15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

A gyermekek belsőépítészeti versenyének győztesei

A legutóbbi gyermekbelső -verseny, amelyet honlapunkon az Uuterra támogatásával rendeztek meg, ismét megerősítette olvasóink ízlésérzékét és alkotni akarását. Nagy örömmel tekintettük át az összes művet, csodáltuk ötleteit és inspirációt merítettünk magunknak. Ma van itt az ideje, hogy kihirdessük az első három helyet szerény zsűriünk véleménye szerint.

GyerekKollázsAÍgy. A verseny eredményei alapján úgy döntöttünk, hogy odaítéljük az első helyet.. Marina Ilikaeva Orenburgból! A két lánynak szánt óvodája hihetetlenül stílusosnak, funkcionálisnak tűnt, és ami a legfontosabb, tele mindenféle érdekes finom részletekkel. Meggyőződésünk, hogy a fiatal hostessek büszkék a szobájukra, és boldogan töltik az időt. P.S. A fa a falon remek ötlet!

Marina-3

Marina-1

Marina-4

A második helyet adják ki Irina Sevcsenok Tyumenből és egy csodálatos óvoda színes dekorációval. A puha játékok és a színes párnák nem hagyhattak minket (reméljük, hogy te sem) közömbösnek. Bravó!

Irina-1

Irina-2

Irina-3

Az óvoda, amely velünk a harmadik helyet foglalta el, szintén fiúé. Yana Voronova-Sadovskaya gyönyörű skandináv stílusban tervezte a szobát, merész piros fallal és világoszöld ruhásszekrénnyel. Tökéletesen!

yana-1

yana-3

yana-2

Hálásak vagyunk mindenkinek a fotóiért és az erőfeszítéseiért. Örömmel látjuk Önt a következő fotópályázatunkon.!

Previous Post
Boldog új évet! nyolc)
Next Post
Svijetli stan sa studijem za obitelj glazbenika u Kopenhagenu