15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Újévi Belsőépítészeti Verseny 2018!

Kedves barátaim! Nagyon köszönjük, hogy az idei év nem hagyta elfeledkezni az évfordulónkról Újévi enteriőr verseny! Néhányan írásbeli megjegyzéseket tettek fel azzal a kérdéssel, hogy továbbra is végrehajtják -e vagy sem? És örömmel válaszolunk – IGEN! 🙂 Tehát azoknak, akik idén csatlakoztak hozzánk: minden évben a téli szünetben minden olvasónkat meghívjuk, hogy osszák meg nyaralójukról készült fotóikat, és véleményünk szerint a legjobb alkotásokat, nyereményeket kapni. Rövid szünet után nyíltnak nyilvánítjuk a versenyt!

A verseny feltételei változatlan maradt. A részvételhez szüksége van:

1. Készítsen fényképet az otthoni ünnepi hangulatról (lehet akár egy egész szoba vagy egy sarok, de előfeltétele az újévi dekoráció elemeinek jelenléte). A fényképeknek “saját készítésűnek” kell lenniük, tilos mások internetről származó fotóit használni.

2. Tegyen fotókat a falára az egyik közösségi hálózatban (Vkontakte, Facebook) és szükségszerűen adjon hozzá szöveget közzétételkor “Fotó a versenyhez a www.pufikhomes.com weboldalon”.

3. Hagyjon egy linket az oldalára a közzétett fotókkal a megjegyzésekben ez hozzászólás.

4. Ossza meg a versennyel kapcsolatos információkat barátaival valamelyik közösségi médiában. hálózatok közül választhat (vagyis kattintson a “Megosztás” gombra a VKontakte vagy a Facebook végén ebből hozzászólás).

5. A fotókat a részvételhez készítjük 8 -ig 2018. január (Hétfő) beleértve, és már január 9 -én (kedden) kihirdetjük a nyertest.

És most az a legkellemesebb, hogy a nyertes megkapja! 🙂 Idén a legkényelmesebb belső térért bemutatjuk a saját kollekciónkból származó stílusos STAY készletet BED ágyneműben (www.stayinbedlinen.com). A nyertes maga választja ki a színt.

És ne feledje: ezen a versenyen valóban a részvétel a legfontosabb. Nyugodtan ossza meg otthonának szépségét másokkal! 🙂 Várjuk munkáit!

Inspirációként pedig azt javasoljuk, hogy nézze meg korábbi résztvevőink munkáját..

Previous Post
Loft: a régi gyáraktól az elegáns városi apartmanokig
Next Post
Moderan skandinavski interijer u hladnim bojama (72 m² M)