15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Totul despre Font Helvetica

De la dezvoltarea sa în 1957 de către designerul elvețian de caractere Max Miedinger împreună cu Eduard Hoffmann, fontul Helvetica a dominat, fără îndoială, lumea tipografiei cu diferita sa familie de fonturi. Un tip de tip sans-serif, puteți vedea fontul Helvetica peste tot, de la afișe la hașuri, de la tipărire la web. Chiar și după ce a fost în consiliul de administrație mai mult de o jumătate de secol, încă nu dă semne că se va retrage din lumea Typeface.

Helvetica a fost plasată pe primul loc pe lista FontShop Germany „Cele mai bune fonturi din toate timpurile”. Acest font are diverse versiuni precum chirilic, ușor, grecesc, condensat, inserat, manual, rotunjit și, Neue etc. și fiecare versiune are dragoste și apreciere din întreaga lume. Dacă doriți să creați o imprimare profesională, ar trebui să luați în considerare un font comercial. Fonturile gratuite nu au adesea toate caracterele și semnele și nu au perechi de creionare.

Înainte de a cumpăra de fapt fontul, să aruncăm o privire asupra istoricului fontului Helvetica și a versiunilor sale.

Numele Helvetica este derivat din Helvetia, numele latin al Elveției. Noi greutăți au fost adăugate de turnătoria Stempel. Mai târziu, Merganthaler Linotype a adăugat noi versiuni. Versiunea chirilică a fost proiectată intern în anii 1970 la D. Stempel AG, apoi criticată și reproiectată în 1992 sub sfatul lui Jovica Veljovic. Matthew Carter a proiectat Helvetica Greek, Helvetica Light a fost proiectată de directorul artistic al lui Stempel, Erich Schultz-Anker, împreună cu Arthur Ritzel.

Helvetica Compressed este proiectat de Matthew Carter, sunt variante înguste care sunt mai strânse decât Helvetica Condensed. Împărtășește unele elemente de design cu Helvetica Inserat, dar folosind coada curbată în Q, ramura îndreptată în jos în r și partea inferioară £. Familia este formată din Helvetica Compressed, Helvetica Extra Compressed, Helvetica Ultra Compressed fonts. Manual Helvetica este un design alternativ al fontului.

Helvetica Inserat este o versiune concepută în 1957 în principal pentru a fi utilizată în industria publicitară. Partajând valori similare cu Helvetica Black Condensed, designul conferă glifelor un aspect mai pătrat, similar cu Impact și Haettenschweiler. Helvetica Rounded este o versiune care conține terminatoare de cursă rotunjite. Au fost realizate numai fonturi conturate îndrăznețe, îndrăznețe, negre, oblice negre, condensate îndrăznețe, îndrăznețe, cu fontul contur care nu a fost emis în format digital de Linotype. Helvetica Narrow este o versiune în care lățimea sa este între Helvetica Compressed și Helvetica Condensed. Cu toate acestea, lățimea este scalată într-un mod care este optic consecvent cu fonturile cu cea mai mare lățime.

Neue Helvetica este o refacere a tiparului cu un set de înălțimi și lățimi mai unificat structural. A fost dezvoltat la D. Stempel AG, compania fiică a Linotype. Alte modificări includ lizibilitate îmbunătățită, semne de punctuație mai grele și spațierea crescută a numerelor. Neue Helvetica folosește o schemă de clasificare a designului numeric, ca Univers. Linotype distribuie Neue Helvetica pe CD. Neue Helvetica vine și în variante pentru textul din Europa Centrală și chirilică. Neue Helvetica W1G este o versiune cu scripturi latine extinse, grecești, chirilice. A fost lansat doar formatul fontului OpenType CFF. Familia include fonturile de la omologii mai vechi Neue Helvetica, cu excepția Neue Helvetica 75 Bold Outline. Caracteristicile OpenType suplimentare includ subscript / supercript. Helvetica World numit și Linotip Helvetica, acceptă scripturi arabe, chirilice, grecești, ebraice și vietnameze. Familia este formată din patru fonturi în 2 greutăți și 1 lățime, cu cursive complementare. Glifele arabe s-au bazat pe o familie de fonturi Yakout reproiectată de la Linotype. Separarea și spațierea latinei au fost reproiectate pentru a avea spațierea consecventă. John Hudson de la Tiro Typeworks a proiectat glifele ebraice pentru familia fonturilor, precum și literele chirilice și grecești.

Dacă vă place acest articol, s-ar putea să vă intereseze unele dintre articolele noastre mai vechi despre Tendințele tipografiei de-a lungul anilor, în apărarea lui Comic Sans, a fonturilor pentru tatuaje și a fonturilor Graffiti.

Acest articol este împărțit în 2 secțiuni suplimentare:

  1. De unde să obțineți fonturi Helvetica
  2. Helvetica Inspired Artwork

De unde să obțineți fonturi Helvetica

Font Helvetica

helvetica

Fonts.com

helvetica

MyFonts.com

helvetica

ITCfonts.com

helvetica

Linotype.com

helvetica

FontShop

helvetica

FontSeek

helvetica

Fonturi abstracte

helvetica

Helvetica Inspired Artwork

Afise, Helvetica

helvetica

Mai multe informații despre postere, Helvetica

Poster Helvetica (de vânzare)

helvetica

Mai multe informații despre Helvetica Poster

Helvetica este artă.

helvetica

abc

Mai multe informații despre Helvetica este artă.

Afiș Helvetica

helvetica

Mai multe informații despre Helvetica Poster

Afiș Helvetica

helvetica

Mai multe informații despre Helvetica Poster

Tipografia de iarnă Helvetica

helvetica

Mai multe informații despre tipografia de iarnă Helvetica

Helvetica Srchitectural Type Design

helvetica

Mai multe informații despre Helvetica Srchitectural Type Design

950s1

helvetica

Mai multe informații despre 950s1

Helvetica

helvetica

Mai multe informații despre Helvetica

Helvetica prăfuită.

helvetica

Mai multe informații despre Dusty Helvetica.

Helvetica, cum te iubesc

helvetica

Mai multe informații despre Helvetica, cum te iubesc

Afiș de sărbătoare de soare de vară

helvetica

Mai multe informații despre Posterul sărbătoririi soarelui de vară

Sex cu helvetica

helvetica

Mai multe informații despre Sexul cu helvetica

Afișul filmului Helvetica 1

helvetica

Mai multe informații despre posterul filmului Helvetica 1

Helvetica + 53

helvetica

Mai multe informații despre Helvetica + 53

Previous Post
25 Užitočná zbierka textúry pokožky
Next Post
20 Tutoriale diverse Photoshop