15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

16 teme WordPress structurate pentru arhitecți

„O clădire are integritate la fel ca un bărbat”, afirmă celebra scriitoare Ayn Rand în best-seller-ul ei „The Fountainhead”. Aceste cuvinte din Biblia arhitecților sunt complet adevărate. Integritatea unui arhitect constă în munca sa. Proiectul său vorbește pentru calitățile sale și indiferent de câți ani au trecut de la publicarea epopeii; arhitectura este încă o profesie admirabilă care cere integritate și muncă grea. Aceeași regulă se aplică și pentru Teme WordPress pentru arhitecți când folosesc aceste teme pentru a-și afișa lucrările în portofoliul lor. Profilul digital al unui arhitect ar trebui să fie la fel de complet și de elegant ca și proiectele sale.

Pentru a-l face realitate, aveți nevoie de teme WordPress arhitecți care sunt create ținând cont de profilul acestor profesioniști. Temele au opțiuni pentru a transporta doar cantitatea potrivită de imagini și conținut. Ei vă prezintă munca într-o manieră foarte profesională. Fie că sunteți un arhitect specializat în arhitectură modernă sau arhitectură în stil istoric sau orice alt stil de construcție, aceste teme specializate WordPress vă vor crea un profil interesant. Doriți să verificați câteva exemple? Doar derulați puțin în jos și veți găsi 16 teme WordPress frumoase pentru arhitecți. Bucurați-vă!

Greatio

Greatio este o temă premium WordPress, cea mai potrivită pentru site-urile de afaceri, portofoliu, interior și arhitectură. Vine cu unele script-uri JQuery, ceea ce face ca vizualizarea să fie mai bună.

Greatio

Tema WordPress U-Design

Architekt

Tema Architekt Free WordPress este simplă și unică. Proiectare pentru a vă prezenta portofoliul arhitectural Această temă a fost inspirată de lucrările Norvegiei fantastice

Architekt

inFocus – Tema WordPress profesionistă puternică

Arhieplu

Archieplus este o temă premium WordPress de la ColorLabsProject proiectată pentru arhitectură sau site-uri web de proiectare. Tema include un carusel glisant de conținut prezentat pe pagina de pornire, miniaturi automate și un panou de administrare a temei pentru a facilita configurarea și gestionarea site-ului.

Arhieplu

Arch – Tema WordPress arhitect responsabil

Arhitectură

Arhitectura este o temă premium, în special pentru industria care are nevoie de simțuri minime și moderne ca arhitect, design grafic. Această temă vine cu un panou de administrare foarte puternic. Puteți controla aproape fiecare culoare a elementului prin intermediul acestui panou.

Arhitectură

Arc – Șablon de afaceri arhitect responsabil

Arhitect

Architect este o temă avansată de arhitectură WordPress care oferă un design de pagină foarte neted și modest, cu scheme de culori albastre și albe atrăgătoare; este foarte bine conceput și transformă afacerea dvs. de arhitectură într-o soluție completă decât un instrument de publicare.

Arhitect

Hermes for Business Corporate Resort and Hotel

Arhitectul

Arhitectul este un șablon WordPress modern și profesional dedicat lumii arhitecturii. Include o frumoasă prezentare de diapozitive pe prima pagină, plugin lightbox și un formular de contact de lucru cu validare live.

Arhitectul

Arc – Responsive Architect Business WP Theme

Arhitectura

Tema WordPress Arhitectură este o temă WordPress neobișnuită, ușor de înțeles, concepută pentru a găzdui orice afacere de arhitectură sau site web de tip broșură, în special întreprinderi axate pe un singur profesionist.

Arhitectura

Arhitectură – Tema Premium WordPress

Cronologie

Cronologia este o temă WordPress personalizată minimă, curată și colorabilă pentru reclame. Puteți crea o cronologie ca portofoliu, puteți utiliza stilul frumos de blog pentru a scrie despre lucruri interesante sau vă puteți vinde produsele cu tabele de prețuri uimitoare.

abc

Cronologie

Portofoliu creativ cu o singură pagină

Architech

Architech Architecture WordPress este conceput pentru a crea site-uri web de arhitectură uimitoare, cu puțină personalizare creativă pentru a vă prezenta toate produsele / serviciile într-o manieră neobișnuită și extraordinară. Dacă trebuie să obțineți feedback pozitiv de la vizitatorii dvs. și să-i transformați în clienți, aceste teme de arhitectură WordPress vă vor ajuta să o faceți cu ușurință.

Architech

Demo | Descarca

Architec

Architec este o temă premium WordPress, cu un design curat și minimalist și efecte puternice. Această temă a fost menită să fie utilizată pentru orice firmă de arhitectură sau arhitecți independenți, dar poate fi folosită și de creativi pentru a vă prezenta portofoliul sau chiar ca șablon de afaceri.

Architec

Demo | Descarca

ARC

Tema WordPress ARCH Architecture este un șablon superb, unic, perfect pentru un site de prezentare a produsului, în care navigarea fluidă a temei prezintă diferite aspecte ale unui produs sau diferite laturi ale serviciilor furnizate de afacerea dvs. de arhitectură într-un mod creativ și captivant.

ARC

Demo | Descarca

Modernist

Modernist este o frumoasă temă wordpress făcută pentru persoanele care au nevoie de o prezentare excelentă a muncii / companiei lor. Am încercat să aducem ceva diferit pe piață. Tema de înaltă calitate, care poate fi adaptată cu ușurință pentru multe domenii de lucru.

Modernist

Demo | Descarca

Imperiu

Empire este o temă de afaceri multifuncțională cu tipografie curată & colorarea și stilul de umbră a cutiei subtile. Are un glisor personalizabil, regiuni widget cu stil unic, o secțiune de portofoliu pentru produse sau galerii și un șablon de pagină pentru echipă.

Imperiu

Demo | Descarca

Architectos

Architectos este perfect pentru bloguri orientate spre arhitectură sau design sau pentru persoane / agenții creative care s-au săturat de aspectele obișnuite ale grilelor de miniaturi

Architectos

Demo | Descarca

Bloom Architecture

Tema Bloom Architecture WordPress este o temă WordPress extrem de flexibilă, care poate fi adaptată pentru scopuri la fel de răspândite ca un blog simplu, către un site de afaceri arhitectural complet..

Bloom Architecture

Demo | Descarca

360 de grade

360 Degrees este un portofoliu puternic pentru arhitect sau inginer. Tema are toate caracteristicile necesare pentru a vă demonstra lucrările și pentru a da un impact special asupra celor mai importante articole din portofoliu.

360 de grade

Demo | Descarca

Previous Post
31 Výnimočných blogových tém WordPress
Next Post
30 de teme WordPress simple