15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Nyári asztaldísz

Régóta ismert, hogy az ételek íze és az asztalon uralkodó hangulat nemcsak a termékek minőségétől függ, hanem az asztal dekorációjától is. Az etikett szabályai diktálják nekünk a kések és villák kihelyezésének módját, a jó ízlés és fantázia pedig segít abban, hogy egy egyszerű vacsorából valódi műalkotás készüljön. Ma a program “Fazenda”  és az Uuterra háztartási cikkek hipermarkete megoszt néhány ötletet az asztal díszítésére különböző helyzetekben: könnyű francia stílusú délutáni snack, viktoriánus kor és ebéd a nyári verandán.

 

A nyári tálaláshoz virágmintás ételeket használtunk, amelyek harmonizálnak az asztalon és a kertben található virágokkal és gyógynövényekkel. Nyáron előnyös élénk, gazdag színeket választani, amelyek ebben az esetben tükröződnek a textíliákban és edényekben: világos dísz az abroszokon és tányérokon, színes szalvéták és természetes minták a szemüvegen. Ne féljen kísérletezni a színekkel, célszerűbb természetes motívumokat is beiktatni. Ebben az időszakban a vidéki stílusú ételek is tökéletesek..

Ugyanez a beállítás elvégezhető a lakásban is, hogy igazi nyári hangulatot teremtsen. A világos zöld, világos színű foltok és tulipánok finom árnyalatai a legszürkébb napon is felpezsdítik a szobát..

A következő terítés a 19. század végén Angliában elterjedt és Uuterrában széles körben elterjedt viktoriánus stílusra épült. Ez magában foglalja a szépséget és a pragmatizmust, a viktoriánusok véleménye szerint a dolgoknak hangulatosnak, szilárdnak és elegánsan berendezettnek kell lenniük. Ez egy középosztálybeli angol stílus, amely nagy hangsúlyt fektet az otthonosságra és a kényelemre, az otthoni tartásra. A viktoriánus stílus meleg színeket, gazdag virágmintákat, porcelánfestést és fa textúrákat tartalmaz.

A harmadik beállítás egy tea vagy könnyű ebéd, modern francia stílusban. Egyesíti az egyszerűséget és a kifinomultságot, és nagyon könnyű megismételni..

Az Uuterra üzletről:

Az otthoni áru hipermarketek lánca “Uuterra” széles választékot kínál egy stílusos, hangulatos és egyedi otthon létrehozásához, és lehetőséget ad ügyfeleinek, hogy kifejezzék magukat a légkörben és a dekorációban. A Kényelem Területén egyedi kollekciókat mutatnak be, amelyeket az üzlet szakemberei nemzetközi kiállításokról hoznak, és amelyek máshol nem találhatók..

“Uuterra” áruház

Címek Oroszországban

Uuterra katalógus 2013 tavasz-nyár

“Kényelem területe” folyóirat

Previous Post
Lilncoln Barbour fotós