15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

62 de acțiuni gratuite Photoshop pentru a face viața mai ușoară

62 Acțiune Photoshop GRATUITĂ care vă ușurează viața

Personalizarea este esențială pentru a vă putea mări opera de artă. Indiferent dacă ați creat sau nu aceste imagini, este totuși util să le învățați acțiune photoshop. Este important să nu le folosiți în exces, dar ideea este de a produce rezultatul care creează aceste îmbunătățiri fundamentale pentru a vă atrage publicul. Deși personalizarea este foarte încurajată, uneori ne ajută să ne amintim că LESS is More.

Acestea fiind spuse, să începem.

1. Încercați Cold Nightmare Photoshop Action

Cold Nightmare Photoshop Action

După cum sugerează titlul acestei aplicații, aceasta permite ca o fotografie inofensivă să privească într-o lume mai întunecată. În cazul în care un arcaș este ceva pe care îl asociați în mod normal cu sportivitatea. Aceasta transformă în general fotografia în tipul care arată ca un asasin cu sânge rece ca Deathstroke. Sau Oliver Queen a ieșit necinstit.

Un lucru de luat în seamă; adăugarea de umbre.

2. Summer Haze Photoshop Action

Acțiune Photoshop de ceață de vară

Pentru a inspira senzația de vară, obțineți mai întâi o imagine însorită și exagerați senzația estivală prin adăugarea de ceață turcoaz. Portretele în aer liber care utilizează iluminatul natural sunt cele mai ideale pentru această caracteristică.

3. Nightmare Photoshop Action

Nightmare Photoshop Acțiune din pulsul declanșatorului

Dacă doriți ca fotografiile dvs. să aibă o margine atmosferică, atunci aceste incluziuni sunt lăudabile. Acestea sunt create pentru a oferi un efect obsedant, iar acestea creează impresia că îi supuneți pe oameni unor mize. Ca în filme.

4. Blue Evening Photoshop Action

Blue Evening Photoshop Action

Acesta adaugă o nuanță de dramă și atmosferă fotografiilor tale. Dar merge cu orice nuanțe sunt gratuite cu albastru. Puteți privi câteva exemple pentru a vedea cum funcționează această paletă și sunteți cel care reușește să o modifice în funcție de stilul dvs..

5. Hazy Afternoon Photoshop Action

Hazy Afternoon Photoshop Action

Desigur, acest lucru îi adaugă o atingere mai moale și are un strat mai delicat al gradientului. Puteți încerca această acțiune gratuită pe BW sau imagini colorate, dar doar ajustarea gradientului este suficientă deja pentru a obține aspectul exact pe care îl aveți în cea mai mare parte necesar.

6. Acțiune puternică Photoshop HDR

ACTIUNE STRONG HDR PHOTOSHOP

Obțineți efecte și mai bune și mai vibrante prin utilizarea acestuia folosind filtrul gratuit de la Shutter Pulse.

7. Bold B&W HDR

acțiune bold bw hdr photoshop

De ce să te chinui să obții asta? Nu se aplică doar fotografiilor colorate. Dar, cu această acțiune, puteți oferi oricărei fotografii un aspect îndrăzneț, BW în HDR, care îi permite să iasă în evidență. Desigur, dacă puteți fotografia imaginea cu ușurință în alb și negru, acesta este în continuare mijlocul ideal de captare.

8. Acțiuni Photoshop cu expuneri duble

Expunere dublă Expunere Photoshop

Expunerea dublă este o tehnică fotografică care combină două imagini într-una. Cu acest kit de la SparkleStock, puteți crea o expunere dublă mai bună în jumătate din timp.

9. Acțiune Photoshop procesată încrucișată

Acțiune Photoshop procesată încrucișată

Puteți face umbrele mai profunde și să saturați culorile. Acestea sunt ideale pentru peisaje, ocean și chiar ceruri care au furtuni. Acestea sunt în general utile în încurajarea unui efect dramatic. Doar dacă acesta este rezultatul dorit. Uneori, din nou, cel mai bine este să lăsați fotografia așa cum este.

10. Contrast HDR

HDR TOOLS PHOTOSHOP Acțiune

Știi ce? Încercați să nu o folosiți în exces. Dar specificațiile ideale pentru aceasta sunt ușoare, normale, grele și Clicker. Deși adaugă un stil de stil, încercați să nu vă gândiți la asta ca pe o înflorire pe care o puteți abuza. În schimb, uneori merită pur și simplu să folosiți o imagine așa cum este fără editare.

11. Purple Contrast Photoshop Action

Purple Contrast Photoshop Action

Acest lucru este pentru a încuraja o stare de spirit mai liniștită, dar descurajantă. Este o modalitate de a realiza această acțiune, dar din nou, verificați care sunt subiectele pentru a vedea dacă utilizarea acestei aplicații aici este potrivită pentru munca dvs..

12. Acțiune Photoshop Filter Candy

Acțiune Photoshop Filter Candy

Acesta este pentru toți cei care doriți o notă romantică. Acest lucru scoate în evidență bogăția tonurilor în păr și piele și adesea le puteți înmuia pe cele cu o distribuție roz, care este favorabilă romantismului.

13. ATN de procesare încrucișată

Acțiune Photoshop de procesare încrucișată

Acestea sunt ideale pentru efectuarea acțiunii cu probleme minime. Acestea sunt modalitățile de a realiza aceste treburi cu un efect maxim, fără toate problemele. Bineînțeles, saturația evitată a culorilor se realizează în medii analogice prin amestecarea unui proces fotochimic cu o bucată de film … Acest efect încurajează practic acest lucru pe un computer.

14. Acțiuni de culoare Photoshop

Acțiuni Photoshop Color

Acestea sunt tratamente frumoase, inclusiv modurile BW bogate, granuloase și celebrul bypass de înălbitor. Acestea sunt bune pentru experimentare.

15. Trusa de Îmbunătățire a Nuntii

Wedding Enhancers Photoshop Action

Cele mai multe dintre acestea cuprind dedurizarea pielii și alte filtre, dar cele mai multe sunt destinate fotografiilor de nuntă.

16. Culoare 024 Photoshop Action

Color O24 Photoshop Action

Acestea sunt fotografii bogate care încă își păstrează nivelul ridicat de detalii. Bineînțeles, cu ajutorul materialelor digitale, le puteți face clare, dar adesea nu au în mod inerent acea strălucire nostalgică a filmului de celuloid. Dar folosind această acțiune gratuită, puteți regla saturația culorilor pentru a promova fotografii mai bogate, albite de soare, care conțin multe detalii.

17. Două benzi Technicolor

2-strip-technicolor-photoshop-acțiuni

Acesta a fost inițial disponibil în două benzi Technicolor în anii ’20 și chiar în anii ’30. Au expus filmul BW în spatele unui filtru verde și roșu. Dar prin infuzarea acestor canale, acest lucru creează aspectul fără a compromite neapărat imaginea.

18. Efecte retro

Filtre retro acțiune Photoshop

Aceste efecte, care sunt inspirate de 35 mm, au câteva opțiuni grozave, inclusiv tratamente fantastice de culoare. Chris Spooner este popular pentru tutorialele sale și are fundamental lucrurile bune prin 10 acțiuni PS gratuite, care sunt retro în jurul stilului și compoziției lor, care în mare parte imită procesarea filmului de celuloid de 35 mm.

19. Scurgeri de lumină

Lumina scurge acțiunea Photoshop

Aceste tipuri de gradiente sunt bune în adăugarea de efecte vintage. Desigur, uneori acest lucru îl face foarte nedistructiv. Versiunea gratuită este bună pentru cinci tipuri de scurgeri care acceptă toate formatul pe 16 biți. S-ar putea chiar să obțineți momente luminoase care sunt mai strălucitoare decât albul.

21. Hard Lomo Photoshop Action

Hard Lomo Photoshop Action

Puteți utiliza DeviantArt pentru a localiza unele acțiuni PS și, ca exemplu care vine de la BlackLaceStock, acest lucru este bine înțeles pentru a crea aspectul Lomo și pentru a localiza un efect Instagram.

22. Fotografie veche

acțiune photoshop veche

Puteți adăuga culoare și contrast. Dacă doriți ca imaginile dvs. să apară ca și cum ar fi experimentat o deformare temporală, încercați să experimentați cu acest stil, care este ceea ce adaugă culoarea și contrastul pentru cea mai mare parte a rezultatului dvs..

23. Generator Polaroid

Polaroid Generator Photoshop Action

Acesta este unul pe care utilizatorii sunt obligați să-l exploreze din nou și din nou. Puteți transforma orice fotografie într-una Polaroid și conține aproximativ 10 efecte și tratamente color pe care ar trebui să le explorați. În mod ideal, acesta este unul dintre cei de care cei mai mulți utilizatori sunt mereu îndrăgostiți.

24. Colecția Mini

mini colecție acțiune Photoshop

Acestea sunt acțiuni PS retro, inclusiv un kit care are câteva dungi ușoare și perii PS vintage. Această mică colecție de la FilterGrade seamănă cu eșantionul său gratuit dintr-un pachet mai mare de 49 $. Chiar și așa, sunt multe de jucat aici.

25. Portret Photoshop Acțiune

Portret Photoshop Acțiune

Puteți replica efectul vintage fără a vă baza pe desaturare. Cu toate acestea, veți facilita neutralizarea culorilor și acest lucru creează efectul frumos și vintage pentru cea mai mare parte a muncii dvs..

26. Tonificare divizată

Acțiune photoshop de tonificare divizată

Desigur, uneori puteți estompa zona dintre BW și culoare. Această ușoară schimbare face ca imaginile dvs. să pară că ar avea un efect mai dramatic. Puteți merge retro și adăugați un pic din aceste texturi pentru a actualiza tipul de estetic pe care îl urmăriți în general.

27. Nespus

Acțiune Photoshop nerostită

Puteți utiliza acest lucru pentru a spori detaliile și pentru a facilita contrastul. Această acțiune este simplă, dar aceasta îi conferă un aspect mai mare, care adaugă nuanțe fotografiilor, în timp ce se bazează pe adăugarea unei nuanțe albastru-verde.

28. Amatorka

Acțiune Amatorka Photoshop

Acest lucru este bun pentru tratamentele color în stil de film care includ o distribuție albastră și verzui și o saturație ridicată.

29. Epocă

acțiune photoshop vintage

Puteți transforma luminile slabe în lumini colorate. Acest filtru oferă fotografiilor un aspect nuanțat și un fel de spălat, cu un pic de atingere neon. Acest lucru este bun pentru a dori ca piesele tale să arate mai elegant.

30. Set14

Setează 14 acțiuni Photoshop

Dacă ați avut deja un efect vintage, dar nu sunteți sigur la ce mergeți, atunci încercați această colecție de la Yeonseb. Are aproximativ 14 acțiuni vintage asortate, așa că ar trebui să găsești ceva care să se potrivească preferințelor tale.

31. Mă gândesc la tine

Gândindu-vă la acțiunea Photoshop

Acest lucru creează o distribuție verde cinematografică și o saturație ridicată pe umbre. Din nou, acest lucru face ca rezultatul dvs. să fie foarte elegant și este bine pentru cei care doresc ca lucrurile lor să se simtă mai degrabă orientate spre modă.

abc

32. Tasta înaltă

acțiune Photoshop cu cheie înaltă

Puteți utiliza o fotografie obișnuită și puteți crea acest efect cu linii curate și un finisaj minunat, fără a sacrifica neapărat specificațiile sale originale. Desigur, această acțiune necesită credit în utilizarea acesteia pe fotografiile dvs..

33. HipstaRev

Acțiune Hipstarev Photoshop

Acest set este excelent pentru crearea stilului Hipstamatic în Photoshop. Există trei acțiuni care promovează tehnica clasică a frontierelor și a zgomotului și le puteți personaliza după bunul plac.

34. Sarutat de soare

soția a sărutat acțiunea Photoshop

Acest lucru adaugă un ton mai viu unor fotografii obscure. Folosiți efectele soarelui care, în general, adaugă căldură tonului. Puteți adăuga chiar și un flare de lentile, dar care depinde de preferință. Totul este să faci cele mai simple modificări pentru a atinge ambianța generală de care ai nevoie.

35. Fotografie cu infraroșu

Vată de zahăr

Acest lucru adaugă o notă înfiorătoare de infraroșu folosind această acțiune gratuită. Facilitează două straturi de reglare în interiorul unui anumit grup. Puteți schimba echilibrul roșu și albastru și, de asemenea, ajusta unele caracteristici, cum ar fi contrastul.

36. Lithprint

Acțiune Lithprint Photoshop

Acest lucru oferă fotografiilor stilul litografic pe care tind să îl aibă. Acest lucru este ideal pentru imaginile mai mari cărora li sa oferit deja tratamentul care funcționează și prin aspectul de contrast mediu.

37. Bicromat de gumă

gum_bichromate_print_by_rawimage acțiune Photoshop

Puteți imita primele zile ale fotografiei cu această aplicație. Lucrul pe care îl face este că creează o mulțime de efecte frumos texturate. Dar folosiți-le doar în sentimentul că acum sunt destul de potrivite.

38. Fotografie veche

acțiune photoshop vintage_photo_by_mutato_nomine

Obțineți un aspect vintage de parcă imaginea arhaică. ArtofDecay de la DeviantArt promovează această textură simplă care face să pară că imaginea sursă este foarte îmbătrânită. Utilizați acest lucru pentru propriul stil de stil.

39. Express Eye Bright

Acțiuni Photoshop Express Eye Bright

Acesta este capabil să înveselească acei ochi obosiți cu o soluție rapidă. Pur și simplu puneți un pic de strălucire și acestea ar adăuga nuanțe pentru a ascuți ochii cuiva. Dar iată ce este. Nu folosiți niciodată acest lucru dacă un anumit colț al feței unei persoane nu are nevoie de atât de mult accent.

40. Alb și negru

Acțiune photoshop alb-negru

Obțineți un aspect alb-negru granulat care se bazează foarte mult pe negru. Această acțiune adaugă genul de pumn și contrast puternic BW la fotografiile tale. Creează o grăsime frumoasă care are cereale grele și peste negri saturați. Acestea sunt fantastice în crearea unei imagini cu adevărat grozave.

41. Sepia dramatică

acțiune dramatică Photoshop sepia

Această curbă de contrast este o versiune puțin mai rafinată a efectului standard asupra tonurilor sepia. Acesta adaugă o caracteristică de reglare a curbei care face ca ieșirea să se simtă ca o fotografie estompată. Este minunat să subliniem natura arhaică a unei fotografii.

42. 5 Acțiune Photoshop de retușare a pielii

5 acțiuni photoshop de retușare a pielii

Vrei să retușezi pielea ca un expert. Acest set este minunat pentru a vă oferi o experiență avansată. Puteți mat sau aerograf folosind mouse-ul, dar, de asemenea, puteți să luminați ochii și să îmbunătățiți contrastul pe care îl are imaginea. Încercați să vă bazați pe sensibilitatea dvs. pentru a nu retușa nimic dacă imaginea originală este deja lăudabilă.

43. Portrete creative 20 de acțiuni Photoshop

portrete-creative-20-acțiuni-photoshop

Portrete frumoase și creative. Descărcarea vine cu un PDF cu instrucțiuni de instalare și instrucțiuni de editare a acțiunilor.

44. Albirea dintilor

albire_dinți_fotografie-acțiune

Desigur, este mai bine dacă tu sau subiectul tău doar te speli pe dinți în mod corespunzător. Dar majoritatea nu sunt în mod natural albi într-un mod îmbunătățitor. Adesea pot apărea gri și poate galben. Această acțiune este utilă pentru a lumina zâmbetele prietenilor și familiei, oferindu-le un finisaj curat.

45. Ochi strălucitori

photoshop_action-ochi strălucitori

Acesta oferă un aspect intens pentru ochii albaștri și este minunat la prim-planuri extreme.

46. Ascuțire de înaltă definiție

acțiune photoshop de ascuțire de înaltă definiție

O soluție ușoară pentru ascuțire și etapa finală de pregătire a unei imagini ar trebui să fie adăugarea unui pic de ascuțire la acestea. Aceasta este o soluție cu un singur clic care vă permite să ajustați opacitatea și să manipulați mascherarea straturilor. Ca și în cazul oricărui truc, nu exagerați nici cu acest lucru.

47. Tonuri moi ale pielii

înmoaie acțiunea photoshop a pielii

Înmuierea tonurilor pielii este excelentă, deoarece o folosește în combinație cu o selecție pe care o aveți deja sau cu o mască care netezește pielea. Acest lucru este minunat dacă aveți texturi pe măsură ce vă colorați și economisește timpul de curățare.

48. Îndepărtarea fundalului alb

Acțiune Photoshop de eliminare Bg

Aceasta implică trei acțiuni care au automatizare pentru a elimina fundaluri albe pentru imagini izolate.

49. Efect Glitch

acțiune glitch photoshop

Observați cât de nostalgic arată aspectul casetelor VHS vechi? Această pepită gratuită de Syed Faraz Amad este minunată în recrearea asta cu o mulțime de erori și chiar cu opțiunea de a efectua pete de culoare..

50. Plexiglass Photoshop Action

plexiglas-photoshop-acțiuni-de-sparklestock

Puteți adăuga efecte abstracte și le puteți transforma în postere și fundaluri pentru text care are plexiglas. Acestea sunt un set de opțiuni care în general facilitează adăugarea acestor efecte și margini la majoritatea imaginilor cu un clic singular.

51. Harta isometrica 3D

Acțiune photoshop cu hartă esometrică 3D

Puteți adăuga mai multe dimensiuni decât hărțile plate, unde puteți converti o hartă vectorială într-o machetă 3D a acesteia. Acestea, desigur, necesită stiluri diferite și aceste acțiuni vă permit, de asemenea, să adăugați unele clădiri, copaci și elemente de peisaj într-un mod similar.

52. Pencil Draw Photoshop Action

Pencil Draw Photoshop Action

Transformați-vă fotografia într-o schiță în creion grafit. Această acțiune folosește contrastul și localizează marginile pentru a reda acest efect. Puteți începe cu o imagine color, fără a o converti mai întâi în BW.

53. Autocolante și bandă

Autocolante și bandă Photoshop Action

Creați acele autocolante rotunde care au o buclă pe colț sau stil Polaroid care conțin o bandă lipicioasă care le ține împreună. Site-ul care permite acest lucru necesită înregistrarea gratuită înainte de al utiliza.

54. Text cu sclipici din anii 1930

acțiune photoshop cu sclipici

Faceți-vă glamour și convertiți textul în acele tratamente retro în stilul anilor 30, care conțin paiete strălucitoare și 3D. De asemenea, puteți regla acest lucru înainte de a efectua acțiunea, deoarece sunt necesare și multe straturi.

55. Spotlight Photoshop Action

Spotlight Photoshop Action

Puteți face detaliile să iasă în evidență cu această caracteristică virtuală. Dar, din nou, acest lucru este ideal numai dacă se potrivește compoziției dvs. Uneori este bine să scoateți acel incandescent și să-l fotografiați în acest mod din start.

56. Generator de timbre

ștampilați acțiunea Photoshop

Bineînțeles, nu falsificați ștampile, dar aceasta transformă o imagine într-o ștampilă folosind pensula Photoshop pentru a crea volanul de-a lungul marginii. Foarte ingenios, dar vă rog să vă folosiți arta doar ca mijloc legitim de trai.

57. Denim și piele

Denim Leather Photoshop Action

Această acțiune PS creează o textură de denim albastru și coase pe un plasture de piele care permite reliefarea către propriile opere de artă în piele. Aceasta este o ieșire plăcută și eficientă care poate fi adaptată pentru o varietate de intenții.

58. Broșură pliată

Broșură pliată Photoshop Action

Transformați-vă opera de artă în niște machete virtuale folosind acest efect frumos. Le puteți reda într-un design de hârtie triplu sau 3D fals completat cu umbre și redarea pe imagine. Acest lucru este bun pentru modele de hârtie și fantastic pentru prezentări.

59. Spațiul cosmic

acțiune photoshop space5

Produceți un fundal spațial care are praf și gaze spațiale. Această acțiune colorează scena aleatoriu, astfel încât să obțineți efecte diferite.

60. Long Shadow

Umbra lungă Photoshop Aciton

Acest lucru favorizează o umbră lungă din text și îl puteți modifica pentru a se potrivi opacității și stilului ideal. Înainte de a utiliza acest lucru, asigurați-vă că fontul pe care îl instați este ideal pentru tipul de prezentare pe care îl faceți.

61. Generator de triptice

Triptych Generator acțiune photoshop

Acestea sunt ideale pentru tipăriri care conțin un efect 3D având generatorul de triptic vizual care le produce la 1000x600mm, 1300 × 800 și, de asemenea, 1600 × 1000 conținând o adâncime de 50mm la specificațiile de 288 dpi.

62. Acțiune 3D

acțiune 3d acțiune photoshop

Puteți falsifica efectul 3D folosind jonglarea canalelor. Acesta este creat de JonasFan93 care promovează o imagine anaglifă pseudo-3D. Acesta este un cadou gratuit care are o serie de stiluri care sunt cele mai potrivite pentru utilizare în conținut tipărit, cum ar fi broșuri și design web.

Sperăm că toate acestea sunt potrivite pentru a vă integra stilul în fotografiile pe care le creați. Nu le folosiți niciodată în exces, dar în același timp doriți să implementați ceva care să atragă publicul dvs..

Previous Post
Všetko o písme Helvetica
Next Post
25 de idei excepționale de cameră pentru băieți mici