15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Pályázat a hangulatos hálószobákért “Magic Dreams”

Az ősz az oszmánon csodálatos versenyekben gazdag, ami jó hír. Alighogy csodálatos ajándékokat osztottunk ki a Cozy Tea Party verseny nyerteseinek, ma új kreatív verseny kezdődik. És ezúttal a hálószobáról fogunk beszélni – a ház legbensőségesebb és hangulatosabb részéről. Itt gyertyákat gyújtunk, amikor romantikus hangulatot akarunk teremteni, kasmír takarókkal és aranyos párnákkal díszítjük az ágyat, amikor melegséget és kényelmet szeretnénk hozni, és itt gyűjtik össze a legaranyosabb dekorációs tárgyakat. Ezeket a romantikus és lírai hangulatokat követve oldalunk a bútorok és dekorok kiváló online áruházával együtt HOME Főigazgatóság fotópályázatot rendez “Varázslatos álmok”.

romantikusszki-i-vdohnovlyauwie-spalni-ot-elmueble-1

voshititelnyi-loft-v-brazilii-5s

A verseny fő témája a hálószobája, amelyben varázslatos álmait látja. Dekor elemek, takarók, párnák, hangulatos függönyök, gyertyák és könyvek az éjjeliszekrényeken – minden, ami hangulatos és varázslatos hangulatot teremt az ágyban. Ossza meg varázslatos álmai titkait, és szerezzen otthona számára három hangulatos nyeremény egyikét!

A verseny feltételei.

1.Cfénykép egy gyönyörűen berendezett hálószoba egészében, vagy csak a legérdekesebb és hangulatos sarka. A fotózásnak melegség, kényelem, romantika érzését kell keltenie.

2. Közzététel fényképeket a falán az egyik közösségi hálózaton (Vkontakte vagy Facebook), és feltétlenül adjon hozzá szöveget közzétételkor “Fotó a” Varázslatos álmok “versenyhez DG ITTHON a www.pufikhomes.com oldalon “

3. Hagyjon egy linket oldalára a közzétett fotókkal a bejegyzés megjegyzésében. A megjegyzésekben szereplő fénykép mellett meg kell adni a nevet, a vezetéknevet és a várost.

4. Ossza meg ezt a barátaiddal folytatott versennyel kapcsolatos információk valamelyik közösségi oldaladon. hálózatok közül választhat (vagyis kattintson a „Megosztás” gombra a Vkontakte vagy a Facebook végén ebből hozzászólás).

A fotókat a részvételig készítjük el2013. november 22  befogadó, és már 2013. november 25  A Pufik zsűrije és a HOME Főigazgatóság három nyertest hirdet.

Nos, most a legfontosabb díjakat! A nyertes és a díjazottak a következő csodálatos ajándékokat kapják a HOME Főigazgatóságtól:

1. hely: két csodálatos díszpárna kasmír Marbella Dark Grey színben

0fe90c882f0811e2bd61001cc4132178_ad428a74800b11e28113001cc4132178

2. hely: csodálatos kötött párna Kelly Grey

3. hely: elegáns szatén párna Home Sweet Home

Figyelem! Oroszország és a szomszédos országok minden városa részt vehet.

További kreatív inspirációt kívánunk mindenkinek, és várjuk munkáját! A versenyen részt vevő fényképek a DG HOME csoport speciális albumában is megjelennek..

Previous Post
Nicolas Matheus fotós csodálatos világa
Next Post
Ugodna vikendica u mirnom gradu u blizini New Yorka