15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

A gyermekekről való gondoskodás: 10 ötlet a gyermekbelsőhöz

Ma egy új, az oszmánról szóló részt szeretnénk bemutatni, melynek neve “Válogatások”. Az oldal teljes fennállása során többször publikáltunk olyan cikkeket, mint a “10 példa kandallós nappalikra” vagy “A stílusos egyszobás apartmanok választéka”, de most egy helyen szeretnénk összegyűjteni őket. Más szóval, különböző szerzők külön szobáit vagy tereit tervezik, amelyeket egy közös téma egyesít. Hogy tetszik ez az ötlet? Mit szeretne látni ebben a címsorban? Írd meg kommentben!

Ezúttal a gyermekszobákról fogunk beszélni, és 10 nagyszerű belsőépítészeti ötletet szeretnénk bemutatni a kicsiknek.!

Amint az újonnan alakult család megtudja a hírt, hogy hamarosan gyermekük lesz, életük legérdekesebb korszaka kezdődik: szoba előkészítése, belsőépítészet kiválasztása, gyermekbútorok, játékok vásárlása stb. Ez az időszak nem kevésbé érdekes azok számára, akik régóta szülők, de szerették volna elkezdeni a házban a javítást, és természetesen mindent megtenni annak érdekében, hogy gyermekük álomszobában éljen. De mit tegyünk, ha millió ötlet van, és nem tudjuk, melyiket válasszuk? Ne rohanjon pánikba, mert megpróbálunk segíteni mind az újonnan vert, mind a régóta tapasztalt szülőknek. Az alábbiakban 10 legstílusosabb és legérdekesebb, véleményünk szerint ötletet találunk a gyermekek belső teréhez. Reméljük megtalálja, amire szüksége van!

1. ötlet: első szülők

– Gratulálok, hamarosan anya és apa leszel! – egy ilyen szuperhír után kezdődik a legszórakoztatóbb és legizgalmasabb: melyik kiságyat válasszuk? milyen szekrényt vegyek? Milyen színek a legjobbak számodra? és még sok más kérdés. Úgy véljük, hogy ez a néhány ötlet egy spanyol tervezőtől skandináv stílusban, amely a gyerekszoba díszítésére szolgál a baba számára, segít választ találni kérdéseire..

2. ötlet: pasztell mese 1

Ki mondta, hogy a kék minden árnyalata csak a fiúknak szól, a rózsaszín pedig a lányoknak? A Zara Home spanyol tervezői biztosak abban, hogy tetszeni fog gyermekeik belső kollekciójának szokatlan és nagyon stílusos pasztell árnyalatai, amelyek minden gyermek számára alkalmasak..

3. ötlet: pasztell mese 2

A francia Maisons du Monde áruházban találhat még stílusosabb és aranyosabb ötleteket pasztell színű gyermekbelsőhöz. Az ilyen formatervezések mind a legkisebb, mind az idősebb gyermekek számára alkalmasak..

4. ötlet: gyengédség minden milliméterben

Ha Ön és gyermeke szereti a finom szöveteket, az egyedi nyomatokat és a gyönyörű színkombinációkat, akkor biztosan tetszeni fog az amerikai Serena márka gyermekbelsője. & Liliom. Ötleteiket áthatja a figyelem és a gyermekek iránti törődés.!

5. ötlet: először az első osztályban

Mindannyian emlékezünk arra, milyen nehéz felismerni, hogy vége a nyárnak, és ideje újra iskolába menni. Gyermekeink ugyanezt tapasztalják. A Zara Home azonban tud egy apró titkot, amely inspirálhat egy kisgyermeket arra, hogy tanuljon és örömmel végezzen házi feladatokat. Gyermekgyűjteményük, a “Vissza az iskolába” még arra is bennünket késztet, hogy újra első osztályosok legyünk.

Ötlet # 6: gyermekkor, ne menj!

Marta Castellano spanyol tervező ilyen lenyűgöző babaszoba -tervezési ötleteivel minden gyermek szeretne tovább maradni gyermekkorában. Saját csúszda és hinta közvetlenül a szobában – ki nem álmodott erről gyermekkorában?

Ötlet # 7: amikor a gyerekek gyorsan felnőnek

A gyerekek gyorsan “felnőtteknek” kezdik nevezni magukat, még akkor is, ha még mindig több mint 5. És azonnal mindent akarnak, mint a felnőttek. De hogy akarod, hogy kicsik legyenek. A Sissy + Marley stílusos óvodái segítenek megtalálni a kompromisszumot. Az idősebb gyermekek számára kialakított belső terek segítenek abban, hogy gyermeke felnőttnek érezze magát, miközben Sissy + Marley továbbra is szülői gyermekkori hangulatot áraszt..

8. ötlet: vigyázzatok, fiúk!

Valahogy kiderül, hogy a lányokat gyakrabban érdekli egy szép és stílusos szoba, mint a fiúkat. De szokatlan és nagyon érdekes ötletekkel a kis liberty -i fiúk óvodái számára nehéz lesz kihúzni a fiatal ficánkot a szobából, mert ez lesz a kedvenc helye a házban..

9. ötlet: a teremok megnemesítése

Nem mindenkinek van nagy háza vagy tágas lakása, és gyakran meg kell osztania egy szobát a gyerekekkel. De milyen jó, hogy az IKEA -nak mindig vannak ötletei bármilyen helyzetben. A svéd tervezők segítenek minden családtagnak jól érezni magát.

10. ötlet: négy fiú és egy kedves lánya

Ha nagy családja van, akkor valószínűleg a gyerekei ketten vagy hárman osztoznak egy szobában. És itt a szülők számára a legnagyobb kihívás az, hogy minden gyermek jól érezze magát, kényelmesen és nincs nélkülözésben. Ezért az utolsó tizedik ötletben akár tíz lehetőséget is talál arra, hogyan díszítse a többlakásos szobákat, hogy mindenki boldog legyen.

Previous Post
Boldog új évet 2019!
Next Post
Lijepa gradska kuća s dubokom poviješću i ažuriranim interijerom u Engleskoj