15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lexington ünnepi kollekció

Több mint 5 éve nem hagytuk ki egyetlen katalógust sem a csodálatos otthoni kiegészítőkről Lexington. Aláírási stílusuk, amely a skandináv dizájnt ötvözi az Egyesült Államok New England régiójának varázsával, sokáig nem hagy közömbösnek minket. De különleges helyet foglalnak el az üdülési katalógusok, amelyek mindig tengernyi ihletet és csak kellemes érzelmeket adnak. Találkozás – Lexingont karácsonya 2017!

Miután megnéztem ennek a gyűjteménynek a fényképeit, azonnal szerettem volna jegyet venni Amerikába, és elrepülni, hogy megünnepeljük a karácsonyt a havas Alaszkában. Ezt a képet már bemutattuk: hangulatos faház egy nagy tó partján, az erdő körül, a hó körül, és a lélekben öröm és béke. Úgy tűnik, tökéletes lenne egy ilyen karácsony.

A fehér, kék és piros kombinációja véleményünk szerint nagyon pontosan közvetíti az amerikai karácsony szellemét. A kiegészítők sokfélesége és szépsége azonnal kiváltja a vágyat, hogy felhívja rokonait vagy barátait Amerikában (ha vannak), és példátlan szemtelenséggel kérjen szerény karácsonyi ajándékot – például egy abrosz a Lexingont karácsonyi gyűjtőasztalán. Nos, oké, legyen így, ágyneműt is lehet kérni. És ne felejtsék el megköszönni, hogy elmondták nekik az otthoni kiegészítők új kollekciójának létezését..

Biztosan viccelünk. Biztosak vagyunk abban, hogy nem lesz olyan nehéz találni valamit hasonló stílusban. A lényeg az, hogy találjon egy jó üzletet, ahol karácsonyi kiegészítők széles választéka áll rendelkezésre. Nos, ha hirtelen komolyan vette a viccünket, és már megrendelte ezt a csodálatos terítőt amerikai rokonainak, ne felejtse el meghívni minket, hogy megmutassuk magunkat. És megint viccelődünk. 🙂 De ígérd meg nekünk, hogy biztosan karácsonyi partit rendezsz barátaidnak vagy családodnak, hogy pompás ajándékot mutasson.

Ha szerencséje van, és háza már a tó partján áll, akkor fehér irigységgel irigyeljük. De lelkünk kedvességéből azt tanácsoljuk, hogy vásároljon ott pár hintaszéket, párnát és pár meleg takarót, és a Lexington -stílusú karácsonyi darab már letelepedik a házában..

Reméljük, hogy Ön is olyan inspirált, mint mi! Nos, elmentünk megnézni a jegyárakat Amerikába.

Previous Post
Fehér királyné – Karin Foberg
Next Post
Ugodno bijelo potkrovlje: svijetao stan pod krovom (60 m² M)