15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Történelmi vidéki sarokgyűjtemények

A Country Country Corner francia márka kollekciói élénken tükrözik Franciaország történetének egyes korszakait, amelyeken keresztül nyugodtan tanulmányozhatja a csodálatos provence -i stílus kialakulásának történetét. Ma kettővel foglalkozunk részletesebben, és kezdjük a romantikával – a cég legnépszerűbb és leghíresebb gyűjteményével. Stílusát és hangulatát egy egész korszak ihlette – a bútorok és dekorációs elemek formáiban és körvonalaiban jól látható XV. Lajos stílusa, amely a 17. század közepén keletkezett. Maga a stílus a francia udvar hatására alakult ki, különleges könnyedsége, kifinomultsága és eleganciája miatt nőiesnek is nevezik..

A Gustavien kollekciót III. Gusztáv svéd királyról nevezték el, később külön stílusnak nevezték el, amely a XVI. Lajos fenséges francia rokokójának skandináv értelmezése. Érdekes, hogy ennek a trendnek a legszembetűnőbb példája a híres Versailles volt, és az is marad. A Gustavien stílusú bútorok is hihetetlenül kifinomultak és kifinomultak, de nem tartalmaznak túlzott luxust, amely az akkori francia palotákra jellemző volt..

A Country Corner bútorok megvásárolhatók a címen szalonok kizárólagos forgalmazó – a “Interior Shop” cég, valamint az online áruházban www.in-lavka.ru

Previous Post
Craig Wall fotós néhány további munkája
Next Post
Svijetli novi hotelski život u Francuskoj