratați farmecul latino!

Poartă!

Poartă!

Bravo!

Ce face un mare fotbalist ca Cristiano după un gol strălucit? Bineînțeles, dați degetul mare. Această imagine l-a surprins cu unul dintre zâmbetele sale mai rare și rare la victoria sa.

Bravo!

Bravo!

Vai!

În această clipă, Ronaldo arată o imagine a dezamăgirii, cu capul plecat și căzând umerii. Dar nu va trece mult înainte ca el să revină la planificarea unei strategii fantastice și să câștige meciul de fotbal.

Vai!

Vai!

Amuzant Cristiano Ronaldo

Se dezvăluie Ronaldo dinții la adversari? Această imagine pare să fi fost făcută cu siguranță când a provocat membrii echipei adverse, spunând: „Am ajuns, ferește-te!“ ??

Amuzant Cristiano Ronaldo

Amuzant Cristiano Ronaldo

Pictogramă stil

Această apropiere arată aspectul obișnuit al lui Cristiano și stilul simplist. Dar cercelul este o notă de chic. Această apropiere va deveni sigur tapet pe milioane de computere desktop și laptopuri, cu siguranță.

Pictogramă stil

Pictogramă stil

O imagine a concentrării

În timp ce se afla pe terenul de fotbal, Ronaldo este o imagine a concentrării cu limbajul corpului tensionat. În această imagine, arată de parcă tocmai a terminat un gol și își planifică următoarea strategie în avans.

O imagine a concentrării

O imagine a concentrării

Previous Post
25 zábavných motivačných fotografií, ktoré by ste mali skontrolovať
Next Post
40 coafuri scurte fenomenale pentru bărbați