15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Oikos dekoratív festékek

Azok számára, akik bizonyos körülmények miatt nem képesek vagy egyszerűen nem akarnak tapétát használni a belső térben, az olasz márka környezetbarát dekoratív festékei tökéletesek Oikosz. A színválasztás egyszerűen szétszórja a szemet. Érdekes, hogy a festékek felhordásának módjától és arányaitól függően bármilyen helyiségben eredeti és gyakran a legváratlanabb eredményeket érhet el, legyen szó konyháról, fürdőszobáról, hálószobáról stb. Az Oikos festék textúrája nagyon eltérő lehet, és bármilyen felületre felvihető, beleértve az üveget és a műanyagot is.

Az Oikos dekoratív festékek és vakolatok segítenek igazán egyedi és stílusos belső terek kialakításában. Ennek az olasz cégnek a termékeit használva a fal dekorációjához különféle textúrájú felületeket kaphat: sima selymet, fényűző bársonyt, csodálatos gyöngyházat, régi vakolatot vagy nemes márványt. Az esztétikai tulajdonságok mellett a termékek hosszú élettartamúak, ellenállnak az időjárási változásoknak és a nedvesség hatásának (ami annyira fontos az éghajlatunk szempontjából), és a magas környezetvédelmi előírások lehetővé teszik, hogy még a gyermekszobák díszítésére is használják őket..

Az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb OTTOCENTO Antico Velluto – dekoratív festék, amely egy speciális képletnek köszönhetően lehetővé teszi egyedi dekorációs hatások elérését, mind klasszikus, mind modern stílusban.

De az Oikos termékei nem korlátozódnak a belső festékekre. A cég kiváló minőségű termékcsaládot is kínál homlokzati festékek, ezenkívül a legkülönfélébb helyiségekben – lakóépületek, bevásárlóközpontok, szórakoztató létesítmények stb. Oikosz, már a márka kifogástalan minőségéről és hírnevéről tanúskodik.

Részletes információkért, valamint vásárlásért forduljon hozzánk Díszközpont Oikos, amely a márka hivatalos kereskedője Oroszországban.

Previous Post
Eric Piasecki fotós: Magnificent Mountain Houses
Next Post
Planinska rezidencija u Aspenu