15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

15 lucruri creative de făcut când te-ai plictisit

ascultă muzică

Deși mulți oameni încearcă să o evite, plictiseala ne poate permite timpul necesar pentru a încerca lucruri noi și pentru a ne organiza viața. Dovedit a fi de ajutor mental, plictiseala ne oferă, de asemenea, noi gânduri și idei (care pot duce la un mare succes dacă sunt utilizate corect).

Dacă sunteți ca majoritatea și adesea vă simțiți plictisiți de nimic de făcut, atunci lista de mai jos ar trebui să vă fie de ajutor. Nu numai că îți va oferi câteva idei noi cu care să lucrezi, dar te va ajuta și să îmbrățișezi sentimentul general și să devii destul de productiv când te plictisești.

1. Porniți un proiect

începe-un-proiectPorniți un proiect

Poate cel mai bun mod de a fi productiv atunci când te plictisești este să începi un proiect. Acest lucru nu numai că vă va concentra toată atenția asupra a ceva care merită, dar vă va ajuta și să treceți timpul. În timp ce proiectele mai mici contribuie la umplerea golurilor mai mici de-a lungul zilei, proiectele mai lungi te țin ocupat destul de mult timp și îți oferă ceva de așteptat cu nerăbdare atunci când nu mai este nimic de făcut.

2. Meditează

meditaMedita

Considerată pe scară largă ca una dintre cele mai bune practici umane, meditația nu numai că vă va calma și vă va face să vă simțiți grozav, dar vă va spori sănătatea și vă va extinde mintea. Meditarea necesită o anumită practică și poate fi dificilă la început, prin urmare, este recomandat să începeți cu doar câteva minute în fiecare zi.

Deși drumul către meditația utilă poate fi un proces îndelungat, odată ce îl stăpânești, plictiseala va fi pur și simplu un lucru din trecut!

3. Curățați

curatCurat

Dovedită psihologic, curățarea este un mod foarte sănătos de a trece timpul și de a eradica plictiseala. De asemenea, vă va oferi un spațiu mai curat în care să lucrați și o sarcină mai puțin de făcut atunci când sunteți ocupat!

4. Planificați și organizați

planifică și organizeazăPlanificați și organizați

Similar cu curățarea în multe feluri, planificarea și organizarea sunt extrem de benefice. Spre deosebire de gândirea la supărarea plictiselii, de ce să nu vă organizați spațiul de lucru sau să faceți o listă cu tot ce aveți nevoie pentru a face?

Activitatea ușoară și oarecum lipsită de minte a organizării s-a dovedit că nu doar ajută la plictiseală, ci și crește productivitatea.

5. Exercițiu

exercițiuExercițiu

La fel ca în cazul meditației, la început poate fi dificil. Cu toate acestea, odată ce îți construiești un obicei solid de a face mișcare, vei fi uimit de cât de mult te simți mai sănătos, mai fericit și mai energic. Exercițiile fizice nu numai că vor elimina multă plictiseală din viața ta și îți vor oferi ceva de așteptat în fiecare zi, dar îți vor crește și bunăstarea generală și îți vor permite să cunoști oameni noi.

6. Verificați YouTube

youtubeCheck out YouTube

Un alt mod minunat de a trece timpul și de a aduce bucurie în ziua ta. În funcție de ceea ce vă place, YouTube vă poate face să râdeți, să vă ajute să învățați sau să vă motiveze. Și, din fericire, nu este nevoie decât de o conexiune bună la internet!

7. Citește

cititCitit

După cum probabil ați auzit mulți dintre profesorii voștri spunând în trecut, cititul este un mare hobby care vă va face mult mai inteligent. Și datorită internetului, puteți citi acum aproape orice.

abc

8. Faceți un puzzle

Oamenii care fac un puzzleFaceți un puzzle

Deși nu mai sunt folosite de mulți oameni, beneficiile puzzle-urilor nu ar trebui trecute cu vederea. Pe lângă faptul că vă lucrați mușchii mentali și vă abateți atenția de la plictiseală, puzzle-urile pot fi și distractive (în special cele mai mari și mai dificile).

9. Ia o pui de somn

Pui de somnA lua un pui de somn

Deși este destul de neproductiv, pui de somn este un mod sigur de a trece timpul. Este greu să fii enervat de plictiseală, fără să fii conștient!

10. Ascultă muzică

ascultă muzicăAscultă muzică

Ascultați câteva trupe vechi de care ați uitat sau, mai bine zis, căutați câteva trupe noi pe care nu le-ați ascultat până acum. Cine știe, s-ar putea să găsești chiar și câteva grupuri noi care îți plac sau niște artiști noi care îți plac cu adevărat.

11. Învață o altă limbă

învățare-altă limbăÎnvață altă limbă

Foarte provocator, dar foarte benefic. Deoarece învățarea fluentă a unei noi limbi durează mult, vă va ajuta să vă eradicați plictiseala pentru anii următori. Din fericire, la fel ca la citire, internetul a făcut învățarea de noi limbi destul de simplă și permite descărcări online rapide și ușoare.

12. Vopsea după numere

vopsea după numereVopsea după numere

Puteți comanda online truse de vopsire după număr și le puteți găsi, de asemenea, în multe lanțuri, cum ar fi Walmart și Target. Trusele mai dificile necesită adesea niveluri ridicate de concentrare, permițându-vă să fiți productivi și să eradicați rapid senzația de plictiseală.

13. Contactați un prieten vechi

contact-un-vechi-prietenContactați un prieten vechi

Datorită Facebook-ului și internetului, contactarea prietenilor vechi este extrem de ușoară. Mai mult, te va face să zâmbești și îți va oferi pe cineva cu care să vorbești și să-ți amintești!

14. Origami

origamiOrigami

Origami este un hobby foarte creativ, distractiv și ușor de realizat. O mulțime de modele îngrijite pot fi învățate online și, din fericire, cu doar niște hârtie, un computer și o foarfecă, puteți începe cu cele mai multe dintre ele. Acest lucru este minunat pentru zilele ploioase de acasă și vă va face să zâmbiți!

15. Începeți să vorbiți cu cineva nou

începe să vorbești cu cineva nouÎncepeți să vorbiți cu cineva nou

A vorbi cu cineva nou este mai benefic decât crezi și, din fericire, se poate face zilnic doar mergând pe stradă sau mergând la magazin. Nu numai că luarea de oameni noi vă va ajuta să treceți timpul, dar vă va oferi niște prieteni noi de apelat dacă vă veți plictisi în viitor.

Concluzie

Dovedită de lista de mai sus, plictiseala este privită ca un inconvenient, când ar trebui privită ca un moment de creștere. În loc să vă împachetați cu un program încărcat și fără timp liber, puteți începe orice proiect, corvoadă sau provocare pe care doriți, în timp ce vă recuperați activitățile zilnice. Deci, ori de câte ori vă simțiți deconectat sau vă aflați fără nimic de făcut, trebuie doar să începeți una dintre ideile de mai sus!

Previous Post
24 Motivácia Pokračovanie v citáciách pre dievčatá
Next Post
29 de modele unice de casă care arată incredibil