15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

A szépség és a kényelem megtestesítője: egy ház Londonban

Viktoriánus, grúz, edwardi – London építészete a nagy angol királyokról kapta a nevét, és valószínűleg ezért is maradt fenn napjainkban a nagyszerűsége. Az utolsó stílusig gyönyörű sorház, amelyről ma lesz szó. A tulajdonosok családja körülbelül 12 éve telepedett meg benne, de miután legkisebb fiuk belépett az Egyetemre, nagy felújításba kezdtek. A felújított belső terek több fényt, levegőt és színt kaptak, de ami a legfontosabb, mégis csodásan harmonizálnak a ház csodálatos építészetével. Meghívjuk Önt, hogy nézzen be!

A ház küszöbén állva nem is tudja, hogy valami szokatlan és nagyon szokatlan dolog vár odabent.

A nagy konyha legalább 11 fő befogadására alkalmas. Kényelmes, hogy van egy étkezőasztal, ahol barátok meghívásával leülhet, vagy akár vacsorázhat, amikor este mindenki hazaér, és egy konyhasziget, ahol nyugodtan reggelizhet anélkül, hogy helyet foglalna az étteremben. főasztal. A konyhát természetes fény tölti ki az utcáról, nagy üvegfallal, amelynek ajtaján keresztül könnyedén beléphet a teraszra. Van egy hely, ahol ülhet és étkezhet a friss levegőn. Ez egyszerűen csodálatos, különösen akkor, ha a gyerekek felnőttek, és a szülők már egyedül vannak, és úgy tölthetik az idejüket, ahogy akarják. Ezenkívül a természetes fény az étkezőasztal fölötti nagy ablakból származik. Ettől még fényesebbnek tűnik, és a konyha csak fürdik a napfény sugaraiban..

A nappali kicsi, de hangulatos, könnyű és csak kellemes a szemnek. Egy nagy fehér lépcső vezet a második és a harmadik emeletre. Egyébként ahhoz, hogy egy ilyen világos belső térről döntsön, vagy nagyon bátornak kell lennie, és nem kell attól tartania, hogy a gyerekek piszkolni fogják, vagy várjon, amíg a gyerekek felnőnek, majd döntsön álmai színéről. Gazdáink pontosan a második lehetőség szerint jártak el.

A ház festményeit imádják. Sokan vannak, mind a konyhában, mind a lépcsők közelében. Nem csak a falakat díszítik, hanem kitöltik a rést rajtuk, különösen akkor, ha olyan nagyok.

A legkisebb fiú hálószobáját most vendégszobává alakították át, bár könyvei még mindig ott vannak a polcokon, annak jeleként, hogy szerető szülők és családi szoba várnak mindig otthon..

A várakozásoknak megfelelően a szülők hálószobájában tágas és puha ágy található. A falakat új színnel frissítették, és gyönyörű ágyneműt vásároltak..

A fürdőszoba is engedett a színváltozásoknak. Most még könnyebb és kényelmesebb, amire szüksége van ahhoz, hogy pihenjen egy nehéz nap után..

Nemrég írtunk egy gyönyörű grúz városi házról Edinburgh -ban.

Previous Post
Marina Filippova tervező gyönyörű belső terei
Next Post
Dušni dom u blizini Madrida