15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Elegáns apartman Kijev történelmi központjában

Kezdetben a kijevi üzletembernek csak egy kicsi egyszobás lakása volt egy régi házban, a város történelmi központjában. Néhány évvel ezelőtt azonban ki tudta vásárolni a szomszédos kétszobás lakást, és mindkét teret egy nagyon érdekes, 97 négyzetméter alapterületű házba egyesítette. m. Az összes elképzelés megvalósításában a háziasszonyt a stúdió 2B csoport segítette, egy másik kiemelkedő projektről, amelyről a múlt héten beszéltünk. A mai lakás jellemzője, hogy itt szinte minden tárgyat nem lehet megvásárolni egy üzletben – saját vázlataik szerint készültek.

nyitott tér a nappaliban és a konyhában

Daria ebben a belső térben megpróbálta ötvözni azon országok stílusát és kultúráját, amelyeket a legjobban szeret – Ukrajna, Morroco, a keleti országok. A falakon ukrán és kaukázusi művészek festményei találhatók, az üvegen – védőfóliák marokkói stílusú mintákkal, emellett sok porcelán és kerámia.

modern konyha sárga színben

eredeti csempe mintában a konyhában

tányérok a falakon

gyönyörű fehér üvegszekrény és sa & lt; div style =

A szokatlan belső részletek közül megkülönböztethető a sötét mennyezet (általában megpróbálják világosítani), eredeti tapéta (saját vázlataik szerint nyomtatva), elöregedett parketta, a parozh hiánya (az illesztések speciális technológiával készültek).

A projekt befejezése alig több mint 3 hónapot vett igénybe. Érettségi: 2008.

Previous Post
Wenge szín a belső térben: tervezői tippek
Next Post
Plemeniti kamen i odležano drvo: zadivljujući interijer vile u Kaliforniji