15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

30 Tutoriale Photoshop cu efecte foto

Slim un tutorial pentru magazin foto foto

Adobe Photoshop apare ca un salvator pentru fotografi și designeri de web. Fiecare fotograf poate avea o zi proastă la serviciu.

Când verificați imaginile finale, este posibil să observați că mireasa are efect de ochi roșii în majoritatea fotografiilor sau fața ei pare întunecată din cauza luminii proaste. Există șanse mari ca fotografiile să fie răsfățate din cauza unor motive inevitabile. Dar, în majoritatea cazurilor, crearea din nou a acelui moment nu este posibilă, în principal în cazul funcțiilor și serbărilor.

Dar, slavă Domnului, Photoshop este un instrument excelent în mâinile artiștilor digitali, care le oferă avantajul de a face din fiecare fotografie „o fotografie perfectă”. Puteți evidenția imaginile sau le puteți da un aspect vintage. Această postare se concentrează pe prezentarea diferitelor tehnici care vă vor ajuta să creați efecte uimitoare pe fotografii. Aceste tutoriale Photoshop Photo Effects sunt colectate ținând cont de cerințele creative atât ale amatorilor, cât și ale profesioniștilor, astfel încât toată lumea va beneficia de aceste tutoriale Photo Effects. Acum retușați-vă fotografiile și oferiți fiecărei imagini un aspect profesional.

Dacă îți place acest articol, s-ar putea să te intereseze unele dintre articolele noastre mai vechi despre Tutoriale de web design, Foi de descărcare Photoshop, Tutoriale cu efecte de iluminare, Tutoriale video Photoshop, Tutoriale avansate Photoshop și Tutoriale Photoshop pentru începători.

1. Tutorial Photoshop pentru îmbunătățirea fotografiilor și păstrarea în continuare a porilor pielii

Oamenii din „lumea reală” (în special femeile) vor să arate natural. Aceste tehnici vă vor ajuta să realizați acest lucru, indiferent dacă este vorba de propria fotografie sau a altcuiva. Zgomotul este un instrument bun pentru a înlocui porii pielii în imagini de dimensiuni mici sau medii.

Tutorial Photoshop pentru îmbunătățirea fotografiilor și păstrarea în continuare a porilor pielii

Link tutorial pentru Photoshop Tutorial pentru a îmbunătăți fotografiile și a păstra în continuare porii pielii

2. Retușarea pielii Photoshop

Retușarea pielii este recomandată în cazul în care coșurile, petele și reflexiile ușoare lasă efectul pielii de neliniște și necurățenie. Efectul retușării este o piele netedă și matasoasă, care va arăta și mai natural.

Retușarea pielii Photoshop

Link tutorial pentru retușarea pielii Photoshop

3. Cum să retușați o fotografie

În acest tutorial, autorul vă va arăta cum să retușați o imagine a unei persoane și să obțineți imaginea mai celebră sau mai demnă de revistă (în ochii societății, nu ai mei), fără a obține un aspect aerograf..

Cum să retușați o fotografie

Link tutorial pentru cum să retușați o fotografie

4. Remediați pielea suflată

Pielea suflată poate fi o problemă enervantă cu fotografiile cu lumina zilei. Aflați cum să utilizați Photoshop pentru a remedia suprafețele supraexpuse ale pielii fără a crea o culoare de culoare gri.

Remediați pielea suflată

Link tutorial pentru remedierea pielii suflate

5. Retușarea ochilor

Autorul vă va arăta tehnica mea nedistructivă de îmbunătățire a ochilor și de colorare a ochilor.

Retușarea ochilor

Link tutorial pentru retușarea ochilor

6. Cum să slăbești o față în Photoshop cu doar câțiva pași simpli

Dacă o față din fotografiile dvs. este doar o atingere prea largă, există o soluție simplă și în Photoshop. Acest tutorial vă va arăta cum să realizați acest lucru în doar câțiva pași simpli.

Slim a Face în Photoshop

Link tutorial pentru cum să slăbiți o față în Photoshop cu doar câțiva pași simpli

7. Tutorial frumos de retușare Photoshop pentru machiaj facial

În acest tutorial, autorul vă va arăta cum puteți schimba dramatic fața unei femei cu tehnici simple Photoshop. Autorul va încerca să creeze un portret de femeie nerealist. Fața va avea un aspect plastic, iar autorul va încerca să creeze un efect între o fată din plastic și o imagine de desene animate.

Tutorial frumos de retușare Photoshop pentru machiaj facial

Link tutorial pentru frumos machiaj facial Photoshop retușare tutorial

8. Retușare profesională a frumuseții

În acest tutorial autorul vă va arăta cum să îmbunătățiți un portret de frumusețe pentru a da modelului dvs. un aspect impecabil în trei pași simpli.

Retușare profesională de frumusețe

Link tutorial pentru retușarea profesională a frumuseții

9. Retușarea unui portret de studio

Acest tutorial Photoshop este scris pentru utilizatorii Photoshop cu experiență și vă va arăta tehnici unice pentru retușarea fotografiilor. Veți învăța cum să îmbunătățiți fundalurile, să evitați și să ardeți, să luminați ochii și să adăugați strălucirea părului, păstrând în același timp un număr scăzut de straturi. Tehnicile pe care le învățați din acest tutorial pot fi utilizate pentru alte fotografii portret.

Retușarea unui portret de studio

Link tutorial pentru retușarea unui portret de studio

10. Cum se repară zgârieturile, lacrimile și petele pe o fotografie veche

În acest tutorial veți învăța cum să reparați fisuri, zgârieturi și pete, astfel încât această fotografie a Nightingale-ului suedez, Jenny Lind, arată la fel de nouă. Vom evita în mod intenționat să folosim unele dintre instrumentele de remediere rapidă, cum ar fi peria de vindecare, astfel încât să puteți înțelege elementele de bază ale restaurării fotografiilor.

Cum se repară zgârieturile, lacrimile și petele pe o fotografie veche

Link tutorial pentru cum să reparați zgârieturi, lacrimi și pete pe o fotografie veche

11. Îmbunătățiți fotografia portret cu aspect natural

În acest tutorial, autorul vă va arăta un mod care oferă portretului dvs. un aspect foarte frumos, neted, dar totuși foarte natural. Fotografia dvs. va avea o piele reală, cu o piele plină de viață, o umbră și o lumină frumoase, buze și ochi plini de viață și sexy. Vă oferă cel mai bun și mai natural aspect posibil.

Îmbunătățiți fotografia portret cu aspect natural

Link tutorial pentru îmbunătățirea fotografiei portret cu aspect natural

12. Reglarea tonurilor pielii în Photoshop

În această imagine, bebelușul a avut unele vânătăi pe față în timpul nașterii. Acest lucru l-a făcut să devină foarte roșu și, de asemenea, întunecat în comparație cu restul tonurilor sale de piele. Ideea aici este să folosiți straturi și măști de reglare pentru a face fața să se potrivească cu restul corpului.

Reglarea tonurilor pielii în Photoshop

Link tutorial pentru ajustarea tonurilor pielii în Photoshop

13. Reglarea curbelor în modul laborator

Trecerea la modul de culoare Lab poate fi foarte benefică atunci când efectuați ajustări ale curbelor pentru fotografii, deoarece veți face doar ajustările la luminozitatea imaginii, reducând riscurile artefactelor de culoare din cele două canale de culoare..

Reglarea curbelor în modul laborator

Link tutorial pentru ajustarea curbelor în modul laborator

abc

14. Mascare anticipată

A doua parte pentru seria de mascare avansată folosind Tutorial Calculations Photoshop.

Mascare în avans

Link tutorial pentru mascare anticipată

15. Restabiliți o fotografie veche

Explorați puterea instrumentului Refine Edge și mascare pentru a restabili o fotografie duo de ton vechi în interiorul Photoshop.

Restabiliți o fotografie veche

Link tutorial pentru restaurarea unei fotografii vechi

16. Îndepărtați pistruii

Reduceți pistrui ușori în mod natural, fără a utiliza peria de vindecare. În acest tutorial Photoshop, veți afla cum să scăpați pistruii folosind un strat. Acest proces oferă cele mai naturale rezultate pentru pistrui de culoare maro deschis (efelide), dar nu va funcționa pentru pistrui de culoare închisă (lentigine).

Îndepărtați pistruii

Link tutorial pentru eliminarea pistruilor

17. Tratament foto: un hamburger delicios

În acest tutorial vom edita o fotografie a unui hamburger, făcându-l să pară mai delicios, dar nu foarte artificial. Lumina și câteva ajustări, cum ar fi ștergerea orificiilor mici ale pâinii, fac o mare diferență. Nu este foarte dificil să faci această editare, dar necesită multă atenție la detalii și răbdare.

Tratament foto: un hamburger delicios

Link tutorial pentru tratarea fotografiilor: un hamburger delicios

18. Corecția culorii și luminozității – un mod ușor

Obținerea elementelor de bază în imagini precum setările de culoare și luminozitate pare destul de simplă, dar de multe ori, instrumentele automate din Photoshop nu ne oferă ceea ce urmărim și fără a înțelege bine corecția culorii, fixând o imagine cu o culoare distribuția poate fi mai dificilă decât pare. Această serie de videoclipuri scurte va explica o modalitate ușoară de a o face.

Culoare & amp; Corecția luminozității - un mod ușor

Link tutorial pentru culoare & Corecția luminozității – un mod ușor

19. Filtru absolvit în camera RAW

Puteți replica filtre gradate în camera RAW și în acest tutorial video, veți afla exact cum le aplicați și cum să lucrați cu ele.

Filtru absolvit în camera RAW

Link tutorial pentru filtru gradat în camera RAW

20. Retușare completă a portretului

În acest tutorial, autorul vă va spune cum să faceți o retușare completă a portretului. Veți ști cum să eliminați petele, să retușați și să îmbunătățiți pielea, ochii, sprâncenele, buzele, precum și să îmbunătățiți luminozitatea și umbra pentru ca imaginea dvs. să arate naturală, vie și frumoasă. În timpul acestui proces sunt prezentate multe tehnici diferite și totul este explicat în detaliu.

Retușare completă a portretului

Link tutorial pentru o retușare completă a portretului

21. Înfrumusețează o față

Acest tutorial Photoshop vă va arăta cum să înfrumusețați o față. Corecțiile pe care le vom face vor face ca fața să arate diferit, dar în același timp, evităm ca rezultatele să pară nenaturale, așa cum obișnuim să vedem în alte tutoriale Photoshop.

Înfrumusețează o față

Link tutorial pentru înfrumusețarea unei fețe

22. Adăugarea de culori subiecților dvs. în Photoshop

Cei mai mulți dintre noi folosim acum un mic instrument la îndemână în Photoshop pentru a corecta stilizarea fotografiilor noastre, așa este, ACȚIUNI! Trebuie să-i iubești. Dar dacă îți place autorul; doriți ca subiectul dvs. să apară, iar acțiunile uneori par să aplatizeze culorile imaginii, în special ale subiectului. Așadar, sperăm că acest sfat rapid ne va ajuta pe toți.

Adăugarea de culori subiecților dvs. în Photoshop

Link tutorial pentru adăugarea de culoare subiecților dvs. în Photoshop

23. Falsificarea unui anunț dentar: de la minunat la brut – Stomatologie cosmetică inversă

Tutorial invers de stomatologie cosmetică, unde am făcut un set urât de dinți pentru un șablon dentar „înainte” ?? fotografie și a păstrat zâmbetul original fără pată ca și după în Șablonul Delicious Smile.

Falsificarea unui anunț dentar: de la superb la brut - Stomatologie cosmetică inversă

Link tutorial pentru falsificarea unui anunț dentar: de la minunat la brut – Stomatologie cosmetică inversă

24. Aduceți o imagine simplă la viață cu efecte Sizzling Glow

Unul dintre cele mai simple efecte Photoshop este, de asemenea, unul dintre cele mai impresionante. Folosind vectori, pensule digitale și efecte de strat ușor de redat, puteți transforma o imagine obișnuită într-o operă de artă potrivită pentru orice revistă modernă.

Efecte strălucitoare

Efecte strălucitoare

25. Efect frumos de reflexie a apei

Folosind o hartă și un filtru de deplasare simple, adăugați un efect superb și realist de ondulare a apei la orice fotografie. Este posibil să nu aveți nevoie niciodată de această tehnică, dar dacă o faceți vreodată, acesta este unul dintre cele mai ușoare efecte Photoshop de realizat. Utilizările posibile includ modificarea unui portret existent pentru publicitate sau pentru un CD sau copertă de carte.

reflectarea apei

Efect de reflexie a apei

26. Adăugați o reflecție la o pereche de ochelari de soare

Mulți fotografi și artiști digitali doresc să folosească această tehnică pentru a arăta doi subiecți în aceeași imagine. De exemplu, s-ar putea să doriți să arătați un model frumos care poartă o pereche de ochelari de soare cu un anumit obiect care apare în reflexie. Este o modalitate excelentă de a adăuga un stil unic imaginilor publicitare și este unul dintre cele mai eficiente efecte Photoshop din era digitală.

reflecţie

Reflecție la o pereche de ochelari de soare

27. Înstrăinează-ți subiectul cu acest tutorial

Pentru plăcere sau pentru afaceri, acest efect Photoshop este pur și simplu distractiv. Puteți transforma orice model într-un extraterestru cu doar câțiva pași simpli.

Înstrăinează

Înstrăinează subiectele

28. Oferă-ți subiectului tatuaje realiste

Acesta este unul dintre cele mai ușoare efecte Photoshop și unul dintre cele mai tari. Folosind câteva imagini flash de tatuaj din domeniul public, combinate cu amestecuri simple și ajustări de perspectivă, puteți adăuga tatuaje corporale false care vor păcăli chiar și cei mai clari ochi.

tatuaj

Tatuaje realiste

29. Creați o scenă de natură fantezie

Imaginile fantastice realizate în mod viclean iau Internetul prin furtună, iar acum puteți intra în acțiune. Acest tutorial are o mulțime de pași, dar executarea simplă face din acesta unul dintre cele mai bune efecte Photoshop de pe web. Rezultatul final îl prezintă pe un om care iese din trunchiul unui copac.

natură

Scena Natura Fantasy

30. Spargerea unui ou

Acesta este altul dintre acele efecte Photoshop de care s-ar putea să nu aveți nevoie, dar este foarte distractiv de aplicat. Aflați cum astăzi la Photoshop Tutoriale online.

ou

Spargerea unui ou

Previous Post
25 obrázkov Magnificent Kanye West
Next Post
20 de imagini amuzante cu role roller coaster