15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

17 Tutoriale Photoshop pentru efecte foto distractive

Fotografii amatori și profesioniști folosesc deopotrivă software-ul de editare a imaginilor pentru a profita la maximum de fotografiile lor. Cel mai cunoscut și popular software de editare a imaginilor, Photoshop, este un instrument uimitor care poate ajuta la transformarea fotografiilor normale în capodopere uimitoare. Pentru cei care încă își învață drumul în jurul acestui program, tutorialele Photoshop pot fi destul de utile!

Următoarele tutoriale Photoshop pot fi folosite pentru a adăuga efecte fotografice uimitoare imaginilor!

1. Efect de vopsire cu ulei

Există mai multe tutoriale Photoshop pentru a transforma o fotografie într-o pictură în ulei și iată un exemplu fantastic! Poate fi un proces oarecum lung, dar rezultatul este cu adevărat spectaculos!

tutoriale PhotoshopSursa imaginii

2. Efectul Photoshop Salt pe ecran

Efectul de salt al ecranului Tutorialele Photoshop ar putea fi utile dacă aveți câteva fotografii minunate de acțiune pe care doriți să le îmbunătățiți! Acest tutorial vă va arăta cum să faceți ca subiectul fotografiei dvs. să pară că ar ieși dintr-un ecran de televizor.

tutoriale PhotoshopSursa imaginii

3. Efect foto colorat

Aflați cum să colorați o fotografie cu diferite culori cu acest tutorial simplu Photoshop. Acest lucru creează efecte foto colorate și frumoase.

tutoriale PhotoshopSursa imaginii

4. Efect retro de benzi desenate

Căutați efecte foto distractive pentru imaginile dvs.? Transformați-vă pe dvs. și pe cei dragi în personaje de benzi desenate retro folosind doar câteva filtre!

tutoriale PhotoshopSursa imaginii

5. Efectul modelului Pinup din 1950

Ce doamnă nu și-ar dori să fie un model pinup, chiar dacă este doar pe hârtie? Aflați cum să transformați o imagine într-un poster vintage pinup cu un amestec de filtre și moduri de amestecare.

tutoriale PhotoshopSursa imaginii

6. Panouri foto verticale cu Photoshop

Aceste panouri foto verticale asigură un efect foto creativ și unic Photoshop și este unul dintre tutorialele Photoshop mai ușoare din această listă!

tutoriale PhotoshopSursa imaginii

7. Tutorial Grunge Photoshop

Dacă vă interesează mai mult tutorialele Photoshop grunge, iată un efect de fotografie grunge interesant de încercat!

tutoriale PhotoshopSursa imaginii

8. Schimbați culoarea părului în Photoshop

Părul colorat este un efect distractiv cu care puteți juca în Photoshop! Există tutoriale Photoshop acolo pentru a vă arăta cum să vă luminați, să vă întunecați și să adăugați evidențieri părului în fotografii, dar eu sunt parțial părului curcubeu!

tutoriale PhotoshopSursa imaginii

abc

9. Efectul Photoshop de dispersie

Acest efect foto de dispersie este un efect uimitor care atrage atenția! Subiectul fotografiei pare, de fapt, că este suflată cu doar câteva modificări în Photoshop.

tutoriale PhotoshopSursa imaginii

10. Efect vintage Photoshop Polaroid

Crearea unei fotografii vintage în stil Polaroid dintr-o imagine modernă îi conferă un aspect distractiv de modă veche.

tutoriale PhotoshopSursa imaginii

11. Tutorial Text Photoshop Portrait

Există o mulțime de tutoriale Photoshop text acolo, dar acesta trebuie să fie unul dintre cele mai tari! Aflați cum să creați rapid și ușor un portret text în Photoshop cu acest tutorial!

tutoriale PhotoshopSursa imaginii

12. Tutorial selectiv Sepia Photoshop

Întoarcerea unei porțiuni dintr-o fotografie sepia îi poate oferi un aspect și o senzație complet noi!

tutoriale PhotoshopSursa imaginii

13. Tutorial selectiv Color Photoshop

Creați o culoare uimitoare într-o fotografie alb-negru urmând tutoriale selective Photoshop color!

tutoriale PhotoshopSursa imaginii

14. Tutorial Polaroid Collage Photoshop

Un efect de colaj foto este un efect fantastic pe care îl puteți folosi pentru familie și prieteni. Se adaugă o atingere personală, distractivă și fără griji

tutoriale PhotoshopSursa imaginii

15. Ochelari de soare reflectați cu Photoshop

Uneori, fotografiile cu ochelari de soare nu sunt întotdeauna potrivite. Utilizați acest tutorial Photoshop pentru a adăuga reflexia dorită ochelarilor de soare, indiferent dacă este vorba de o plajă sau de orizontul orașului.

tutoriale PhotoshopSursa imaginii

16. Efect de fotografie de față zdrobitor

Un efect foto distrugător al feței este o modalitate excelentă de a transforma o fotografie apropiată într-o piesă uimitoare de artă Photoshop!

tutoriale PhotoshopSursa imaginii

17. Efectul Photoshop al Peeling Head

Cu toate acestea, câteva tutoriale Photoshop vă pot ajuta să creați ceva la fel de memorabil sau mai atrăgător ca acest tutorial de peeling cap!

tutoriale PhotoshopSursa imaginii

Stăpânirea Photoshop nu se va întâmpla peste noapte. Amintiți-vă că practica este perfectă, deci nu vă descurajați dacă nu obțineți rezultatele pe care doriți să le încercați prima dată. Există o mulțime de tutoriale Photoshop pentru a vă ajuta să creați imagini uimitoare, așa că asigurați-vă că profitați de ele!

Dacă vă plac tutorialele Photoshop, asigurați-vă că consultați aceste 350 Tutoriale Photoshop | Cele mai bune tutoriale Photoshop, 30 Tutoriale gratuite Killer Photoshop și 25 Tutoriale ușoare Photoshop pe care le-ați putea marca cu siguranță!

Previous Post
Porazte hudbu: Ako vytvoriť tanečný vektor
Next Post
24 Citate Wickedly Witty About Life