15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.brickmovie.net 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Stílusos lakás egy fiatal családnak egy volt irodaházban Göteborgban (54 négyzetméter)

A tetőtér érzésének megteremtése és a természetes fény maximalizálása – ezt a feladatot kapták a Nouvel Interior stúdió tervezői, akik ennek a nem a legnagyobb kétszobásnak a projektjén dolgoztak apartmanok egy fiatal párnak Göteborgban. De a kezdeti feltételek szinte tökéletesek voltak – a ház egy egykori irodaházban található, ahol jó a mennyezet magassága és a nagy ablakok. Csak a technológia kérdése volt, hogy kielégítse a tulajdonosokat: a tervezők hozzáértő zónákat készítettek, kombinálva a konyhát és a nappalit, és stílusos bútorokkal és divatos dekorációval is kitöltve a tereket. Remek lett!

Téma szerint: Világos kétszobás lakás gerendákkal

Previous Post
Stine Heilmann dán fotós
Next Post
Prekrasna seoska kuća s retro vibracijama u Danskoj