15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Boho stílus: olyan dizájn, amely lenyűgöz

A Boho vagy a boho chic egy olyan design azok számára, akik azt szeretnék, hogy otthonuk tele legyen élettel, figyelmetlenséggel és merész színekkel. A legnyugodtabb és legszokatlanabb felszívódás után ez a tértervezési lehetőség ideális azoknak a kreatív embereknek, akik nem idegenek a képzelet szabad repülésétől. Csak itt láthatja a keleti és a francia motívumok egyedi kombinációját, vagy egy fényes antik tükröt a színes otthon szőnyeg mellett. Egyszóval ezt a kialakítást úgy tervezték, hogy maximálisan tükrözze a ház lakóinak belső világát, és ideális légkört teremtsen a kreativitáshoz..

boho elegáns belső tér - fotó

boho stílusú belső fotó

boho hálószoba belső - fotó

Mi az a boho elegáns stílus?

A név a Csehország azonos nevű régiója, a Bohemia szóból származik, ahol nagyszámú roma élt. Ezért ez a stílus annyira hasonlít ennek a népnek a képéhez. Világos, kissé kócos, ingatag, kreatív és a lehető legszabadabb, valamint hasonló irányai: klasszikus, csillogás és öko.

boho stílus a belső térben - fotó

Ebben az irányban sok lehetőség van a belsőépítészetre. Például az etno boho stílus használatával kifejezheti kreatív jellegét kedvenc országának nemzeti elemei és dekorációs elemei segítségével. És felfedheted belső hippi, ha felhagysz minden szabállyal. Csak egyetemes szeretet és optimizmus, fantasztikus színekben, geometriai mintákban és kézzel készített termékekben kifejezve a boho belső térben.

Boho stílus a belső térben

Ez az irány lehetővé teszi, hogy a teljes belső teret gyökeresen eltérő stílusú elemekből komponálja. Ebben az esetben meg kell őrizni a harmóniát. A tér díszítésekor a legfontosabb, hogy a lehető legjobban tükrözze a tulajdonos karakterét és kedvenc tevékenységeit..

Szín

A boho elegáns belső térnek nincs specifikus színvilága. A leggyakoribb meleg földes (barna, terrakotta) és fémes színek. A nemesfém és kő tónusok, mint a mélylila, a tüzes narancs és az elektromos kék gyakran láthatók a kiegészítőkben és a dekorációban. A fehér vagy savas árnyalatok nem fognak kinézni a boho elegáns belső térben..

Boho kiegészítők

Minden tartozéknak el kell mesélnie az otthon élő emberek történetét. Kiválóan díszített ékszerdobozok, vintage palackok, kártyák és porcelán különböző készletekből – mindent csak a fantáziája szabhat határt. Ennek a trendnek a rajongói sokat utaznak, ezért a helyiségben a világ minden tájáról származó tárgyak és dísztárgyak találhatók..

boho kiegészítők - fotó

Meg kell említeni, hogy ez a tendencia a belső térben általában nem szabványos dolgokat ötvöz. De ez nem jelenti azt, hogy ez a stílus mentes a vonzerejétől és a csillogásától. Tehát ne féljen díszíteni a mennyezetet kristálycsillárral, vagy felakasztani egy gyönyörű aranykeretes tükröt. Az egyetlen szabály az, hogy a helyiség minden tárgyának összhangban kell lennie a dekorációval..

Boho stílusú bútorok

Az antik tárgyak, amelyeket nem lehet megvásárolni az első boltban, amellyel találkozik, a legpontosabban közvetítik a boho varázsát. Formájuknak, stílusuknak és méretüknek nem tulajdonítanak akkora jelentőséget, mint más irányokban. Teljesen különböző tárgyakat kombinálhat, és mindegyiknek meg kell lennie a saját történetének. Ebből a célból kifejezetten antik és vintage tárgyakat vásárolnak. A viktoriánus bútorok a legalkalmasabbak erre a célra: kanapék és kanapék gazdag színekben, sötét kerettel és faragványokkal.

boho bútorok - fotó

Anyagok és felületek

A helyiség hangulatát elsősorban textil kiegészítők hozzák létre: terjedelmes függönyök, kanapépárnák, széles takarók, puha oszmánok. Segítségükkel több kis sarkot is elrendezhet a pihenésre. A szoba kivitelének kiválasztásakor nincsenek határok. A javítás lehet költségvetés, vagy fordítva, drága természetes anyagok felhasználásával..

Színes és szokatlan dekoráció

Amikor úgy dönt, hogy újraalkotja a bohém stílus ötletét, ne feledje, hogy nincsenek dekorációs szabályok. De leginkább a szüreti és kézzel készített dolgok fognak bele leginkább organikusan. Régiségek vásárolhatók a bolhapiacon, vagy megtalálhatók a nagymama mellkasában kotorászva. Talán néhányuknak saját története van, és helyet fog találni az otthoni belső térben. Például:

  • gyönyörű boho festmények vintage keretekben;
  • színes tányérok;
  • díszlécek;
  • ajándéktárgyak különböző országokból;
  • figurák;
  • lámpák füzérei;
  • plakátok és falidíszek;
  • földgömbök;
  • boho függöny kiegészítők.

design és dekoráció boho stílusban - fotó

Boho stílusú konyha

Álmodott már egy színes konyhai eszközökről vagy rózsaszín függönyökről? A konyha olyan hely, ahol bármilyen szín kombinálható. Nyugodtan adjon hozzá színes ékezetet a munkalaphoz vagy a konyhaszekrényhez. A konyhában mondjuk káosz formájában, dobozok látható helyen, tartósítás, többszínű konyhai eszközök, szárított gyógynövények. Az élő növények cserépben, valamint a valódi gyógynövények a virágcserepekben segítenek a konyha díszítésében. Itt egy vintage csillár mutatna a legjobban..

boho stílusú konyha - fotó

Nappali különféle módokon

A Boho klasszikus a klasszikus formákra törekszik. Miután kiválasztotta, vásároljon egyenes és szigorú formájú bútorokat. A nappaliban bársony, csipke és gobelin segítségével beállíthatja a kívánt ékezeteket.

boho nappali fotó

A Boho-eco alkalmas azok számára, akik a természetes anyagokat részesítik előnyben a házban. A bőr, a selyem és a természetes fa kifinomultságot és varázst kölcsönöz a nappalinak.

boho stílusú nappali - fotó

A hippi iránya a nappaliban lehetővé teszi a belső szabadság felfedését. Eredetiségét testesíti meg, és tele van kézzel készített részletekkel..

Hálószoba: nyugodt és alkalmi

Az ilyen irányú hálószoba a kényelem fellegvára és a kreativitás helye. Az ágy nem kötelező elem (matraccal meg lehet birkózni), de ha úgy döntött, akkor szerezzen be tágas ágyneműkészleteket és egy nagy, színes takarót. Az ágytakarók és a padlóra hulló függönyök sora úgy tűnik, hogy a könnyű és pihentető légkör megteremtése érdekében jött létre, így minden nap hétvégévé válik. Díszítéskor használjon természetes anyagokat, és ne felejtse el az eredeti dekorációt: párnákat, ajándéktárgyakat és szőtt szőnyegeket. Minél több díszt gyűjthet, annál jobban átadja az ötletet..

boho hálószoba - fotó

boho stílusú hálószoba - fotó

Színes óvoda

A Boho valódi mesevilágot teremt a gyerekszobában. Egy ilyen stílusú, világos és szokatlan óvoda minden gyermeknek tetszeni fog, és a dekorációt saját kezével készítheti el szabadidejében. A kreatív hangulatot a színek lázadása fejezi ki: színes szőnyegek, foltos takarók, rajzok, játékok a polcokon, valamint falak, amelyekre festeni lehet. Mindezeket a tervezési részleteket együtt teheti meg gyermekével..

boho stílusú óvoda - fotó

Javasoljuk, hogy nézzen meg egy kis túrát egy kis boho lakásban:

Nézze meg néhányat a sok inspiráló belső térről is weboldalunkon:

– New York -i loft érdekes vintage részletekkel

– New York -i divattervező kreatív belső terei

Previous Post
RHS Tatton Park Flower Show va găzdui o zi specială de grădinărit virtual după anularea evenimentului
Next Post
Božićni motivi Chrisa Everarda