15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

20 de imagini amuzante cu role roller coaster

Vacanțele de vară sunt pentru relaxare și distracție, departe de rutina școlară, proiecte și teme. Este un moment pentru ca singurii, cuplurile, precum și familiile să se așeze și să se bucure de viață. Și ce ar putea fi mai interesant și mai vesel decât o plimbare cu roller-coaster-ul? Cei mici aduc bucurie pe chipurile celor mici care nu sunt încă pregătiți pentru marile plimbări. Copii, tineri, oameni de vârstă mijlocie, tineri sau bătrâni, care se duc la școală, toți se bucură de plimbări pe un roller coaster în egală măsură.

Ați încercat vreodată o plimbare cu roller-coaster-ul? Când vezi oameni de toate vârstele țipându-și plămânii, te-ai putea întreba de ce se deranjează. Și totuși, roller-coasters sunt cele mai căutate plimbări în toate parcurile de distracții din lume. Frica face parte din entuziasm. Frica și bucuria sunt cele două fețe ale aceleiași monede. De fapt, părțile înfricoșătoare sunt ceea ce oamenii așteaptă anticipat, deoarece face parte din distracție. Aceste plimbări sunt o parte indispensabilă a vacanțelor de vară.

Dacă vă place acest articol, s-ar putea să vă intereseze unele dintre celelalte articole despre Poze de clovni, Poze haioase Harry Potter, Poze haioase aleatorii și Poze cu oameni grași.

Plimbarea în familie

Această familie se bucură de vacanțe de vară. Arată absolut încântați de mersul pe roller coaster la început. Doar un băiețel din față nu este sigur dacă trebuie să fie fericit sau speriat.

Plimbarea în familie

Plimbarea în familie

Timpul copilului și tatălui

Probabil că acest copil merge pentru prima dată într-o plimbare cu roller-coaster. Fața lui este o imagine a fricii și a plăcerii anticipate în timp ce prinde bine tija pentru siguranță.

Timpul copilului și tatălui

Timpul copilului și tatălui

La sfârșitul acesteia

Acest cvartet s-a săturat. Nici măcar nu vor să fie dați clic pentru că știu că par îngroziți și dezorientați după o plimbare rapidă și captivantă.

La sfârșitul acesteia

La sfârșitul acesteia

Jos și departe

Nu ratați bucuria înfricoșătoare de pe fețele acestui grup de oameni. Mișcarea descendentă a roller-coasterului îți aduce stomacul într-o mișcare proprie de ridicare. Și totuși, cui i-ar fi dor de plimbare?!

Jos și departe

Jos și departe

Uită-te la Em

Acești doi băieți nu sunt deloc îngrijorați de plimbarea cu roller-coaster și probabil că își ascund fețele doar pentru lovituri. De fapt, își ridică brațele cu o anticipare bucuroasă.

Uită-te la Em

Uită-te la Em

Plecăm

Acești copii care coboară pe un roller coaster au fețe care descriu frică și bucurie în același timp. Probabil că țipă într-o jumătate de frământare și o jumătate de plăcere când sunt pe un roller coaster abrupt ca acesta.

Plecăm

Plecăm

Plimbare pașnică!!

A fi liniștit în timpul unei plimbări cu roller coaster-ul nu este plauzibil. Există un sentiment de frământare chiar înainte de a începe și apoi emoția preia. Acest preot va avea un gust de entuziasm real odată ce începe plimbările.

Plimbare pașnică !!

Plimbare pașnică!!

Pericol dublu

Un roller coaster este suficient de incitant. Dar un roller coaster care, de asemenea, leagăn are un impact dublu. Acest mic grup este concentrat să se bucure de fiecare moment al călătoriei lor.

Pericol dublu

Pericol dublu

Bucuria anticipării

Acești doi au ochii concentrați să se bucure de plimbarea pe roller coaster de la început până la sfârșit. Limbajul lor corporal înseamnă anticiparea emoției așteptate și emoția plimbării pe care probabil au încercat-o de mai multe ori.

Bucuria anticipării

Bucuria anticipării

Unii nu sunt siguri

Uneori, după ce stai pe roller coaster, nu ești atât de sigur că vrei să înceapă, ca și copilul din această imagine. Dar odată ce începe călătoria, nu există altceva decât interesant și distractiv pentru toată lumea.

abc

Unii nu sunt siguri

Unii nu sunt siguri

Joy Ride

Nu există o plăcere mai mare decât atunci când ești pe un roller coaster. Acești oameni sunt, evident, foarte experimentați în plimbări cu roller-coaster și știu ce distracție poate fi. Zâmbetele lor o spun fără cuvinte.

Joy Ride

Joy Ride

Happy Group și ora de vară

Sezonul estival aduce cu sine vacanțe, excursii, picnicuri și parcuri de distracții. Acest grup se bucură din plin de mersul său pe roller coaster care este pe cale să înceapă. Fețele lor zâmbitoare și brațele ridicate spun totul.

Happy Group și ora de vară

Happy Group și ora de vară

Micul Coaster

Această fetiță se bucură din plin de roller coaster-ul mai mic. Sunt vacanțe de vară și care ar putea fi o activitate mai plăcută decât un roller coaster? Desigur, ea apucă mânerul pentru viața dragă!

Micul Coaster

Micul Coaster

Agățat

Cel mai bun mod de a vă bucura de o plimbare cu roller-coaster este să vă agățați strâns și să vă bucurați de părțile înspăimântătoare, așa cum par să facă acești tineri. Partea înfricoșătoare este cea mai bună parte a plimbării sau de ce altcineva ar lua plimbarea.

Agățat

Agățat

Baby Ride

O roată mică este suficientă pentru ca acest bebeluș să experimenteze o plimbare pentru prima dată. Copilul face exerciții pentru plimbările cu roller-coaster mai mari când crește. Acesta este un mod minunat de a vă bucura de vară.

Baby Ride

Baby Ride

Băieții care zboară

Această imagine arată modul în care toată lumea reacționează în moduri diferite la o plimbare înfricoșătoare și captivantă în roller coaster. Un băiat flutură excitant, iar celălalt și-a închis ochii cu un sentiment de îngrozire.

Băieții care zboară

Băieții care zboară

Totul este bine

Acest grup de tineri au mai făcut-o. Pare foarte confortabile pe roller coaster și se agită și se înveselesc fără să fie semne că se sperie.

Totul este bine

Totul este bine

Copii și ora de vară

Muntele rusesc mai mic pentru copiii mici este o activitate excelentă în timpul verii, de care se bucură foarte mult. Acest băiețel se uită la mama lui cu o față strălucitoare care îi arată cât de mult anticipează distracția.

Copii și ora de vară

Copii și ora de vară

Unghiul emoționant

O plimbare cu roller-coasterul în acest unghi va fi un pic prea interesantă. Stomacul se răstoarnă și pentru o vreme, dar cine ar vrea să rateze excitantul terifiant pe care îl așteaptă cu nerăbdare?

Unghiul emoționant

Unghiul emoționant

Testarea apelor

Această fetiță încearcă o versiune mai mică a unei plimbări cu role. Exersând pe aceasta îi va construi încrederea în încercarea celor mai mari pe măsură ce va crește. Acum ea este o imagine a anticipării și a concentrării în ceea ce va urma.

Testarea apelor

Testarea apelor

Previous Post
136 najlepších e -mailových šablón
Next Post
15 Ilustrații minunate de cretă de Julian Beever și Kurt Wenner