15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Modern lakás Moszkvában

Ez a hangulatos, de ugyanakkor szigorú és lakonikus belső lakás Moszkva központjában egy háromtagú család számára készült. Ügyfelek – az emberek nagyon műveltek és átfogóan fejlettek: a feleség filológus, a férj professzor, a fia pedig leendő ügyvéd. De ugyanakkor a család meglehetősen sportos, élvezi a hegyi síelést, az utazást. A tervezők feladata a következő volt: szigorúság és egyenes vonalak a belső térben, mert a tulajdonosok szerint a szépségnek nem szabad a funkcionalitás rovására mennie.

A 65 négyzetméteres lakás a Vorontsovo Pole utcában található. A háziasszony szerint a leendő lakóhelyet nem véletlenül választották: az ügyfél egész gyermekkora ezen a területen telt..

A tervezés fő kívánsága egy jól átgondolt elrendezés volt: két hálószoba erkéllyel, egy konyha nappalival és étkezővel kombinálva, egy nagy fürdőszoba és egy öltöző, ami nem sikerült korábbi elrendezés. E problémák megoldása érdekében az összes belső válaszfalat teljesen szétszerelték, beleértve a tartósabb szerkezetekkel való cserét is (egy 1935 -ben “Kirovka” -ban épített ház fapadlóval).

Ennek a lakásnak a belső kialakításakor a kontrasztos színek és textúrák elvét vették alapul. Stílusos és diszkrét lakást akartam létrehozni, amelyben lakói jól éreznék magukat, és a sok utazás után nagy örömmel tértek haza..

Tervező: MEKS-DESIGN

Previous Post
Pályázat a hangulatos hálószobákért “Magic Dreams”
Next Post
Svijetli stan u prizemlju, koji je vrlo ugodan navečer (63 m² M)