15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Belseje pasztell színekben a Moszkva folyó töltésén

Ilyenek a belső terek apartmanok a Moszkva folyó töltésén, azok számára készülnek, akik haza akarnak jönni, hogy teljes békét és nyugalmat érezzenek. A világos és finom pasztell árnyalatok színpalettája friss és pihentető aurát teremt, amelyben sok időt szeretne eltölteni. De a belső terek is kifinomultak, köszönhetően a stílusos arany részleteknek és a 70 -es évek párizsi elegáns retro utalásainak. Nagyon tetszett a tapéta a konyhában, valamint a madarak képei a folyosón. Stílusos, tartós, gyönyörű!

A nagy és világos nappali a ház egyik legfontosabb része, különösen akkor, ha vendégeket hív. És mindig azt szeretné, ha a hangulat kedvezne a jó időtöltéshez. Ennek a nappalinak a tulajdonosai nem is aggódnak emiatt, mert megfelel azoknak a nagyon fontos kritériumoknak, amelyeket otthonában szeretne elérni: kényelem, stílus, szépség és melegség. Bár bármilyen szép és világos is a ház, mindenekelőtt a benne lévő hangulatot a bérlők építik.

A nappali minden részletének színe nagyon harmonikusan kombinálódik egymással. Még az aranybetétek semmiképpen sem nehezítik a képet, de még hangsúlyozzák annak bizonyos sajátosságát és kifinomultságát. Eredeti megoldás! Kétségtelen, hogy a padlón lévő nagy és gyönyörű függönyök is jellemzőket adnak a képhez. Nem csak hangelnyelőként szolgálnak, hanem tökéletesen kiegészítik a nappali egészének képét..

Mint fentebb írtuk, a konyhában található nagyon eredeti és gyönyörű háttérképek különös figyelmet vonzanak magukra. Önmagában egyszerű és kompakt, kétségtelenül modern technológiát és gyönyörű ételeket tartalmaz. De a konyha nagyon szép és finom színekben készült, és az arany tüskékkel ellátott tapéta még puhábbá és édesebbé teszi a képét. Ilyen ötlettel még nem találkoztunk, így bravo annak, aki ilyen remek megoldást talált a konyhára, és nem félt a valóságba való átültetéstől..

A hálószoba kicsi, de kettőnek megfelelő. Itt is nagyon lakonikusan és feltűnés nélkül illeszkedik az arany színű belső részletekbe, amely vörös szálként fut végig az egész lakásban. Ha alaposan megnézi, egyes falakon aranyszínű vonalakat láthat. Még egy sirályos festménynél is, és abban a belső színű, azonos színű keretben.

De a fürdőszobában nem találtunk aranyat. A fényképet nézve nem nehéz kitalálni, hogy elég kicsi. A szürke-bézs és a meleg kék színek a maga módján puhává és melegé teszik..

Previous Post
Teri lyn halász
Next Post
Kuća u parku prirode