15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Cele mai bune 20 de site-uri gratuite de găzduire a fișierelor

Site-uri gratuite de găzduire a fișierelor sunt un nume de uz casnic. O mulțime de oameni folosesc acum Free Site-uri de găzduire a fișierelor pentru a stoca și partaja datele lor online. Datele pot include videoclipuri, imagini, documente, prezentări și fișiere în alte formate. Site-urile de găzduire a fișierelor pot fi pentru uz personal și profesional. Webmasterii și bloggerii folosesc, de asemenea, aceste servicii pentru a partaja resursele lor valoroase cu cititorii lor. Astăzi am compilat o listă cuprinzând detalii despre 18 Cele mai bune site-uri de găzduire a fișierelor. Sperăm să puteți parcurge aceste site-uri și să găsiți gazda potrivită care se potrivește nevoilor dumneavoastră. Sigur, aceste site-uri sunt destul de similare, dar unele dintre ele oferă servicii, caracteristici și pachete diferite. Oricum ar fi, acestea sunt cele mai bune dintre cele mai bune, așa că veți găsi cu siguranță unul care se potrivește nevoilor dvs. din lista de mai jos.

Am selectat aceste site-uri pe baza evaluării lor globale, a facilităților oferite, a vitezei de încărcare, a limitei de încărcare, a serviciilor de găzduire, a securității și siguranței datelor etc … De asemenea, nu doriți să primiți spam sau să primiți ferestre pop-up nelimitate de pe site-urile de găzduire a fișierelor, așa că ne-am asigurat că excludem site-uri de genul acesta din listă. De asemenea, am eliminat site-urile care vă determină să completați o grămadă de formulare pentru a vă înregistra. Această listă vă va ajuta cu siguranță în alegerea Cel mai bun site sau site-uri de găzduire de fișiere gratuite  care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

ZippyShare

Zippyshare.com este un mod complet gratuit, fiabil și popular de a stoca fișiere online. Acestea oferă viteze de descărcare rapide. Dimensiunea maximă a fișierului pentru un singur fișier este de 200 MB. Fișierul poate fi descărcat în orice moment și de câte ori aveți nevoie. Durata de viață a fișierului: 30 de zile după nicio activitate. Fără cozi ridicole! Fără limite!

ZippyShare

ZippyShare

DropBox

Dropbox vă permite să sincronizați automat fișierele online și pe computer. 2 GB de stocare online gratuit. Sincronizați fișierele de orice dimensiune sau tip. Sincronizați computerele Windows, Mac și Linux. Se sincronizează automat când sunt detectate fișiere sau modificări noi. Partajarea fișierelor este simplă. Durează doar câteva clicuri.

DropBox

DropBox

SlingFile

Liber & Găzduire ușoară a fișierelor, partajare fișiere și servicii de backup online.

SlingFile

SlingFile

FileDropper

FileDropper.com a fost creat ca o alternativă proaspătă pentru stocarea online a fișierelor pe site-uri precum MegaUpload și RapidShare. Spre deosebire de aceste site-uri, noi nu derulăm utilizatorul și îi facem să aștepte temporizatoare deranjante. Nu ascundem linkul de descărcare cu anunțuri plasate agresiv. Puteți încărca fișiere de până la 5 GB.

FileDropper

FileDropper

MediaFire

Modul ușor de a găzdui și partaja orice fișiere, inclusiv documente, prezentări, videoclipuri și imagini.

MediaFire

MediaFire

FileSavr

Scopul FileSavr este de a simplifica procesul de găzduire a fișierelor. Oferim cel mai rapid și mai simplu serviciu de găzduire a fișierelor ca alternativă la site-uri precum MegaUpload și RapidShare. Spre deosebire de celelalte site-uri, nu forțăm utilizatorii să se înscrie pentru conturi plătite pentru a descărca fișiere, nu afișăm temporizatoare lungi, anunțuri pop-up sau alte activități legate de spam. Obiectivul nostru este simplu, să oferim cel mai simplu serviciu de găzduire a fișierelor, astfel încât să vă puteți împărtăși rapid lucrurile.

FileSavr

FileSavr

Distribuie Trimite

Încărcați fișierul până la dimensiunea de 100 MB gratuit.

Distribuie Trimite

Distribuie Trimite

Un drum

Depozitare online GRATUITĂ de 50 GB. Stocare în cloud, încărcare & Stocați fișiere, accesați fișiere oriunde, partajați fișiere, editați documente online. Protocol de transfer de fișiere (FTP), ADrive Desktop.

Un drum

Un drum

abc

FileSend

Acestea oferă un spațiu generos de 500 MB pentru a vă încărca fișierele și a le trimite prietenilor! Descărcări nelimitate!

FileSend

FileSend

WikiUpload

Backup – Încărcați fiecare fotografie, document, melodie. Ușor de utilizat – Opțiuni simple de încărcare, descărcare și partajare. Protejat cu parolă – Păstrați fișierele în siguranță sau partajați-le cu oricine doriți. Acces de oriunde.

WikiUpload

WikiUpload

FileHosting

Fără limite de dimensiune, încărcare arhivă. Lățime de bandă de 2 GB / sec.

FileHosting

FileHosting

FileDen

Hotlink-ul este permis pentru toate fișierele. 1 GB spațiu de stocare personal. Limita maximă de 100 mb pentru fișier. Alocație lunară de date de 5 GB și multe altele!

FileDen

FileDen

Wixi

Site-ul oferă o interfață unică, în care mass-media poate fi gestionată în același mod în care fișierele sunt organizate pe desktopul computerului.

Wixi

Wixi

FileSave

Partajați cu ușurință muzică, filme, imagini, documente și orice alt fișier. Încarcă-le o singură dată și distribuie-le tuturor prietenilor tăi.

FileSave

FileSave

Fileai

Distribuiți în siguranță fișiere prea mari pentru a fi trimise prin e-mail GRATUIT! Niciun software de descărcat! Fără limite de fișiere sau dimensiuni! Transferuri în stil BitTorrent!

Fileai

Fileai

Wuala

Stocați și faceți backup în siguranță a fișierelor dvs. online și accesați-le de oriunde. Toate fișierele sunt criptate.

Wuala

Wuala

Badongo

Spațiu de stocare nelimitat, gestionare fișiere. Albume foto, playlisturi muzicale. Încărcări FTP.

Badongo

Badongo

Deci, iată-l! Acestea sunt cele mai bune site-uri web gratuite de găzduire a fișierelor de pe internet. Acum, nu trebuie să vă faceți griji dacă faceți toate cercetările pentru a vedea ce site este cel mai potrivit pentru dvs., deoarece am făcut totul pentru dvs. Site-urile de mai sus sunt la fel de bune dacă căutați cele mai bune site-uri de găzduire a fișierelor. Sperăm că te-am ajutat și te-am ajutat să descoperi un serviciu de găzduire a fișierelor pe care ai vrea să îl folosești. Vă mulțumim că ați citit acest articol și nu ezitați să lăsați un comentariu mai jos!

Previous Post
25 Idei de decorare de primăvară captivante
Next Post
25 navdušenih slik Cristiana Ronalda