15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

13 tatuaje Mega Cool Harry Potter

Harry-Potter-Tatuaje-200by200

Există fani Harry Potter din întreaga lume care adoră atât de mult cărțile și filmele, încât au decis să-și facă un tatuaj pentru a comemora lucruri precum citatele sau chiar celebrele simboluri din film. Având opt filme dintre care să aleagă, în filme și cărți erau o mulțime de lucruri grozave care puteau face un tatuaj grozav, iar oamenii se grăbeau la cel mai apropiat artist de tatuaje pentru a-l face. Ați văzut vreunul dintre voi un tatuaj Harry Potter? Ei bine, dacă nu, continuați să citiți!

Pentru a vă arăta tuturor cât de hotărâți sunt unii fani ai lui Harry Potter, am adunat aceste 13 tatuaje Mega Cool Harry Potter. Cu toții sunteți pe punctul de a vedea câteva tatuaje cu adevărat frumoase și creative, care au necesitat mult timp și efort, dar merită cu totul din cauza cât de uimitoare sunt cu adevărat. Aceste tatuaje vă arată tuturor cât de creativi pot fi cu adevărat unii artiști de tatuaje folosind doar cerneală și piele. Destul de rătăcirea noastră, pentru că toți sunteți pe punctul de a intra din nou în lumea lui Harry Potter! Ești gata să verifici lista tatuajelor Harry Potter? Dacă da, puteți merge mai departe și derulați în jos acum.

Tatuajul Marca Întunecată

Acest simbol însemna că făceai parte din facțiunea tipului rău din lumea lui Harry Potter, dar aici cineva și-a făcut un tatuaj grozav și este ciudat!

Tatuajul Marca ÎntunecatăTatuajul Marca Întunecată

Porniți lumina Harry Potter Citat tatuaj

Iată un exemplu minunat de citat din lumea Harry Potter pe care o mulțime de oameni l-au îmbrățișat cu adevărat și l-au transformat într-un tatuaj grozav. Verificați fontul cool Harry Potter pe care l-au folosit și ei.

Porniți lumina Harry Potter Citat tatuajPorniți lumina Harry Potter Citat tatuaj

Marauder’s Map Quote Tattoo

Harta Marauderului a fost foarte distractivă când a fost prezentată într-o carte Harry Potter, iar faimosul său citat face, de asemenea, un tatuaj minunat.!

Harta Marauderului Citat TattooMarauder’s Map Quote Tattoo

Ochelari Harry Potter și Lightning Bolt Tiny Ankle Tattoo

Aww, uitați-vă la acest mic tatuaj minunat al ochelarilor Harry Potter și cicatricea de pe cap! Tatuajul este, de asemenea, într-o locație excelentă, deoarece este pe gleznă.

Ochelari Harry Potter și Lightning Bolt Tiny Ankle TattooOchelari de vedere Harry Potter și Lightning Bolt Tiny Ankle Tattoo

Simbolul Sfintelor Morții și Tatuajul Citatului

Iată un tatuaj grozav al simbolului Religiilor Morții, plus un citat extraordinar care se află pe spatele unei tinere femei. Ce părere aveți cu toții despre acest tatuaj?

Simbolul Sfintelor Morții și Tatuajul CitatuluiSimbolul Sfintelor Morții și Tatuajul Citatului

Citat despre Harry Potter pe Scroll cu stilou de stilou și tatuaj cu cerneală

Acesta este un mod minunat de a prezenta un citat, indiferent dacă este de la Harry Potter sau altceva, iar vasul cu pene și cerneală îi adaugă cu adevărat ceva.!

Citat Harry Potter pe Scroll cu stilou de stilou și tatuaj cu cernealăCitat Harry Potter pe Scroll cu stilou de stilou și tatuaj cu cerneală

Nu ne lăsa niciodată citat tatuaj

Cei care ne iubesc nu ne părăsesc niciodată și acest citat poate aduce cu siguranță o lacrimă în ochii oricui, indiferent dacă sunt sau nu un fan Harry Potter, și este un tatuaj remarcabil!

abc

Nu ne lăsa niciodată citat tatuajNu ne lăsa niciodată citat tatuaj

Tatuaj de citat colorat gestionat de răutate

Acum, acesta este un tatuaj cool inspirat de magie! Citatul Hărții Marauderului realizat într-un mod cool cu ​​movul și bagheta face ca acest tatuaj să fie atât de grozav!

Tatuaj de citat colorat gestionat de răutateTatuaj de citat colorat gestionat de răutate

Tatuaj Expecto Patronum Harry Potter

Uau, cine știa că o vrajă poate face un tatuaj atât de grozav, care este chiar pe ambele picioare?

Tatuaj Expecto Patronum Harry PotterTatuaj Expecto Patronum Harry Potter

Tatuaj cu bile înaripate Harry Potter

Iată un tatuaj minunat al mingii înaripate pe care toți fanii Harry Potter îl vor recunoaște cu siguranță atât din filme, cât și din cărți!

Tatuaj cu Harry Potter Ball Winged BallTatuaj cu Harry Potter Ball Winged Ball

Tatuaj cu degetul gestionat de răutate

Iată o modalitate inteligentă de a-ți face un tatuaj și de a-l ține ascuns în același timp! Citatul Hărții Marauderului este foarte interesant chiar și atunci când este făcut cu degetele!

Tatuaj cu degetul gestionat de răutateTatuaj cu degetul gestionat de răutate

Inițiale Harry Potter, ochelari și tatuaj încheietura minge cu aripi

HP este probabil unul dintre cele mai faimoase seturi de inițiale din lume, iar ochelarii și mingea înaripată arată clar ce reprezintă aceste două litere.

Inițiale Harry Potter, ochelari și tatuaj încheietura minge cu aripiInițiale Harry Potter, ochelari și tatuaj încheietura minge cu aripi

Tatuaj simbol cu ​​cheie înaripată și simboluri ale sfințelor morții

Uau, aici este un tatuaj superb al simbolului Religiilor Morții, combinat cu o cheie înaripată! Ce părere aveți despre acest tatuaj?

Tatuaj simbol simbol cheie înaripată și sfințe ale morțiiTatuaj simbol cu ​​cheie înaripată și simboluri ale sfințelor morții

Așadar, am avut dreptate când ne-am întors în lumea lui Harry Potter? Te-au surprins sau impresionat aceste tatuaje Harry Potter? Dacă doriți să vorbiți despre aceste tatuaje, asigurați-vă că ne lăsați un comentariu mai jos. Cu toate acestea, dacă nu ți-a plăcut această listă de tatuaje, avem link-uri către mai multe liste de mai jos, inclusiv multe lucruri, cum ar fi coafuri și modele de unghii. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe unul dintre linkuri și veți fi pe o pagină nouă în cel mai scurt timp. Deci ce mai aștepți? Să începem chiar acum!

Dacă ți-a plăcut această listă cu 13 tatuaje Mega Cool Harry Potter, atunci verifică 10 modele de Halloween Spider Nail, 11 coafuri colorate Chris Pine, și 30 de cărți de vizită din metal.

Previous Post
29 Pútavé citáty zo švagrinej
Next Post
27 de teme WordPress personalizabile care arată minunat